- Konu Sahibi ZeynepBetulll
Selamlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabaa benimde 12 eylüll tahmini dogummMerhaba kizlar hepiniz bebisi saglikla gelsinbende bugun ogrendim 12 eylul tahmini dogum tarihim
Benimde 1 2 gündür nefes darlıgım kalp çarpıntım var sanırım bunlarda belirtileriKızlar ben nefes alamıyorum. Nefes darlığı yaşıyorum. 1 kat merdiven çıkınca kalbim ağzımda atıyor sanki. Hamilelikten mi sizce bu durum. Gogus hastalıklarina da gittim ama sonuç gösteremedim. Hamileliktense daha simdiden boyleysem 9 ay napicam böyle. Hamilelikten değilse daha kötü. İçim icimi yiyor. Sizinde var mi boyle nefes darlığı kalp carpintisi
6 aralikti kuzum hayirli olsun bebisinMerhabaa benimde 12 eylüll tahmini dogummadet gününüz ne zmandı acaba
Ben biraz aceleciyim henüz keseyi göremedim ama genede umutluyumm6 aralikti kuzum hayirli olsun bebisin![]()
Allah saglıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah6 aralikti kuzum hayirli olsun bebisin![]()
Merhaba aynıyız sizinleMerhaba kizlar hepiniz bebisi saglikla gelsinbende bugun ogrendim 12 eylul tahmini dogum tarihim
Yok canim beta takibi yaptim gecen hafta dr ile gorustum bugun cagirdi aslinda kese icin ama gitmedim biraz daha beklemek istiyorumBen biraz aceleciyim henüz keseyi göremedim ama genede umutluyummsen gördünmü keseyii
Hayirli olsun o zamanMerhaba aynıyız sizinle
5 gün önce gittim 1 hafta sonra gel dedi çarsamba gidecegim beta 3 ocakta 104Yok canim beta takibi yaptim gecen hafta dr ile gorustum bugun cagirdi aslinda kese icin ama gitmedim biraz daha beklemek istiyorum
Henuz gitmedim ama bu hafta gidecegim galibaHepimize inşallah sağlıkla gelsinler. 3 sene bekledimDr a gittiniz mi?
Her zaman ayni yerde yaptrmaya calis canim bence daha dogru sonuc alirsin5 gün önce gittim 1 hafta sonra gel dedi çarsamba gidecegim beta 3 ocakta 104
5 ocakta 243
7 ocakta 637 cıktı sondaki artış sence normalmi son testimi saglık ocagında yaptırmıstım acaba fark ediyomudur
Doktor bana gebelik için kan testi yaptırıyolar ya bazı degerlere bakmak için saglık ocagında onun için kagıt vermişti arada beta hcgyede bakmıslarHer zaman ayni yerde yaptrmaya calis canim bence daha dogru sonuc alirsin
Bende 3 ocak 253
5 ocak 841 cikti dr um tekrar yaptirma haftaya gel demisti