2022 Mart ayı burç yorumları

mart aylık 1 (48).jpg
mart aylık 1 (49).jpg
mart aylık 1 (50).jpg
mart aylık 1 (51).jpg
mart aylık 1 (52).jpg






mart aylık 1 (53).jpg
mart aylık 1 (54).jpg
mart aylık 1 (55).jpg
mart aylık 1 (56).jpg
mart aylık 1 (57).jpg







mart aylık 1 (58).jpg
mart aylık 1 (59).jpg
mart aylık 1 (60).jpg
mart aylık 1 (61).jpg
mart aylık 1 (62).jpg
 

Mart 2022'nin En Şanslı 3 Burcu​


mart11.jpg

Balık

Listenin başında elbette doğum günü çocukları yer alıyor! Özellikle ayın başında gerçekleşen yeniay ile birlikte Balık burçları için yeniden doğuş vakti diyebiliriz. Elinizden gelen her desteği bu zamana dek çevrenizdekilere gösterdiniz; şimdi sıra kendi elinizden tutma vakti. Güçlü ve emin adımlarla hayatınıza odaklandığınızda bu mart ayının sihrinden maksimum fayda sağlayacaksınız. Bu süreçte zihninizin dağılmaması için meditasyona başvurabilirsiniz. Toprak da enerjinizi nötrlemek için etkili bir yardımcı olacak. Hiçbirini yapamıyorsanız sahile gidip biraz denizi izlemek ve soluklanmak enerjinizi tazeleyecek. Konfor alanınızdan çıkın ve yeni başlangıçlara hazır olun!




Kova

5 Mart'ta Venüs ve Mars'ın burcunuzda yer alacak olması güzel haberleri beraberinde getiriyor. Kalp atışlarınızda artış hissetmeye hazır mısınız? Gezegenlerin duygusal desteği sizi flörtlere hiç olmadığınız kadar açık hale getirebilir. Bu ay kendinizi özgür, mutlu ve huzurlu hissedeceğiniz için kendinizi kusursuz bir şekilde ifade edebilirsiniz. Bu enerjiniz elbette var olan ya da olası flört adaylarına da yansıyacak ve yeni başlangıçları beraberinde getirecek. Bahar size tüm güzellikleriyle gelecek!




Koç

Güçlü, cesur, kararlı ve yer yer dik başlı Koçlar için sivri köşeleri törpüleme vakti! "Nasıl hissediyorum, ne istiyorum" gibi soruların ön planda olacağı bu ay, sizin için iç huzuru bulduğunuz ay olacak. İç sesinize kulak verip planlarınızı ona göre şekillendirmeye başladığınızda yolunuz artık sandığınız kadar zor görünmeyecek. Ruhunuzda dolup taşan cesaretle birlikte adımlarınız hızlanacak ve dileklerinizi gerçekleştirmeye her defasında daha da yaklaşacaksınız. Özetle bu ay, mental sağlığınız için gerekli süreyi kendinize tanımanız, ruhunuza iyi bakmanız meyvelerini ilerleyen süreçte mutlaka verecek.



Kübra Elmalı​

 

Mart 2022’nin Önemli Gökyüzü Hareketleri​

mart3.jpg


Mart demek bahar demek! Özellikle ayın sonlarına doğru güneşi daha sık hissetmeye başladığımız mart ayının herkese kusursuz enerjilerle gelmesini diliyoruz; nitekim gökyüzü de bu konuda oldukça cömert davranacak gibi görünüyor!
İşte 2022 Mart ayının önemli gökyüzü hareketleri ve hayatınıza olacak etkisi!



2 Mart: Balık'ta Yeniay
Bu yeniay, Balık burcundan aldığı hassasiyet ve kırılganlıkla alınganlık düzeyinizi biraz yukarılara çıkarabilir. Tüm duygularınızın yoğun bir şekilde harekete geçeceği bu yeniay sürecinde, kendinizle baş başa kalıp olası kötü senaryoları düşünerek üzülebilirsiniz ya da hayal gücünüzün iplerini elinize alıp en iyisini umarak muhteşem hedefler planlayabilirsiniz. Tercih tamamen size ait olacak. Hayatınızda beklemeyip adım atmaya başladığınızda dileklerinizin aslında o kadar da uzakta olmadığını göreceksiniz.



5 Mart: Venüs ve Mars Kova'da
Tutkular, romantizmler, hazlar, büyük bir şevkle istenen o şeyler! Tüm bunlar bu mart ayında gün yüzüne çıkıyor. Çünkü bu duyguları temsil eden Venüs ve Mars güçlerini birleştirerek 5 Mart tarihinde Kova'ya geçiyor. Konu romantizm olunca, iki gezegenin enerjisiyle kendinizi duygusal anlamda şifalandırabileceğiniz bir süreç yaşayacaksınız. Uzun zamandır aşk konusunda kafanıza takılan, sizi yıpratan ne varsa vedalaşma vakti. Duygusal blokajların kalkmasıyla birlikte hayatınıza yeni olanı çekmek de kolaylaşacak. Hali hazırda mutlu bir birlikteliğe sahip olanlar ise bu birkaç günü bağlarını daha da güçlendirecekleri planlara ayırabilirler.



18 Mart: Başak Dolunayı
Başak'ta gerçekleşecek bu dolunay aslında her birimize silkelenip kendimize gelmemizi söyleyecek. Elinizden geleni yaparak ama hayatın akışına da güven duyarak yeni yollar benimsemek, bundan önce belki artık size hizmet etmeyen yollardan uzaklaşmak bu süreçte atabileceğiniz adımlar olacak. Başak düzenini hayatınıza getirerek her anlamda bir bahar temizliğine girişmeniz dolunay ruhunu destekleyebilir. Odanızı havalandırın, fazlalıklardan arının, bedeninize dönerek onu dinleyin, yokuşa sürülen her şeyle vedalaşın. İnanın hafifleyeceksiniz.



21 Mart: Güneş Koç'a giriyor.
Ayın başından bu yana isteklerimizi hatırladık ve bagajları temizledik... Artık hazırız! Koç'un cesareti ve gücüyle artık yeni adımlar atmak için kusursuz bir zaman dilimine giriyorsunuz. Baharın da etkisiyle içinizdeki umut ışığını hissedin, görmezden gelmeyin. Çünkü orada sizi harekete geçirecek bir şeyler saklı. Attığınız adımlarda çevrenizdeki sevdiklerinizin desteğini de alarak harika işler başarabilirsiniz. Yeter ki içinizde biraz umut olsun.



Kübra Elmalı​

 
mart2.jpg


KOÇ:

Sevgili Koçlar profesyonel hayat ve kariyer işlerinde bu ay istim üstündesiniz. Aklınıza koyduklarınızı hayata geçirebileceğiniz ve hem ilişkilerde hem de yaratıcı anlamda kendinizi rahatlıkla ortaya koyabileceğiniz ve aklınızdakileri manifest edebileceğiniz bir aydasınız. Eğer kendi gerçekliğinizi ve size iyi gelen tempoyu belirleyip buna uyarsanız daha rahat ilerlersiniz özellikle ruh ve beden bütünlüğünüze özellikle önem vermeniz gereken bir ayda olduğunuzu düşünürsek kişisel ihtiyaçlarınız, enerjinizi nasıl kullandığınız ve neye dahil olup neyin dışında kalmak istediğinizi net belirtirseniz karmaşa ve çatışma yaşamaktan kurtulursunuz. Dış dünyada her şey yolundaymış gibi ilerlerken bu aybaşında gerçekleşecek Balık burcundaki yeniay sebebiyle içe dönmek kendinizle baş başa kalmak ve spiritüel anlamda size iyi gelecek şeylerle uğraşmak isteyeceksiniz. Kendinizi zorlamak gereksiz. Enerjinizin akışına kulak vermek ve sezgilerinizi dinlemek akıllıca olacaktır. Jüpiter bu yeniaya destek verdiği için ruhunuza dinginlik verecek ne varsa bunları yapmak zihninizin arka bahçelerini toparlamak ve ayın 18 inden sonra daha emin ve kararlı ilerlemek için size ihtiyacınız olan gücü ve enerjiyi getirecektir. Kişisel gelişim konuları tek başına yaratmak istediğiniz projelere yönelip ilhama açık olacaksınız. Sezgileriniz artacak rüyalarınız güçlenecek ve tanımadığınız insanların bile yardım ve sevgisini hissedeceksiniz.
Ayın 18 inde gerçekleşecek dolunay Neptün ile karşıt olacak ve sağlığınızı beslenme düzeninizi özenle ele almalısınız, siz de bağımlılık yaratmış konulara eğilmek ve gerekiyorsa detoks yapmak akıllıca olabilir ve zihinsel olarak sizi yoran konuları stresleri yumuşatacak ve sizi evrenin önünüze getirdiklerini kabule geçirecek etkiler var. Akışa bırakın kendinizi çok yarını düşünmeden plancı yanınızı gevşeten ve canınızın istediğini yapmaya sizi yönelten etkiler var. Hizmet konuları yardımlaşma destek vermek gerekenler ve evcil hayvanlarla ilgili işler bu ayın ikinci yarısında sizi meşgul eden konulardan olabilir.
10 Mart’ta Merkür burç değiştiriyor ve Kova burcuna geçiş yapıyor, ardından Venüs ve mars ta Kova’ya geçecek ve sosyal alanınızda bu 3 dinamik gezegenin yer alması sizi oldukça canlı bir sosyal yaşamın içine sokacak. Arkadaşlarla, topluluklarla ve içinde aktif olduğunuz gruplarla çok aktif olacağınız bilgi ve fikir paylaşacağınız ve geleceğe dair planlar yapıp arkadaşlarla ilişkileri sıkı tutacağınız bir ay olacak. eğitsel bilimsel teknik ve dijital işler bu dönemde dikkatinizi yönelttiğiniz konulardan olacak. online görüşmeler internet işleri ve web siteleri gibi mecralarda yaratıcı çalışmalar yapıp daha fazla ulaşma imkanı elde edebilirsiniz. Kalbi boş Koçlar bu süreçte sosyal medya veya internet alanından veya arkadaşlıklar alanında karşılaştıkları arkadaşlıkla başlayan ama daha sonra flörte dönebilecek ilişkiler kurabilirler.


BOĞA:
Sevgili Boğalar bu ay ufuklarınızı genişleteceğiniz ve günlük yaşamın sıkıcı rutinlerinden artık yavaş yavaş kurtulmak isteği ile hareket ederek kendinize yeni hevesler maceralar ve ilgi alanları bulmaya çalışacağınız bir döneme giriş yapmaktasınız. Ay başında 2 Mart’ta Balık burcunda yeniay gerçekleşecek ve Jüpiter ile yakın bir kontak içinde olacağından sosyal yaşamınızı oldukça canlandıracak. Topluluklarla yeni plan ve projeler içinde olabilir, dostlarınızdan yardım ve destek görebilirsiniz. Yeni fikirlerle ileri atılabileceksiniz, kolektife yardım, spiritüel konular, yaratıcı olacağınız ve ilham alacağınız konularda aktif olabileceksiniz. Yeni insanlarla tanışmak yeni gruplara girmek ve bu esnada karşılıklı yardımlaşmak gelişmek ve büyümek için desteğiniz olacak. değişik çevrelere girip çıkacak ve belki bu alandan ilginizi çeken size iyi gelecek kişiler olacak hatta flört etmek imkanı da bulacaksınız.

18 Mart’ta Başak burcunda gerçekleşecek dolunay ayın ikinci yarısında becerilerinizi ve yaratıcı potansiyelinizi manifest ettireceğiniz ve somut adımlar atacağınıza işaret ediyor. Hobilerinizden elde ettiğiniz yetenekler ve el becerileriniz ile ortaya çıkabilirsiniz. Aşk hayatınızda sizi daha fedakar kılan ve sevdiğiniz kişiye harcadığınız emeğin karşılığını almanın mümkün olacağını söyleyebilirim. Kalbi boş olan Boğalar bu dönemde gerçekten ya platonik ya da tutku boyutu yüksek bir gönül meselesi yaşayabilirler.

Ayın başında Merkür Venüs ve Mars Kova burcuna geçiş yapıyor ve sizlerin kariyer alanına geçiş yapacakları için iş hayatınız oldukça öne çıkıyor. Yenilikçi Fikirlerle eğitsel konularla ve geleceğe taşımak istediğiniz mesleki gelişmelerle sizi öne çıkaracak prestij kazanmak üzere harekete geçirecek. İlkeler prensipler saygınlık aynı fikirde olduğunuz kişilerin desteği ve başarı kazanmak sizin için önemli olacak. Bazı Boğalar bu dönemde farklı işlere de yönelmek isteyebilirler, bazı Boğalar ise networklere girebilirler, dijital işlerde yaratıcı olacaksınız ve teknik donanımınızı artırmak isteyeceksiniz ve sıra dışı projelerle öne çıkabileceksiniz.



İKİZLER

Sevgili İkizler bu ay başında kariyer alanınızda 2 Mart’ta Balık burcunda bir yeniay gerçekleşecek ve Jüpiter gibi şans ve fırsatlarla alakalı bir gezegenle yakın olması sizleri sizi atılım yapmak istediğiniz kariyer hedeflerine ulaştıracaktır, en azından şanslı hissettiğiniz bir aya giriş yapacaksınız. Mesleki konularda kendinizi geliştirmek, becerilerinizi kullanacağınız yeni bir projeye başlamak, eğitimler, yolculuklar, spiritüel veya bilinçaltı ile ilgili konular ve bunun yanında finansla ilgili işlerinizi ele alacağınız bir döneme giriş yapmaktasınız. İş değiştirmek yeni bir işe başlamak iş kurmak veya iş görüşmeleri yapmak için gökyüzü sizleri destekliyor. Yardım almak ve destek görmek istediğiniz konularda evren size fırsatları gönderecektir.
Ayın 2. Yarısında 18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay yer alacak ve bu dolunay bir nebze daha yorucu olabilir, çünkü dolunaya Neptün karşıtlık yapıyor somut kararlar almak için biraz daha fazla çaba göstermek zorunda hissedebilirsiniz. Ev aile yerleşiminizi ve ebeveynler ile ilişkileri sembolize eden alanda gerçekleşecek olması sebebiyle bu dönemde odak noktanızda ev ve aile yaşamınız ev düzeniniz ebeveynlerle ve aileyle ilgili el atılması gereken konular olabilir. Özel hayatınızı derlemek toparlamak isteyebilirsiniz. İş ve aile arasında bölünmek, her iki alana da eşit ilgi göstermek zorunda hissedebilirsiniz bunu yapamadığınız noktalarda bir iyileştirme yapmak gerekebilir. Temizlik sadeleşme ve arınma yapmak istediğiniz bir çok konu olabilir.
Aybaşında Merkür Venüs ve Mars Kova burcuna geçiş yapacak bu transitler sizlere yeni hayat hedefleri ve yeni bakış açıları getirecek. Akademik eğitsel konular bilgi paylaşımı sosyal medya veya web siteleri ve internet ile ilgili her iş size bu ay fırsatlar getirecektir. Kişisel gelişiminize önem verdiğiniz ve ilkeleri prensipleri belirleyip bu ilkelere uygun davranmak isteyeceksiniz ve bu kurallara uyan birileri ile daha yakın olmak isteyeceksiniz. Hukuki ve resmi konular uzun yolculuklar yabancılarla iletişim veya uluslar arası ticaret veya işle ilgili konularınız varsa ayın ilk haftasından sonra gökyüzü size destek veriyor.


YENGEÇ

Sevgili Yengeçler bu ay zihinsel olarak aktif yeni düşünceleri aklınızda şekillendirmeye başladığınız, kısa yolculuklar yaptığınız, hatta günlük işler için trafikte çok kaldığınız, eğitsel ticari satış pazarlama işleri veya yurt dışı konuları ile daha fazla ilgilendiğiniz günlerde olacaksınız. 2 Mart’ta Balık burcunda bir yeniay gerçekleşecek ve bu başlangıç zamanı sizlerin yaşam amaçları anlam arama ve yeni düşüncelere açık alanınızda yer alacağı için kendinizi yeni bir görüş düşünüş ve yaşam biçimine doğru yöneltmek istediğinizi söylenebilir. Bunun içinde yurt dışında yaşamak çalışmak, uzun yolculuklar yapmak, yabancılarla kontak kurmak, ticari bağlar kurmak veya akademik işlerle alakalı araştırmalar yapmak olabilir. Yeni bir bakış açısıyla kültürle felsefeyle işlerinizi çok daha kolaylıkla ele alabileceksiniz. Jüpiter’in de bu yeniaya eşlik ediyor olması sizi şanslı fırsatları yakalamaya hazır kılıyor. İyimser olacağınız ve pozitif bir düşünceyle işlere adım atacağınız günlerdesiniz. Hukuki ve resmi işleriniz yolunda gidecektir. Devlet mercileri ile işleriniz varsa rahatlıkla halletmek en azından başvurularınızda pürüzsüz ilerleme şansınız olacaktır.
Ayın 18 inde Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek ve bu dolunay sizlerin iletişim alanında yer alacak. Kardeşler yakın akrabalar ve yakın çevrenizde yer alan kişilerle daha sıkı bir iletişim içinde bulunmak gerekebilir. Sevdiklerinizin endişe ve kaygılarını gidermek için konuşmalar yapabilirsiniz. Eğitsel işler sınavlar araç ve gereçler yakınların sağlık durumu ile ilgilenebilir, aynı şekilde siz de yazışmalar görüşmeler halledilmesi gereken gecikmiş işleri halletmek için enerjinizi toparlayabilirsiniz. Zihinsel anlamda yapılacak her iş için bu dolunay biraz daha dikkatli ve sıkı çalışmak gerekliliğini gösteriyor.
Aybaşında Merkür Venüs ve Mars Kova burcuna geçiyor ve sizlerin mali işler alanınıza yerleşecek sırayla Satürn ile de kavuşumda olacak bu önemli gezegenler size eksik gedik tüm mali işleri tamamlamak için enerji verecek. Para paylaşımı ile krediler borçlar vergi sigorta miras tazminat bonus gibi konulara daha yoğun eğilebilirsiniz. Maddi olarak daha güvende hissetmek veya mali olarak daha dengeli olmak mümkün olacak. iş ortaklıkları ve iş birlikleri yapmak adına size güzel enerjiler verecek.


ASLAN

Sevgili Aslanlar ilişkiler alanında yoğun ve ön plana çıkacak bir aya giriş yaptığınızı söyleyebilirim. Aybaşında artarda Merkür Venüs ve Mars Kova burcuna geçiş yapıyor ve ilişkiler alanınıza yerleşiyor. Partnerinizle daha dostane neşeli ve zihinsel bir iletişim kuracağınıza işaret ediyor. İlişkilerin başlayacağı flört enerjisinin sizi sardığı bir ay olacak Mart. Bu arada kariyer anlamında da sözleşmeler iş birlikleri ve anlaşmalar söz konusu olabilir. İnternet ve sosyal medya mecraları dijital tasarım içeren ve teknik konularla ilgili işler bu dönemde size ilerleme fırsatı getirebilir. 2 Mart’ta Balık burcunda bir yeniay yer alacak ve sizlerin para paylaşımınızı kredileri borçları vergi ve sigorta tazminat ve nafaka gibi işleri sembolize eden alanda gerçekleşeceğinden ötürü bu ay bütçenizi gelir ve giderleri yapılması gereken ödemeleri ve size ödenmesi gereken paraları ele alabilirsiniz. Ailenizle ortak yatırım yapma fikirleri görüşülebilir. Ticarete atılmak isteyen Aslanlar için Jüpiter’in de bu alanda olması ve yeniaya eşlik etmesi bence olumlu bir gösterge ve size şans ve fırsatlar getirebilecek bir destek. Ailenizle eşinizle veya iş dünyasındaki iş birliklerinizin maddi yönden bu ay sizlere hem yardımlaşma destek olma hem de fırsatların peşinde koşma enerjisi getirecek. Ayrıca psikolojik alanda bilinçaltına inen şifa veya terapi almak veya vermek gibi konularda aktif olabilirsiniz.
18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek ve bu dolunay sizlerin para kaynaklarınızı sembolize eden alanda yer alacağı ve dağıtan çözen karmaşıklaştıran Neptün ile karşıt duracağı için para işlerinde bir nebze dikkatli olmakta fayda var. Yardımlaşmak isteği ve merhametli olmak arzusu ile bütçenizi zorlayacak kararlar alabilirsiniz. Kredi kart harcamaları veya ödemelerde gözünüzü dört açmayı ihmal etmeyin. Ya da gereksiz sonradan vaz geçeceğiniz harcamalarınız olabilir. Başak zaten muhasebe ile alakalı bir burçtur ve sizleri daha sıkı bir mali analize ve kontrol yapmaya taşıyacaktır. Sonuçta iş ve kariyer alanında mali işlerde ve yakın ilişkilerde zaman geçireceğiniz yoğun bir aya giriş yapmaktasınız.


BAŞAK

Sevgili Başaklar bu ay sizin için en ön planda olan konu gelecek hedefleriniz, ilişkiler evlilik iş birlikleri ve sağlığınız olacak. Aybaşında 2 Mart’ta evlilik uzun süreli ilişkiler ve iş ortaklıkları alanınızda Jüpiter etkili bir yeniay gerçekleşecek. Duygusal olarak partnerinizle kurduğunuz ilişkide yardım etme merhamet tolerans ve romantizmin enerjisinin artacağı günlerde olacaksınız. Yakın çevrenizden destek almak ve destek olmak istediğiniz kişilere el uzatacağınız bir yeniay olacak. İş birlikleri başlatmak ve işlerle ilgili yaratıcı yanınızı ortaya koymak için yeni girişimler yer alabilir. Aileyle ilgili konulara daha fazla odaklanabilirsiniz. Aynı şekilde anne baba eşin ailesi ile ilgili konularda da yardım etmek istediğiniz işler olabilir. Ayın ilk yarısında burcunuzun yönetici gezegeni Merkür, ilişkiler gezegeni Venüs ve çaba gezegeni Mars ile birlikte sağlık günlük işler ve çalışma alanınıza geçiş yapacak ve tüm ay hemen hemen bu alanda yer alacakları için yoğun bir biçimde öncelikle sağlığınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.
18 Mart’ta burcunuzda yer alacak dolunay ile birlikte sağlığınızı derlemek toparlamak fiziksel olarak sizi yoran stres yaratan konulara eğilmek mümkün olacak. hem gelecek hedeflerinizde ki bunun içinde iş ev çalışma planları ile ilgili kararlar da ele alınabilir ve somut sonuçlar almak için size destek geliyor. İş ve çalışma alanında yapmak istediklerinizi bu ay harekete geçirebilirsiniz. İş aramak iş görüşmeleri yapmak iş arkadaşları ve otorite figürleri ile iyi bir iletişim kanalı açmak için gökyüzü size fırsat verecektir. Yeni işlere başlamak için de atılım yapabileceksiniz arkadaşlar sosyal ağlar ve yakın çevrenizden yardım alacaksınız. İnternet web siteleri iletişim ve haberleşme, tasarım içeren dijital işler veya teknik teknolojik konularda iş yapabilirsiniz. Ekipleri grupları ve takım çalışmalarını destekleyen etkilerle bu ay zihinsel olarak aktif ve dinamik bir biçimde öne atılabileceksiniz. Dolunayda Neptün karşıtlığı da olacağı için sizi dağıtabilecek enerjiler de var çok hayalci davranmamak akıllıca olacaktır ama Plüton olumlu açısı ile derlenmek topraklanmak ve somut sonuçlar almak için iradenizi toplamak için yaratıcı yanınız becerileriniz ve sevdiklerinizin desteğini alabileceksiniz.


