- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #5.741
Kızlar bende hiç belirti yok ya hepsi 3 gün önce kayboldular arada mide yanmam var o kadar oda midem hassas hep ztn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağ ol canım. benim de böyle bu ay. En alttaki bugün yaptığım. 17-18 pik mi acaba.
Pik sanki 2 kere yumurtlamis olabilirsin benimde öyleydiSağ ol canım. benim de böyle bu ay. En alttaki bugün yaptığım. 17-18 pik mi acaba.
ne güzl bi südüklülük o öyleBebeğim benim yerime de yak. Zaten günde 1 tane keyif için içiyordum artık o da bittiçok südüklü oldum ben WC den çıkmıyorum şimdiden.
Bak benim 3 gebelikte de ortak olan 2 belirti WC ve akıntı kuruması
Senin iradene hayranım ya valla. Ben her seferinde duracağım diyorum yok arkadaş başlıyorum 8. Günde test yapmayaKızlar bende hiç belirti yok ya hepsi 3 gün önce kayboldular arada mide yanmam var o kadar oda midem hassas hep ztn
aaa merhaba listeye nasıl ekleniyoruz benim de bat 14 HaziranHayırlı olsun yeni topik. Beni de ekler misiniz yeni bat 3 Haziran. İnşallah herşey istediğimiz ve beklediğimiz gibi olur![]()
Canim endometriozis yapisiklik cikolata kistin varsa bide regl donemine yakin CA 125 biraz yuksek cikabiliyor. Benim 5 sene önce yüksek cikmisti doktor söylemişti sknti stres yapmaBen bugün doktora gittim sabah genel muayene diye gebelik dusundugum için kitleler çıktı çikolata kisti de var ama baska bir kitle daha gordu doktor ona bu riskli gorunuyor dedi. İlacli MR da girdim. Kan verdim. Bazı sonuçlar cikmis netten baktim CA 125 108 çıkmış. MR sonucum cuma 16.00 da cikacak onu bekliyorum canim. İnsallah kotu birsey degildir
Çok hassas bu testler en fazla böyle silik çıkar canımMerhaba arkadaşlar; Bende ilk defa ovülasyon testi aldım ve bugün denedim. Benim reglim dün bitti. Bugün yaptım kızlar sizce nasıl sanki hemen silik çizgi başlamış.
Hadi bakalım inşallah sıralı bir şekilde gebe kalırız dolar göbüşlerimizZabahı bekleme catlriz zabahA kadar3 predictor 2 comfort aldim bende kargoda dagitima cikmis gelsinde atayim dolabin ust kismina
pyro clinice diye ultra erken gebelik testi aldim gecenlerde cok memnun kalmistim ama nette daha pahaliydi eczanenin birinde 40 birinde 25 liraya satiyolardi
ben zaten ayda alemde bitane içerim oda en hafifi degerleri 1 olandan
![]()
BenSenin iradene hayranım ya valla. Ben her seferinde duracağım diyorum yok arkadaş başlıyorum 8. Günde test yapmaya![]()
Gün gün takip etMerhaba arkadaşlar; Bende ilk defa ovülasyon testi aldım ve bugün denedim. Benim reglim dün bitti. Bugün yaptım kızlar sizce nasıl sanki hemen silik çizgi başlamış.
İnsallah test yapinca etiketle aksam fazla giremeyebilirm kacirmiyim aradaHadi bakalım inşallah sıralı bir şekilde gebe kalırız dolar göbüşlerimiz![]()
Sendende bekledigimiz şeyler bunlarne güzl bi südüklülük o öyle![]()
Tamam canım bekleyelim bakalımPik sanki 2 kere yumurtlamis olabilirsin benimde öyleydi
Hep çıkıyor silik halde devam et koyulaşır inşallah bende yapıyorum bu ayMerhaba arkadaşlar; Bende ilk defa ovülasyon testi aldım ve bugün denedim. Benim reglim dün bitti. Bugün yaptım kızlar sizce nasıl sanki hemen silik çizgi başlamış.