Guguuu Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Ekim 2016 1.985 2.223 133 31 13 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Guguuu #2.301 paranerde .!.: kuzucum benim pik oldu ertesi gün silikleşti, bir önceki ay 3 gün koyu kalmıştı çizgiler, eve gidince atayım resmini, normal mi bilmiyorum :) Genişletmek için tıkla... Ya her ay farkli olabiliyo demek ki degerlendirdin mi her ikisini de
paranerde .!.: kuzucum benim pik oldu ertesi gün silikleşti, bir önceki ay 3 gün koyu kalmıştı çizgiler, eve gidince atayım resmini, normal mi bilmiyorum :) Genişletmek için tıkla... Ya her ay farkli olabiliyo demek ki degerlendirdin mi her ikisini de
mesirmacunu '' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN '' Kayıtlı Üye 25 Kasım 2021 4.022 6.793 88 13 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Guguuu #2.302 Guguuu .!.: Ya her ay farkli olabiliyo demek ki degerlendirdin mi her ikisini de Genişletmek için tıkla... tabikii kaçar mııı hatta birini sabah uyanınca yaptık direkt, bunu hiç yapamıyorduk çalıştığımız için , etkili olduğunu duymuştum bakalım inşallah
Guguuu .!.: Ya her ay farkli olabiliyo demek ki degerlendirdin mi her ikisini de Genişletmek için tıkla... tabikii kaçar mııı hatta birini sabah uyanınca yaptık direkt, bunu hiç yapamıyorduk çalıştığımız için , etkili olduğunu duymuştum bakalım inşallah
Guguuu Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Ekim 2016 1.985 2.223 133 31 13 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Guguuu #2.303 paranerde .!.: tabikii kaçar mııı hatta birini sabah uyanınca yaptık direkt, bunu hiç yapamıyorduk çalıştığımız için , etkili olduğunu duymuştum bakalım inşallah Genişletmek için tıkla... Hadi insallaaahhh guzel haberlerle bu ay topigimiz dolsun tassin Acaba catlamadan kac gun sonra test yapmak gerekir
paranerde .!.: tabikii kaçar mııı hatta birini sabah uyanınca yaptık direkt, bunu hiç yapamıyorduk çalıştığımız için , etkili olduğunu duymuştum bakalım inşallah Genişletmek için tıkla... Hadi insallaaahhh guzel haberlerle bu ay topigimiz dolsun tassin Acaba catlamadan kac gun sonra test yapmak gerekir
NurseCelline Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2020 1.118 753 73 13 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Guguuu #2.304 Guguuu .!.: Hadi insallaaahhh guzel haberlerle bu ay topigimiz dolsun tassin Acaba catlamadan kac gun sonra test yapmak gerekir Genişletmek için tıkla... 14 gün diyolar ama bence 12.günde varsa silikte olsa çıkar tabi bu benim düşüncem
Guguuu .!.: Hadi insallaaahhh guzel haberlerle bu ay topigimiz dolsun tassin Acaba catlamadan kac gun sonra test yapmak gerekir Genişletmek için tıkla... 14 gün diyolar ama bence 12.günde varsa silikte olsa çıkar tabi bu benim düşüncem
mesirmacunu '' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN '' Kayıtlı Üye 25 Kasım 2021 4.022 6.793 88 13 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Guguuu #2.305 Guguuu .!.: Hadi insallaaahhh guzel haberlerle bu ay topigimiz dolsun tassin Acaba catlamadan kac gun sonra test yapmak gerekir Genişletmek için tıkla... inşallah gugum yaa NurseCelline dediği gibi 11-12. günde bi test patlatırız yaa bakalım :)))
Guguuu .!.: Hadi insallaaahhh guzel haberlerle bu ay topigimiz dolsun tassin Acaba catlamadan kac gun sonra test yapmak gerekir Genişletmek için tıkla... inşallah gugum yaa NurseCelline dediği gibi 11-12. günde bi test patlatırız yaa bakalım :)))
NurseCelline Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2020 1.118 753 73 13 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Guguuu #2.306 paranerde .!.: inşallah gugum yaa NurseCelline dediği gibi 11-12. günde bi test patlatırız yaa bakalım :))) Genişletmek için tıkla... Senn çatlama ne zman oldu canım
paranerde .!.: inşallah gugum yaa NurseCelline dediği gibi 11-12. günde bi test patlatırız yaa bakalım :))) Genişletmek için tıkla... Senn çatlama ne zman oldu canım
mesirmacunu '' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN '' Kayıtlı Üye 25 Kasım 2021 4.022 6.793 88 13 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Guguuu #2.307 NurseCelline .!.: Senn çatlama ne zman oldu canım Genişletmek için tıkla... dün oldu canım , dün silikleştii çizgi bir gün önce de yani pazartesi böyleydi;
NurseCelline .!.: Senn çatlama ne zman oldu canım Genişletmek için tıkla... dün oldu canım , dün silikleştii çizgi bir gün önce de yani pazartesi böyleydi;
E esruyar Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2014 110 64 298 34 13 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Guguuu #2.308 NurseCelline .!.: Bat tarihini söyle istersen Guguuu eklesin seni birlikte bekleriZ burda dicektm ama varmışsın zaten Genişletmek için tıkla... Eklendim misafirlerden haberim olmadan. Yumurtlama haftama misafir denk geldi.
