Genelde böyle başlıyor bakalım nolcak adet olucak mıyım hayırlısı olsun inşallahGenelde adetn böyle mi başlıyo canım yoksa ilk defa mı böyle bişe oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde böyle başlıyor bakalım nolcak adet olucak mıyım hayırlısı olsun inşallahGenelde adetn böyle mi başlıyo canım yoksa ilk defa mı böyle bişe oldu
Hayırlısı olsun canım ben martta bi gebelik geçirdim normalde adetlerim kahverengi lekeyle başlar.mart ayında öyle oldu dedim herlde regl oluyorum.3 gün geldi öyle leke sonra bi an da bembeyaz akıntıya dönüştü şüphelenip test yaptım pozitf çıkmıştı.Belki sende de öyle olur umudunu kesme kırmızıları görmedenGenelde böyle başlıyor bakalım nolcak adet olucak mıyım hayırlısı olsun inşallah![]()
Bende ocakta boş gebelik geçirdim kürtaj olmak zorunda kaldım. İnşallah canım amin sağlıkla gelsin de. Belim ağrıyor bir kaç gündür akıntımda var bakalım. Göğuslerim baya acıyor.Hayırlısı olsun canım ben martta bi gebelik geçirdim normalde adetlerim kahverengi lekeyle başlar.mart ayında öyle oldu dedim herlde regl oluyorum.3 gün geldi öyle leke sonra bi an da bembeyaz akıntıya dönüştü şüphelenip test yaptım pozitf çıkmıştı.Belki sende de öyle olur umudunu kesme kırmızıları görmeden![]()
Benmki de boş gebelikti canım bende Nisanda kürtaj oldum 8haftalık.hakkımızda hayırlısı hepimiz hamiş olalım inşallahBende ocakta boş gebelik geçirdim kürtaj olmak zorunda kaldım. İnşallah canım amin sağlıkla gelsin de. Belim ağrıyor bir kaç gündür akıntımda var bakalım. Göğuslerim baya acıyor.![]()
Yaa geçmiş olsun canım. İnşallah Allah isteyen herkese versin.Benmki de boş gebelikti canım bende Nisanda kürtaj oldum 8haftalık.hakkımızda hayırlısı hepimiz hamiş olalım inşallah![]()
Ya canım inanır mısın eşime de aynısını dedim . İlaçımı içtikten sonra kötü oluyorum . Folik asit + vitaminler olduğu bir ilaç kullanıyorum . Olabilir gerçektenCanm mide ağrın belki vitamin alıyorsan o haplardan dolayı olabilir doktoruna danışıp mide koruyucu alsn düzelir belki.
Doktoruma sorayım bakalım ne diyecek canım sağ olCanım bende de mide ağrısı ve yanması oluyor gaviscon şurup iyi geldi
Ne sürü ilaç var tabi mide alışık değil agrı yapar canm doktorumla görüş gaviskon, renne filan var sakıncası yoksa onlardan kullanırsın . Midemden rahatsızım ben her ilaçtan önce kullanıyorum koruyucuYa canım inanır mısın eşime de aynısını dedim . İlaçımı içtikten sonra kötü oluyorum . Folik asit + vitaminler olduğu bir ilaç kullanıyorum . Olabilir gerçekten
İçeriğini paylaşayım canımNe sürü ilaç var tabi mide alışık değil agrı yapar canm doktorumla görüş gaviskon, renne filan var sakıncası yoksa onlardan kullanırsın . Midemden rahatsızım ben her ilaçtan önce kullanıyorum koruyucu
Çok teşekkür ederim canımhadi hayırlı olsuuuun :) maşallah![]()
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun, inşallahAy tebrik ederim canim ne guzel bir haber hayirli olsun gebeligin allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah![]()
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunHayırlı olsunsağlıkla kucağına al
Teşekkür ederim canımMaşallah canım tebrik ederim![]()
Ay hiç beklemiyodum hatta dedim ki o güzelim listeye kırmzılar gelcek diyodumYaşasınbir bebek daha geliyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hepsi sağlıkla gelsinler inşallahAy hiç beklemiyodum hatta dedim ki o güzelim listeye kırmzılar gelcek diyodumçok şükürr Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
![]()
Hiç sorma canım neler yaşadımGidebildin mi sonunda :)
İnşallah sağlıklı bir gebeliğin olur![]()
Aminn inşallahHepsi sağlıkla gelsinler inşallah
Doktora gidemedim henüz ona canım sıkılıyor, randevu aldım doktor yok diye 19una ertelendi. Mide yanması, uyku ve kasık batmaları dışında iyiyim çok şükürAminn inşallahsenin nasıl geçiyor ?
![]()