TERAZİ

Sevgili Teraziler bu ay sizler için sağlık iş ve çalışma alanında yapacağınız yenilikler ve değişimleri ele almak ön planda olacak ayrıca ayın genelinde aşk romantizm ve sosyal yaşamda sizi aktif kılacak etkiler olacak. 2 Mart’ta Balık burcunda bir yeniay gerçekleşecek iş hayatınızı ve kendinize göstereceğiniz bakım ve özeni ön plana çıkarıyor. Dolunay Neptün ile karşıtlık yapacağı için iş konusunda kafanız karışık veya tam anlamıyla somutlaştıramadığınız bir takım konulara işaret edebilir. Bu dönemde işinize daha fazla enerji sarf etmeniz gerekebilir. Derlenmek toparlanmak ve verimli bir çalışma koşuluna ve ortamına sahip olmak için çaba sarf edebilirsiniz. İş ve günlük hayat düzeninizin ele alınması önemli olacaktır. Aynı zamanda sizi bedensel olarak yoran ve zihinsel olarak stres yükleyen bir takım konulardan arınmak sadeleşmek ve çalışma temponuzu size daha az stres yaratacak bir düzene çekmek akıllıca olabilir. Midenize sindirim sisteminize alerjilere ve bağışıklık sisteminize yönelik kendinize koruma veya vitamin takviyesi yapabilirsiniz.
18 Mart’ta gerçekleşecek Başak burcundaki dolunay ruh ve beden bütünlüğünüzü ele almak için size yeni başlangıçlar yapma şansı verecek. Spiritüel konularla bilinçaltını açığa çıkaracak terapilerle veya şifa getirecek her türlü tıbbi veya holistik yöntemle ilgilenebilirsiniz. Jüpiter destekli bir yeniay gerçekleşeceği için stresleri veya yorgunlukları giderebilecek olumlu bir enerji yakalayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ve ilhamınızı sezgilerinizi kullanarak özel çalışmalar yapabilirsiniz. Evrenden bol bol enerji çekebileceğiniz ve ihtiyacınız olduğu anda yardım ve destek alabileceğiniz günlerdesiniz. Yoga meditasyon veya size uygun olan enerji çalışmaları da yapabilirsiniz. İş alanında 2 Mart tarihinde yer alacak Balık yeniayı ve Ay başında Merkür Venüs ve Mars aşk romantizm ve yaratıcılık alanınıza geçiş yapacak ve ayın genelinde sizleri aşka ilişkilere ve yaratıcı çalışmalara odaklayacak. Gelecekte hayata geçirmek istediğiniz bir hobi mesleki beceri veya zihinsel çalışma varsa rahatlıkla hayata geçirebilirsiniz. Flört aşk ve tutkulu ilişkiler için oldukça elverişli enerjiler altındasınız.


AKREP

Sevgili Akrepler bu ay sosyal hayatınızın ve yaratıcılığınızın ön planda olacağını söyleyebilirim. Hayattan keyif almak ve mutlu olmak için istekli olacaksınız. Aşk romantizm ve flört etmek için gökyüzü sizi bol bol destekliyor. 2 Mart’ta Balık burcunda bir yeniay gerçekleşiyor ve Jüpiter destekli bu dönemde sezgileriniz ilhamınız ve romantik yanınız ortaya çıkıyor. Yaratıcılığı tasarımı sanatı ve sezgileri açığa çıkaran bu yeniayda bu yönde becerileriniz veya işleriniz varsa rahatlıkla harekete geçebilirsiniz. Bir hobi çalışmasına veya atölyelere katılabilirsiniz yeteneklerinizi değerlendirmek istediğini yaratıcı tasarım içeren çalışmalara girişim yapabilirsiniz ayrıca kişisel gelişim içeren her konuda eğitim almak vermek terapilere katılmak fırsatınız var. Kalbi boş olan Akrepler bu süreçte size duygusal anlamda romantizm yaşatacak bir kişiyle tanışabilirsiniz. Var olan ilişkiniz ile daha tensel tutkulu birbirinizi derinden anlayabileceğiniz günlerde olacaksınız.
18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek ve sizlerin arkadaşlıklar ve sosyal faaliyetler alanınızda yer alacak, bu dönemde Başak enerjisi sayesinde gruplara ekiplere ve toplulukları içeren kurumlar içerisinde yapılacak işler varsa dağılmış derlenmesi toparlanması gereken eksikliklere yönelik tamamlama yapabilirsiniz. Ayrıca içinde hizmet yardımseverlik kolektife yönelik projeleriniz varsa bunlarla ilgili adımlarınızı netleştirebilirsiniz. Gelecekle ilgili projeleri konuşmak dikkatli ve detaylara önem veren planlama yapmak için oldukça faydalı olacaktır.
Ay başında Merkür Venüs Mars Kova burcuna geçiş yapıyor ve bu ay sizlerin ev aile yerleşim ve özel yaşam alanınızdan geçiş yapacaklar, bu sayede ev alanında ev alanında yapmak istediğiniz dekorasyon gibi değişiklikler varsa bunlara el atabilirsiniz. Elektrikle elektronikle teknik aletlerle veya internetle ilgili işler varsa yoluna koyabilirsiniz. Taşınmak kiralamak ev almak ve satmak isteyen Akrepler içinde bu amaçlarını somutlaştırabilecekleri bir dönemdir.


YAY

Sevgili Yaylar bu ay ev aile yerleşim ve özel hayat alanında daha fazla yapılacak iş olduğunu göreceksiniz. 2 Mart’ta gerçekleşecek Balık burcundaki yeniay sayesinde ve Jüpiter’in de desteği ile aile içinde birbirinize daha fazla destek anlayış sevgi ve tolerans göstermek mümkün olabilir. Eve aileye çocuklara yönelik daha fazla yardım veya harcama yapmak mümkün. Diğer yandan burcunuzun yönetici gezegeni Jüpiter’in yakın etkileşimi olan bu yeniay sizi bir nebze içe eve özel hayata çekebilir. Duygularınızı ve sezgilerinizi dinlemek size iyi gelecektir. Evden çalışan veya kendine işle ilgili yeni açılımlar yapmak isteyen Yaylar için bu dönem bereketli olabilir. Ev yuva kurmak veya yerleşim değiştirmek isteyenleriniz varsa bu yeniay size aradığınız fırsatı getirebilir.
18 Mart tarihinde gerçekleşecek Başak burcundaki dolunay sizlerin kariyer alanında yer alacak ve bu süreçte mesleki konularda ve kariyer hedeflerinizde sizleri ileri taşıyacak fikirler ve fırsatlar somutlaşabilir. Yine de bu dolunaya Neptün karşıtlık yaptığı için dağılan parçaların toparlanması, net bir derlenme toparlanma gerekebilir. Verimli çalışabilmek için belki biraz sadeleşmek gerekebilir. Özel hayata ve işe ayırdığınız zaman emek ve nakit konuları dengelenmelidir.
Ay başında Merkür Venüs ve Mars Kova burcuna geçiş yapacaklar ve sizlerin iletiş haberleşme ulaşım kısa geziler yakın çevre ilişkileri alanınıza yerleşecekler bu güçlü zihinsel enerji ile tüm projelere yeşil ışık yakacak etkiler altındasınız. Yazmak anlatmak konuşmak internet ve dijital işler sosyal ağlar ve sosyal medya mecralarında aktif olmanız için fırsatlarla dolu günlerde olacaksınız. Araçlar cep telefonu ve bilgisayarlarla ilgili işleriniz varsa bunları da rahatlıkla halledebileceksiniz. Eğitimler sınavlar ve kurslar alanı size yeni şans ve fırsatlar getirecek yaratıcılığınızı istediğiniz gibi aktarabileceksiniz. Kardeşler ve yakın akrabalarla da yakın bir iletişimde olacaksınız.


OĞLAK

Sevgili Oğlaklar bu ay zihinsel yanınız oldukça aktif. İletişim haberleşme eğitsel işler akademik konular sınavlar ve yabancılarla uzaklarla bağlarınız oldukça güçlü bir biçimde hayatınızda ön plana çıkmaya başlıyor. 2 Mart’ta Balık burcunda bir yeniay gerçekleşecek ve Jüpiter bu yeniaya güzel bir destek vereceği için her şeyden evvel yaratıcı zihniniz aktif oluyor. Hayallerinizi gerçekleştirme aşamasındasınız. Düşüncelerinizin daha ilhamla dolu olup sezgisel yanınız sizi yolunuzda doğru yönlendirecektir. İletişimde daha yumuşak toleranslı ve yardım sever bir tutum benimseyebilirsiniz. Ayın ilk haftası burcunuzda yer alan Venüs ve Mars Plüton ile kavuşuma doğru ilerlediği için hem ilişkilerde hem de kariyer ve mesleki konularda size güç kazandıracak. İkna etme ve etkileme kabiliyetiniz güçlü olacak. internet online web siteleri sosyal medya mecraları üzerinde yaptığınız işler size bereketli gelecek ve sizi yeni fırsatlara taşıyacaktır. Kitaplar baskılı malzemeler sınavlar eğitsel konular rahatlıkla ilerleyecektir. Satış pazarlama işleri tasarım içeren yaratıcı çalışmalar estetik sanat ve ilham içeren tüm işlerde rahatlıkla ilerleyebilirsiniz. Bu dönemde sizi gelecekte meşgul edecek birkaç projeye adım atabilirsiniz. İletişim kurmak size avantajların kapısını açacaktır.
18 Mart’ta Başak burcunda gerçekleşecek dolunay sizi hayat amacınızı gerçekleştirmek için motive edebilir. Spiritüel manevi felsefi ve kültürel alanda sizi meşgul edecek konulara eğilmek, kendinizi geliştirmek ve entelektüel yanınızı beslemek bakımından size enerji verecek. Bilginizi fikirlerinizi hayata bakış açınızı ifade etmek ve dünyayla paylaşmak isteyeceksiniz. Eğitimler akademik çalışmalar baskılı işler hukuki ve resmi niteliği olan her konuda işleri tamamlamak için bu dolunay uygun bir zamandır. Uzaklarla yabancılarla veya kurumlarla olan işlerinizden nihai sonuçları alabileceğiniz bir dönemdir.
Aybaşında Merkür Venüs ve Mars artarda Kova burcuna geçiş yapacak ve sizlerin maddi kaynaklarınızı sembolize eden alanınıza yerleşeceği için kaynaklarınızı artıracak projeler ile ilgilenmeniz mümkün. Teknik yanınızı geliştirebileceğiniz tasarım dijital işler veya net work ler kurarak çalışmalarınızı geliştirebilirsiniz.


KOVA

Sevgili Kovalar bu ay sahne sizin ayın başında Merkür Venüs ve Mars Kova burcuna geçiyor ve hemen hemen ay genelinde burcunuzda vakit geçirecekler bu gezegen toplaşmasının avantajlarından faydalanacağınıza eminim. İlişkiler daha sıcak iletişim yoğun ve entelektüel düzeyde sizi tatmin eder düzeyde gelişecektir. Kendinize önem vereceğiniz güzelleşmek ve istediğiniz yaratıcı değişimleri yapmanız için size enerji verecektir. Dış dünyada oldukça dikkat çekici olacak ve göze hoş geleceksiniz. Yeni hayat hedefleriniz olacak ve bunları net bir biçimde hayata geçirmek için zihinsel ve bedensel enerjiniz artış gösterecek. Ayın hemen başında 2 Mart’ta Balık burcunda bir yeniay gerçekleşecek bu yeniay sizlerin maddi kaynaklarınızı sembolize eden alanda yer alacağı için para ile ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmak için size destek verecek destek vermekle kalmayacak şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter de bu yeniaya yakın bir destek vereceği için yeteneklerinizi ortaya koymak eğer atılım yaparsanız para kazanmak gelirleri artırmak şansınız olacak. Eğitsel konular kişisel gelişim temaları yolculuklar uzaklarla ve yabancılarla kurulacak bağlar size fırsatlar getirebilir. Bir yandan da spiritüel çalışmalar ruh ve bedene huzur verecek işler yaratıcılık sezgiler tasarım ve sanat içeren her konuda evren size destek yolluyor.
18 Mart’ta gerçekleşecek Başak dolunayı bu defa para paylaşımını aile ile bütçenizi iş birliklerini ve ticari girişimleri sembolize eden bu evde yer alacak ve bütçenizi daha dikkatli yapmak ve para konularına daha gerçekçi ve somut bir bakış açısıyla yaklaşmak isteyeceksiniz. Krediler borçlar vergi ve sigorta işleri yatırımlar ve ticari işlerde daha derlenmek ve toparlanmak imkanı bulabilirsiniz. İş kurmak veya eski bir işi yeni bir yöntemle yapmak için kolları sıvayabilirsiniz. Endişe ve kaygılarınızı bir yana bırakıp gerçekçi bir planla maddi konulara el atarsanız daha rahat ilerleyebilirsiniz.


BALIK

Sevgili Balıklar bu ayın başında 2 Mart’ta Balık burcunda bir yeniay gerçekleşecek ve sizler için yeni adımlar, hedefler ve dış görünümünüzde yapmak isteyeceğiniz yeniliklere işaret ediyor. Bu yeniay şans ve fırsatlar yıldızı Jüpiter tarafından da desteklendiği için açıkçası hayallerinizi gerçekleştirmek için size enerji katacak. Sizi daha sezgisel duyarlı yumuşak ve spiritüel etkiler altına sokacak bir yeniay olacak. ilişkilerde yumuşak toleranslı ve çekici bir tutumla dış dünyada ilgi çekeceksiniz. Yaratıcı sanat veya kişisel gelişim içeren projeleri hayata geçirebilirsiniz. Gelişmek büyümek ve başarı kazanmak istediğiniz tüm girişimlerde bu yeniay size iyi gelecek. Elbette ilişkiler başlatabileceğiniz romantik hissedip, aşık olmak isteyeceğiniz etkiler de var. 18 Mart’ta evlilik uzun süreli ilişkiler ve iş ortaklıkları alanında gerçekleşecek Başak burcundaki dolunayda size hem kariyer hem sosyal yaşam hedeflerinizde ilerlerken tamamlayıcı ve düşündüklerinizi somutlaştırıcı etkiler taşıyor. İlişkilerde partnerinizle veya iş ortağınızla karşılıklı birbirinize yardım edeceğiniz tolerans ve hizmet edeceğiniz bir dönemdesiniz. Sağlığınıza ruh ve beden bütünlüğünüze önem verdiğiniz bir ay içerisinde olacaksınız. Verimli çalışmalar yapacak ve kolektif alana yönelik yapacağınız işler olacak. hizmet bilinci ile hareket edeceğiniz için yaptıklarınız ve yapacaklarınız dikkat çekecek. Dolunaya Neptün karşıt açı yaptığı için ilişkilerde bir yandan da fedakarlık ettiğiniz kendinizden ödün verdiğiniz karmaşık duygular ve düşünceler içinde olduğunuz durumları net görmek ve değerlendirmek için fırsat yakalayabilirsiniz.
Bu ay başında Merkür Venüs ve Mars Kova burcuna geçiş yapacak ve ayın büyük bir bölümünde bu burçta kalacaklar, dolayısıyla sizi iş alanında oldukça verimli zihinsel ve yaratıcı kılacak bu gezegenleri özel çalışmalarınızı öne çıkarmak için kullanabilirsiniz. Hem sosyal yaşam canlanacak hem de kendinize ayırmak istediğiniz zamanlar olacak ve bu zamanları kendinizi iyileştirmek şifa bulmak zihninizin arka bahçelerini derlemek toparlamak için kullanabilirsiniz.






NAZ BAYATLI
 

2022 Mart Koç Burcu ve yükselen Koç

koç burcu aylık burç yorumu

Mart’ın ilk haftası​

6 Mart’a dek Venüs ve Mars Oğlak’ta Plüton ile birleşiyor, yıldız haritanızda iş ve kariyerle ilgili 10. Evde.

Mart’ın ilk haftasında iş hayatında mücadele edecek, azimli ve rekabetçi olacaksınız. Çalışmaktan keyif alacak, kendinizi işe güce kaptıracaksınız. Bu dönemde “işkolik” olabilirsiniz. Alanınızda parlayabilir, ödül alabilir, tanınabilirsiniz.

Merkür Kova & Balık’ta​

1- 10 Mart arasında Merkür Kova’da ilerliyor. Arkadaşlarınızla iletişim halinde olacak, ekip çalışmalarında çok şey öğreneceksiniz. Yeni fikirlere açık olabilir, teknoloji, bilim, astroloji ile ilgilenebilirsiniz.

10- 27 Mart arasında Merkür Balık’ta. Dizi ya da film izlemek, sürükleyici bir roman okumak iyi olabilir. Hayal gücünüz aktif. Bazı konularda kararsızlık yaşayabilir, kendi içinize dönüp düşünmek isteyebilirsiniz.

27 Mart’ta Merkür Koç’a, burcunuza geçiyor. Ayın son günlerinde kendinizi daha iyi ifade edecek, hızlı karar alacaksınız.

Venüs & Mars Kova’da​

5 Kasım 2021’den beri Oğlak’ta olan Venüs, nihayet Oğlak burcundan çıkıyor ve 6 Mart’ta Kova burcuna geçiyor. Venüs, 5 Nisan’a dek Kova’da olacak. Sosyal hayatınız canlanacak, arkadaşlarla iyi anlaşacak, ekip çalışmalarından keyif alacaksınız.

Mars ise 6 Mart- 15 Nisan arasında Kova’da olacak. Arkadaşlarla görüşmek, bir araya gelmek, sosyal organizasyonlara katılmak gündeminizde. Arada bir arkadaşınızla tartışabilirsiniz ya da grup içinde anlaşmazlık çıkabilir.

Sezgilerine kulak ver​

18 Mart- 11 Nisan arasında Neptün Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. Sezgileriniz para ile ilgili yatırımları doğru değerlendirmenizi sağlayabilir. Daha basit ve mutlu bir hayat kurmak isteyebilirsiniz.









2022 Mart Boğa Burcu ve yükselen Boğa

boğa burcu aylık burç yorumu

Mart’ın ilk haftası​

6 Mart’a dek Venüs ve Mars Oğlak’ta Plüton ile birleşiyor, yıldız haritanızda yurtdışı, eğitim ve seyahatle ilgili 9. Evde olacak.

Mart’ın ilk haftasında eğitim için mücadele edebilir, öğrendiklerinizi aktarmak için yazabilir, sık seyahat edebilirsiniz. Görüşlerinizi güçlü bir şekilde ifade edeceksiniz, tartışmalar olası.

Yurtdışında ya da şehir dışında keyifli vakit geçireceksiniz. Seyahatinizde biriyle tanışabilir, bu kişiyle romantik bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Macera ya da fiziksel aktivite içeren bir tatil ya da seyahat eğlenceli olabilir.

Merkür Kova & Balık’ta​

1- 10 Mart arasında Merkür Kova’da ilerliyor. Yöneticilerinizle iyi iletişim kuracak, işinizle ilgili seyahat edecek ya da eğitim alacaksınız. İşle ilgili hedefler ve planlar gündemde.

10- 27 Mart arasında Merkür Balık’ta. Arkadaşlarla bir araya geliyor, iyi vakit geçiriyor, fikir alışverişinde bulunuyorsunuz.

27 Mart’ta Merkür Koç’a geçiyor. Ayın son günlerinde düşüncelerinizi kendinize saklamak isteyeceksiniz. Kafanızı boşaltmak için yürümek iyi olabilir.

Venüs & Mars Kova’da​

5 Kasım 2021’den beri Oğlak’ta olan Venüs, nihayet Oğlak burcundan çıkıyor ve 6 Mart’ta Kova burcuna geçiyor. Venüs, 5 Nisan’a dek Kova’da olacak. Mart ayında iş hayatında iyi ilişkiler kuracak ve yöneticilerden destek göreceksiniz. Diğer insanlar üzerinde iyi bir izlenim bırakıyorsunuz.

Mars ise 6 Mart- 15 Nisan arasında Kova’da olacak. İş hayatında yoğun günler sizi bekliyor. Çok çalışabilir, çok iş halledebilirsiniz. Rekabetçi ve hırslı olacaksınız.

Arkadaşlar, sosyal çevre​

18 Mart- 11 Nisan arasında Neptün Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. Arkadaşlarınız ya da grup çalışmaları kendinizi bulmanıza ve ortaya koymanıza yardımcı oluyor. Ruhsal çalışmalar ya da sanatla ilgili bir gruba girebilirsiniz.













2022 Mart İkizler Burcu ve yükselen İkizler

ikizler burcu aylık burç yorumu

Mart’ın ilk haftası​

6 Mart’a dek Venüs ve Mars Oğlak’ta Plüton ile birleşiyor, yıldız haritanızda yakın ilişkiler, dönüşüm, yatırım, kredi ve borçlarla ilgili 8. Evde olacak.

Maddi-manevi destek bulabileceğiniz bir dönemdesiniz. Finansal bir ortaklığa girmeniz de mümkün. Tutkulu bir aşk, ilişki gündemde.

Mart’ın ilk haftasında finansal konuları yoluna sokmak için mücadele edebilir, borç-alacak, kredi, vergi, sigorta ya da miras işleriyle meşgul olabilirsiniz. Partnerinizle aranızda parasal meselelerle ilgili tartışma çıkabilir.

Merkür Kova & Balık’ta​

1- 10 Mart arasında Merkür Kova’da ilerliyor. Meraklı ve öğrenmeye açık olacak, kendinizi geliştireceksiniz. Yabancı kültürler ya da farklı ilgi alanları ufkunuzu genişletecek.

10- 27 Mart arasında Merkür Balık’ta. İş ve kariyerle ilgili düşünecek, plan yapacaksınız. İşle ilgili eğitim alabilir, seyahat edebilirsiniz.

27 Mart’ta Merkür Koç’a geçiyor. Ayın son günlerinde yeni insanlarla tanışabilir, arkadaşlarınızdan fikir alabilir, ekip içerisinde kendinizi iyi ifade edebilirsiniz.

Venüs & Mars Kova’da​

5 Kasım 2021’den beri Oğlak’ta olan Venüs, nihayet Oğlak burcundan çıkıyor ve 6 Mart’ta Kova burcuna geçiyor. Venüs, 5 Nisan’a dek Kova’da olacak. Mart ayında seyahat etmekten, yeni yerler görmekten, yeni şeyler öğrenmekten keyif alıyor, yabancılardan destek görüyorsunuz. Yabancı bir kültürden ya da ülkeden biri ilginizi çekebilir, romantik bir ilişki başlayabilir.

Mars ise 6 Mart- 15 Nisan arasında Kova’da olacak. Seyahate çıkabilir, eğitime başlayabilir, yayıncılık ya da hukuki meselelerle ilgili harekete geçebilirsiniz. Rutinin dışına çıkmak, yeni şeylere başlamak isteyeceksiniz.

