Canım umutlan bence ben bu şekilde öğrendim hamileligimi olmadibe
de bu şekilde öğrendi. Adetime 5 gün kala ovulasyon kar köyü çıkınca test yaptım yoksa bu kadar erken test yapmazdim. İnsAllah vardır seninde
Ben biraz ovulasyonda koyulaşma görünce 5-6 saatte bir tekrarladım ovulasyon testlerini, her seferinde daha koyu çıktı gebelik testi o kadar hızlı koyulaşmıyor ama sen de akşama tekrarla koyulaşırsa var demektir canım
Ben biraz ovulasyonda koyulaşma görünce 5-6 saatte bir tekrarladım ovulasyon testlerini, her seferinde daha koyu çıktı gebelik testi o kadar hızlı koyulaşmıyor ama sen de akşama tekrarla koyulaşırsa var demektir canım
Ovulasyondan 2 gün sonra kaset teste bariz pozitifi görmüştüm canım çünkü regle 1 gün vardı kaset test yaptığımda onun dışında hep ovulasyonla takip ettim regle kadar
Ovulasyondan 2 gün sonra kaset teste bariz pozitifi görmüştüm canım çünkü regle 1 gün vardı kaset test yaptığımda onun dışında hep ovulasyonla takip ettim regle kadar
Benim hamile olduğumu ilk öğrendiğim zamanlarda o kadar şiddetli ağrıyordu ki bildiğin adet ağrısı kesin adet olcak düşecek dedim ama şükür bir şey olmadı bol bol dinlen
Valla ben hamile olduğumu bilmeden o kadar ağır sporlar yaptım koşu yaptım ağırlık kaldırdım zaten yoktur diye bide spora alışık bı insan değilim
bı gün sonra hamile olduğumu öğrendim düşse benimki düşerdi