Dün hamile olduğumu öğrendim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün hamile olduğumu öğrendim
çok sevindim canım , Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallahh :)Dün hamile olduğumu öğrendim![]()
Benimde erken gebelik testim böyle
ayyy ne güzel bunları görmek maaşallahh yaa :)Benimde erken gebelik testim böyle![]()
Çok teşekkür ederim canım, inşallah sağlıklı hamilelik ve bebektir. Rabbim isteyen herkese nasip etsinInsallah guzel sonuclar alirsin,merakla bekliyoruz haberlerini![]()
Canım ya biz seninle o kadar cok benziyoruz kiBenimde erken gebelik testim böyle![]()
Evet aynı şeyleri düşünüyorumCanım ya biz seninle o kadar cok benziyoruz kibatlar bile aynı. Senin de maşallah test çok güzel. İnşallah sağlıklı hamieliktir
![]()
Ayy tebrik ederim Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallahh bizlere cok dua etDün hamile olduğumu öğrendim![]()
İnşallah arkadaşımEvet aynı şeyleri düşünüyorumbu kadar denk gelir mi ne güzel tesadüf oldu
amiiin canım inşallah sağlıkla ilerleyen bir hamileliğimiz olur ve sağlıkla alırız inşallah kucağımıza
![]()
Masallahh cok guzel cizgi cikmis guzel haberlerini bekliyoruz canim.Benimde erken gebelik testim böyle![]()
Hayırlı olsun bebeğimDün hamile olduğumu öğrendim![]()
Hayırlı olsun bebeğimTebrik ederim![]()
İnşallah canım tez zamanda sizlerde tüm isteyen arkadaşlarımda burada hamilelik haberleri verirsinizMasallah kizlar gunumuzu guzellestirdiniz ne guzel bir gune basladik boyle bizlere cok cok dua edin![]()
Canım ben 4+5 de gördümKızlar bişey sorcam karından ultrasondan kese görünmesi için beta değeri kaç olması lazım
Sağol kuzum bende 4+2 yim senin 4+5 de beta değerin kaçtıCanım ben 4+5 de gördüm
Ay bende bende burdaki herkese o emojiyi koyucaz Allahin izniyleMaşallah sayfa hamişlerle doldu dönüp dönüp sayfaya bakıyorum Guguuu çok güzel oldu maşallah![]()