İdeallerini takip et​

18 Mart- 11 Nisan arasında Neptün Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. Kariyerle ilgili kararlarınızda sezgilerinizi takip edin, çalışma ve dinlenme arasında denge kurmaya çalışın.










2022 Mart Yengeç Burcu ve yükselen Yengeç

yengeç burcu aylık burç yorumu

Mart’ın ilk haftası​

6 Mart’a dek Venüs ve Mars Oğlak’ta Plüton ile birleşiyor, yıldız haritanızda ikili ilişkiler ve ortaklıkla ilgili 7. Evde olacak.

Mart’ın ilk haftasında girişken, iddialı kişilerle tanışabilir, ikili ilişkilerde siz de girişken davranabilirsiniz. Uzun süreli ilişkilerde geçmişten gelen sorunları çözmek ve aşkı, tutkuyu yeniden hissetmek mümkün. Sevgilinizle seyahat edebilir, eğer yalnızsanız yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Merkür Kova & Balık’ta​

1- 10 Mart arasında Merkür Kova’da ilerliyor. Finansal konular hakkında araştırma yapmak, bilgi edinmek, partnerinizle ortak finansal konuları konuşmak için iyi bir zaman. Bütçe yapabilir, para yönetimi ya da vergi, sigorta ile ilgili eğitim alabilirsiniz.

10- 27 Mart arasında Merkür Balık’ta. Araştırıyor, öğreniyor, felsefe, din ya da ruhsal konularla ilgileniyorsunuz. Yabancı kültürleri merak edecek, görüşlerinizi iyi ifade edeceksiniz.

27 Mart’ta Merkür Koç’a geçiyor. Ayın son günlerinde iş ve kariyerle ilgili düşünecek, yöneticilerle iyi iletişim kuracaksınız. İşle ilgili eğitim almak ya da seyahat etmek söz konusu olabilir.

Venüs & Mars Kova’da​

5 Kasım 2021’den beri Oğlak’ta olan Venüs, nihayet Oğlak burcundan çıkıyor ve 6 Mart’ta Kova burcuna geçiyor. Venüs, 5 Nisan’a dek Kova’da olacak. Mart ayında yakın ilişkiler ve finansal konularda olumlu gelişmeler var. Sevdiklerinizden maddi- manevi destek göreceksiniz.

Mars ise 6 Mart- 15 Nisan arasında Kova’da olacak. Ortak finansal konularla ilgilenmeniz, vergi, sigorta, kredi, borç işlemlerini halletmeniz gerekebilir. Partnerinizle para ile ilgili tartışabilirsiniz.

Görüşleriniz yumuşuyor​

18 Mart- 11 Nisan arasında Neptün Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. Hayata bakış açınız yumuşuyor ve arkadaşlarınızla ilişkileriniz iyileşiyor. Kendinizi ait hissettiğiniz bir çevreye girebilir, ideallerinize ulaşmanıza yardım edecek insanlarla tanışabilirsiniz









2022 Mart Aslan Burcu ve yükselen Aslan

aslan burcu aylık burç yorumu


Mart’ın ilk haftası​

6 Mart’a dek Venüs ve Mars Oğlak’ta Plüton ile birleşiyor, yıldız haritanızda iş ortamı, gündelik işler, sağlık ve çalışanlarla ilgili 6. Evde olacak.

Mart’ın ilk haftasında günlük işleriniz yoğun, çok çalışıyorsunuz. Sağlığınıza dikkat edin, kontrollerinizi aksatmayın. Yorgunluk problem olabilir, iş ortamında anlaşmazlık çıkabilir.

Çalışmaktan keyif aldığınız bir dönemdesiniz, işyerinde, beraber çalıştığınız birinden etkilenmeniz söz konusu olabilir.

Merkür Kova & Balık’ta​

1- 10 Mart arasında Merkür Kova’da ilerliyor. İkili ilişkilerde iletişime önem verecek, partneriniz, yakın dostlarınız ya da beraber çalıştığınız kişilerle fikir alışverişinde bulunacaksınız. Danışmanlık, terapi almak için iyi bir dönem.

10- 27 Mart arasında Merkür Balık’ta. Finansal konular, borç-alacak, yatırım işleri ile ilgilenecek, terapi ya da ruhsal çalışmalardan fayda göreceksiniz.

27 Mart’ta Merkür Koç’a geçiyor. Ayın son günlerinde rutinin dışına çıkma, ideallerinizi düşünme, vizyonunuza odaklanma zamanı.

Venüs & Mars Kova’da​

5 Kasım 2021’den beri Oğlak’ta olan Venüs, nihayet Oğlak burcundan çıkıyor ve 6 Mart’ta Kova burcuna geçiyor. Venüs, 5 Nisan’a dek Kova’da olacak. Mart ayında ikili ilişkilerde mutluluk var. Sevginizi gösteriyor ve sevildiğinizi hissediyorsunuz.

Mars ise 6 Mart- 15 Nisan arasında Kova’da olacak. Yakın ilişkiler hareketli günlere gebe. Partnerinizle birlikte çalışabilir, gezebilir, zaman zaman da tartışabilirsiniz.

İçsel değişim​

18 Mart- 11 Nisan arasında Neptün Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. Kariyerinizde sizi farklı bir noktaya taşıyacak bir ortaklık kurabilirsiniz. Ruhsal çalışmalar yaşam amacınızı fark etmenize yol açabilir.










2022 Mart Başak Burcu ve yükselen Başak

başak burcu aylık burç yorumu

Mart’ın ilk haftası​

6 Mart’a dek Venüs ve Mars Oğlak’ta Plüton ile birleşiyor, yıldız haritanızda aşk, çocuklar, hobi, zevk ve keyiflerle ilgili 5. Evde olacak.

Mart’ın ilk haftasında kendinizi güçlü bir şekilde ifade ediyor, ortaya koyuyorsunuz. Aşkta tutku ve çekim var. Yaratıcı çalışmalara, hobilerinize ya da spora vakit ayıracaksınız.

Çekiciliğiniz artıyor, eğer yalnızsanız, birinden etkilenebilir, aşık olabilirsiniz. Kalbinizin sesini dinleyin ve gerçekten istediğiniz şeyin peşinden gidin.

Merkür Kova & Balık’ta​

1- 10 Mart arasında Merkür Kova’da ilerliyor. İş ortamında terslikler geride kalıyor, teknolojiyle ilgili aksaklıklar düzeliyor. Planlı, sistemli çalışacak, detaylara dikkat edeceksiniz.

10- 27 Mart arasında Merkür Balık’ta. Yakın dostlarınız ve beraber çalıştığınız kişilerle iyi iletişim kuruyorsunuz. İlişkilerle ilgili düşünebilir, hayal kurabilirsiniz.

27 Mart’ta Merkür Koç’a geçiyor. Ayın son günlerinde partnerinizle konuşmadığınız şeyleri konuşacak, daha yakın hissedeceksiniz.

Venüs & Mars Kova’da​

5 Kasım 2021’den beri Oğlak’ta olan Venüs, nihayet Oğlak burcundan çıkıyor ve 6 Mart’ta Kova burcuna geçiyor. Venüs, 5 Nisan’a dek Kova’da olacak. Mart ayında iş ortamında mutlu olacak, çalışmaktan keyif alacaksınız. Tarafsız ve objektif olmanız ilişkilerinizi olumlu etkiliyor.

Mars ise 6 Mart- 15 Nisan arasında Kova’da olacak. Günlük işler artıyor, çok çalışabilirsiniz. Enerjinizi yapılması gereken görevlere aktaracaksınız. Arada işyerinde tartışma çıkabilir.

İlişkilerde uyum​

18 Mart- 11 Nisan arasında Neptün Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. Partneriniz ya da yakın dostlarla seyahat edebilir, farklı yerler ve hayatlar görebilir, bakış açınızı genişletebilirsiniz. Farklı görüşlere, inançlara, yaşam biçimlerine toleransınız artıyor.













2022 Mart Terazi Burcu ve yükselen Terazi

terazi burcu aylık burç yorumu

Mart’ın ilk haftası​

6 Mart’a dek Venüs ve Mars Oğlak’ta Plüton ile birleşiyor, yıldız haritanızda ev ve aileyle ilgili 4. Evde olacak.

Mart’ın ilk haftasında ev işleri, aileyle ilgili konular ya da taşınma gündeme geliyor. Evinizde tadilat yaptırabilirsiniz. Arada aileyle tartışmalar olası.

Ev ve aileyle ilgili konularda yaratıcı ve güzel çözümler bulacaksınız. Evinizi dekore edebilir, istediğiniz, sevdiğiniz bir hale getirebilirsiniz. Geçmiş kızgınlıklar su yüzüne çıkıyor ve geçmişten gelen konular çözümleniyor.

Merkür Kova & Balık’ta​

1- 10 Mart arasında Merkür Kova’da ilerliyor. Kendinizi iyi ifade edecek, çocuklarla iyi iletişim kuracaksınız. Çocuklarla ilgili terslikler ya da sevgilinizle aranızdaki yanlış anlamalar geride kalıyor.

10- 27 Mart arasında Merkür Balık’ta. İşle ilgili araştırma ya da görüşme yapabilirsiniz. İşyerinizi düzenlemek, dosyaları elden geçirmek, sistemli ve planlı çalışmak mümkün.

27 Mart’ta Merkür Koç’a geçiyor. Partnerinizle konuşmak, danışmanlık ya da başka birinden görüş almak için iyi bir zaman.

Venüs & Mars Kova’da​

5 Kasım 2021’den beri Oğlak’ta olan Venüs, nihayet Oğlak burcundan çıkıyor ve 6 Mart’ta Kova burcuna geçiyor. Venüs, 5 Nisan’a dek Kova’da olacak. Mart ayında hayattan keyif alıyor, hobilerinize vakit ayırıyor ya da yaratıcı uğraşlarla ilgileniyorsunuz. Çocuklarla iyi zaman geçirebilir, tatile çıkabilir ya da sevgilinizle birlikte olabilirsiniz.

Mars ise 6 Mart- 15 Nisan arasında Kova’da olacak. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edecek ve ortaya koyacaksınız. Spordan ve fiziksel egzersizden keyif alabilirsiniz. Çocuklarla aktiviteler keyifli geçebilir, arada sevgilinizle ya da çocuklarla anlaşmazlık çıkabilir.

Akışa güven​

18 Mart- 11 Nisan arasında Neptün Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. Sizin için anlamlı olan bir işe geçmek ve hayatınızda yapmak istediğiniz değişimleri gerçekleştirmek sezgilerinizi takip etmek ve akışa güvenmekle mümkün.









2022 Mart Akrep Burcu ve yükselen Akrep

akrep burcu aylık burç yorumu


Mart’ın ilk haftası​

6 Mart’a dek Venüs ve Mars Oğlak’ta Plüton ile birleşiyor, yıldız haritanızda kardeşler, komşular ve yakın akrabalarla ilgili 3. Evde olacak.

Mart’ın ilk haftasında seyahat edecek ya da zihinsel faaliyetlerle meşgul olacaksınız. Sosyal medyada aktif olabilir, eğer kendi işinizi yapıyorsanız, reklam ve pazarlamayla uğraşabilirsiniz.

Bulunduğunuz şehirde ya da yakın çevrede gezebilir, yeni yerler keşfedebilirsiniz. Yaratıcı yönlerinizi ortaya çıkaracak bir kursa katılmanız da mümkün. Sosyal medyada aktif olabilirsiniz.

Merkür Kova & Balık’ta​

1- 10 Mart arasında Merkür Kova’da ilerliyor. Ailenizle iyi iletişim kuruyor, geçmişi düşünüyor, hatırlıyorsunuz. Bu dönemde evden çalışmayı tercih edebilirsiniz.

10- 27 Mart arasında Merkür Balık’ta. Sanatla ya da hobilerinizle ilgileneceksiniz, hayal gücünüz yüksek, çocuklarla iletişiminiz iyi.

27 Mart’ta Merkür Koç’a geçiyor. Günlük işlerinizi iyi organize edecek, detaylara hâkim olacaksınız.

Venüs & Mars Kova’da​

5 Kasım 2021’den beri Oğlak’ta olan Venüs, nihayet Oğlak burcundan çıkıyor ve 6 Mart’ta Kova burcuna geçiyor. Venüs, 5 Nisan’a dek Kova’da olacak. Mart ayında ailenizden destek görecek ve evinizde huzurlu, mutlu olacaksınız. Dekorasyonla ilgilenebilir, evinizi güzelleştirebilirsiniz.

Mars ise 6 Mart- 15 Nisan arasında Kova’da olacak. Ev işleri, taşınma, tadilat ya da ailevi meseleler gündeme geliyor, bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir.

Aşkta mutluluk​

18 Mart- 11 Nisan arasında Neptün Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. Aşkta özverili, duygusal ve şefkatlisiniz, partnerinizle ilişkiniz iyileşiyor, yoluna giriyor.







2022 Mart Yay Burcu ve yükselen Yay

yay burcu aylık burç yorumu

Mart’ın ilk haftası​

6 Mart’a dek Venüs ve Mars Oğlak’ta Plüton ile birleşiyor, yıldız haritanızda maddi güvenlik ve değerlerle ilgili 2. Evde olacak.

Mart’ın ilk haftasında iş hayatında mücadele edecek, çok çalışacaksınız. Harcamalarınız da geliriniz de artıyor.

Yeteneklerinizi geliştirecek, para kazanma kapasitenizin sınırlarını araştıracaksınız. Zam isteyebilirsiniz. Eğlence, güzellik, hobiler ya da zevkler için para harcamanız mümkün.

Merkür Kova & Balık’ta​

1- 10 Mart arasında Merkür Kova’da ilerliyor. Oldukça meraklı olacak, okumak, yazmak ya da zihinsel faaliyetlere vakit ayıracaksınız. Yakın çevrenizle iletişim halinde olacak, kendinizi iyi ifade edeceksiniz. Düşünceleriniz netleşiyor.

10- 27 Mart arasında Merkür Balık’ta. Aile içerisinde ilgilenmeniz gereken kişiler olabilir. Evden çalışmanız da mümkün.

27 Mart’ta Merkür Koç’a geçiyor. Romantik ilişkiler, flört, duyguları ifade etmek için güzel bir zaman.

Venüs & Mars Kova’da​

5 Kasım 2021’den beri Oğlak’ta olan Venüs, nihayet Oğlak burcundan çıkıyor ve 6 Mart’ta Kova burcuna geçiyor. Venüs, 5 Nisan’a dek Kova’da olacak. Mart ayında yakın çevrenizden, kardeşlerden destek görüyor, kendinizi güzel ifade ediyor; gezmek, konuşmak, okumak ve yazmaktan keyif alıyorsunuz.

Mars ise 6 Mart- 15 Nisan arasında Kova’da olacak. Yakın çevrenizde hareketli günler var, iletişim trafiğiniz yoğun. Zihinsel çalışmalar ya da kısa seyahatler gündeme geliyor, sosyal medyada aktif olabilirsiniz.

Evde mutluluk​

18 Mart- 11 Nisan arasında Neptün Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. İç dünyanıza, duygularınıza dikkat etmeniz, önem vermeniz sağlığınızı olumlu etkiliyor.








2022 Mart Oğlak Burcu ve yükselen Oğlak

oğlak burcu aylık burç yorumu

Mart’ın ilk haftası​

6 Mart’a dek Venüs ve Mars Oğlak’ta Plüton ile birleşiyor, yıldız haritanızda sağlık, görünüş ve başlangıçlarla ilgili 1. Evde olacak.

Mart’ın ilk haftasında enerjiniz artıyor, kendinizi güçlü bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Daha aktif olabilir, spora başlayabilirsiniz. Hırslı ve rekabetçi olacaksınız. Yeni girişimlerde bulunmanın tam sırası.

Çekiciliğiniz artıyor, çevrenizde dikkat çekiyorsunuz. Yaratıcılığınız ve karizmanız had safhada. Kalbinizin sesini dinleyin ve isteklerinizin peşinden gidin.

Merkür Kova & Balık’ta​

1- 10 Mart arasında Merkür Kova’da ilerliyor. Finansal konuları araştırmak, yatırımlarla ilgili düşünmek, bilgi edinmek, fikir alışverişinde bulunmak için uygun. Bütçe yapın, hesapları kontrol edin.

10- 27 Mart arasında Merkür Balık’ta. Hayal gücünüz yüksek, eğer yazmakla uğraşıyorsanız, kolayca ilham bulacaksınız. Fazla hayal kurma ve gerçeklerden uzaklaşma riski de var.

27 Mart’ta Merkür Koç’a geçiyor. Ailenizle bir araya gelecek, fikirlerinizi paylaşacak ya da ailevi meseleleri, evle ilgili konuları düşüneceksiniz.

Venüs & Mars Kova’da​

5 Kasım 2021’den beri Oğlak’ta olan Venüs, nihayet Oğlak burcundan çıkıyor ve 6 Mart’ta Kova burcuna geçiyor. Venüs, 5 Nisan’a dek Kova’da olacak. Mart ayında para ile ilgili olumlu gelişmeler var. Güzellik, keyif ya da konfor için para harcayabilirsiniz.

Mars ise 6 Mart- 15 Nisan arasında Kova’da olacak. Geliriniz de harcamalarınız da artıyor. Finansal konularla ilgilenmeniz, hesap işlerini halletmeniz gerekebilir, bütçe, yatırım yapmakla uğraşabilirsiniz.

Sanat, yaratıcılık​

18 Mart- 11 Nisan arasında Neptün Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. Karşınızdaki kişiye duyarlı olarak kendinizi ifade ediyor, hayal gücünüzü kullanarak yaratıcılığınızı ortaya koyuyorsunuz.










2022 Mart Kova Burcu ve yükselen Kova

kova burcu aylık burç yorumu

Mart’ın ilk haftası​

6 Mart’a dek Venüs ve Mars Oğlak’ta Plüton ile birleşiyor, yıldız haritanızda bilinçaltı ve affetmekle ilgili 12. Evde olacak.

Mart’ın ilk haftası arka planda çalışmak ya da dinlenmek için uygun bir zaman. Çalışmalarınızı ortaya çıkarmak için 6 Mart’ı, Mars’ın burcunuza geçmesini bekleyin.

Fiziksel ya da psikolojik bazı problemleri çözebilir, danışmanlık, yardım, terapi alabilir, meditasyon yapabilirsiniz. Olumsuz alışkanlık ve inançlardan kurtulmanın tam zamanı. Gizli ya da platonik bir ilişki gündeme geliyor.

Merkür Kova & Balık’ta​

1- 10 Mart arasında Merkür Kova’da ilerliyor. Kafanız netleşiyor, kararsız kaldığınız noktalar geride kalıyor. Kendinizi iyi ifade edecek, diğerlerini ikna edeceksiniz.

10- 27 Mart arasında Merkür Balık’ta. Maddi konularla ilgilenecek, hesapları inceleyecek, yatırımları araştıracaksınız.

27 Mart’ta Merkür Koç’a geçiyor. Olaylara farklı bir açıdan bakacak, meraklı ve konuşkan olacak, sorunlara yaratıcı çözümler bulacaksınız.

Venüs & Mars Kova’da​

5 Kasım 2021’den beri Oğlak’ta olan Venüs, nihayet Oğlak burcundan çıkıyor ve 6 Mart’ta Kova burcuna geçiyor. Venüs, 5 Nisan’a dek Kova’da olacak. Mart ayında mutlu, keyifli, çekici ve sevecensiniz. Uyumlu ve hoş tavırlarla çevrenizdekileri etkiliyorsunuz. Görünüşünüzle ilgilenmek, kıyafet alışverişine çıkmak ya da kuaföre gitmek için iyi bir zaman.

Mars ise 6 Mart- 15 Nisan arasında Kova’da olacak. Enerjiniz artıyor. Spora başlayabilir ya da yapmak istedikleriniz için harekete geçebilirsiniz. Acele etmeniz, fevri davranmanız da mümkün.

Manevi değerler​

18 Mart- 11 Nisan arasında Neptün Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. Değerleriniz değişiyor, daha basit ve mutlu bir hayat kurmak istiyorsunuz. Maddi kazanımlar yerine mutlu ve huzurlu olmak sizin için daha önemli bir hale gelebilir.










2022 Mart Balık Burcu ve yükselen Balık

balık burcu aylık burç yorumu


Mart’ın ilk haftası​

6 Mart’a dek Venüs ve Mars Oğlak’ta Plüton ile birleşiyor, yıldız haritanızda arkadaşlar ve geleceğe dair planlarla ilgili 11. Evde olacak.

Mart’ın ilk haftasında sosyal hayatınız canlı, hareketli. Arkadaşlarınızla görüşebilir, grup çalışmalarına katılabilirsiniz.

Arkadaş çevrenizde ya da bir grup çalışmasında biriyle tanışabilir, aşık olabilirsiniz. Sosyalleşmek, arkadaşlarla bir araya gelmek, eğlenmek iyi geliyor.

Merkür Kova & Balık’ta​

1- 10 Mart arasında Merkür Kova’da ilerliyor. Kendi içinize dönmek, düşünmek ve yazmak isteyeceksiniz. Geçmişi sorgulamak ya da ruhsal konularla ilgilenmek söz konusu.

10- 27 Mart arasında Merkür Balık’ta. Düşünceleriniz netleşiyor, anlayışınız artıyor. Kendinizi iyi ifade ediyorsunuz.

27 Mart’ta Merkür Koç’a geçiyor. Finansal konularla ilgilenme, yatırımları araştırma, bilgi edinme, bütçe ve plan yapma zamanı.

Venüs & Mars Kova’da​

5 Kasım 2021’den beri Oğlak’ta olan Venüs, nihayet Oğlak burcundan çıkıyor ve 6 Mart’ta Kova burcuna geçiyor. Venüs, 5 Nisan’a dek Kova’da olacak. Yalnızlık ve sessizlikte huzur bulacak, kendi başınıza kalmak isteyeceksiniz. Başkalarına yardım edecek, duyarlı ve özverili davranacaksınız.

Mars ise 6 Mart- 15 Nisan arasında Kova’da olacak. Şimdi arka planda çalışmalarınızı sürdürme ve yavaşlama zamanı. Şartları zorlamayın. 15 Nisan’da Mars burcunuza geçecek, 15 Nisan’dan sonra harekete geçebilirsiniz.

Yaratıcılık, ilham​

18 Mart- 11 Nisan arasında Neptün Kuzey ay düğümü ile sekstil açıda olacak. Eğer yaratıcı yazarlık, öğretmenlik ya da sanatla uğraşıyorsanız, yeteneklerinizi geliştirecek, kolayca ilham bulacaksınız.





Duygu Pekbey
 
mart6.jpg

Koç Burcu – Mart 2022 Aylık Burç Yorumları

Ay boyunca Uranüs finans evinizden size destek verecek. Satürn ruhsal evinizden kariyerinize destek veriyor. Şans sizi her konuda destekleyecek. Çalışma yaşantınızda gösterdiğiniz performans finans konularında istediğiniz olumlu gelişmeleri sağlayacak ve birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu bir beraberlik sergileyeceksiniz. Güvendiğiniz dostlarınızın fikirlerini alacak, karşılıklı güvene dayalı iş birliği içinde olacaksınız. Bu ay oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak, iş birliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz. Mars ve Venüs birlikte hareket ediyorlar. Bazıları da, iş arkadaşlarınızdan biriyle duygusal ilişkiye girebilir. Çünkü bu dönem tutkulu birliktelikler peşindesiniz ve özgürlüğünüzü kurallarla sınırlandırmak istemiyor, güçlü aşklar peşinde koşuyorsunuz. Düşünce bazında anlaşacağınız kişinin özel olması gerekiyor. Duygusal tatmin sağlayacağınız aşklar gündemi meşgul edecek. Kendinizi özgür hissettiğiniz müddetçe iyi duygular içindesiniz, unutmayın.






