2022 Mart ayı burç yorumları

Screenshot_20220302-094908_Instagram.jpg
Screenshot_20220302-094909_Instagram.jpg
Screenshot_20220302-094912_Instagram.jpg
Screenshot_20220302-094914_Instagram.jpg
Screenshot_20220302-094917_Instagram.jpg
Screenshot_20220302-094920_Instagram.jpg
Screenshot_20220302-094921_Instagram.jpg
Screenshot_20220302-094926_Instagram.jpg
Screenshot_20220302-094928_Instagram.jpg
Screenshot_20220302-094931_Instagram.jpg
Screenshot_20220302-094935_Instagram.jpg
Screenshot_20220302-094937_Instagram.jpg
Screenshot_20220302-094939_Instagram.jpg
 
Yükselen koç
Martta spiritüel konulara ilgiliniz daha fazla artabilir,yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Duygularınızı içinde yalayabilirsiniz

Yükselen boğalar
arkadaşlarınız ile Mart ayında daha çok vakit geçireceksiniz, yeni insanlarla tanışabilirsiniz bu ay. hedefleriniz konusunda netleşeceksiniz

Yükselen ikizler
Mart ayında daha çok çalışacağınız, ve stresinizi atmak için sosyalleşeceğiniz bir ay olacak. Kendinizi yormamaya çalışın 💖

Yükselen yengeçlerin mart ayında bol para kazanmaya ve bol çalışmaya başlamaları iyi olacak, en azından geçmişi unuturlar biraz.

Yükselen başaklar
Mart ayında yeni bir ilişkiye başlayabilir yada ilişkiye başlamak isteyebilirler. Aynı zamanda düşmanlarınızda artabilir

Yükselen teraziler
Mart ayında aşktan yana size bol flört ve kısmet gelecek görünüyor, flört sayınız artabilir 💜

Yükselen akrepler
Mart ayında günlük rutin işleriniz çok fazla olacak, bol bol çalışabilirsiniz. Özellikle sağlıkla alakalı konularda iyileşme görülüyor 🌸

Yükselen yaylar
Mart ayında kısa seyahatler yapabilir, yakın çevresi ile bol bol iletişim kuracaklar gibi görünüyor 🌸

Yükselen oğlaklar
Yakın çevreniz ile daha fazla iletişimde olacaksınız, maddi anlamda gelir artışı söz konusu görünüyor

Yükselen kovalar
Mart ayında kendinizle ilgilenecek ve kültürünüzü arttıracak faaliyetlerde bulunabilirsiniz 💖

Yükselen balıklar
Mart ayında kendinizle daha çok ilgileneceksiniz, değişimler size iyi gelecek görünüyor. Biraz farklılığa ihtiyacınız var 💖







SennaBlog
 
mart ayııkk (1).jpg

KOÇ ve YÜKSELEN KOÇLAR​

Mart ayına biraz dinlenmek, arka plana çekilmek istediğiniz yeniay enerjisiyle başlıyorsunuz. Birtakım gerçeklerin farkına varabilir ve kendinize daha fazla önem verebilirsiniz. Yine bu alanda gerçekleşen Güneş-Jüpiter kavuşumu ve Merkür’ün bu alana geçişiyle birçok şanslı fırsatları yakalayabilir ve aldığınız kararları uygulayabilirsiniz.

Ayın ilk günlerinde kariyerle ilgili hayat alanında gerçekleşen Venüs-Mars-Plüton kavuşumu çok önemli ve kazançlı bir döneme işaret ediyor. Uğraş verdiğiniz konularda kendinize ait bir düzen ve kazanç planı kurmak isteyebilirsiniz. Venüs ve Mars’ın Kova burcuna geçişiyle arkadaşlık ve sosyal çevre ilişkileriniz hız kazanabilir.

