Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya şimdi bugün mü önemli çatlama günü mü asıl önemli ? Ben dünü değerlendirdim yumurtlama mi çatlama günü mü değerlendirme yapmak lazım ?
Ben çatlamasını beklemiştim ama şöyle bi durum oluyor kısmet olmuyo o gün ilişkiye girmek o yüzden riske atma benim pikden önceki gün ilişki olduğu için dinlenmesi adına pik olan gün yapmadık ertesi gün çatladı o günde başta bi sperm kaybımız oldu boşuna giden😂 sonra aynı gün içinde iki kere denedik tuttuysa inşallah bakalım

Ben çatlamasını beklemiştim ama şöyle bi durum oluyor kısmet olmuyo o gün ilişkiye girmek o yüzden riske atma benim pikden önceki gün ilişki olduğu için dinlenmesi adına pik olan gün yapmadık ertesi gün çatladı o günde başta bi sperm kaybımız oldu boşuna giden😂 sonra aynı gün içinde iki kere denedik tuttuysa inşallah bakalım
Bende çatlama günü iki kere denedim 😂😂

Böyle neredeyse bembeyaz olması normal mi o zaman ?
2-3 gün ara mi vereyim dedim, böyle bembeyaz görünce yumurtlamama 1 hafta 10 gün var herhalde dedim
Ya evet bence normal bak benim testlerime 24 Mayıs'ta yaptığımda testler mi bozuk acaba dedim resmen kasik ağrılarım da vardı ama testte t çizgisi aşırı silik çıktı. Milletin hep 14. Gün falan yumurtlamasi oldu. Benim 18de. Ama 24unden sonra iki gün sonra bugün Cat diye t çizgisi koyulasti. Testi yaptığım gibi koydum buraya bir de iyice koyu şu an yani öyle diyeyim

Ya o zaman bugün bir de yarın yapalım bakalım hayırlısı ya yarın değerlendiremeyen oluruz üstelik zaten. En iyisi bugün de yapmak

Back
X