Boğa Burcu – Mart 2022 Aylık Burç Yorumları

Venüs ve Mars kariyer evinizde, Neptün ruhsal evinizi etkiliyor. Sevgi dolu bir kalple yaklaşıyor ve dostlarınızın dertlerini dinliyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle güzel bir uyum içine gireceksiniz. Venüs aynı zamanda güzelliği yönettiği için, bu dönemde çevrenizdeki iş arkadaşlarınızın sorunlarını kalpten dinleyecek ve onlara destek vereceksiniz. Yardım etme duygunuz artarken, zevklerde aşırıya kaçabilirsiniz. İçsel durumunuzun olumlu psikolojik tepkiler içinde olması nedeniyle, çevrenizle uyumlu ruhsal birliktelikler, ortaklıklar içinde bulunacaksınız. Plüton duygusal dengenizi kontrol ederken, aşk duygunuzun yoğunlaştığı anlarda devreye girecektir. Çünkü girdiğiniz ortamlarda karşı cinsin ilgisini üzerinize çekeceksiniz. Sosyal yaşantınızda size olumlu ufuklar açacak, yeni projelere sıcak bakıyor fakat risklerden çekiniyorsunuz. Cesaretinize güvenmeli ve kendinize yeni bir şans vermelisiniz. Olaylar istediğiniz yönde gelişecek. Bu ay uyku düzeniniz önemli. Çok çalışıyorsunuz, dinlenmeye özen göstermelisiniz.





İkizler Burcu – Mart 2022 Aylık Burç Yorumları

Hiçbir şeyden korkmayın. Paranın kokusunu uzaktan hissetmelisiniz. Daha atak ve çevik olmak için, her türlü destek sizden yana, unutmayın. Maddi konulardaki taleplerinizde kararlılık hakim olacak. İleriyi gören bir düşünce yapısı içinde hareket ederken, para ile ilgili ufkunuz açılıyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle büyük projeler üretecek, yaşama daha olgun ve farklı bakmaya başlayacaksınız. Kendinize her zamankinden daha fazla güveneceğiniz bir ay içindesiniz. Sadece kendinize güvenerek, size katkıda bulunmak isteyenleri kibarca geri çevireceksiniz. İsteklerinizi başarma konusunda oldukça kararlısınız. Fiziksel ve zihinsel aktivitelerinizle dikkat çekeceğiniz bir ay içindesiniz. Ay boyunca özenli, ilişkilerden hoşlanacak ve dostlarınızı da bu yönde seçeceksiniz. Bu dönemde çevrenizle büyük bir uyum sağlayacak ve size mutluluk verecek aktivitelerin içinde bulunacaksınız. Arkadaşlıkların, kalıcı dostlukların önem kazanması ve asil duygular içinde olmanız, sizi olumlu pozisyonlara getirecek.





Yengeç Burcu – Mart 2022 Aylık Burç Yorumları

Kendi işinizi kurmak istiyorsanız bu dönem oldukça uygundur. Bu dönem kuracağınız iş karlı bir yatırımı da beraberinde getirecektir. Aile büyüklerinizin uygun göreceği bir işi seçebilir veya aileden gelen bir işi seçebilirsiniz. Sizden yaşça büyük bir kişiyle ortaklık kurabilirsiniz. Danışmanlık ve yöneticilik yapabilirsiniz. Bu dönemde baskıcı duygularınızın da ortaya çıkması bazı hatalara neden olacaktır. Sizinle derin düşünceler içinde olan ve yaşamı sorgulayan kişilerle birlikte olacaksınız. Onlar, ortak çalışmalarınızda ihtiyacınız olan pratikliği sağlayacaklar ve hızlı düşünmeniz konusunda size gereken desteği vereceklerdir. 18 Mart'ta Dolunay iletişim evinizde gerçekleşiyor. Düşündüğünüz kişilerin size vereceği güçle fikirleriniz daha sağlam ilerliyor. Yaratıcılığınızı, devinimlerin öngördüğü koşullara uyarlayarak yaşama geçirebilirsiniz. Düşünürler ve felsefeye meraklı kişiler için önemli bir dönem. Eski olaylara takılmayın artık. Geçmiş, eskide kaldı. Önünüz açık ve güzel... Jüpiter maddi konularda size istediğiniz güzellikleri ve parayı getirecek.





Aslan Burcu – Mart 2022 Aylık Burç Yorumları

2 Mart'ta Yeni Ay'la birlikte Neptün ve Güneş 8. finans ve değişim evinizde ilerleyecek. Sessizce ilerleyerek, kişisel hırslarınız doğrultusunda kendinizi ispat etmeye çalışacaksınız. Sevdiğiniz işleri yapmaktan zevk alıyorsunuz, fakat birlikte çalıştığınız kişilerden de aynı performansı beklediğiniz için, bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. 7 Mart'ta Mars, karşıt evinizde ilerlemeye başlayacak. Titiz çalışmak ve gerekeni en ince ayrıntısına kadar yerine getirmek istiyorsunuz. Oldukça cesur davranırken, hiç kimsenin cesaret edemeyeceği işlere yelken açacaksınız. Görüşeceğiniz kişiler kariyerinizle ilgili size destek sağlayacak kişiler olacaktır. Bazılarınız yakın dostlarınızla güzellik ve sanatsal olayların gündeme geleceği çalışmalar içine girebilirsiniz. 7 Mart'tan sonra Venüs ve Mars, karşıt evinizde birlikte hareket edecekler. Hedefleriniz doğrultusunda bilinçli hareket etmenin vereceği avantajlı günler sizi bekliyor. Yaşam parametrelerinin olanakları emrinize sunulmuş durumda.





Başak Burcu – Mart 2022 Aylık Burç Yorumları

2 Mart'ta Yeni Ay karşıt evinizde doğuyor. 7 Mart'ta Mars çalışma evinizde ilerlerken; 10 Mart'a kadar Kova'da ilerleyen Merkür, işlerinizi kolaylaştırıyor. Görüşeceğiniz veya iş birliği içinde olacağınız kişilerin güçlü ve kariyerli olmasına özen göstereceksiniz. Aradaki üç gün sizin için önemli olacak. Özellikle size finans kapısını aralayacak dostlukları arzulayacaksınız. Bazılarının beklenmedik ilişkileri olacak. Sizden yaşça büyük biriyle gizlilik içinde aşk yaşayacaksınız. Bu dönemde, Venüs'ün aşk ve sosyal evinizde olmasıyla, sosyal yaşantınızın birden canlandığınız hissedeceksiniz. Çevrenizin kalabalıklaşması sizi şaşırtmayacak ve iç disiplininizin bozulmasına izin vermeyeceksiniz. Organizasyon kabiliyetiniz artıyor. Yaşamınızla ilgili değişimlere hazırlıklı olmalısınız. 18 Mart'ta Dolunay kişisel evinizde doğuyor. Yaşam pencerenize açılan bütün güzelliklere önem vereceksiniz. Uzun süredir sürüncemede bekleyen işleriniz, aldığınız güçlü kozmik etkilerle değişecek. Yaratıcılığınızı ortaya koyacak her türlü çalışmaya açıksınız.





Terazi Burcu – Mart 2022 Aylık Burç Yorumları

Ayın büyük bir kısmı Venüs, aşk ve sosyal evinizde ilerliyor. Akıcı konuşmalarınızla, karşınızdakilere savunma olanağı vermeden etki altına alıyorsunuz. Zihinsel faaliyetlerinizi güçlü bir şekilde dışa yansıtacaksınız. Karşınızdaki kişiler, bu kadar yoğun bir projeyi nasıl yapılandırarak ortaya çıkardığınıza şaşırabilirler. Çevrenizde sizin bilgeliğinizden faydalanacak birçok kişiye önderlik yapacaksınız. Özellikle maddi açıdan hiç kimsenin aklına gelmeyen konularda büyük paralar kazanabilirsiniz. Oldukça hırslı bir karakter yapısıyla politika, ticaret gibi denemediğiniz alanlarda başarılı olacaksınız. Tüm bu olumlu gelişmelerle birlikte koştururken, ara molalarla harcamalarınızdaki artışlara dikkat etmeyi unutmayın. 20 Mart'ta Güneş karşıt evinize geçiyor. Kendi gücünüzü kendinize ispat edercesine hırslısınız. Odaklanacağınız konuları iyi belirliyor ve başlangıçlar konusunda oldukça cesaretli davranıyorsunuz. Bunaldığınız anlarda yalnız kalma ihtiyacı içinde olacaksınız.

Akrep Burcu – Mart 2022 Aylık Burç Yorumları

Düşüncelerinizi gerçekleştirecek dostlarınızla bir arada olmak isteyeceksiniz. Hırslı ve yaratıcı yönlerinizi destekleyen enerjik bir arkadaş grubuna ihtiyacınız var. Fakat bu özel durumlarda bile tartışmaya açıksınız. Bulunduğunuz ortamlarda kendi içsel egonuzu daima tetikte tutuyorsunuz. Partneriniz de belki sizi anlamakta güçlük çekiyor. Bugünlerde biraz içe kapanık kişilik yapınızı sorgulayabilirsiniz. Gerçeklerle yüz yüze gelmeyi öğrenmeli, duygularınızı karşılık beklemeden sunmalı, herhangi bir anlaşma imzalarken şartları iyi incelemelisiniz. Çok sevdiğiniz arkadaşlarınız tarafından kandırılmanın yanı sıra, onların gerçek yüzlerini görme fırsatı yakalayabilirsiniz. Sosyal çevrenizde direk sizinle ilgisi olmasa da, ağır tartışmalar meydana gelecek. Bu hareketli ortamlar aşk yaşamınızda karışıklıklar yaşamanıza neden olabilir. Daha sonra, olayları daha objektif ve mantık çerçevesinde değerlendirmeye başlayacaksınız. Sağlığınız genellikle çok iyi. Karar verirken hızlı davranmayacaksınız. Öncelikli ihtiyaçlarınıza ve gerekli olanlara yöneleceksiniz.




Yay Burcu – Mart 2022 Aylık Burç Yorumları

Küçük konuşmaların büyük işlerin habercisi olduğunu unutmamalısınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Destek gördüğünüz zaman kendinize olan güveniniz daha da artıyor. İdeallerinizle yaşamaktan son derece memnunsunuz ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz. Güvenebileceğiniz bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksınız. Beklentilerinizde acele etmeden kendinizi ifade etmenin yollarını bulabilirsiniz. Size değersiz görünen bazı şeyler, başkaları için önemli olabilir. Düzen ve sistem sizin için önemli olacaktır. Parlak zekanız ve güçlü algılarınız heyecanlarınıza önderlik edecektir. Bu ay oldukça huzurlu ortamlarda olacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda ön plana çıkma olasılığınız yüksek. Kendinizden emin tavırlarınızla çevrenizi etkiliyorsunuz. İçinizden geçirdiğiniz dileklerinizin kabul görmesinden mutlu olacaksınız. Ortak çalışma gerektiren bir proje için uğraşacaksınız; yoğun bir dönem içindesiniz. Tartışmalarda arkadaşlarınızı yargılamadan dinlemelisiniz.




Oğlak Burcu – Mart 2022 Aylık Burç Yorumları

2 Mart'ta Yeni Ay iletişim evinizde doğuyor. Neptün hayallerinizi genişletiyor ve eskiyi özlüyorsunuz. Eski dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Bu dönem, düşünceler arasında kuşak farklılığı yüzünden çatışmalar çıkabilir. Bazı dargın dostlarınızı bir araya getireceksiniz. Eski ve yeni dostlukların bir arada yaşanacağı ortamlarda bulunacaksınız. Bu dönem, uzun süredir aksayan ilişkileriniz sona erebilir. Artık, her şeyi sınıyor ve sınavdan geçiriyorsunuz. Neptün birçok güzelliği ortaya çıkarırken nostaljik duyguları da körükler. Bu ay yaşam sürecinizi, duygusal takıntılarınızın ve kişisel isteklerinizin bileşkesini yaşama geçirme biçiminiz belirleyecek. 18 Mart'ta Dolunay, ruhsal ve yolculuklar evinizde gerçekleşiyor. Merkür ve Neptün'den karşılıklı etkileşim alıyorsunuz. Bireysel çalışmalarınızı destekleyici yolculuklar yapacak ve yolculuklarınızda yurt dışını tercih edeceksiniz. Yenilikler konusunda temkinli hareket edeceksiniz. Düşüncelerinizi inatla savunmanız nedeniyle bazı kişiler yetersiz kalacaklar.




Kova Burcu – Mart 2022 Aylık Burç Yorumları

Ayın ilk haftası Merkür ve Satürn kişisel evinizde, 7 Mart'ta Venüs ve Mars'a geçiyor, hep birlikte hareket ediyor. Bu dönem süregelen bir ilişkiniz varsa, sorunlar kopma noktasına gelebilir. Partnerinizin isteklerini o ana kadar görmezlikten gelmişseniz, bir anda ortalık karışabilir. Onu ihmal ettiğiniz konular gündeme gelebilir ve ilişkilerinizle ilgili örtülü tüm konular ortaya çıkabilir. Yeni bir işe başlamak istiyorsanız, kendinize sınır koyabilirsiniz. Eskiden planladığınız bir işi devreye sokabilirsiniz. Yeni işlerde sorun yaratan Merkür, eski işlerinizi destekleyecektir. Böylece, birtakım ilişkilerinizdeki eskimiş sorunları bu dönemde çözebilir, iletişim problemlerinizi düzlüğe çıkarabilirsiniz. Karşınızdaki kişinin düşüncelerine değer vermeyi ve dinlemeyi öğreneceksiniz. 18 Mart'ta karşıt finans evinizde bir Dolunay gerçekleşiyor. Sizi rahatlatan ve kişiliğinizi vurgulayan işler için her türlü çılgınlığa hazırsınız.




Balık Burcu – Mart 2022 Aylık Burç Yorumları

2 Mart'ta Yeni Ay kişisel evinizde doğuyor. Uranüs, iletişim evinizde bulunuyor. 11 Mart'ta Merkür, kişisel evinizde ilerleyecek. Yeni fikirler üreteceksiniz. 7 Mart'ta Mars, 12. evinizde ilerleyecek. Akıllı insanlarla konuşmayı seviyorsunuz. Onların değişik fikirlerinden siz de etkileneceksiniz. Ortaklıklara açıksınız. Düşüncelerinizin, çevrenizle bütünleşmesinden yanasınız. Doğru insanlarla çalışmak isteği içinde, isabetli kararlar vereceksiniz. Karşınızdaki kişinin duygularını çok çabuk hissedebiliyor ve empati yeteneğinizle onları idare edebiliyorsunuz. Bu dönemde hiçbir şekilde pes etmeyeceksiniz. Değişik işleri deneyebilirsiniz. Düşünce tarzınızda atak ve cesur olacak, başkalarına örnek tutumlar sergileyeceksiniz. Bu ay, gezegen topluluğunun bir arada olması sizi yorabilir. Hazımsızlık çekiyorsanız, geceleri hafif yemeli ve uykunuza dikkat etmelisiniz. İç dünyanıza yönelecek ve kendi sorunlarınızla baş başa kalmak isteyeceksiniz. Kendinize olabildiğince iyi bakmalısınız.




Filiz Özkol
 
MART 2022

✨✨✨Geleceği değiştirmeye yeniden şekillendirmeye başlıyoruz. Mart ayı , 2 mart daki Yeniayı, 18 Mart daki dolunayı ve sıfırlanma etkili ekinoksuyla yeni, başka gelecek için (fark ederek ya da etmeyerek ) adımlar atacağız.

✨✨✨Her gününü ve hatta saatini birbirinden farklı, gergin ve hatta çelişki içinde yaşayarak artık eskiye dönemeyeceğimizi daha iyi anlayacağız. Artık dönülecek bir geçmiş olmayacak.

✨✨✨Ama bilin ki bugünleri gelecek güzel ve daha iyi olsun diye yaşıyoruz. Bakmayın içinde mücadele ettiğimiz karmaşaya. Bunları görerek ne istemediğimizi ve nasıl değiştirmemiz gerektiğini öğreniyoruz. Güç altında sıkışmış görünsek de ne kadar güçlü olduğumuzu keşfetmeye çalışıyoruz. Yani büyüyoruz.



Aysimin Pasin
 
🌿 2 Mart da Şanslı ve bereketli bir YENİAY doğacak.
Balık burcunun 12.derecesinde doğacak Yeniay'a Jüpiter eşlik edecek. + 5 gün etkili. Atılan adımların şans getirmesi, zor bir konunun şifalanması, daha pozitif ve umutlu hissetmek gibi faydalar sunacak. Bugünlerde mutlaka bir yenilik yapın.
Kolektifte deprem, kuvvetli yağışlar, doğal afetler beklenebilir

5 MART AYIN EN ŞANSLI GÜNÜ. Güneş ve Jüpiter kavuşacak. Ritüel yapmak, dilek dilemek, önemli adımları hayata geçirmek için nefis etkiler sunacak, değerlendirin

🌿 6 Mart da Mars ve Venüs, kova seyahatine başlıyor. ❤İlişkilerde daha bireysel, mesafeli, özgürlük ihtiyacında hareket edebiliriz
İleriye taşıyacak işbirlikleri, ortaklıklar gelişebilir.
İmaj tazeleyebiliriz!

🌿10 Mart-27 Mart arası 🪔sezgilerimiz çok artacak. Merkür Balık seyahatindeyken mutlaka bilinçaltı/regresyon, şifa terapileri, spiritüel konular listenizde olsun, yüksek sonuçlar alırsınız.

🌿 18 Mart da DOLUNAY gerçekleşiyor. +5 gün etkili.
27 derece Başak burcunda gerçekleşen Dolunay, Plutonla işbirliği yapıyor; güç ve prestij kazanabilirsiniz. Bu dönem güçlü kişilerden destekler görebilirsiniz. Aşk ve ilişkiler açısından riskli bir dolunay.

🌿 20 Mart da Güneş Koç burcuna geçiyor.
Baharın kapılarının açıldığı bugün doğa nasıl uyanıp, canlanmaya başlıyorsa bizler de yenilenip, umut ve coşkuyla yol olacağız. Yeni tohumlar atacağız, güçlü başlangıçlar yapacağız

❤ evlilik, söz, nişan, yeni ilişki yada işbirlikleri başlangıçları soranlar! 5 mart ve 28 Mart civarı günler ekstra şans getirebilir, değerlendirmeyi unutmayın.


🍀🍀🍀🍀🍀
-Astrolog Tuğçe Yıldız
 
1646047076418.png



"Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, mart ayına Ay/Chiron üçgeninin etkisiyle başlayarak yaşadığınız olaylara ve geldiğiniz yere başka bir yerden bakmayı deneyimliyorsunuz. Sosyal çevrenizden edindiğiniz bilgiler ve buradan kuracağınız bağlantılar, kişisel sorunlarınızla ilgili çözümlere ışık tutabilir. "


Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, mart ayına Ay/Chiron üçgeninin etkisiyle başlayarak yaşadığınız olaylara ve geldiğiniz yere başka bir yerden bakmayı deneyimliyorsunuz. Sosyal çevrenizden edindiğiniz bilgiler ve buradan kuracağınız bağlantılar, kişisel sorunlarınızla ilgili çözümlere ışık tutabilir. 2 Mart’ta Balıkburcunda gerçekleşecek yeni ay ile, kalbinizin sesine daha çok yer verebilir, öğreneceğiniz birtakım gerçeklerle bazı konularda kendinize daha fazla önem vermeniz gerektiğini anlayabilirsiniz. Güneş ve Jüpiter’in de 6 Mart’ta burada kavuşacak olması burada aldığınız kararları uygulamak için size birçok fırsat tanıyacaktır.
5 Mart’ta Oğlakburcundaki Mars, Plüton ve Venüs’ün kavuşumu kariyerinizle ilgili önemli ve kazançlı bir dönemin kapısını aralayabilir. Mücadelesini verdiğiniz konularda, kendinizi ortaya koymak isteyebilir artık kendinize ait bir düzen ve kazanç planı kurabilirsiniz. Hafta sonunda Kova burcuna geçecek olan Venüs ve Mars’ın, burada kavuşacak olmasıyla birlikte, özellikle dijital mecralardaki çalışmalarınız konusunda sizi oldukça destekliyor. Girişimlerinize ve arkadaşlık ilişkilerinize öncelik vermenizde fayda var. Yönetici gezegeniniz Mars’ın gökyüzündeki hızlı etkileşimi sizin için mart ayını unutulmaz kılabilir. Şaşırmaya ve şaşırtmaya hazır olun.

Merkür’ün Balık burcunda hareket etmeye başlamasıyla birlikte, kendinize ve çevrenize zaman tanımak isteyebilirsiniz. Balık yeniayında aldığınız kararları uygulamak, bunlarla ilgili fikirler geliştirmek için mental bir tatile çıkmak size iyi gelecektir. Üzerinizdeki baskı ve sorumlulukların ağırlığını hafifletmek bu sürecin en önemli kilidi olabilir. Emek vermekle akışa müdahale etmek arasındaki çizginin neresinde durmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz. Yaşadıklarınıza farklı bir kıyıdan bakmak ve bunlar üzerine konuşmalar yapmak ilişkilerinizi iyileştirecektir. Güneş ve Neptün kavuşumuna bu ruh haliyle hazırlanmak, size aldığınız kararlar ve kurduğunuz hayallerin gerçekliğini daha net gösterebilir. Sizin için daha üstün bir planın olduğuna şahitlik edebilirsiniz.

14 Mart’ta ayın ikinci yarısı Aslan burcundaki Ay’ın Venüs, Mars ve Satürn’e karşıt konumuyla başlıyor. Karşılaştığınız zorluklar nedeniyle bir motivasyon eksikliği yaşatabilir. Nedenlerinizi ve bugüne kadar verdiğiniz çabayı, kurduğunuz iş birliklerini düşünerek hareket etmelisiniz. Hiçbir şey için değilse bile, süreç içerisindeki mutlu olduğunuz ve kendinizi ortaya koyabildiğiniz için devam etmeyi başarmalısınız. Özellikle anneniz ya da hayatınızdaki önemli kadın figürleriyle aranızda bir gerilim yaşanmaması adına sakin kalmanızda ve güç gösterisine girmemenizde fayda var.

