- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
AminnnnAmin kuzum cumlemizin evlatlarini bagislasin Rabbim Insallah hakeden isteyen herkese bebislerini de bir an once kavustursun![]()


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminnnnAmin kuzum cumlemizin evlatlarini bagislasin Rabbim Insallah hakeden isteyen herkese bebislerini de bir an once kavustursun![]()
İyim kuzum hafta sonu doktora gittim . Kesemizi gördüm , sıra kalp atışında
Oyy masallah kusuma bi dahaki gidisinde kalp atisini da duyarsiniz insallah pit pitİyim kuzum hafta sonu doktora gittim . Kesemizi gördüm , sıra kalp atışında![]()
Test de yapmadım:/
Canim herkese merhaba beni de ekler misin?Oyy masallah kusuma bi dahaki gidisinde kalp atisini da duyarsiniz insallah pit pit![]()
Hosgeldin canim ekliyorum listeye. Rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah sana ve isteyen herkese 1 temmuz olarak ekliyorum bizleri de haberdar et gelismelerdenCanim herkese merhaba beni de ekler misin?
Benim sat 1 haziran. 14 unde catlatma ignesi oldum. Bugun 13. Gunum igneden sonra. Pcos oldugum icin bat i kestiremiyorum. Galiba 30 haziran ya da 1 temmuz olabilir. 9. Gunden itibaren sabahlari hergun ilk idrarla test yaptim hep silik cikti. 12. Gun doktora gittim kan verdim beta hcg 3,11 cikti 2 gun sonra tekrarla dedi. Bir de sol yumurtalikta kist varmis 35mmallahim isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin, bizlere de bu sabrimizin mucadelemizin mukafatini versin insallah
![]()
Insallah guzel haberlerle gelirimHosgeldin canim ekliyorum listeye. Rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah sana ve isteyen herkese 1 temmuz olarak ekliyorum bizleri de haberdar et gelismelerden![]()
Benide eklermisiniz bat 3 temmuzHosgeldin canim ekliyorum listeye. Rabbim tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah sana ve isteyen herkese 1 temmuz olarak ekliyorum bizleri de haberdar et gelismelerden![]()
Hosgeldin canimBenide eklermisiniz bat 3 temmuzgüzel haberlerle geri dönüş yaparım inşallah
Merhaba hosgeldinKızlar selam bende aranıza yeni katıldım gruptaki bütün yazışmayo okudum benımde aon adet tarihim 1 hazıran ama 3 aydır hep 1 hafta erken oluyprım normal şartlarda şuan adetli olmam gerekıypdu ama olmadım erken gebelik kaset test yaptım hepsi negatif sizce var mıdır biraz daha beklemelimiyim![]()
Progarama göre 29 u diyor yani 2 gün varMerhaba hosgeldin
Bekledigin adet tarihin nedir canim ekleyeyim seni de birlikte bekleyelim. Her kadinin bunyesi o kadar farkli ki olmaz dedigimiz oluyor kesin olur dedigimiz olmayabiliyor. Umarim bebis haberlerini aliriz❣
Ayy cok sevindim rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Merhaba hosgeldinn. Biraz daha bekle idrarda hemen cikmayabiliyo hepimiz düşüyoruz ayni hataya biraz bekleyin 1 hafta daha gecsin kan verin bence garanti oKızlar selam bende aranıza yeni katıldım gruptaki bütün yazışmayo okudum benımde aon adet tarihim 1 hazıran ama 3 aydır hep 1 hafta erken oluyprım normal şartlarda şuan adetli olmam gerekıypdu ama olmadım erken gebelik kaset test yaptım hepsi negatif sizce var mıdır biraz daha beklemelimiyim![]()
Amin cnm inşallah. Dua edin de betam ilerlesin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAyy cok sevindim rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin![]()
İnşallah kuzumOyy masallah kusuma bi dahaki gidisinde kalp atisini da duyarsiniz insallah pit pit![]()
Hoşbuldummm ayy ikinci hamilelik düşünüyorum inşalkah en hayırlı zamanda rabbım hepımıze nasip ederMerhaba hosgeldinn. Biraz daha bekle idrarda hemen cikmayabiliyo hepimiz düşüyoruz ayni hataya biraz bekleyin 1 hafta daha gecsin kan verin bence garanti o