Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaaa herkese vermiyorlar diye biliyorum ama bi araştırırım. Psikolojik sağlığım iyi olsun da olur gider🙄😬. Beni zorlayan Meryem zaten Ömer kendini kurtardı her türlü. Okul olarak ilgim üstünde olacak boşlasın istemiyorum baştan beri sıkı tutmaya çalışıyorum.
Meryemde büyüyecek yaa elbet 3 yaşında belki ona daha iyi gelirr
Herkese vermiyomu aaaaaa

Meryemde büyüyecek yaa elbet 3 yaşında belki ona daha iyi gelirr
Herkese vermiyomu aaaaaa
İnsallah kuzum. Belki abla olmak onu büyütür bir anda umudum o yönde. En azindan aksilik ve inadı geçse yeter. Şimdi eşim memur ya belki vermiyordur bilmiyorum canim arastirmak lazim herkese mi belli kesime mi 🤷🏼‍♀️

• Beğen
Reactions: Jou
İnsallah kuzum. Belki abla olmak onu büyütür bir anda umudum o yönde. En azindan aksilik ve inadı geçse yeter. Şimdi eşim memur ya belki vermiyordur bilmiyorum canim arastirmak lazim herkese mi belli kesime mi 🤷🏼‍♀️
GEçer geçerr oda geçerr🥰
Hee dogru acabaas

Bizimki ilk günden yapıştırdı çocuğa korktum baya elide kuvvetli bize vurduğuda oluyor morartıyor resmen, hele o tırnaklar ne kadar kısa olurda olsun resmen yırtıcı kuş pençesi yırtıp atıyor 🙈 Oğluşu seviyoruz baya hatta gel kardeşini öp vs diyoruz öpüyor ardına yapıştırıyor. Zamanla alışıcak dediğin gibi ilk başlarda bebek kendini toplayana kadar baya dikkat etmek lazım.. Çok işim var 🙈
Benim de doğuma az kaldı tam olarak oğlumdan beklediğim performansı anlattın 😂 Allah kolaylık versin cidden vakit yaklaştıkça korkuyorum ben de

Back
X