Başak burcunda gerçekleşecek dolunay ile 18 Mart sonrasında temiz bir sayfa açabilirsiniz. Çalışmak ve heba olmak arasındaki farkı daha net görüyorsunuz. Neye ne kadar emek vermeniz gerektiğini anlayabilir, kendinizi ihmal ettiğiniz gerçeğiyle yüzleşebilirsiniz. Sağlığınız ve beslenme şeklinizin yaşam kaliteniz üzerindeki etkisini iyileştirmek için birtakım önlemler almanızda fayda var. Kendi önünüzde koyduğunuz ya da başkalarının koyup fark etmediğiniz tüm engelleri görecek ve de aşacaksınız. Artık buna her zamankinden daha hazırsınız.
Mart ayının sizin için en önemli hadisesi Güneş’in sizin burcunuza geçecek olmasıdır. 2O mart sonrası yeni bir döngüyü başlatmakla birlikte güneş dönüşünüzü başlatıyorsunuz. Bugüne kadar yaptıklarınızı yeterince düşündünüz, şimdi bundan sonrasına odaklanmalısınız. Her ne kadar, her zaman ileriye giden biri de olsanız yorgun düştüğünüz noktalar yaşadınız. Artık hepsine bir sünger çekiyorsunuz. Güneş’in Plüton ile kuracağı destekleyici açı, sizi durduran her şeyi kırıp ilerlemeniz konusunda gerekli motivasyonu sağlayabilir. Giyim tarzınızdan iş birliklerinize kadar birçok konuda kişisel devriminizi gerçekleştirebilirsiniz. Mars ve Chiron üçgeninin de desteğiyle, korkularınızın üzerine gidiyorsunuz. Emek verdiğiniz yerde iyileştiğinizi görmek enerjinizi arttıracaktır. Merkür’ün de

27 Mart’ta Koç burcuna geçmesiyle, çalışmalarınız hız kazanabilir. Hem iş hayatınızda hem de ilişkilerinizde merakınızı gidereceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni duygusal ve ticari girişimler mümkün olabilir. Bu süre zarfında söylemleriniz konusunda dikkatli olmanız, haklıyken haksız duruma düşmenize ya da yanlış anlaşılmanıza engel olacaktır.
Venüs ve Satürn’ün Kova burcundaki kavuşumu, mart ayını profesyonel bir şekilde kapatmanıza yardımcı olacaktır. Hem duygusal bazda hem de ekonomik anlamda tüm girişimlerinizin temelini sağlamlaştırabilirsiniz. Yeni bir yapılanma sürecinde olduğunuzu düşünerek hareket etmek buradaki kazanımlarınızın da kalıcı olmasını sağlayacaktır.

Motivasyon Sözü: “En iyi karar vericiler, kararları yüzünden en çok acı çekmeye razı olan, ama yine de kararlı olma yeteneklerini koruyan insanlardır.”










"Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, mart ayının daha ilk haftasında kazançlı çıkacağınız günler görebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Venüs’ün Kuzey Ay Düğümü ile destekleyici açısı itibarınızı tazeleyen gelirinizi katlayan imkanlar tanıyabilir. Hayat standartlarınızı yükseltmek ve girmeniz gereken yolları tespit etmek için oldukça ideal bir haftadasınız."


Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, mart ayının daha ilk haftasında kazançlı çıkacağınız günler görebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Venüs’ün Kuzey Ay Düğümü ile destekleyici açısı itibarınızı tazeleyen gelirinizi katlayan imkanlar tanıyabilir. Hayat standartlarınızı yükseltmek ve girmeniz gereken yolları tespit etmek için oldukça ideal bir haftadasınız. Aklınıza koyduğunuz her şeyin bir getirisi olabilir, bu yüzden aklınıza ne koyacağınız önemli olacaktır. Kendinizi yeni insanlara açabilirsiniz, hukuksal konularınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir.
Merkür ve Satürn’ün Kova burcundaki kavuşumu iş hayatınızla ilgili bazı kararlar ve sorumluluklar almanızı gerektirebilir. Mevcut planlarınızla ilgili yeni alternatifler oluşturmanız gerekebilir, üstlerinizle olan görüşmelerinizde esnek olmaya ve öfkeden uzak durmaya özen göstermelisiniz. Venüs’ün Kova burcuna geçerek Mars ile burada kavuşması, yoğunluğunuzu arttırabilir. Balıkburcunda gerçekleşecek yeni ay, Güneş ve Jüpiter’in de Balık burcunda kavuşacak olması çekimser kaldığınız konularda fikirlerinizi ortaya çıkaracağınız imkanlara ve insanlara vesile olabilir. Gerçeklikten uzak hedefleriniz olabilir, bunları nasıl hayatınıza dahil edeceğinizi düşünebilirsiniz.

7 Mart’ta Ay ve Uranüs’ün burcunuzdaki kavuşumu size kalıcı ve şaşırtıcı işler yapmanız konusunda destek verebilir. Orijinal fikirlere oldukça açıksınız. Bir şeyleri yenilemeye ikna olduğunuz konularda gerekli motivasyonu bulabilirsiniz. Ancak bunu doğru kullanmalı, farklı bir adım atmak isterken tepki göreceğiniz işlerden ve söylemlerden uzak durmalısınız. Bunu dikkate almanız, Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle biraz daha önem kazanıyor. Düşüncelerinizi toparlamakta zorlanacağınız için ne hissettiğinizi ve ne yapmanız gerektiğini netleştirmekle ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bunu başardığınızda sosyal çevrenizle ilgili önemli konuşmalar yapabilir, mesafeleri yeniden belirleyebilirsiniz.
18 Mart’ta Başak burcunda gerçekleşecek dolunay ile hayatın içine karışmak için harekete geçiyorsunuz. Kendinize zaman ayırmanıza engel olarak işleriniz ve düşüncelerinizden nasıl kurtulacağınızın yolunu buluyorsunuz. Organizasyonlara katılmak, tatile çıkmak ve yeni insanlarla tanışacağınız yerlerde bulunmak bu süreçte iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Bu iyilik hali duygusal anlamda kendinize ket vurduğunuz noktaları düzenlemenize yardımcı olacağı için, tanışacağınız insanlarla aranızda bazı duygusal etkileşimler oluşmasına da olanak tanıyabilir.

Güneş’in Koç burcuna geçmesiyle birlikte iç dünyanızla ilgili birçok sır perdesi aralanabilir, bazı gerçeklerle tanışabilirsiniz. Önünüze serilen konularla ilgili hemen aksiyon almak, müdahale etmek isteyebilirsiniz. Hem günlük yaşantınızı hem de kendine özel alanlarınızı iyileştirmek adına girişimleriniz olacaktır. Merkür hızlı bir şekilde seyrine devam edip ayın son haftasında, 27 Mart’ta Koç burcuna geçiyor. Düşündüğünüz, söylediğiniz her şey çok hızlı olmaya devam edecektir. Sakinliği koruyacağınız, kendinizi dinleyeceğiniz ve ne yapmak istediğinize net karar vereceğiniz planlar yapmalısınız. Meditasyon ve sosyal sorumluluk çalışmaları size iyi gelebilir. Bu süre zarfında Venüs ve Uranüs arasında gergin bir açının oluşması, sizi yalnızlık ve beraberlik noktasında çelişkiye düşürebilir. Seçiminiz her ne olursa bunun geçici bir etki olduğunu düşünerek hareket etmeli, beklenmedik krizleri büyütmeden çözüm bulmaya çalışmalısınız. Her konuda yeniden başlamanın keyfine odaklanın, tepkilerinizin de bunu desteklemesine olanak tanıyın.

Yönetici gezegeniniz Venüs’ün Satürn ile kavuşumu, kariyerinizle ilgili kalıcı kararları beraberinde getirebilir. Daha ciddi ve kararlı bir duruş sergilemek, kuracağınız iş birliklerinde etkisini gösterecektir. Tecrübelerinizden çıkardığınız dersler ve karşılaştığınız sorunları bir fırsat olarak görmek sizi bir adım öne çıkarabilir.
Motivasyon Sözü: “Bırakabiliyorsan bırak. Bırakamıyorsan, şikâyet etmeyi bırak; bu senin seçtiğin şeydir.”













"Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, Balık burcunda gerçekleşecek yeni ay ile Mart’ın ilk haftası itibariyle kariyerinizde iyi bir ivme yakalayabilirsiniz. Üretken planlar yapabilir, kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz."


Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, Balıkburcunda gerçekleşecek yeni ay ile Mart’ın ilk haftası itibariyle kariyerinizde iyi bir ivme yakalayabilirsiniz. Üretken planlar yapabilir, kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Sorumluluktan kaçmamak ancak kendinize göre yöntemler geliştirmek, size maddi açıdan da kazanç sağlayacaktır. Güneş ve Jüpiter’in de burada kavuşacak olması, elinizden alınan ya da bir şekilde değerlendiremediğiniz imkanların yerine yenilerini getirebilir. Anlaşılabilir, hakkınızı teslim edebilirsiniz. Fedakarlıklarınız görünür hale geliyor.
Yönetici gezegeniniz Merkür’ün Kova burcundaki Satürn ile kavuşumu, yurtdışı kaynaklı konular ve sözleşmelerinizle ilgili gelişmeleri beraberinde getirebilir. Kendinizi geliştirmek yönündeki düşüncelerinizin dışında, bunu yapmanızı gerektiren durumlarla da yüzleşebilirsiniz. Venüs ve Mars’ın da Kova burcunda kavuşacak olması hem eğitim hayatınız hem de yaptığınız diğer çalışmaların size kazanç getireceği bir süreci başlatabilir. Kendinize maddi ve manevi sınırlardan oluşan bir alan kuruyorsunuz.

Balık burcuna geçecek olan Merkür, iş hayatınızda oldukça hızlı bir süreci başlatabilir. Sadece çalışmalarınız değil öngörüleriniz de bu süreçte size ışık tutabilir. Yer değişikliğiyle ilgili gündemlerle ilgilenebilir, projelerinizle adınızdan söz ettirebilirsiniz. Güneş ve Neptün’ün de Balık burcunda birlikte hareket edecek olması, hayallerinize giden yolda önünüzü fazlasıyla açacaktır. İyi kötü, hiçbir şeyin düşündüğünüz gibi olmadığını görmek size farklı bir motivasyon verebilir. Yeni hayaller ve yeni başlangıçlar kapınızı çalmaya geliyor. Bunların hazırlığını şimdiden yapmak 21 Mart’ta gerçekleşecek Merkür Jüpiter kavuşumunda işinizin ve şansınızın katlanarak büyümesine yardımcı olacaktır.
18 Mart’ta Başak burcunda bir dolunay gerçekleşiyor ve gündeminiz bir anda aile ve ev konuları oluyor. Alım satım ve taşınma ilgili konulara artık son şeklini verebilir, kararınız doğrultusunda hareket etmeye başlayabilirsiniz. Yeni bir düzen kurmak için oldukça hazırsınız. Bugüne kadar yaptınız işler ve fedakarlıklar şimdi hayatınızı kolaylaştıracak detaylar olarak önünüze gelebilir.

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün Neptün ile kavuşumu, düşünceleriniz ve hayalleriniz arasındaki iş birliğine işaret ediyor. Olanları kabullenmek ve yenilenmek için oldukça iyi bir fırsat yakalıyorsunuz. Ancak bu dönem yanılgılara oldukça açık olacağınız için, iş birliği yaptığınız kişilere ve bulunduğunuz çalışma ortamlarına daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Zarar gördüğünüzü, hakkınızı teslim alamadığınızı düşünmemelisiniz. Geçmişin hata ya da eksiklerinden ziyade gelecek planlarınıza odaklanmanızda fayda var. Ay’ın bu süre zarfında Yay burcunda hareket etmesi ve Merkür ile kare açı oluşturması, kendinizi doğru ifade edememeye ya da sonradan pişman olacağınız konuşmalar yapmaya itebilir. Hızlı ve dürtüsel tepkiler vermekten kaçınmalısınız. Zira Merkür’ün Koç burcuna geçecek olmasıyla birlikte düşüncelerinizi harekete geçirmeye ve yeni yatırımlara uygun bir zaman gireceksiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirmelisiniz. Yeni idealler bulmak, yeni yatırımlar ve çevrelere hitap etmek isteklerinizi mümkün kılacaktır.

Motivasyon Sözü: “Bu dünyada yükselmeye kararlı bir insanın gücü gibi bir güç yoktur. İnsan ruhu kalıcı olarak zincirlenemez.”










"Sevgili Yengeçler ve yükselen Burcu Yengeç olanlar, mart ayı size yenilenmenin ve yeniden başlamanın şifrelerini vermeye hazırlanıyor. 2 Mart’taki Balık yeniayı ile ekonomik ve sosyal düzenlemelerle gidebilirsiniz. Sizi geliştirmediğini düşündüğünüz konuları çözmeye çalışmak yerine kendinize yeni bir çevre ve değerler kurabilirsiniz."


Sevgili Yengeçler ve yükselen Burcu Yengeç olanlar, mart ayı size yenilenmenin ve yeniden başlamanın şifrelerini vermeye hazırlanıyor. 2 Mart’taki Balıkyeniayı ile ekonomik ve sosyal düzenlemelerle gidebilirsiniz. Sizi geliştirmediğini düşündüğünüz konuları çözmeye çalışmak yerine kendinize yeni bir çevre ve değerler kurabilirsiniz. Yurtdışı kaynaklı işleriniz, projeleriniz varsa bunların girişimiyle ya da mevcut durumuyla ilgili gelişmelerle ilgilenmek için ideal bir haftadasınız. Güneş ve Jüpiter’in de Balık burcundaki kavuşumu burada elde edeceğiniz imkanlara işaret ediyor. Medya ve haberleşme alanlarına ilgi duyabilir, burayla ilgili size ve topluma fayda sağlayacak işler yapabilirsiniz.
Venüs, Mars ve Plüton’un Oğlakburcundaki kavuşumuyla haftanın en önemli gündemi ilişkileriniz oluyor. Güç gösterileri, birbiriniz üzerindeki etkileriniz ve ilişkilerinizin devamlılığı konusuyla ilgilenmeniz gerekebilir. Bu durum sizler için büyük bir yıkımın ardından gelen dönüşüme işaret ediyor. Belki ortaklıkla çıktığınız yolları hızlı bir şekilde bitirme ya da hukuksal konulara ilerlememeye özen gösterin. Bazı konularda bitirmek zorunda bırakılabilirsiniz. Şayet bu akraba ya da yakın ilişkiler içeren bir anlaşma gibiyse burada ilişkilerinizi kötüleştirmemeye özen gösterin. Evlilik ve boşanma gibi belirleyici sonuçlar söz konusu olabilir. Belki de çalıştığınız yerde bazı yönetimsel değişiklikler yüzünden duygusal kalıplarınızdan sıyrılıyorsunuz.

Merkür’ün Balık burcuna geçişi ve burcunuzda ilerleyen Ay ile bir üçgen açı kurması, 11 Mart haftasında sizin için işleri biraz daha kolaylaştırabilir. Hislerinizin sizi doğru yönlendirmesiyle, ilişkilerinizle ilgili önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Farkındalığınız yüksek olacağı birkaç günlük bu etki, sevdiğiniz insanlara karşı daha duyarlı ve sempatik olmanızı da sağlayabilir. Jüpiter ve Neptün ile de kavuşum sağlaması, mart ayının son günlerinde sizi bir sonraki aya daha dingin ve etkin bir şekilde hazırlayacaktır. Kendinize ve elinizdeki imkanlara zaman tanımanın, onlardan en yüksek verimle faydalanmanızı sağlayabilir.

Başak burcunda gerçekleşecek dolunay size kişisel gelişiminizi destekleyecek fırsatları kullanmanızı ve kendinize yeni hedefler koymanızı öğütlüyor. Hayatınızın, bir şeyleri düzenlemeye ve yoluna koymaya en müsait dönemindesiniz. Fikirlerinizden yola çıkarak yeni girişimler yapabilir, devlet ya da hukuksal gündemleriniz lehinize sonuçlar alabilirsiniz. Yeni mekanlar ve seyahat planları gündeminizde yer tutabilir.
Güneş’in 20 Mart’ta Koç burcuna geçmesiyle hem kariyerinizi hem ev yaşantınızı etkileyecek güzel bir döneme giriyorsunuz. İş ortamınızda da yaşam alanlarınızda da değişikliklere gidebilirsiniz. Gayri menkul alımlarınızla ilgili konular netlik kazanabilir. Çalışmalarınızın karşılığını bulabilir, buna bağlı teklifler alabilir, yeni iş fikirlerinizi gün yüzüne çıkarabilirsiniz. Parlıyor ve hayatınıza yeni bir sayfa açıyorsunuz. 27 Mart’ta Merkür’ün de Koç burcuna geçecek olması, buradaki gündeminizi hızlandıracak ve size yoğun bir tempo sunacaktır. Aynı anda birçok işle ilgilenebilir, birçok insanla iletişim halinde olabilirsiniz. Fikirleriniz ilham olmakla kalmayıp öncülük edebilir. Bu süre zarfında özellikle üstlerinizle olan iletişiminize dikkat etmelisiniz. Düşünerek konuşmanın ödülleri daha etkili ve kalıcı olacaktır.

Ay’ın Oğlak burcunda seyredeceği 26 Mart tarihinde, Jüpiter’in olumlu açısı ikili ilişkileriniz konusunda size bazı güzellikler getirebilir. Sıkıntılı olduğunuz ya da kendinizi, partnerinizi fazla zorladığınız noktalarda çözümü kolaylıkla bulabilir, ilişkinizin bir adım ileriye gitmesi için uygun koşullar oluşturabilirsiniz. Ortaklı işlerinizde de kazançlı fırsatlar yakalayabilir, ekonomik olarak ivmeyi yukarıya çıkarabilirsiniz.
Motivasyon Sözü: “İyi haber şudur ki: tutumunuz değiştiğinde kötü haberleri iyiye çevirebilirsiniz.”








"Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, mart ayı sizin için oldukça bereketli bir şekilde başlıyor. 2 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek yeni ay ikili ilişkileriniz ve buna bağlı ekonomik durumunuzla ilgili iyileştirici etkiler getiriyor. "


Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, mart ayı sizin için oldukça bereketli bir şekilde başlıyor. 2 Mart’ta Balıkburcunda gerçekleşecek yeni ay ikili ilişkileriniz ve buna bağlı ekonomik durumunuzla ilgili iyileştirici etkiler getiriyor. Kendinizden taviz verdiğiniz veya net bir planla ilerleyemediğiniz konularda yeni bir sayfa açıyorsunuz. Bu kez, en çok da kendi değerleriniz için bir savaş vereceksiniz. Yönetici gezegeniniz Güneş’in Balık burcundaki Jüpiter ile kavuşumu, kendinizi motive etmek ve hangi yoldan gideceğinizi görmek konusunda sizi destekliyor. İmkanlar iyi ihtimaller doğurabilir. İş hayatınızda yeni bir yola giriyorsunuz. Bu ay eski sizi üzen ne varsa adeta rövanşını alacaksınız.
Ay’ın ilk haftasında Merkür ve Satürn’ün, Venüs ve Mars’ın Kova burcundaki kavuşumu, özel hayatınız ve iş birlikleriniz konusunda sizi kalıpların dışına çıkarıyor. Kendiniz ve partneriniz için yeni ve farklı bir dönem olabilir. İlişkilerinizin ilerlemesi, resmiyet kazanması, yeni ortaklıklar kurulması ve buradaki yol haritası, hafta boyunca fazlasıyla kafa yoracağınız konular olacaktır. İş ortaklıklarınız ya da finansal konularda

10 Mart’ta Merkür’ün Balık burcuna geçmesi ve aynı hafta yönetici gezegeniniz Güneş’in Neptün ile kavuşumu, bir süredir emek verdiğiniz hatta bir savaşta olduğunuzu bile düşündüğünüz her şeyi sona erdiriyor. Hayal ettiğiniz yaşamın sırrını bulmak, bundan alıkonulduğunuzu düşündüğünüz her şeyden sıyrılmak için tüm imkanlar sizden yana olacaktır. Hayal kırıklıklarınızı nasıl iyileştireceğinizi, bunların size yeni hayalleri nasıl kurduracağını deneyimleyebilirsiniz. Ekonomik anlamda da kazanımlarınız olabilir. Miras ve ödemelerle ilgili konularda hakkınızı teslim alabilir, ilerleyen günlerde Jüpiter’in de buraya temas edecek olmasıyla hayallerinizi gerçekleştireceğiniz birçok maddi ve manevi imkana sahip olabilirsiniz. Motivasyonunuz yükseliyor, bu da size yeni bir yol bulmak için yardımcı oluyor.
18 Mart’ta gerçekleşecek Başak dolunayı, maddi koşullarınızla ilgili bazı düzenlemeler getirebilir. Hayatın keyifli yanlarına odaklanmanız gerektiğini anlıyor ve sizi bunu yapmaya iten detaylarla karşılaşıyorsunuz. Ortaklı işleriniz ve destek amaçlı içinde yer aldığınız projelerinizden olumlu dönüşler gelebilir. Mevcut imkanlarınız dahilinde yeni çalışmalara başlayabilir, bireysel olarak ortaya çıkaracağınız işlerle ilgilenebilirsiniz. Süreç içerisinde çok fazla efor harcamanız gerekebilir. Bu yüzden yeni bir beslenme alışkanlığı edinmek, daha sağlıklı ve zinde olmanızı sağlayacaktır.

Yönetici gezegeniniz Güneş 20 Mart’ta Koç burcuna geçerek bir yıllık yeni bir döngüye giriyor. Bu durumdan en çok etkilenen ve ders çıkaranlardan biri siz olabilirsiniz. Eğitim hayatınız yeniden canlanabilir, yarım bıraktığınız ya da yeni başlamayı düşündüğünüz çalışmalara ağırlık verebilirsiniz. Bir süredir üzerinizde olan durgunluğu atmak yeni yerler keşfedebilir, sosyal medya aracılığıyla deneyimlerinizi paylaşabilir ve bu sayede hayatı farklı bir yerinden yakalama şansı da bulabilirsiniz. Merkür’ün de Koç burcuna geçmesiyle bu süreç biraz daha fazla hızlanabilir. Yoğun bir iletişim trafiği ve kurulacak bağlantılar sizi bekliyor. Hukuksal konulara ağırlık verebilir ya da burayla ilgili mevcut durumu nihayete erdirebilirsiniz.

Ay’ın Kova burcundaki seyri ile Venüs ve Satürn’ün Kova burcundaki kavuşumu, ilişkilerinizle ilgili nihai kararlara dikkat çekiyor. Bu konuda yeni bir düzene girmek, yeni bir yaşam tarzı oluşturmak isteyebilirsiniz. Hayata nasıl bir devam etmeniz, kime ne kadar değer vermeniz gerektiğiyle ilgili düşünceleriniz ağırlıkta olabilir. Bu bir ayrılığı getireceği gibi evlilik veya nişan gibi ilişkinize resmiyet kazandırabilir.
Motivasyon Sözü: “Her şey sonunda iyi olacaktır. Eğer iyi değilse, henüz sonu gelmemiş demektir.”











"Sevgili Başaklar ve yükselen Burcu Başak olanlar, romantik etkilerin hayatınıza fazlasıyla dahil olacağı bir mart ayı sizi bekliyor. 2 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek yeniay duygusal anlamda size yoğun bir gündem getirebilir. "


Sevgili Başaklar ve yükselen Burcu Başak olanlar, romantik etkilerin hayatınıza fazlasıyla dahil olacağı bir mart ayı sizi bekliyor. 2 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek yeniay duygusal anlamda size yoğun bir gündem getirebilir. Var olan ilişkiniz ya da hayatınızda nasıl bir birliktelik istediğinize dair düşüncelerinizde yeniliklere gidiyorsunuz. Balık burcundaki Jüpiter ve Güneş’in kavuşumu, tanışacağınız yeni insanlara, kuracağınız ortaklıklara işaret ediyor. Birçok seçenek, imkân ve insanla bir araya gelebilir, ilgi odağı olabilirsiniz.
Venüs/Mars kavuşumunu bir kez daha yaşayacağınız bu hafta, bu kez Kova burcunda yaşanması dolayısıyla günlük düzeninizle ilgilenebilirsiniz. Çalışma temponuz ya da sorumluluklarınız artabilir, tekliflere ve farklı alanlardaki iş birliklerine oldukça açıksınız. Merkür ve Satürn’ün de burada kavuşması, yeni düzeninizi kurmanız için gereken motivasyonu ve organizasyonu kurmanızı sağlayacaktır. Mental ve fiziksel olarak iyileşiyorsunuz. Bu ay ortaya çıkartacağınız yeni bir proje oldukça çarpıcı ve başarılı olacak.