Başak burcunda gerçekleşen dolunay iş hayatı, çalışma ortamı, iş arkadaşlarınızla ilgili konuların netleşeceği bir zaman olacaktır. Veya hizmet aldığınız kişilerle ilgili karar aşamasında olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili gelişmeler bir sonuca ulaşabilir. Eğer bir tedavi gördüyseniz artık iyileşme zamanı olabilir.

21 Mart’ta Güneş’in, 27 Mart’ta Merkür’ün burcunuza geçişiyle dikkatleri üzerinize çekebilir, canlanabilirsiniz. Hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 22 Mart civarı ani kararlar, ani eylemlerden uzak durun. Kazalara ve sakarlıklara açık olabilirsiniz.

BOĞA ve YÜKSELEN BOĞALAR​

Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkileriyle ilgili alanda olumlu gelişmeleri gösteren yeniay enerjisiyle mart ayına başlangıç yapıyorsunuz. Arkadaşlarınızdan destek alabilir ve yeni bir sosyal çevreye giriş yapabilirsiniz. Akademik hayatınızda belki ekip halinde bir projede yer alabilir veya bir dernekte gönüllü çalışmalara katılabilirsiniz.

6 Mart’ta Venüs ve Mars’ın Kova burcuna geçişiyle kariyer hayatınızda önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Bir iş ortaklığı gündeme gelebilir ya da rakiplerinizle iş birliği yapmanız gerekebilir.

18 Mart’ta gerçekleşen dolunay çocuklarınızla ilgili bazı konuların netleştiğini gösterebilir. Aşk hayatınızda ilişkinizle ilgili bir karar aşamasında olabilirsiniz.

19 Mart’ta gerçekleşen Venüs-Uranüs karesi hem ilişkiler hem de maddi konular ve kariyerle ilgili planlarınızı gözden geçirmenizi gerektirebilir.

21 Mart’ta Güneş’in Koç burcuna geçişiyle biraz geri çekilmek ve dinlenmek isteyebilirsiniz. Sizden saklanan, gizlenen konular da ortaya çıkabilir. Sağlığınıza özen göstermeyi ihmal etmeyin.

22 Mart kariyer hayatınızda özellikle yönetimsel kademede ani gelişmeler ortaya çıkabilir. Belki istifalar, belki bölüm değişiklikleri gündeminize gelebilir. Burcunuzda transit eden Uranüs ani tepkiler vermenize, gergin olmanıza yol açtığından kazalara karşı da dikkatli olmanızı gerektirir.

İKİZLER ve YÜKSELEN İKİZLER​

Mart ayına kariyer ve gelecek hedeflerinizle ilgili önemli gelişmeler yaşayacağınız yeniay enerjisiyle başlıyorsunuz. Bir süredir beklediğiniz terfi gelebilir ve büyük bir çıkış yapabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı bir iş fırsatı yakalayabilir, akademik bir başarıya imza atabilirsiniz.

Venüs ve Mars’ın Kova burcuna geçişiyle yeni bir eğitim, seminer veya seyahat programı gündeminize gelebilir. Kariyer hayatınızı etkileyecek yoğun bir iletişim trafiği içinde olabilirsiniz.

18 Mart Başak dolunayı aile ve yerleşim konularını ön plana çıkarıyor. Kariyerinizde yaşadığınız değişimler sonucu ev değişikliği, yer değişikliği söz konusu olabilir.

Güneş’in Koç burcuna geçişi odak noktanızı sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerine yönlendiriyor. Mars-Uranüs karesinin gerçekleştiği 22 Mart civarı yolculuk planları, iş hayatınızı ilgilendiren konularda gerilimler yaşayabilir, aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Stresli olacak bu günlerde kazalara da açık olabilirsiniz.

Ayın son günlerinde Merkür’ün Koç burcuna geçişi arkadaşlık ilişkilerinizde iletişim trafiğinizi hızlandıracaktır.

YENGEÇ ve YÜKSELEN YENGEÇLER​

Yeniay enerjisiyle başladığınız Mart ayı yurtdışı ve yabacılarla bağlantılı işler, eğitim ve seyahat fırsatlarını karşınıza çıkarabilir. Önemli yöneticilerle bağlantılar kurabilirsiniz.

