2022 Eylül Anneleri

ZeynepBetulll

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Mart 2018
610
950
103
35
Merhaba hanımlar. Forumu kullanmayı çat pat biliyorum o yüzden nasıl olur bilemedim. Muhtemel doğum yapacağım tarih 1 Eylül 2022 görünüyor ama 2022 Eylül ayı annelerinin bir paylaşım alanı henüz yok :) Benim gibi Eylül ayı tahmini olan anneler varsa , forum kullanma konusunda daha bilgiliyse, güzel bir konu açsak da toplaşsak biz de tarihlerimizi yazsak konuşsak dertleşsek :)

Merhaba, bende 5+4 haftalık hamileyim. Yeni yıl hediyesi oldu bize. Benim doğum tarihim 31.12.2022 veya Eylül 1 2 3 en geç görünüyor. Bakalım Ağustos'ta mi Eylül'de mi gelmek isteyecek. Allah bu duyguyu tatmak isteyen herkese nasip etsin.

Merhaba hanımlar. Forumu kullanmayı çat pat biliyorum o yüzden nasıl olur bilemedim. Muhtemel doğum yapacağım tarih 1 Eylül 2022 görünüyor ama 2022 Eylül ayı annelerinin bir paylaşım alanı henüz yok :) Benim gibi Eylül ayı tahmini olan anneler varsa , forum kullanma konusunda daha bilgiliyse, güzel bir konu açsak da toplaşsak biz de tarihlerimizi yazsak konuşsak dertleşsek :)
Merhaba ben de 4+5 teyim yeni öğrendim sürecimizi burda beraber ilerletelim İnş hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız 😍

Merhaba kizlar hepiniz bebisi saglikla gelsin 🥰 bende bugun ogrendim 12 eylul tahmini dogum tarihim

Merhaba kızlar hepinizi tebrik ederim. Geçen ki hcg değerim 132 çıktı tekrar ölçüm yaptiramadim henüz. Erken randevu bulamadim. Rabbim nasip ederse 8 Eylül benim bebeğimin dünyaya gelmesi olacak 🥰🙏

Merhaba kızlar benim regl günü verdiğim test sonucu 1535 çıktı, henüz keseyi görmedik, ilk USG randevum iki hafta sonra👍🏻

Kızlar ben nefes alamıyorum. Nefes darlığı yaşıyorum. 1 kat merdiven çıkınca kalbim ağzımda atıyor sanki. Hamilelikten mi sizce bu durum. Gogus hastalıklarina da gittim ama sonuç gösteremedim. Hamileliktense daha simdiden boyleysem 9 ay napicam böyle. Hamilelikten değilse daha kötü. İçim icimi yiyor. Sizinde var mi boyle nefes darlığı kalp carpintisi

Selamlar kizlar.bende yeni katıldım aranıza ..bende Eylül annesiyim ins..sat 27kasim...hepimize hayırlı olsun

Back
X