Yönetici gezegeniniz Merkür Balık burcuna geçmesi, ilişkileriniz ve ortaklıklarınız konusuna dikkat çekiyor. Evlilik ve ortaklıkla ilgili gündemleriniz olabilir, birtakım planlamalar içine girebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Duygusal beklentileriniz olabilir. Güneş ve Neptün’ün de Balık burcunda kavuşacak olması, bu beklentileriniz konusunda sizi uyarabilir. Hayatınızı hayalleriniz ve gerçeklerinizi birbirinden ayırmadan kurmalısınız. Her şeyi, iyisiyle kötüsüyle bugüne kadar olduğundan daha net görebileceğiniz bir dönemdesiniz. Her zaman garanti planlarınız oldu ancak bu kez daha fazla özenli olmanız, sonucu daha da iyi hale getirebilir.
18 Mart’ta burcunuzda gerçekleşecek dolunay bu ayın sizin için en önemli olayı olabilir. Kendinize öncelik vermekle ilgili düşünceleriniz ağırlığını koyabilir. Benzer hisleri 2021 yılındaki Başak dolunayı ile yaşamış ve hayatınıza dahil etmişseniz, burada daha profesyonel bir şekilde ilerlemeniz mümkün olacaktır. Ertelediğiniz fikirleriniz, kararlarınız, planlarınızı sakladığınız yerden çıkarmanız için bazı fırsatlar doğabilir. Dolunayın Plüton ile kuracağı üçgen açı, sizin de kendiniz için kuracağınız alana işaret ediyor. Ön plana çıkmalı, adınızdan ve fikirlerinizden söz ettirmelisiniz. Bugüne kadar yapacağınız en kalıcı işler ve kuracağınız ilişkiler için hazır olun. Fedakarlığın sırası şimdi sizde!

Güneş’in Koç burcuna geçmesiyle birlikte, ekonomik konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Paylaşımlı gelirleriniz ve ödemeleriniz konusunda yeni gelişmeler yaşanabilir. Hızlı hareket etmek yerine en etkin ve sürekli şekilde yol almak bu sürecin en önemli mottosu olabilir. Bazı korkularınızla yüzleşebilirsiniz, kendinize olan güveninizden şüphe duymadığınızda burada kazanan siz olabilirsiniz. Merkür’ün de ayın son günlerinde Koç burcuna geçecek olmasını hesaba katarsak, şimdiden bu sürece hazırlıklı olmanızda fayda var. Yakınlarınızdan, evliyseniz eşinizden ve onun ailesinden destekler görebilirsiniz. Miras işlerinizle önemli girişimler olabilir, öncesinde olduysa bunları hızlandırabilirsiniz.

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün 21 Mart itibariyle önce Jüpiter ile sonrasında da Neptün ile kavuşumu, buraya kadar gelen süreçteki emeklerinizin karşılığını size getirebilir. Olayları daha gerçekçi ve büyük bir resimden görebilirsiniz. Hem ilişkiler hem de ortaklıklarınız konusunda oldukça verimli bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminiz, verdiğiniz desteğiniz sadece onlara değil size de fayda sağlayacaktır. Bunun etkilerini büyütmek için yapmanız gereken de kaybettiklerinize ve hayal kırıklıklarınıza odaklanmak yerine, çabanızla kurduğunuz düzenin olumlu getirilerine odaklanmak olacaktır. Evlilik, yeni ticari ortaklıklar söz konusu olabileceği gibi size karşı iyi niyetli olmayan insanlarla da yüzleşebilirsiniz. İyi niyetinizin kurbanı olmamak adına dikkatli hareket etmenizde fayda var.
Venüs ve Satürn’ün Kova burcundaki kavuşumunun çalışma düzeninize etki edecek bazı getirileri olabilir. Sizi sıkıştıran, daha iyi koşullarda olmanıza engel olan işlerinizi geliştirebilir ve artık hepsine kalıcı çözümler bulabilirsiniz. Yeni iş teklifleri alabileceğiniz gibi, ortaklı girişimleriniz de olabilir. Detayları değişecek olsa da mevcut durumunuzdan farklı bir iş ortamınız kuruluyor. Kendinizi bu değişime teslim etmek, maddi anlamda da istediğiniz noktaya gelmenizi sağlayabilir.
Motivasyon Sözü: “Ayakta kalmasını bilenler için kaybetmek büyük bir mesele değildir.”









"Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, yepyeni ideallerle yolunuza devam edeceğiniz bir aya giriyorsunuz. 2 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek yeni ay ile günlük yaşantınızı yeniden bir düzene koyacağınız bir döneme giriyorsunuz. "


Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, yepyeni ideallerle yolunuza devam edeceğiniz bir aya giriyorsunuz. 2 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek yeni ay ile günlük yaşantınızı yeniden bir düzene koyacağınız bir döneme giriyorsunuz. Yanlış anlaşılmalar ya da kendinizi ifade edemediğiniz konularda yaşayacağınız bazı sorunlar sizi yeni kararlara itebilir. Çalışma ortamınızda yeni iş birlikleri ve destekler söz konusu olabilir. Beslenme düzeninizi değiştirmek hem fazla kilo alımını önleyecek hem de kendinizi daha zinde hissetmenizi sağlayacaktır. Güneş ve Jüpiter’in de Balık burcundaki kavuşumu, buradaki çabalarınızı karşılıksız bırakmayacak birtakım iyi sonuçlar getirebilir.
Yönetici gezegeniniz Venüs’ün, Mars ve Plüton ve ile kavuşumu ev hayatınızla ilgili dengeleri yeniden kurmanızı sağlayabilir. Taşınma ve yer değişikliği işlemleriniz, radikal kararlarla mümkün olabilir. Üzerinizdeki baskı hissini iyiye çevirmek için kendinize ait bir alan kurmak isteyebilirsiniz. Kendinizi mutlu edeceğiniz, aile olmakla ilgili düşünceler içerisinde olabilirsiniz. Venüs ve Mars’ın Kova burcunda bir kez daha kavuşacak olması sizi bu anlamda destekliyor. Yeni bir aşk kapınızı çalabilir, hayatın bilinmeyen ama keyifli yanlarını keşfedebilirsiniz.

Merkür’ün Balık burcundaki hareketine başlamasıyla birlikte 10 Mart ve sonrası, aceleci kararlarınız yerine üzerinde düşünülmüş her şeyi ekmeğini yemeye başlayabilirsiniz. Yoğun ama akıcı bir dönem olacaktır. Yaptığınız her şeyin karşılığını bulacağını bilseniz de yanılgılara düşebilir, yetersizlik hissiyle sınanabilirsiniz. Bu durumun mental ve fiziksel sağlığınızı etkilememesi adına, yerinde ve sakin adımlar size destek olacaktır. Üzerinize düşeni yapmanın verdiği vicdan rahatlığına her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz. Sezgilerinizi doğru yönlendirirseniz iş hayatınız konusunda önemli ve pozitif noktaları yakalayarak hareket edebilirsiniz. Güneş ve Neptün’ün de buradaki kavuşumu, size düşüncelerinizin birer aynası olacak olayları getirebilir. Bir şifa dönemindesiniz.

Başak burcunda gerçekleşecek dolunay ile kaygılarınızdan kurtuluyorsunuz. Bir süredir yoğun bir mücadele verdiğiniz ve toparlamaya gayret ettiğiniz konularda artık akışa teslim olma zamanına geldiniz. Kendinizi ihmal ettiğinizin farkına vararak size iyi gelecek aktivitelere yönelebilirsiniz. Özgüveninizin yükseleceği, farkında olmasanız da bir şeyleri daha iyi yönettiğinizi göreceğiniz 18 Mart haftasında, yönetici gezegeniniz Venüs’ün Chiron ile üçgen açı halinde olması maddi ve manevi yönden toparlanmanıza yardımcı olabilir. Kaybettiğiniz yerden güçlenerek kazanmaya başlıyorsunuz. Ailenizle, sevdikleriniz ve sevdiğiniz aktivitelerle zaman geçirmek bu gücü katlayabilir.

Güneş’in 20 Mart itibariyle Koç burcuna geçmesiyle birlikte, ilişkileriniz konusunda yepyeni bir sayfa açıyorsunuz. Üzerinizdeki toprağı attığınızı hissedeceğiniz bir dönemdesiniz. Daha girişken ve heyecanlı olabilir, karar vermenizi zorlaştıran konulardan sıyrılabilirsiniz. Duygusal ve ticari ortaklıklar kurmakla ilgili konularda adım atabilirsiniz. Hızlı yükselişiniz, dikkatlerin üzerinizde olması beraberinde kötü niyetli kişilerin yönünü size çevirebilir. Özellikle 27 Mart’ta Merkür’ün de Koç burcuna geçmesiyle bu etki kendini daha fazla hissettirebilir. Zira yeni fikirlere ve yeni çevrelere oldukça açıksınız. Sorgulama, bir denge kurma konusunda zorlanma ihtimalini de düşünmelisiniz. Kuracağınız ilişkilerde ve bulunacağınız ortamlar konusunda dikkatli olmanızda fayda var.
Kova burcundaki Venüs Satürn kavuşumu aşk hayatınızla ilgili ciddi kararları beraberinde getirebilir. Nasıl insanlarla vakit geçirmek isteyeceğinizi yeniden düşünebilir, önceliklerinize daha çok yer vererek hamle yapmak isteyebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak, bu zamanı kazanca çevirmek ve kalıcılık sağlamak söz konusu olabilir.
Motivasyon Sözü: “Attığın adımlar, söylediğin sözden daha fazla ses çıkarır.”











"Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, hafifleyeceğiniz ve mutlu hikayeler yazacağınız bir mart ayı sizi bekliyor. 2 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek yeniay ile duygusal dünyanızla ilgili iyi destekler almaya başlıyorsunuz. Artık mutlu olmaya hazır olduğunuzu ve kendiniz için fedakârlık yapmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. "


Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, hafifleyeceğiniz ve mutlu hikayeler yazacağınız bir mart ayı sizi bekliyor. 2 Mart’ta Balıkburcunda gerçekleşecek yeniay ile duygusal dünyanızla ilgili iyi destekler almaya başlıyorsunuz. Artık mutlu olmaya hazır olduğunuzu ve kendiniz için fedakârlık yapmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Sevmek ve ortaya bir şeyler çıkarmakla ilgili yeteneklerinizi değerlendirmek isteyebilir, kalbinize ve kendinize yeni bir şans tanıyabilirsiniz. Güneş ve Jüpiter’in de Balık burcundaki kavuşumu, buradaki motivasyonunuzu arttırıyor. Sevmenin iyileştirici etkisiyle tanışıyorsunuz.
Yönetici gezegeniniz Mars ve Plüton’un Oğlakburcundaki Venüs ile kavuşumu, önemli kararlar almanızı sağlayacak iş birliklerine gitmenizi sağlayabilir. Çevreniz ve kurduğunuz bağlantılarınız konusunda yeni bir akım başlatabilirsiniz. Süreç içerisinde kendinizi gergin hissedebilirsiniz, fevri tavırlarınız fiziksel kazalara ve iletişim sorunlarına sebep olabilir. Kabuğunuzu kırarken bunun size ve ilişkilerinize batmasına engel olmanızda fayda var.

Merkür’ün Balık burcuna geçişi, Güneş ve Neptün’ün de buradaki kavuşumu aşk hayatınıza iyileştirici ve tatlı bir rüzgar gibi esebilir. Kendinize ve karşınızdaki insana olan dargınlıklarınıza son veriyorsunuz. Durulduğunuzu hissedebilir, sanatsal aktivitelere zaman ayırabilirsiniz. Dalgınlıklara açık olacağınız bir süre zarfında olacağınız için, gördüğünüz işaretleri doğru okumak için biraz daha gayretli olmanızda fayda var. Duygusal boşluğunuzu yanlış ilişkilerle kapatmamalısınız. Doğruyu yanlışı isterseniz daha net göreceğiniz bir dönemde, bir şeylerin üzerini kapatmak yerine kendinize karşı objektif olmayı seçmelisiniz.
18 Mart’ta gerçekleşecek Başak dolunayı ile, sosyal çevrenizde kendinizi ön plana çıkarmak isteyebilir ya da bugüne dek verdiğiniz hizmetlerin karşılığında aranan kişi olabilirsiniz. Yeni yatırım ve projeler geliştirebilirsiniz. Çünkü neye ihtiyacınız olduğu konusunda daha net fikirlere sahip olduğunuzu fark ediyorsunuz. Bu süre zarfında çevrenizde de büyük bir bahar temizliği yapabilirsiniz. Bazı insanlarla yollarınızı ayırırken, kuracağınız yeni ilişki ve ortaklıklarda da daha kontrollü ve özenli olabilirsiniz.

20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçtiğinde, sizi oldukça yoğun ve bir o kadar da keyifli bir süreç karşılıyor olacaktır. Çalışma ortamınızda birden fazla işle ilgilenebilir, birçok yeni işe de başlayabilirsiniz. Özgüveninizin yükseliyor. Birlikte çalıştığınız insanlar ve bulunduğunuz ortamlara da bu enerjiyi aktarmak isteyebilirsiniz. Ay’ın burcunuzda olacağı ve Mars ile gerilimli bir açı oluşturacağı 21-22-23 Mart günlerinde yapmak istedikleriniz ve yapmanız gerekenler arasındaki fark birtakım sorunlar doğabilir. Hırsınızın kurbanı olmak hem size hem de iş düzeninize zarar vereceği için bu konuda daha dikkatli olmalısınız. 27 Mart’ta Merkür’ün de Koç burcuna geçmesiyle hızlı kararlar alabilirsiniz. Dolayısıyla bunu iyiye çevirmek adına neye hizmet ettiğinize ve ne başlattığınıza önem vermelisiniz. Spora başlamak için ideal bir zamandasınız.

Venüs ve Satürn’ün Kova burcundaki kavuşumu, aile hayatınızı ilgilendiren konulara dikkat çekebilir. Gayrimenkulleriniz ve yaşam kalitenizle ilgili sorunları kesin bir şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz. Bunu mevcut düzeni yenilemek suretiyle yapacağınız gibi bir taşınmayla da mümkün kılabilirsiniz. Sınırlarınızın dışında hareket etmek sizi psikolojik olarak sıkıştırabilir ve öfkenizi dışa vurmak isteyebilirsiniz. Bu etkiye kapılmamak adına karşınıza çıkan ihtimallere daha esnek bir şekilde yaklaşmayı seçmelisiniz. Konforunuza ve kazançlarınıza hizmet etmeyen durumları terk ediyorsunuz, huzur bunu kabul etme sürenizle doğru orantılı olarak sizi bulacaktır.
Motivasyon Sözü: “Hayallerini beslemeyi ve şüphelerini aç bırakmayı seçtiğinde başarı sana gelecektir.”











"Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, yeterli olmadığınızı düşünürken aslında fazlasıyla kazançlı çıkacağınız bir mart ayına giriyorsunuz. 2 Mart’ta gerçekleşecek Balık yeni ayı ile ev ve yuva kavramı üzerinde daha fazla düşünebilirsiniz. Eviniz ya da ailenizle ilgili sorumluluklar alabilir, aile üyelerinizle olan ilişkinizi iyileştirmek adına birlikte seyahatler düzenleyebilir, evinizin dekorasyonuyla ilgilenebilirsiniz."


Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, yeterli olmadığınızı düşünürken aslında fazlasıyla kazançlı çıkacağınız bir mart ayına giriyorsunuz. 2 Mart’ta gerçekleşecek Balıkyeni ayı ile ev ve yuva kavramı üzerinde daha fazla düşünebilirsiniz. Eviniz ya da ailenizle ilgili sorumluluklar alabilir, aile üyelerinizle olan ilişkinizi iyileştirmek adına birlikte seyahatler düzenleyebilir, evinizin dekorasyonuyla ilgilenebilirsiniz. Diğer yandan, kendi ailenizi kurmakla ilgili adımlar da atabilirsiniz. Güneş ve Jüpiter’in Balık burcunda bir araya gelmesi, buradaki şansınızı katlıyor ve verdiğiniz çabayla eşdeğer sürprizleri saklıyor. Gayrimenkul alımından evlilik düşüncelerinize kadar birçok konuda iyi fırsatlar elde edebilirsiniz.
Merkür ve Satürn’ün, Venüs ve Mars’ın Kova burcundaki kavuşumları insan ilişkileriniz ve iş birliklerinizle ilgili önemli girişimleri beraberinde getirebilir. Alıştığınız düzenin ve çevrenin dışına çıkacağınız çalışmalar yapabilir, sosyal medya ve dijital mecralara ağırlık verebilirsiniz. Fikirlerinizi kazanca dönüştüreceğiniz ve hayatınıza yeni bir düzen getireceğiniz işler için araştırmalar yapabilirsiniz. Hukuksal ve devletle ilgili konularınızla önemli ve sonuç bildirici gelişmeler yaşanabilir.

Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle birlikte sizi iş hayatınızla bir yükselişe geçebilirsiniz. Emekleriniz karşılığını buluyor ve sonunda hak ettiğiniz noktalara çıkabiliyorsunuz. Kendinizin ve yeteneklerinizin farkında olmak bu sürecin kilit noktasını oluşturuyor. Artık sakin kalmayı seçmeli ve doğru bildiğiniz, doğru sonuçlar aldığınız konularda yolunuza devam etmelisiniz. Güneş ve Neptün’ün de burada bir araya gelmesi, kariyerinizde ileriye gideceğiniz noktaları gösterecektir. Kendinizden, hitap ettiğiniz kesimden ve sorumluluklarınızdan kaçmak yerine kalmak ve bunu doğru anlamaya çalışmak sizin kazancınıza olacaktır. Bu durum sizi kendinizi yanlış ifade etmekten ve gelen fırsatları kaçırmaktan koruyabilir.
Başak dolunayı ile iş hayatınızla ilgili kararlarınızı aile yaşantınıza ve yaşam koşullarınıza da uyarlayabilirsiniz. Kendinizi ve ne istediğinizi daha iyi öne çıkaracağınız, düzeninizi de buna göre kuracağınız bir zaman dilimindesiniz. Öfkenizi ve eleştirilerinizi kontrol altında tutabilirseniz, taşınma yer değişikliğiyle ilgili düzenlemeleriniz istediğiniz şekilde yürütebilirsiniz. Oturmuş bir hayat isteğinizin farkındasınız, her şeyi bunun için yaptığınızı hatrınızda tutarak ilerlemelisiniz.

Güneş’in Koç burcuna geçmesiyle birlikte, özgüveninizin ve keyfinizin yerine geldiğini görebilirsiniz. Özellikle gönül meseleleriyle ilgili konularda geçmişe bir sünger çekerek yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sosyal ortamlara daha çok girebilir, burada aranan kişi olabilir ve yapacaklarınızla adınızdan söz ettirebilirsiniz. Hayatınıza bir aşkla ya da çocuk sahibi olmakla yeni renkler katabilirsiniz. Mutluluğa uyanıyorsunuz.
Yönetici gezegeniniz Jüpiter’in Merkür ile Balık burcundaki kavuşumu, sizi özellikle duygusal açıdan oldukça etkileyecektir. Aile olmak, aile üyeleriyle bir arada olmak, ev ve yuva kavramları üzerinde durmak gündeminizi fazlasıyla meşgul edebilir. Önemli görüşmeler, alım-satım işleri ve evlilikle ilgili kararlar söz konusu olabilir. Karşınıza çıkan fırsatların her birinden öğreneceğiniz ve ilahi adaletin resmi bir şekilde hayatınıza girdiğiniz göreceğiniz bir süreçtesiniz. Ektiklerinizi biçiyorsunuz.

24 Mart’ta Ay burcunuzda ilerliyor ve Venüs ile güzel bir açı oluşturuyor. Kendinizi daha iyi ifade edebilir, seyahat planları yapabilir, girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Sosyal mecralarla ilgili çalışmalara yer vermek ve tecrübelerinizi burada aktarmak, size farklı bir gelir ve çevre kaynağı oluşturabilir.
Motivasyon Sözü: "Tecrübelerden ders alırsak eğer, başarısızlık diye bir şey yoktur, sadece gecikmiş zaferler vardır."











"Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 2 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek yeni ay görmezden geldiğiniz bazı konuları ve fikirleri gün yüzüne çıkarabilir ve sizi bu konuda cesaretlendirebilir. "


Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 2 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek yeni ay görmezden geldiğiniz bazı konuları ve fikirleri gün yüzüne çıkarabilir ve sizi bu konuda cesaretlendirebilir. Söylemleriniz, fikirleriniz ve diğer insanlarla olan paylaşımlarınız konusunda kendinize yeni bir stil belirliyorsunuz. Kiminle ne kadar konuşmanız ve ne konuşmanız gerektiğiyle ilgili düzenlemelere gidebilirsiniz. İlişkilerinizi yeniden kuruyorsunuz. Güneş ve Jüpiter’in de burada kavuşacak olması ortaya koyacağınız geniş çaplı fikirlere dikkat çekiyor. Yeni anlaşmalar imzalayabilir, mevcut durumunuzu iyileştirecek yeni yollar bulabilirsiniz.
Venüs/Mars ve Plüton’un burcunuzdaki kavuşumu kendinizle birtakım takıntı ve düşüncelerinizi nihayete erdiriyor. Kendiniz için emek vermekle ilgili çalışmalara mental olarak başlamış olabilirsiniz. Bu hafta itibariyle bu çalışmaları hayatınıza somut bir şekilde dahil ediyorsunuz. İlişkilerdeki yeriniz ve tutumunuzu yeniden ve daha iyi şekilde belirleyebilirsiniz. Kendinizi aşıyorsunuz. Yeni bir dönüşüm içine giriyorsunuz. Bazı şeylerin yıkılması gerekiyor ki yeni bir şeyler kurulsun. Bu yenide doğuş olarak görülebilir ama sizler için korku veren yönleri olabilir. Korkularınızı tamamen siliyor ve yeni bir sayfayı açıyorsunuz.