6 Mart tarihinden sonra ortak gelirler, sigorta, kredi ya da vergi gibi konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Harcamalarınızla ilgili farklı bir yapılanmaya gidebilirsiniz.

Venüs, Mars ve Plüton’un Oğlak burcundaki kavuşumu ikili ilişkilere dikkat çekiyor. Evlilik veya boşanma gibi net sonuçlar söz konusu olabilir.

18 Mart’ta gerçekleşen Başak Dolunayı yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilere ışık tutuyor. Belki bir eğitim veya yolculuğun sonuna gelmiş olabilirsiniz. Kişisel gelişiminizi destekleyecek fırsatlar yakalayabilir, yeni hedefler koymaya karar verebilirsiniz.

Güneş’in Koç burcuna geçişiyle kariyer ve gelecek hedeflerinizi etkileyecek güzel bir dönem başlıyor. İş ortamınızda değişiklikler yapabilir, çalışmalarınızın karşılığını alacağınız yeni teklifler gelebilir. Ay sonuna doğru Merkür’ün de bu alana geçişiyle iletişiminiz hız kazanacaktır. Özellikle üstlerinizle ilişkilerinizde iletişim diline daha dikkat etmelisiniz.

ASLAN ve YÜKSELEN ASLANLAR​

Mart ayına ikili ilişkiler ve ekonomik durumunuzla ilgili iyileştirici etkiler getiren Balık yeniayı ile başlangıç yapıyorsunuz. Yönetici gezegeniniz Güneş’in Jüpiter’le kavuşumu motivasyonunuzu yükseltirken yeni bir yol haritası konusunda da destekliyor.

Venüs ve Mars’ın karşıt burcunuzda kavuşumu özel hayat ve iş birlikleriniz konusunda yeni, farklı çözümler bulmanızı sağlıyor. İlişkinizi resmiyete taşıyabilir veya yeni ortaklıklar gündeme gelebilir.

Merkür’ün Balık burcuna geçişi ve Güneş-Neptün kavuşumu ekonomik anlamda daha şanslı bir döneme geçtiğinizi ve hayal kırıklıklarını tamir etme fırsatı yakalamanızı sağlayabilir. Miras ve geri ödemelerle ilgili haklarınızı alabilirsiniz.

18 Mart’ta gerçekleşen Başak Dolunayı finansal durumlarınızla ilgili yeni bir düzen, ortak projelerden yana şanslı etkiler getirebilir. Yönetici gezegeniniz Güneş’in Koç burcuna geçişiyle yarım bıraktığınız bir eğitimi tamamlayabilir, yeni yerler keşfedebilirsiniz. Merkür’ün de bu alana geçişiyle iletişim trafiğiniz hız kazanabilir. Hukuksal veya akademik konularla ilgili sonuçlanmalar gerçekleşebilir.

BAŞAK ve YÜKSELEN BAŞAKLAR​

Mart ayına ikili ilişkiler alanında gerçekleşen şanslı yeniay enerjisi ile başlangıç yapıyorsunuz. Yeniay yeni bir ilişkinin başlangıcını, devam eden ilişkinizde veya evliliğinizde varsa sorunların çözümünü destekleyebilir. Güneş-Jüpiter kavuşumu da bu alanda gerçekleştiğinden barışmalar, yasal süreçlerde lehinize sonuçlar başlayabilir. 6 Mart tarihinde yeni bir ilişkinin ilk adımları atılabilir. Varsa çocuklarınızla ilgili harcamalar gündeme gelebilir.

Mars ve Venüs’ün Kova burcuna geçişi ve bu alanda kavuşumu dolayısıyla çalışma temponuz veya sorumluluklarınız artabilir, günlük rutininiz hızlanabilir. Yeni ve farklı iş birlikleri gündeminize gelebilir. Venüs-Satürn kavuşumunu da bu alanda yaşayacak olmanız yeni düzen ve organizasyon için gerekli motivasyonu sağlayacaktır.

