- Konu Sahibi ZeynepBetulll
Insallah canim hayirli haberlerle donelimHayırlısı olsun inşallah.haberleşiriz doktordan sonra![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim hayirli haberlerle donelimHayırlısı olsun inşallah.haberleşiriz doktordan sonra![]()
Merhaba gittim ben bugün doktora kesemizi gördük 4+4 deyizInsallah canim hayirli haberlerle donelim
Cok sevindim canim bende yarin sabah gidecegim insallah bende gorurum artik icim daha rahatlayacakMerhaba gittim ben bugün doktora kesemizi gördük 4+4 deyizbnde kann pıhtılaşması çıktı iğne verdi doguma kadar igne kullanıcam.siz gittinizmi doktora
Oksapar verdi nasıl vurucam kendim korkuyorumHayırlı olsun...bendede kan pıhtılaşması War bana coraspin yeterli dedi....acaba sizin iğnenin adı ne....
İnşallah hayırlı haberlerinizi bekliyorumCok sevindim canim bende yarin sabah gidecegim insallah bende gorurum artik icim daha rahatlayacak![]()
Amin tesekkur ederimİnşallah hayırlı haberlerinizi bekliyorum![]()
Gittinizmi doktoraAmin tesekkur ederim![]()
Son adet tarihiniz ne zamandı acaba.benm adet tarihime göre 5+3 ama doktorum dün 4+4 dedi.merak ettimKızlar merhaba, bugün kontrolüm de 4+5 olduğumu öğrendim. Henüz sadece kesemizi gördük. 0.75cm yazıyor. Hafif kanamam var iğne ve progestan başladık. Şu takvimi nasıl oluşturuyorsunuz bende yapsam :) 15eylül gibi benim de
İnşallah hayırlı haberlerinizi bekliyorum![]()
Evet canim gittim cok sukur kese gorundu yeri cok iyi dedi doktorum duphaston verdi biraz sancim oldugu icin 2-3 hafta sonra gel kalp atisini duyariz dedi insallahGittinizmi doktora
Benimde oyle kuzu ya 5+4 gosteriyor uygulama ama dr bugun 4+4 gorunuyor dedi bende anlamadimSon adet tarihiniz ne zamandı acaba.benm adet tarihime göre 5+3 ama doktorum dün 4+4 dedi.merak ettim
Gözün aydınBenimde oyle kuzu ya 5+4 gosteriyor uygulama ama dr bugun 4+4 gorunuyor dedi bende anlamadim