NurseCelline .!.: Bat tarihini söyle istersen Guguuu eklesin seni birlikte bekleriZ burda dicektm ama varmışsın zaten Genişletmek için tıkla... Eklendim misafirlerden haberim olmadan. Yumurtlama haftama misafir denk geldi.
NurseCelline Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2020 1.118 753 73 13 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Guguuu #2.309 paranerde .!.: dün oldu canım , dün silikleştii çizgi bir gün önce de yani pazartesi böyleydi;Eki Görüntüle 3097033 Genişletmek için tıkla... O zaman geri sayıma başladın
paranerde .!.: dün oldu canım , dün silikleştii çizgi bir gün önce de yani pazartesi böyleydi;Eki Görüntüle 3097033 Genişletmek için tıkla... O zaman geri sayıma başladın
NurseCelline Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2020 1.118 753 73 13 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Guguuu #2.310 esruyar .!.: Eklendim misafirlerden haberim olmadan. Yumurtlama haftama misafir denk geldi. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı canım inşallah hamiş haberini alırız senin de
esruyar .!.: Eklendim misafirlerden haberim olmadan. Yumurtlama haftama misafir denk geldi. Genişletmek için tıkla... Hayırlısı canım inşallah hamiş haberini alırız senin de
mesirmacunu '' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN '' Kayıtlı Üye 25 Kasım 2021 4.022 6.793 88 13 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Guguuu #2.311 NurseCelline .!.: O zaman geri sayıma başladın Genişletmek için tıkla... aynen :) güzel haberleri verelim birbirimize inşallahh
NurseCelline .!.: O zaman geri sayıma başladın Genişletmek için tıkla... aynen :) güzel haberleri verelim birbirimize inşallahh
NurseCelline Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2020 1.118 753 73 13 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Guguuu #2.312 paranerde .!.: aynen :) güzel haberleri verelim birbirimize inşallahh Genişletmek için tıkla... Amiin inşallah
paranerde .!.: aynen :) güzel haberleri verelim birbirimize inşallahh Genişletmek için tıkla... Amiin inşallah
Edyy96 👒🤰💜 Kayıtlı Üye 24 Haziran 2022 205 397 33 13 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Guguuu #2.313 Aycoregi1 .!.: Çok mide bulantım var de canım, hamilelik şüphem var de yoksa yapmıyor aciller neden bende anlamıyorum Genişletmek için tıkla... Ona rağmen yapmadılar canım ama eşimin dayısı hastanede çalışıyor bide kadın doğum acili varmış burda orda kan verdim 354 çıktı beta
Aycoregi1 .!.: Çok mide bulantım var de canım, hamilelik şüphem var de yoksa yapmıyor aciller neden bende anlamıyorum Genişletmek için tıkla... Ona rağmen yapmadılar canım ama eşimin dayısı hastanede çalışıyor bide kadın doğum acili varmış burda orda kan verdim 354 çıktı beta
mesirmacunu '' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN '' Kayıtlı Üye 25 Kasım 2021 4.022 6.793 88 13 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Guguuu #2.314 Edyy96 .!.: Ona rağmen yapmadılar canım ama eşimin dayısı hastanede çalışıyor bide kadın doğum acili varmış burda orda kan verdim 354 çıktı beta Genişletmek için tıkla... hadi hayırlı olsuuuun :) maşallah
Edyy96 .!.: Ona rağmen yapmadılar canım ama eşimin dayısı hastanede çalışıyor bide kadın doğum acili varmış burda orda kan verdim 354 çıktı beta Genişletmek için tıkla... hadi hayırlı olsuuuun :) maşallah
E esruyar Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2014 110 64 298 34 13 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Guguuu #2.315 NurseCelline .!.: Hayırlısı canım inşallah hamiş haberini alırız senin de Genişletmek için tıkla... Hepimizin inşallah. Beklemek en zor kısmı