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün Balık burcuna geçişi eş veya ortağınızla ilgili iletişim trafiğinizde hız kazandırabilir, kariyerinizle ilgili ortak kararlar alabilirsiniz.

Güneş ve Neptün’ün de Balık burcunda kavuşacak olması beklentilerinizle ilgili hayal ettiğiniz ve gerçekleri net olarak göreceğiniz bir dönem olabilir.

18 Mart’ta burcunuzda gerçekleşecek dolunay sizin için çok önemli olabilir. Kendinize öncelik vermek isteyebilir, beklettiğiniz fikirleri, kararları, planları uygulamaya koyacağınız fırsatlar yakalayabilirsiniz. Tüm dikkatleri üzerinize çekeceğiniz, ön plana çıkacağınız bu dolunay ilişkilerinizle ilgili kararlar verebilirsiniz.

Ayın son günlerine doğru Güneş ve Merkür’ün Koç burcuna geçmesiyle birlikte, odak noktanız finansal konular olabilir. Ortak gelirler ve ödemeler konusunda yeni gelişmeler yaşanabilir. Korkularınızla yüzleşebilir varsa miras işlerinizle ilgili konular hız kazanabilir.

TERAZİ ve YÜKSELEN TERAZİLER​

Mart ayının ilk günleri gerçekleşen Balık yeniayı çalışma hayatı, iş ortamınızla ilgili olumlu gelişmelere işaret ediyor. Günlük yaşantınızı yeniden bir düzene koyabilir, beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmeye karar verebilirsiniz. Güneş ve Jüpiter’in bu alandaki kavuşumu çabalarınızı destekleyecek olumlu sonuçlar getirecektir.

Yönetici gezegeniniz Venüs’ün, Mars ve Plüton ile kavuşumu aile hayatınızda köklü değişikliklere yol açabilir. Belki bir yer değişikliği söz konusu olabilir.

Kova burcuna geçen Venüs ve Mars yeni bir ilişkiye, yeni bir aşka dikkat çekebilir.

18 Mart’ta gerçekleşen Başak dolunayı yoğun mücadelelerden sonra dinlenme isteğine dikkat çekiyor. Yönetici gezegeniniz Venüs’ün Chiron’la uyumlu görünümü maddi ve manevi açıdan kendinizi daha güçlenmiş ve toparlanmış hissedeceğiniz bir dönem.

20 Mart’ta Güneş’in Koç burcuna geçişiyle ilişkilerle ilgili daha canlı, aktif olacağınız bir sürece geçiyorsunuz. Yeni bir iş birliği gündeminize gelebilir. 27 Mart’ta Merkür’de Koç burcuna geçiyor. Evlilik ve ortaklık ilişkilerinde iletişim hız kazanabilir. Finansal konular gündeme gelebilir.

AKREP ve YÜKSELEN AKREPLER​

Yeni bir aya Balık yeniayının aşk hayatınıza olumlu destekleri ile başlangıç yapıyorsunuz. Hayatınızda daha çok sevgiye yer açabilir, hayattan daha fazla keyif almaya başlayabilirsiniz. Varsa çocuklarınızla ilgili aranızda bağlar daha güçlenebilir.

Yönetici gezegeniniz Mars ve Plüton’un Venüs ile kavuşumu önemli kararlar almaya yakın çevre ve kardeşlerle ilgili ilişkilerde gerilimlere işaret edebilir.

Merkür’ün Balık burcuna geçişi duygusal konularda iyileştirici etkiler sağlarken; Güneş ve Neptün’ün yine bu alanda kavuşumu dalgınlıklara ve ilişkilerde yanılmalara, yanlış değerlendirmelere yol açabilir.

18 Mart’ta gerçekleşen Başak Dolunayı sosyal çevrenizde, arkadaşlarınız arasında daha ön plana çıkmanızı sağlayabilir. Bazılarıyla yollarınız ayrılırken yeni insanlar, yeni ortaklıklar söz konusu olabilir.