Merkür’ün Balık burcunda hareket etmeye başlaması, hayatınıza yeni anlaşmaları ve konuşmaları getirebilir. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde iyi gelişmeler yaşanabilir, birbirinizi daha iyi anlayacağınız ve haksızlıkların, kırgınlıkların son bulacağı konuşmalar yapabilirsiniz. Hukuksal konularınız çözüme kavuşuyor ve size ait olan size geri dönüyor. Birtakım dalgınlıklar ya da duygusal olarak durgun zamanlar yaşayabilirsiniz. Özellikle seyahat planlarınızda ve sosyal mecralardaki paylaşımlarınızda buna bilhassa dikkat etmeniz, sizi kazalara karşı koruyacaktır.
18 Mart’ta gerçekleşecek Başak dolunayı ile gökyüzünden kazançlı destekler görebilirsiniz. Hayatınızda yeni bir düzen kurmak istiyor ve bunu taşıyacak yeterli alanı bulamıyorsanız, dolunay tüm çıkış yollarını aydınlatacaktır. Ay’ın burcunuzdaki Plüton ile de destekleyici bir üçgen kurması, yapacağınız işlerin kalıcılığını ortaya koyuyor. Taşınmak, bulunduğunuz ortamın dışında artık kendinize hizmet edeceğiniz bir alanda yaşamak ve bunu destekleyecek insanlarla tanışmak isteyebilirsiniz. Kariyerinize ve ilişkilerinize iyi gelecek girişimleriniz olabilir. Eğitim, yeni bir iş alanı bunların başında geliyor. Yeniden doğduğunuzu hissedeceğiniz günlere hazır olun.

Güneş’in Koç burcuna geçmesiyle birlikte, taşınma ve yer değişikliği isteklerinizi destekleyecek alım satım işleriniz de hızlanabilir. Bu süreç ailenizle olan ilişkileri de etkileyeceği için onlarla ilgilenmek ve birlikte planlar yapmak da söz konusu olacaktır. Kendi fikirlerinize başvurulduğunu görmek size daha fazla söz hakkı verecektir. Özellikle Merkür’ün de Koç burcuna geçeceği 27 Mart itibariyle bu durum daha fazla hız kazanabilir. Konuşmalarınızın bir emrivaki ya da kesin yönlendirmelerden ziyade öneri niteliğinde olmasına, onların da sizi destekleyerek peşinizden gelecek uygunlukta olmasına dikkat etmelisiniz. Sorunlar karşısında çözüm bulmanız kolay olacaktır.

Venüs’ün yönetici gezegeniniz Satürn ile kavuşumu, parasal kaynaklarınız konusunda yeni bir sayfa açmanızı sağlayabilir. Bu kez eskisinden daha sağlam hareket etmeniz, gerektiğinde alışkanlıklarınızın dışına çıkmanız gerektiğini görebilirsiniz. Zorlandığınız konularda üzerinize düşen sorumluluklara direnmek yerine bunlara çözüm geliştirmek, mali durumunuzu iyileştirecektir. Yeni bir iş olanağı kadar, mevcut işleriniz üzerinde de önemli düzenlemelere gidebilir, ortaklı işlere girişebilir, kadınlardan veya özel hayatınızda birlikte olduğunuz kişiden destek görebilirsiniz. Farklı disiplinler farklı yaklaşımlar getirebilir.
Motivasyon Sözü: “Elimizden geleni yaptığımızda hangi mucizelerin bizi beklediğini bilemeyiz.”








"Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, hayatınıza yeni değerler katacağınız bir mart ayına başlıyorsunuz. 2 Mart’ta gerçekleşecek Balık yeniayı parasal anlamda yeni ve önemli gelişmeler getirebilir. Fedakarlıklarınız ve değerleriniz yön değiştiriyor. İhmal ettiğiniz her şeyle ilgilenmeye başlayabilir, yeni kazanımlar elde edeceğiniz bir sürece girebilirsiniz. "


Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, hayatınıza yeni değerler katacağınız bir mart ayına başlıyorsunuz. 2 Mart’ta gerçekleşecek Balık yeniayı parasal anlamda yeni ve önemli gelişmeler getirebilir. Fedakarlıklarınız ve değerleriniz yön değiştiriyor. İhmal ettiğiniz her şeyle ilgilenmeye başlayabilir, yeni kazanımlar elde edeceğiniz bir sürece girebilirsiniz. Harcama ve beslenme düzenlerinizde sağlığınız için iyi olan seçeneğe göre hareket etmelisiniz. Bu sizi mental olarak da iyi hissettirecektir. Değer kavramınıza yeni anlamlar yüklüyorsunuz.
Burcunuzda ilerleyen Merkür ve Satürn ile Venüs ve Mars’ın kavuşumu, sizi hem kişisel alanınızda hem de özel hayatınızla ilgili hususlarda yoğun, heyecanlı ve romantik bir sürece götürebilir. Kendinize ağırlık verebilir, duygu ve düşüncelerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Giyim tarzınız ve insan ilişkileriniz konusunda yenileniyorsunuz. Kuracağınız yeni bir disiplin olması, bilmediklerinizi öğrenmeye başlamak sizi öfke kontrolü konusunda zorlayabilir. Enerjinizi atmak ve kırgınlıklara sebebiyet vermemek için spora başlamak iyi bir seçenek olacaktır.

Merkür’ün 10 Mart itibariyle Balık burcunda hareket etmesiyle, işlerinizin üzerinize bıraktığı yükün hafiflediğini görebilirsiniz. Hayata ve kendinize daha çok zaman ayırabilir, mevcut düzeninizin getirilerine daha çok odaklanabilirsiniz. Bırakmayı öğrenmek, başka fırsatları ele almayı kolaylaştıracaktır. Yeni bir anlaşma, yeni bir iş alanı söz konusu olabilir. Neyin daha önemli olduğunu bildiğiniz için yapacağınız işbirlikleri de buna uygun olacaktır.
Başak burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte, ekonomik anlamda yaşadığınız sorunlar son buluyor. Bu konuda uzun süredir devam eden alacak-verecek işlemleri, miras gündemleri şimdi sizin lehinize işleyecek. Kazanç elde ettiğiniz düzenli ve düzenli gelir kaynaklarınızda bir düzenlemeye gitmelisiniz. Nereden ne kazandığınızı bilerek kendinize bir sistem kurmak sizi psikolojik olarak da rahatlatacaktır. Harcama detaylarınız bütünü iyileştirmenizi sağlayabilir. Miras gündemleri sizin lehinize sonuçlanabilir.

Güneş’in Koç burcuna geçeceği 20 Mart itibariyle iletişim ve seyahat trafiğiniz artabilir. Her an farklı bir organizsyonun içinde, yeni insanların arasında kendinizi bulabilirsiniz. Tatil planları, yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Sadece kariyeriniz için değil sosyal açıdan da gelişeceğiniz ve çevrenizin de faydalanacağı girişimler yapabilirsiniz. Merkür’ün de 27 Mart’ta Koç burcuna geçmesi, bu süreci daha da hızlandırabilir. Enerjiniz herkese ilham oluyor. Ani çıkışlara, aklınıza ilk geleni söylemeye ve taşıt kullanımında aceleci olmamaya dikkat etmelisiniz.
Burcunuzda ilerleyen Venüs ve Satürn’ün kavuşumuyla siz de kendinizin yeni haline kavuşuyor. İlişkilere dair tecrübeleriniz, kariyerinizde geldiğiniz nokta size yeni öğretiler sunabilir. Hem aşk hayatınızı hem de kişisel alanlarınızı iyileştirecek bir disipline girebilirsiniz. Bu fikir ilk başta sizi korkutsa da üzerinizdeki depresif etkiden kurtulmak için bunun üzerine gitmelisiniz. Ay’ın da Kova burcunda seyretmesiyle yaptığınız fedakarlıklar ve sizin için yapılan fedakarlıkları düşünebilirsiniz. Kararınızda belirleyici olan nokta da bu olacaktır.

Motivasyon Sözü: “Arzuların yeterince güçlü olduğunda, başarmak için insanüstü güçlerin varmış gibi göreceksin.”












"Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, kendinizi parlarken bulacağınız bir Mart ayına başlıyorsunuz. 2 Mart’ta burcunuzda gerçekleşecek yeni ay ile hızlı ve önemli bir haftaya giriyorsunuz. Merhametin ve fedakarlığın dengesini yeniden kurmayı öğrenebilirsiniz. Yaşantınızla ilgili önemli farkındalıklar edinebilir, artık kendiniz için yaşamayı daha fazla tercih edebilirsiniz."


Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, kendinizi parlarken bulacağınız bir Mart ayına başlıyorsunuz. 2 Mart’ta burcunuzda gerçekleşecek yeni ay ile hızlı ve önemli bir haftaya giriyorsunuz. Merhametin ve fedakarlığın dengesini yeniden kurmayı öğrenebilirsiniz. Yaşantınızla ilgili önemli farkındalıklar edinebilir, artık kendiniz için yaşamayı daha fazla tercih edebilirsiniz. Güneş ve Jüpiter’in burcunuzdaki kavuşumu, kendinizi daha zinde ve şanslı hissetmenizi sağlayacaktır. Birçok alanda yenilendiğinizi, sorunlarınıza çözüm bulabildiğinizi görebilirsiniz. Hem kariyeriniz hem de aşk hayatınızı etkileyecek fırsatlar elde edebilir, dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz. Beslenme düzeni ve kilo alımı konusunda dikkatli olmalı, tüketimde aşırıya kaçmamalısınız.

İçsel muhasebelerinizin sonuna geliyorsunuz. Merkür ve Satürn’ün, Venüs ve Mars’ın Kova burcundaki kavuşumu içinizdeki savaşın seyrini değiştirebilir. Kendinize sakladığınız fikirleriniz üzerinden planlar yapabilir, bunları yine gizli bir şekilde yürütebilir ama artık sorunlarınızla nasıl mücadele etmeniz gerektiğine yeni bir boyut kazandırabilirsiniz. Günlük yaşantınızı kolaylaştıracak ilişkilere ihtiyaç duyabilir, kendinizi farklı alanlara ve kazanımlara odaklayabilirsiniz.
Merkür’ün 10 Mart’ta burcunuza geçecek olması, tüm ilgiyi sizin üzerinizde toplayabilir. Fikirlerinizin konuşulması, yaptığınız çalışmaların dikkat çekmesi bugüne dek verdiğiniz emeğin karşılıklarını getirebilir. Yeni iş imkanları, yeteneklerinizi sergileyeceğiniz yeni ortamlarla tanışabilirsiniz. Güneş ve Neptün’ün de burcunuzda kavuşacak olması elinizi iyice güçlendiriyor. Ayaklarınızın yerden kesilmesine müsaade etmediğiniz sürece hayallerinizi gerçekleştireceğiniz tüm noktaları daha net bir şekilde görebilirsiniz. Bu durum sizi hem kendi yanılgılarınızdan hem de sizinle ilgili yanlış fikirlerden de koruyacaktır.
18 Mart’ta Başak burcunda gerçekleşecek dolunay ilişkileriniz konusunda önemli ve etkili bir final getiriyor. Kendiniz, emekleriniz ve tutumlarınız konusunda daha objektif hareket etmelisiniz. Hayatı kolaylaştırmak adına yaptıklarınızın sonuçlarına daha gerçekçi bir gözle bakmayı öğreniyorsunuz. Bu da size ilişkileriniz ve ortaklı işlerdeki pozisyonlarınız hakkında kesin bilgiler verecektir. Başlangıç ve bitişler yaşayabilirsiniz. Dolunay’ın Neptün ile karşı karşıya duruşu sizi bu süreçte fazla hassaslaştırabilir. Bu da olayları doğru değerlendirip kararlaştırmanıza engel olacağı için kendinizi melankolinin ve kurban psikolojisinin etkisinden çıkarmamalısınız. Tüm detaylarınıza kadar aydınlanıyorsunuz, yapmanız gereken tek şey ışığa doğru bakmak olacaktır.

Burcunuzdaki Merkür’ün önce Jüpiter ile sonrasında da yönetici gezegeniniz Neptün ile kavuşumu, kendi gerçekliğiniz ve hayalleriniz konusunda önemli farkındalıklar yaşamanızı sağlayabilir. Maddi ve manevi açıdan kazançlı çıkacağınız bir dönemdesiniz. Gerçekçi düşünmeli, hayat amacınızı da yine gerçekler üzerinize kurmalısınız. Bu sayede özlediğiniz ve hayalini kurduğunuz her şeyi, hayatınızda somut bir yere koymak kolaylaşacaktır.
Güneş’in Koç burcuna geçmesiyle içinizin kıpır kıpır olduğunu hissedebilirsiniz. Maddi ve manevi kazanımlarınız olacaktır. Bunun için gerekli motivasyonu sağlıyorsunuz. Bu süre zarfında kendinize karşı daha iyimser yaklaşabilir, sorunlarınızı çözüme kavuşturmak için planlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. Gizli düşmanlarınızın ortaya çıkması ve bunlarla ilgili aksiyonların gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Dürtüsel hareket etmek isteyebilirsiniz. Merkür’ün de Koç burcuna geçecek olması, söylemek istediklerinizi içinizde tutmanızı zorlaştıracağı için haklıyken haksız duruma düşmemeye gayret göstermelisiniz.

Motivasyon Sözü: “Güneşin sana ulaşmasını istiyorsan gölgeden çık.”




Aygül Aydın
 
mart4.jpg

Koç
Merhaba sevgili koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar.
Bu ayın en önemli etkisini sağlık ve çalışma koşullarında yaşayacağınız bir gerçek. Bu ay öyle veya böyle mevsim değişikliğinden kaynaklanan rahatsızlıklara dikkat etmenizde fayda var. Bu ay özellikle planlama yapmak ve "Daha fazla ne yapabilirim?” diyerek kendinizi koşullamanız yerinde olacaktır. Maddi konularda ayın ilk iki haftasına dikkat edin.



Boğa
Merhaba sevgili boğalar ve yükselen burcu boğa olanlar.
Bu ay, mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır sözünü sizin için "yüreğinizi yaktırır" olarak söylemek yerinde olacaktır. Gönül meseleleri sizin epey zamanınızı alacak gibi duruyor. Bunun yanında sosyal hayatınızda da enteresan gelişmeler sizi bekliyor. Otorite sahibi olan kişilere bu ay, "Tamam, oldu, hallederiz abi” demenizde fayda var.




İkizler
Merhaba sevgili ikizler ve yükselen burcu İkizler olanlar.
Bu ay yeni başlangıçlar ve güzel haberler sizinle olacak gibi görünmekte. Özellikle maddi ve kariyer anlamında hoş gelişmeler duruyor gibi. Bunun yanında taşınmak, emlak konuları da yine sizi biraz meşgul edebilir. Bu konuda doğru kararlar vermeye dikkat etmenizde fayda var. Maddi anlamda ise krizi avantaj çevirmeniz mümkün görünmekte. Çalışın derim.



Yengeç
Merhaba sevgili yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar.
Mart ayının size getireceği en önemli kazanım; maddi, manevi hemen hemen her konuda yaşamınızda yeni insanlar kazanacak olmanız diyebiliriz. Kısa veya uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Özellikle öğrenci bir yengeçseniz veya bir sunumla kendinizi ifade etmeniz gerekiyorsa bu ay bu konulara daha dikkatli bakmanızda fayda var.



Aslan
Merhaba sevgili aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar.
Mart ayı sizi en çok maddi konularda hareketlendirecek gibi görünmekte. Ayın ortalarına kadar krediler, borçlar konularında biraz daha temkinli olursanız sizin için gayet olumlu gelişmeler olabilir. Ayın ikinci yarısından sora ise fırsatları ciddi bir biçimde ele alıp değerlendirmeniz gerekecek. Bunun yanında ilişkiler konusunda da iyi bir ay olacak.




Başak
Merhaba sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar.
Bu ayın ana teması sizin için ilişkiler ve hayata karşı nasıl konumlandığınızı sorgulayacağınız bir süreç gibi görünmekte. O nedenle özellikle partneriniz varsa mümkün mertebe kendinizi doğru ifade etmeye bakın ve ayrıca, kendinizi vereceğiniz kararlarda merkezde tutmaya gayret edin, çünkü değişiminizden ilerlemenizden memnun kalmayan tipler çıkabilir.



Terazi
Merhaba sevgili teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar.
Mart ayı sizin için çalışma koşulları ve genel anlamıyla para ve yatırım meseleleri üzerinden ilerleyecek gibi görünüyor. Bunun yanında özellikle ayın ortalarında yatırımla ilgili konular gündeminize oturursa bu anlamda kendinizi riske atmadan en akılcı kararları vermeye bakın. Tereddütte olduğunuzu hissediyorsanız hiç bu tip şeylere kalkışmayın derim. Aşkta enteresan gelişmeler olabilir.



Akrep
Merhaba sevgili akrepler ve yükselen burcu akrep olanlar.
Mart ayının ilk yarasında önünüzde maddi manevi bazı fırsat diyebileceğiniz durumlar oluşabilir. Bunları değerlendiremediğiniz veya görmediğiniz takdirde kaybınız olmaz ama daha avantajlı koşulları kaçırmış olursunuz. Göz kulak olun çevrenize. Ayın ikinci yarısında ise daha çok ilginiz gönül meselelerine kayabilir. Bir anda kendinizi birilerinin karşısında ne yapacağını bilemez bir halde bulabilirsiniz. Sonuna kadar yaşayın derim.




Yay
Merhaba sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar.
Ayın ilk yarısı sizin için daha çok yeni insanlarla tanışıp onlarla belki de ortak bir girişimde bulunmak için hareket alarak geçecek olabilir. Bu tip bir gelişme olduğu takdirde hayır demenizde fayda var. Maddi anlamda da olumlu gelişmelere kapı açabilir. Ayın ikinci yarısı ise size genel anlamıyla aile ve aile içi konularda ve aynı zamanda arkadaş ve kardeş ilişkilerinde artık bir format bulmak adına yenilikler getirebilir.



Oğlak
Merhaba sevgili oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar.
Mart ayı sizin için tam anlamıyla plan, program ayı dersem yeridir. Kısa, uzun her tülü önünüzdeki 4 ayı planlamak için ideal koşullar hazırlıyor. Ayın ilk yarısında daha çok uzun vadeli olaylarla ilgilenirken, ayın ikinci yarısında dikkatiniz daha çok kendi çevrenizle ilgili planlara, işlere yönelecek gibi duruyor. Bu noktada yakın çevrenizden destek gelebilir.



Kova
Merhaba sevgili kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar.
Bu ayın ilk yarısında kelimenin tam anlamıyla ne yerdeyim ne gökteyim demeniz pek muhtemel. Ama krediler ve yatırım, para takibi için güzel zamanlar yok değil. Ayın ikinci yarısında daha çok kariyer, iş ile ilgili sorumluluklar önünüze gelecek gibi duruyor. Bu noktada otorite figürleriyle kanlı bıçaklı olmadığınız takdirde olumlu bir ay geçirebilirsiniz.




Balık
Merhaba sevgili balıklar ve yükselen burcu balık olanlar.
Mart elbette size iyi gelecek ne de olsa güneşiniz olması gereken yerde ve pırıl pırıl parlıyor. Bu anlamda özellikle mart ayını yeni ay, dolunay demeden değerlendirin derim. Maddi manevi her alanda şans gezegeni ve Güneş en kötü görünümde de dursa gökyüzünde bilin ki işinize yarayacak atılımlara sokacaktır. Korkuyu bir kenara itin ve talepkar olun derim.







Murat İpek
 

mart10.jpg


Yükselen Burcunuza göre okumalısınız. Bilmiyorsanız Güneş burcunuza göre okuyabilirsiniz.​


Koç Burçları ve Yükselen Koçlar


Mart ay’ının yenilenme içeren enerjileriyle ruhsal ve zihinsel farkındalıklarımız artabilir ve ilk haftalarda kendimizi kalabalıklar içinde izole etmek ve yalnız kalmak isteyebiliriz. 14 günlük süreç içinde uykuya dalmakta zorlanabilir, sezgilerimiz güçlenebilir ve yoğun enerjiler içinde haberci nitelikte rüyalar görebiliriz. Evrenin bizi duyduğuna inancımız artabilir ve önemli eş zamanlılıklar deneyimleyebiliriz. İçimizdeki yaratıcı gücü ortaya çıkarabilir ve kendimiz adına bereketli olabilecek bir kazanç kapısı oluşturabiliriz. Kariyer alanlarımızda toplum önü statümüzde değişim ve dönüşüm içeren günleri deneyimleyebilir, iş ve sektör değişikliği yapmayı planlıyorsak şanslı fırsatlarla da karşılaşabiliriz. Üstlerimizle ve çalışma arkadaşlarımızla gergin olabilecek ve içsel olarak bizi kısıtlayabilecek kontrolümüz dışında olan gelişmelere karşı tedbirli davranmalı ve sakin kalarak gereksiz krizlere sürüklenmemeliyiz. Uzun süredir devam eden ilişkilerini bekar olan Koçlar evliliğe taşıma kararı alırken bazı Koç burçları da sorunlu giden ilişkilerinde yollarını ayırma kararı alabilirler. Hedeflerimizin ve geleceğe yönelik planlarımızın peşinden vazgeçmeden gitmek isteyebileceğimiz bu süreç içinde zihinsel olarak yorgunluk yaşayabiliriz. Ay ortasından itibaren dikkat dağınıklığından kaynaklı olabilecek kazalara açık bir enerji üzerimizde hâkim olabilir. Günlük rutinlerimizi bir kâğıda not etmek iyi bir fikir olabilir. 18 Mart tarihinde dolunay enerji ile sağlığımızla ilgili uzun süredir devam eden gündemlerimiz var ise beklediğimiz yönde olumlu bir tamamlanma yaşayabiliriz. Kariyer alanlarımızda beklediğimiz hak edişlerle ve üstlerimizden olumlu yönde desteklerle karşılaşabiliriz. Madde aleminden daha çok mana alemine huzurlu bir yolculuk yapmayı önemseyebileceğimiz ay genelinde ruhsal şifa içeren çalışmalara yönelerek, bol sıvı tüketerek daha çok soft renkli kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek, deniz kıyısı yerlerde uzun yürüyüşler yaparak enerjimizi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.












Boğa Burçları ve Yükselen Boğalar


Mart Ay’ının yenilenme enerjileriyle sosyal çevremiz tarafından önemsendiğimizi hissedebilir ve güzel gelişmelerle yeni bir döngüye başlangıç yapabiliriz. +14 günlük süreç içinde daha çok kariyer alanlarımıza odaklanabilir ve yeni fırsatlarla karşılaşabiliriz. Önümüze çıkabilecek yeni fırsatları doğru değerlendirmeye özen gösterelim. İçimizdeki üretken enerjiyi rahatlıkla ortaya çıkarabilir ve yaşamımızda belki de özlemini duyduğumuz dengeyi ve huzuru yakalayabilir daha çok ilişkilerimizde çözüm odaklı olabiliriz.Ay ortasından itibaren beklemediğimiz yönde düşmanlıklarla karşılaşabileceğimiz bir enerji üzerimizde hâkim olabilir.Olgunlaşmamış projelerimizi arkadaş çevremizle paylaşmamak iyi bir fikir olabilir. Alma verme döngümüze hassas yaklaşmalı ve ruhsal enerjimizi aşağıya çekebilecek gündemlere karşı hazırlıklı olmalıyız. Finansal gelirlerimizde artış yaşayabiliriz. Ticari faaliyetlerimizde şanslı bir zamanı deneyimleyebilir ve uzak yerlere seyahat programları içinde yer alabiliriz. Vize, pasaport ya da yurt dışında okumak için yapmamız gereken baş vurularımız var ise rahatlıkla ayın ikinci yarısını değerlendirebiliriz. Sosyal medya üzerinden bir iş ya da tanıtım yapıyorsak şanslı etkileşimleri de huzurla deneyimleyebiliriz. 18 Mart dolunay enerjisiyle hayatın keyifli ve eğlenceli yanlarına çekilebilir ve çocuklarımızla ilgili gündemler içinde olabiliriz. Var olan bir özel ilişkimizde kadersel bir tamamlanma yaşayabilir ve hayatımıza yeni bir yön verebiliriz. Kadersel yeniliklere açık ay genelinde sosyal yardımlaşma derneklerinde gönüllü olarak yer alarak, hayvan barınaklarına bağış yaparak, kafein alımını azaltarak, mavi ve lacivert tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek, açık hava yürüyüşleri yaparak olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.