NurseCelline .!.: Hayırlısı canım inşallah hamiş haberini alırız senin de Genişletmek için tıkla... Hepimizin inşallah. Beklemek en zor kısmı
NurseCelline Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2020 1.118 753 73 13 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Guguuu #2.316 Edyy96 .!.: Ona rağmen yapmadılar canım ama eşimin dayısı hastanede çalışıyor bide kadın doğum acili varmış burda orda kan verdim 354 çıktı beta Genişletmek için tıkla... Maşallah canım tebrik ederim
Edyy96 .!.: Ona rağmen yapmadılar canım ama eşimin dayısı hastanede çalışıyor bide kadın doğum acili varmış burda orda kan verdim 354 çıktı beta Genişletmek için tıkla... Maşallah canım tebrik ederim
NurseCelline Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2020 1.118 753 73 13 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Guguuu #2.317 esruyar .!.: Hepimizin inşallah. Beklemek en zor kısmı Genişletmek için tıkla... Evet günler geçmiyo beklerken hele ki yumurtlamadan sonra hiç geçmiyo
esruyar .!.: Hepimizin inşallah. Beklemek en zor kısmı Genişletmek için tıkla... Evet günler geçmiyo beklerken hele ki yumurtlamadan sonra hiç geçmiyo
Aycoregi1 👨👩👦👦⭐ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mart 2018 3.681 En iyi cevaplar 1 5.314 158 13 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Guguuu #2.318 Edyy96 .!.: Ona rağmen yapmadılar canım ama eşimin dayısı hastanede çalışıyor bide kadın doğum acili varmış burda orda kan verdim 354 çıktı beta Genişletmek için tıkla... Yaşasın bir bebek daha geliyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Edyy96 .!.: Ona rağmen yapmadılar canım ama eşimin dayısı hastanede çalışıyor bide kadın doğum acili varmış burda orda kan verdim 354 çıktı beta Genişletmek için tıkla... Yaşasın bir bebek daha geliyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
yelken_c Nasip Niyete vurgundur 🌿 Kayıtlı Üye 21 Haziran 2022 210 195 18 13 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Guguuu #2.319 Guguuu .!.: Kizz ben bugun ruyamda test yapiyodum cift cizgi gorup hamile oldugumu ogreniyodum ya Belirti mi bilmiyom artik ama hala gogus uclarim ates gibi yanip aciyo ara ara kasik bel agrisi durum boyle heyecanliyim 1 haftam kaldi Genişletmek için tıkla... Canım inanır mısın bende rüyamda öyle gördüm ve sonradan hamile olduğumu öğrendim inşallah senden de güzel haberler alırız
Guguuu .!.: Kizz ben bugun ruyamda test yapiyodum cift cizgi gorup hamile oldugumu ogreniyodum ya Belirti mi bilmiyom artik ama hala gogus uclarim ates gibi yanip aciyo ara ara kasik bel agrisi durum boyle heyecanliyim 1 haftam kaldi Genişletmek için tıkla... Canım inanır mısın bende rüyamda öyle gördüm ve sonradan hamile olduğumu öğrendim inşallah senden de güzel haberler alırız
asyadan sev çok sev Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2012 1.646 1.226 333 İstanbul 13 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Guguuu #2.320 yelken_c .!.: Canım inanır mısın bende rüyamda öyle gördüm ve sonradan hamile olduğumu öğrendim inşallah senden de güzel haberler alırız Genişletmek için tıkla... Ben de görmüştüm Hatta böyle gördüğüm için hamile değilim demek ki demiştim
yelken_c .!.: Canım inanır mısın bende rüyamda öyle gördüm ve sonradan hamile olduğumu öğrendim inşallah senden de güzel haberler alırız Genişletmek için tıkla... Ben de görmüştüm Hatta böyle gördüğüm için hamile değilim demek ki demiştim