20 Mart’ta Güneş’in Koç burcuna geçişiyle iş hayatınızda hızlı ve hareketli bir sürece başlıyorsunuz. Daha fazla işle ilgilenmeniz gerekebilir, çalışma ortamınızda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Ayın son günlerinde Merkür de bu alana geçiyor. Daha hızlı kararlar almak ve daha hızlı hareket etmeniz gerekebilir. Spora başlamak için uygun bir zamanlamadır.

Ayın son günleri gerçekleşen Venüs-Satürn kavuşumu aileyle ilgili konulara dikkat çekiyor. Evle ilgili tadilat, tamirat konuları geleceği gibi yer değişikliği olabilir veya yerleşimle ilgili yeni bir düzen sağlamanız gerekebilir.

YAY ve YÜKSELEN YAYLAR​

Mart ayına ev ve aile konularını ilgilendiren alanda gerçekleşen Balık yeniayı ile başlangıç yapıyorsunuz. Ev veya ailenizle ilgili daha fazla sorumluluk alabilir, aile üyeleriyle ilişkilerinizi iyileştirmek adına yeni adımlar atabilirsiniz. Güneş ve Neptün’de bu alanda kavuşumda olacağından şanslı ve iyicil etkileri yükseltiyor.

6 Mart’tan sonra Kova burcuna geçen Venüs ve Mars zihinsel ve ticari faaliyetlerde yeni fırsatlar getirebilir. Aklınızdaki bir projeyi hayata geçirebilir, iş yaşamınızda değişiklikler gündeme gelebilir.

18 Mart’ta Başak burcunda gerçekleşen dolunay kariyer hayatınızla ilgili gerçekleri gözlerinizin önüne serebilir. Hayat hedeflerinizle ilgili isteklerinizi ön plana çıkarabilir ve yeniden düzenlemek gereği duyabilirsiniz.

Güneş’in Koç burcuna geçişi hayattan daha fazla keyif almanızı desteklerken kalbi boş olanlar için yeni bir ilişki söz konusu olabilir. Varsa çocuklarınızla birlikte daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Merkür’ün de bu alana geçişiyle yaratıcı fikirlerinizi ortaya çıkarabilir, adınızdan daha çok söz ettirebilirsiniz.

Yönetici gezegeniniz Jüpiter ve Merkür kavuşumu aile, evle ilgili hayat alanında gerçekleşiyor. Ana gündeminiz aileyle birlikte olmak, gayri menkul alım satımları, evlilikle ilgili kararlar olabilir.

OĞLAK ve YÜKSELEN OĞLAKLAR​

Balık yeniayı ile başladığınız mart ayı zihinsel ve ticari faaliyetlerinizde olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Karşınıza yeni anlaşmalar için fırsatlar çıkabilir, fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Güneş-Jüpiter kavuşumunun da bu alanda olması; yakın çevre ve kardeşlerinizle ilişkilerinizde olumlu ve iyileştirici atmosfer yaratabilir.

Burcunuzda gerçekleşen Venüs/Mars ve Plüton’un kavuşumu kendinizle ilgili takıntılardan vazgeçerek adeta yeniden doğuşunuza işaret ediyor.6 Mart’ta Kova burcuna geçen Venüs ve Mars finansal konularda farklı kaynak arayışlarını işaret ediyor.

18 Mart’ta gerçekleşen Başak Dolunayı hayatınızda yeni bir düzen kurmak isteyeceğiniz ve bakış açınızı değiştireceğiniz bir süreç olabilir. Bir eğitim veya hukuksal sürecin de sonuna gelmiş olabilirsiniz.

Koç burcuna geçen Güneş aile ve yerleşimle ilgili konulara ışık tutuyor. Bir taşınma, alım-satım işi gündeminize gelebilir. Merkür’ün de bu alana geçişiyle aile üyeleriyle aranızda iletişim yoğunlaşabilir. Yine de emrivaki sözlerden, kesin yönlendirmelerden uzak durarak sorunlara çözüm aramalısınız.

