- Konu Sahibi ZeynepBetulll
Sat nedirBende gitmedim kanda çıktı beta 1754 civarıydı tekrar kanda vermedim. Ama ufak tefek belirti veriyor zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sat nedirBende gitmedim kanda çıktı beta 1754 civarıydı tekrar kanda vermedim. Ama ufak tefek belirti veriyor zaten
Hm anladim canim dr gerek gorse tekrar isterdi bence keyfini cikar kotu dusunme gittigin zaman keseyi goreceksinDoktor bana gebelik için kan testi yaptırıyolar ya bazı degerlere bakmak için saglık ocagında onun için kagıt vermişti arada beta hcgyede bakmıslar
9 aralıkSat nedir
Yok doktor cuma gel gözükür dedi ama ben haftaya pazartesi gideceğim. Garanti olsunBen biraz aceleciyim henüz keseyi göremedim ama genede umutluyummsen gördünmü keseyii
İnşallah.ilk gebeligimde kürttaj oldum bitanede kimyasalım var o yüzden korkuyorumHm anladim canim dr gerek gorse tekrar isterdi bence keyfini cikar kotu dusunme gittigin zaman keseyi goreceksin
rabbim gönlüne göre versin4 Ocakta belli olacak dualarınızı beklerim![]()
Tolga ecemişi araştırın istersenizMerhaba Ankara da olan var mı doktor bulamadım bana önerebilir misiniz acaba ?
İnşallah hepimizinrabbim gönlüne göre versin
Bakıyorum hemen çok teşekkürler.Tolga ecemişi araştırın isterseniz
Teşekkürler çarsamba inşallah görecegimBenin iki tane dış gebelik öyküm War HCG sıkıntısını bilirim...ama artışın maş baya iyi..keseni en yakın zamanda görürsün ins![]()
6 aralıktıSat nzamndi acaba ...
Bende gecen yil kimyasal oldum bir yildir olmuyordu benimde bazen korkum oluyor ama dr bu hafta cagirdi giderim belkiİnşallah.ilk gebeligimde kürttaj oldum bitanede kimyasalım var o yüzden korkuyorum
Hayırlısı olsun inşallah.haberleşiriz doktordan sonraBende gecen yil kimyasal oldum bir yildir olmuyordu benimde bazen korkum oluyor ama dr bu hafta cagirdi giderim belki
Ben çok minik de olsa gördüm. Bebeği göremedik ama . 31 ocağa randevu verdi. Bugün 5+0Merhaba kızlar keseleri gördünüz mü