Ay sonunda gerçekleşen yönetici gezegeniniz Satürn ve Venüs kavuşumu parasal kaynaklarınızla ilgili çözümler bulmak ve yeni sorumluluklar almanızı gerektirebilir.

KOVA ve YÜKSELEN KOVALAR​

Mart ayına parasal konularda şanslı fırsatlar yakalayacağınız Balık yeniayı ile başlangıç yapıyorsunuz. Yeni kazanımlar elde etmek, hayatınıza değer katmak için yeni ve önemli gelişmeler karşınıza çıkabilir. 10 Mart’tan itibaren Merkür’ün de bu alanda ilerleyecek olması yeni anlaşmalar veya iş birliklerini gündeminize getirebilir. 6 Mart’tan itibaren burcunuzda ilerleyecek Venüs ve Mars özel hayatınız ve iş hayatınızla ilgili duygu ve düşüncelerinizi gözden geçirmenizi gerektirebilir.

18 Mart’ta gerçekleşen Başak dolunayı harcamalarla ilgili durumları net olarak açığa çıkarabilir. Yeni bir düzenlemeye gidebilir, kendinize yeni bir sistem kurabilirsiniz. Devam eden bir miras veya alacak-verecek konusu lehinize sonuçlanabilir.

21 Mart’ta Güneş’in Koç burcuna geçişiyle iletişim ve zihinsel faaliyetleriniz daha yoğunlaşabilir. Eğitim ve seyahat planları gündeme gelebilir. Merkür’ün de bu alana geçişiyle yakın çevre ve kardeşlerle iletişim, fikir alışverişleri hız kazanabilir. Yine de agresif söylemler ve ani çıkışlar konusunda dikkatli olun.

Son olarak burcunuzda ilerleyen Venüs ve Satürn kavuşumu ilişkilerle ilgili sorumluluk almanızı, belli bir disiplini sağlamanızı gerektirebilir.

BALIK ve YÜKSELEN BALIKLAR​

Burcunuzda gerçekleşen yeniay enerjisiyle başladığınız mart ayı sizin için şanslı etkiler içeriyor. Farkındalığınızı yükselten bu yeniayda Güneş ve Jüpiter’in de burcunuzda kavuşumu yenilenme ve sorunlara çözüm bulmanızı kolaylaştıracaktır. Kariyer ve aşk hayatınızla ilgili çok önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Burcunuzda ilerleyen Jüpiter kilo almanıza sebep olacağından beslenme düzeninize dikkat etmeniz gerekebilir. Merkür’ün de 10 Mart tarihinden sonra burcunuza geçmesi kendinizi rahatça ifade etmek, fikirleriniz ortaya koymak açısından destekleyici olacaktır. Yeni ticari bağlantılar yakalayabilir, yeteneklerinizi sergileyeceğiniz yeni ortamlara girebilirsiniz. Güneş ve Neptün’ün de burcunuzda kavuşacak olması hayallerinizi gerçeklere dönüştürecek fırsatları görmenizi sağlayabilir.

18 Mart’ta karşıt burcunuz Başak’ta gerçekleşecek dolunay etkisini ilişkiler alanından alıyorsunuz. İkili ilişkiler veya ortaklık ilişkilerinde gerçeklerin ortaya çıkacağı bu dolunay bitişler ve başlangıçları getirebilir.

Koç burcuna geçen Güneş maddi ve manevi kazanımlar alanına ışığını yansıtıyor. Finansal kazançlarınızla ilgili yeni fırsatlar önünüze gelebilir. Merkür’ün de bu alana geçişiyle parasal kaynaklarınızı artıracak yaratıcı fikirleriniz, cesur girişimleriniz olabilir.




Sevgiyle,
Astrolog Filiz Ünal
 
X