İkizler Burcu ve Yükselen İkizler


Mart Ay’ının yenilenme enerjileriyle geçmiş aylarda yarım bıraktığımız projelerimize yönelebilir ve hızlı bir şekilde ilerlemeyle birlikte var olan umutlarımız adına şanslı fırsatlar yakalayabileceğimiz bir enerji içinde başlangıç yapabiliriz. +14 günlük süreç içinde yaşamımızda daha çok denge ve güven arayışı içinde olurken yüksek frekansta olabilecek ruhsal şifa enerjilerini huzurla deneyimleyebiliriz. Kariyer alanlarımızda ve toplum önü statümüzde değiş yaşayabilir ve bereketi bir döngüye giriş yapabiliriz. Düşüncemizle dönüştürebilme gücümüzün yüksek frekansta olabileceği bereketli bir zamanı deneyimleyebiliriz. Finansal anlamda geçmişten ödemeyi unuttuğumuz bir borç ile karşılaşma ihtimalimizin yüksek olabileceği bu süreç içinde gereksiz harcamalarımıza karşıda tedbirli davranmak iyi bir fikir olabilir. Var olan bir borcumuzda yeniden yapılandırma yapmak istiyorsan ayın ortasından sonra ki zamanları rahatlıkla değerlendirebiliriz.18 Mart dolunay enerjisiyle yer değişikliği gibi gündemler içine olurken kariyerimiz ve aile yaşantımız arasında dengeyi bulmakta zorluk yaşayabiliriz. Ailevi yaşantımızı tehlikeye atmadan kariyer alanlarımızda yakalayabileceğimiz yükseliş fırsatlarını kontrollü bir şekilde yürütmek bizler için daha iyi olabilir. İş değişikliği gündemimize gelebilir. Alabileceğimiz radikal karar ile yeni başlangıçlara açık olabilecek bir ayı deneyimleyebiliriz. Hayallerimizin peşinden gitmek isteyebileceğimiz ay genelinde sabırlı olarak, karşımızdaki kişilerden beklentilerimizi yüksek tutmayarak, ihtiyacımız var ise bir danışmanlık alarak, bolca suyla temas ederek, kırmızı tonlarda kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek enerjimizi dengelemeyi deneyebiliriz.












Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeçler


Mart Ay’ının yenilenme enerjileriyle beklettiğimiz ailevi konularımıza odaklanmak isteyebilir ve onların sağlıkları ilgili gündemleriyle meşgul olarak başlangıç yapabiliriz. +14 günlük süreç içinde seyahat planlarımızda artış yaşayabilir uzun zamandır arkadaşlarımızla birlikte beklettiğimiz bir tatile çıkma kararı verebiliriz. Hayata bakış açımızın ve görüşlerimizin değişime uğrayabileceği bir zamanı deneyimleyebiliriz. Yakın çevre ilişkilerimizde ay ortasında üzerimizde gergin bir enerji hâkim olabilir. Sevdiklerimize karşı empati duygumuzu kaybetmemiz gereken bu döngüde dürtüsel davranışlar sergilemekten uzak durmak faydalı olabilir. Aktif ve çabuk dağılan bir zihinsel enerjiye geçiş yaparken dikkat kaynaklı olabilecek kazalara karşıda temkinli olmayı ihmal etmeyelim.18 Mart Dolunay enerjisiyle yakın çevremizle ilgili konularda bir tamamlanma yaşayabilir ve çevremizde radikal kararla değişimler yapmak isteyebiliriz. Yurt dışı eğitim hukuksal konular da ve yurt dışı bağlantılı işlerimiz adına şanslı bir döngüde olurken beklettiğimiz başvurularımız içinde rahatlıkla değerlendirebiliriz. Kadersel karşılaşmalarla yaşamımızda yeni deneyimlerimize açık ay genelinde kırmızı tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek, toprağın ve suyun şifasından faydalanarak, tabiat anaya ufak bir tohum hediye ederek, yabancı ve farklı kültürlere ait filmler izleyerek enerjimizi olumlu yönde dengeleyebiliriz.












Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar


Mart Ay’ının yenilenme enerjileriyle duygusal olarak kararsızlık yaşayabileceğimiz ve zaman zaman enerjimizin düştüğünü hissedebileceğimiz bir enerji ile başlangıç yapabiliriz. Fakat + 14 günlük süreç içinde empati yeteneğimiz yükselebilir ve yaşamımız adına beklettiğimiz kararlarımızda çok daha cesur başlangıçlar yapmak isteyebiliriz. Bu süreç içinde kendimize ekstra bir kazanç kapısı oluşturabilir ve finansal olarak rahat bir nefes alabiliriz. Ay ortasında kariyer alanlarımızda bizi biraz şok edebilecek türden hızlı bir yükseliş yaşayabiliriz. Hızlı kararlar almadan önce iyice düşünmemiz gereken bir süreç içinde olurken ayrıca sağlığımıza da ekstra önem göstermeyi ihmal etmemeliyiz. 18 Mart dolunay enerjisi ile çalışma arkadaşlarımızla aramızda gerginlik içeren durumlar söz konusu olabilir. Bu enerjinin farkında olarak gereksiz olabilecek krizlerden uzak durmayı denemeliyiz. İşimizde olabilecek bir değişim isteğini ve yaşamımızda hızlı gelişmeleri deneyimleyebiliriz. İkili ilişkilerimizde daha çok önemsenmek isteyebileceğimiz ay genelinde dürtüsel davranışlardan uzak durarak, kahve ve lacivert tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek, bol sıvı tüketerek, toprakla temas ederek enerjimizi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.












Başak Burcu ve Yükselen Başaklar


Mart Ay’ının yenilenme enerjileriyle ikili ilişkilerimizde şanslı deneyimler yaşayabileceğimiz ve iş sorumluluklarımızın artabileceği bir enerji ile başlangıç yapabiliriz. +14 günlük süreç için de biraz yorucu olabilecek gündemler içinde yer alırken bedensel enerjimizin yüksekliğinden kaynaklı olabilecek zihinsel gerginlikler yaşayabiliriz. Uzaklardan beklediğimiz haberleri alabilir ve kadersel yol arkadaşlarımızla ilgili yeni farkındalıklar yaşayabiliriz. Ay ortasında yeni olabilecek bir iş ortaklığı teklifi alabiliriz. İkili ilişkilerimizde fazla iyimser olmaktan kaynaklı hayal kırıklıkları yaşayabiliriz ve bazı gerçekleri görmekte zorlanabiliriz. Yakın çevremize fikirlerimizle ve sevginin gücüyle yardımlaşmayı deneyimleyebiliriz. Akademik olan çalışmalarımız, sosyal medya duyurularımız ve reklamlarımız için oldukça destekleyici bir enerji içinde olabiliriz. Gelir ve giderlerimiz arasındaki dengeyi korumamız gerekende bir süreç içinde olabiliriz, riskli yatırımlara girmeden önce detaylı düşünmek iyi bir fikir olabilir.18 Mart dolunay enerjisi ile dış görünüşümüzde ufak değişimler yapmak isteyebilir ve yeni olabilecek aydınlanmalarla yakın çevre ilişkilerimizde tamamlanmalar yaşayabiliriz. Miras, nafaka prim, borçlarımızı yeniden yapılandırma gibi beklentilerimizde var olan bir sorunumuz ay sonunda çözüme kavuşabilir ve rahat bir nefes alabiliriz. Spriltüel konulara odaklanmak ve astroloji eğitime başlamak içinde oldukça ideal bir zaman olabilir. Bekar olan sevgili Başak burçlarının kapısını yeni bir aşk çalabilir. Bereketli ve şanslı fırsatlarla karşılaşabileceğimiz ay boyunca toprakla bolca temas ederek, bol sıvı tüketerek, deniz kenarı yerlerde yürüyüşler yaparak, mavi ve kırmızı tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek enerjimizi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.










Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler


Mart Ay’ının yenilenme enerjileriyle gündelik işlerimizde tempomuz yoğunlaşırken sağlığımız ile ilgili gündemlerimizin olabileceği bir enerji içinde başlangıç yapabiliriz. +14 günlük süreç içinde beklettiğimiz bir cerrahi operasyonumuzu gerçekleştirme kararı alabilir ve beklettiğimiz sağlık kontrollerimize yönelebiliriz. Partnerimiz ve çocuklarımızla aramızdaki dengeyi kurmakta zorlanabilir ve zaman zaman agresif bir tutum sergileyebiliriz. Sevdiklerimiz ile aramızda kontrolümüz dışında gelebilecek kazalara açık bu enerjinin farkında olarak aramızdaki dengeyi korumaya özen gösterelim. Yeni bir beslenme şekline geçmek ve spora başlamak içinde ideal bir zaman içinde olabiliriz.Ay ortasından sonra geçmişte değerlendirmediğimiz bir iş teklifi tekrar önümüze gelebilir. Farklı olabilecek ikinci bir iş fırsatı yakalayabilir ve finansal olarak bir istikrar içinde olabiliriz. Artan iş yükümüz ve sorumluluklarımız sağlığımız adına tehdit oluşturabilir bu enerjinin farkında olarak bağışıklık sistemimizi korumaya özen gösterelim. 18 Mart dolunay enerjisi ile ikili ilişkilerimizde tamamlanma yaşayabilir ve uzun süredir devam eden birlikteliğimizi evlilikle taçlandırmaya karar verebiliriz. Gayrimenkul alım satım fırsatları ile karşılaşabilir, beklemediğimiz bir miras haberini alabilir ve beklettiğimiz bir kredi başvurumuz ya da var olan borçlarımızı yapılandırmak adına şanslı bir ayı deneyimleyebiliriz. Yoğun gündemleri içinde olabileceğimiz ay genelinde krem ve kırmızı tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek, bol sıvı tüketerek, kafein alımını azaltarak, bağışıklığımızı yüksek tutarak, nefes, yoga ve meditasyon gibi çalışmalara yönelerek olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.












Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler


Mart Ayının yenilenme enerjileriyle hayatın keyif veren neşeli alanlarına çekilmek isteyebileceğimiz bir enerji ile başlangıç yapabiliriz. +14 günlük süreç içinde ebeveyn olmayı planlayan Akrep burçları için gökyüzü olumlu yönde destekleyici bir enerji içinde olabilir. Beklediğiniz bir evlilik teklifini alabilirsiniz. Ev içi küçük kazalara ve ailemizle olan iletişimimizde yanlış anlaşılmalara açık bir enerji içinde olabiliriz. Empati duygumuzu yüksek tutmamız gereken bir süreç içinde olabiliriz. Beklettiğimiz bir ev içi tadilatı içinde oldukça destekleyici bir zamanda olabiliriz. Ay ortasından itibaren çocuklarımızla ya da partnerimizle aradığımız dengeli ve huzurlu iletişimi yakalayabilir ve aramızdaki duygusal bağı güçlendirebiliriz.18 Mart dolunay enerjisi ile kimin dost kimin düşman olduğunu fark edebilir ve arkadaşlık ilişkilerimizi mercek altına alarak bazı tamamlanmalar yaşayabiliriz. Cesaretimizin yüksek olabileceği ay genelinde şehir değişikliği ya da bir anlık kararla taşınmaya karar alabilir ve ufak yatırımlarımızdan finansal olarak kazanç elde edebileceğimiz bir ayı deneyimleyebiliriz. Değişim enerjileri içeren ay genelinde kırmızı renkli gıdalar tüketerek, kontrolümüz dışında gelişen olaylara teslimiyet göstererek, değişime direnmeyerek, akışta kalarak, kırmız ve pembe tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek enerjimizi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.










Yay Burcu ve Yükselen Yaylar


Mart Ay’ının yenilenme enerjileriyle kariyer yaşamımız vesilesi ile yeni bir yere taşınmaya karar verebilir ve ailemizin sağlığı ile ilgili gündemler içinde olabileceğimiz bir enerji ile başlangıç yapabiliriz. + 14 günlük süreç içinde finansal olarak risk içeren yatırımlarımızda ve kontrolsüz olabilecek harcamalarımıza karşı tedbirli olmayı ihmal etmeyelim.Kısa seyahatlerimizde yoğunlaşma yaşarken trafik kurallarına uymayı ve araç bakımlarımızı zamanında yaptırmaya özen gösterelim. Daha rahat ve ailemiz için şartlarının daha iyi olabileceği bir mekâna taşınmaya karar verebiliriz. Ay ortasından sonraki süreçte kariyer alanlarımızda hayal kırıklığı yaşayabilir ve hak etmediğimizi düşündüğümüz durumlarla karşılaşabilir ve bu sebep ile iş değişikliğine karar verebileceğimiz gündemler içinde olabiliriz. Çalışma arkadaşlarımızla aramızda beklemediğimiz yönde krizlere açık bu enerjiyi göz ardı etmeden tedbirli ve temkinli davranmak iyi bir fikir olabilir. 18 Mart dolunay enerjisi ile iş ve ailemiz arasındaki dengeyi kurabilir ve kariyer alanlarımızda beklediğimiz hak edişlerimizle birlikte tamamlanmalar yaşayabiliriz. İş gelirlerimizde artış yaşayabileceğimiz şanslı fırsatlarda önümüze gelebilir. Yaşamımızda yeniye yer açmak bize hizmet etmeyen eski duygularımızdan arınmak ve cesaretimizle gelecek hayallerimize ulaşabilmek içinde oldukça destekleyici bir enerji frekansı içinde olabiliriz. Psikolojik sağlığımıza özen göstermemiz gereken ay genelinde suyun şifasından faydalanarak, sauna, hamam, havuz gibi ortamlarda kendimizi dinlendirerek, manevi şifa içeren çalışmalara yönelerek, yeni beslenme alışkanlıklarını tercih ederek, krem, toprak rengi ve kırmızı tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek enerjimizi olumlu yönde dengeleyebiliriz.












Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar


Mart Ay’ının yenilenme enerjileriyle yakın çevre ilişkilerimizde iletişim trafiğimizin artabileceği ve sosyal çevremizin genişleyebileceği yeni arkadaşlıklara hayatımızda yer vermek isteyebileceğimiz bir enerji içinde başlangıç yapabiliriz. +14 günlük süreç içinde yeni bir teknolojik alet almak planlıyorsak rahatlıkla ilk iki haftayı tercih edebiliriz. Çocuklarımızla aramızda dengeli bir ilişki kurarken onların artan ihtiyaçları belki de eğitim hayatları için ekstra finansal harcamalarla karşılaşabiliriz. Ay ortasından sonraki süreç içinde bedensel ve zihinsel enerjimizi doğru kullanmak bizler için önem kazanabilir. İsyankâr düşünceler içeren bir zihne sahip olabiliriz. Yeni iş sözleşmeleri gündemimizde yerini alırken hayatımızda sürpriz deneyimlere vesile olabilecek uzak yerlere seyahate çıkma fırsatı yakalayabiliriz. Sosyal medyada yeni bir sayfa açmayı planlıyorsak, internet üzerinden bir iş yapıyorsak ya da reklam yapmayı planlıyorsak oldukça şanslı bir zaman içinde olduğumuzu söyleyebiliriz. 18 Mart dolunay enerjisi ile cesaret içeren kararlar alabilir ve kendi işimizin patronu olmak isteyebiliriz. İş ve kariyer alanlarımızda dengesiz durumlar ve söylemlerle karşılaşabiliriz bu enerjide ruhsal olarak yara almamaya özen göstererek akışta kalmayı ihmal etmeyelim. Aile içi kırgınlıklarımızı sonlandırmak adına da oldukça şanslı ve dengeli bir zaman içinde olabiliriz. Hayatımızda büyüme ve ilerleme kaydedebileceğimiz ay genelinde kırmızı, pembe ve mavi tonlarında kıyafet aksesuarlar tercih ederek, deniz kenarlarında yürüyüşler yaparak, kafein alımını azaltıp bol sıvı tüketerek, nefes çalışmalarını tercih ederek enerjimizi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.












Kova Burcu ve Yükselen Kovalar


Mart Ay’ının yenilenme enerjileriyle yeni finansal gelir fırsatları yakalayabileceğimiz ve aynı zamanda sevdiklerimizin de desteğini huzurla hissedebileceğimiz bir enerji içinde başlangıç yapabiliriz. +14 günlük süreç içinde duygusal iniş ve çıkışları zaman zamanda ruhsal kısıtlanmaları deneyimleyebiliriz. Kalabalıklar içinde çok yoğun gündemler içinde olmak yerine içsel huzurumuzu koruyabileceğimiz ortamlarda olmak daha iyi bir fikir olabilir. Yalnız kalarak üretmek ve geleceğimize odaklanarak ilerlemek isteyebileceğimiz bir zaman içinde olabiliriz. Kontrolümüz dışında gelişebilecek olaylara karşı susmayı tercih etmek ve teslimiyet göstermek ruhsal olarak olaylara daha kolay adapte olmamıza olanak sağlayabilir. Ay ortasında zihinsel enerjimiz çok yükselebilir, sorumluluklarımız artabilir ve finansal anlamda bereketli olabilecek fırsatlarla karşılaşabiliriz. 18 Mart dolunay enerjisiyle birlikte gelir ve giderlerimize yönelebiliriz. Radikal fikirlerimizle kariyer alanlarımızda iş yerlerimizde olumlu sonuçlarla tamamlanmalar yaşayabiliriz. Zihinsel enerjimizin artabileceği şanslı fırsatlarla karşılaşabileceğimiz ay genelinde kırmızı renkli gıdalar tüketerek, mavi, lacivert ve kırmızı tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek, bol sıvı tüketerek, zihinsel enerjimizi rahat akışta kullanabileceğimiz aktivitelere yönelerek, yabancı bir parayı cüzdanımızda saklayarak enerjimizi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.












Balık Burcu ve Yükselen Balıklar


Mart Ay’ının yenilenme enerjileri üzerine burcumuzda gerçekleşen yeniay hayatımızda sürprizlerle dolu olabilecek huzurlu bir enerjiyle başlangıç yapmamıza olanak sağlayabilir. +14 günlük süreç içinde bedensel enerjimiz çok yüksek olabilir ve adeta girdiğimiz ortamlarda güneş gibi parlayabiliriz. Hayatımızda anlamlı, bereketli ve huzurlu bir enerjiyi deneyimleyebiliriz. Dış görünüşümüzde değişim yapmak isteyebiliriz. Fikirlerimizi ve kendimizi daha net ifade edebileceğimiz bu süreç içinde yakın çevre ilişkilerimizde beklemediğimiz yönde fikir ayrılıkları yaşayabiliriz. Ay ortasından itibaren düşüncelerimiz çok hızlanabilir ve sık sık karar değiştirebileceğimiz gelişmeler yaşayabilir ilerleyen zamanda ani verebileceğimiz kararlarımızdan pişmanlık duyabileceğimiz bir döngüye adım atabiliriz. 18 Mart dolunay enerjisi ile ikili ilişkilerimizde kadersel olabilecek tamamlanmalar yaşayabiliriz. Bu enerjinin farkında olarak yaşamımıza değişim getirebilecek kararlarımızı son bir kez daha gözden geçirmeyi ihmal etmeyelim. Bireysel olarak yanılma payımız yüksek olurken aynı zamanda karşımızdaki kişiler üzerinde de hayal kırıklığı oluşturabiliriz. Kadersel tamamlanmalara açık ay genelinde krem, kahve, mavi ve kırmızı tonlarında kıyafet ve aksesuarlar tercih ederek, suyun şifasına yönelerek, deniz kenarı yerlerde yürüyüşler yaparak, kalabalıklar içinde kendimizi biraz inzivaya çekerek, kafein tüketimini azaltarak enerjimizi olumlu yönde dengelemeyi deneyebiliriz.










Hepimize Şifa Olsun...

KENAN YASİN BÖLÜKBAŞI
 

1646047076418.png

Mart ayı: Uğruna savaşmaya değmeyecek şeylerden vazgeç!​


Ay, Kova burcunda boşlukta ilerliyor ve saat 23.54'te Balık burcuna geçiyor. Bugün çok verimli bir gün olmayabilir. Bu yüzden elden geldikçe kendine zaman ayırmayı seçmelisin. İşlerini toparlamak kendini dinlemek ve yolunda gitmeyen şeylerin nedenlerini anlamak için harika bir gün olduğunu söyleyebiliriz.
Yapacağınız toplantılar ya da görüşmelerde asla hemen sözler vermeyin veya vaatlerde bulunmayın. Sizlere karşı bulunulan sözler olursa bunları yazılı talep edin. İstifa etmek ya da çay demleyip biraz düşünmek ikisi de elinizde olan konular. Tutarlı ve sakin kalmak belki de gidişatı değiştirebilir. Şu an dünyanın içinde bulunduğu savaş durumu size ekstra bir kaygı veriyor olabilir.
Bugün arkadaş̧ diyaloglarında her zamankinden daha fazla dostluk ya da samimiyet arayışınız olacak. Duygularınızı açıkça konuşun. Kimsenin sizi anlamasını beklemeyin. Dürüstçe konuşmak en güzeli olacaktır.

Çok kızgın ve öfkeli hissediyorsun kendini ve bunu nasıl yöneteceğini bilmiyorsun. Sinirlerine hakim olmak adına rahatlamayı seçmelisiniz. Lütfen öfkenin bir kazanç getirmeyeceğini benimseyin.
Çaresizlik öğrenilmiştir.
Ama başarılı olmakta öğrenilebilir.
Ya da mutlu olmakta öğrenilebilir.
Şu an gelebileceğinizin en iyi yerinde değilsiniz ama en iyi yerine geleceğiniz bir aklınız var. Doğru şeyi yapmak için yanlış zaman yoktur. Size kötü davranan birini bırakmak için bir zaman yoktur.
Balık yeniayı yarın gerçekleşiyor. Harekete geçmek için yarından sonraki günü kullanmanız daha iyi bir enerji altında bazı şeyleri gerçekleştirme fırsatı verecektir. İnsanın içinde nelerin olduğu, başına nelerin geldiğinden önemlidir.


MARS-PLÜTON KAVUŞUMU açısını nasıl yöneteceksiniz?

Çok sevdiğim bir söz vardır: “Önemli olan kavganın içindeki köpeğin büyüklüğü değil, köpeğin içindeki kavganın büyüklüğüdür”


Bir insanın başarısının %20 oranında başına gelen olaylara, %80 oranında ise olaylar karşısında ne yaptığına bağlı olduğu kabul edilmektedir. Yaşadığınız büyük bir olay sizi çalkaladıkça içiniz azim doluysa azim, korku doluysa korku, öfke doluysa öfke dışarı taşar. İçiniz neyle dolu? İçinizde ne yeterince yok ya da ne çok fazla var?

Başaran insanların hikayelerini incelediğimde başlarına gelenlere karşı verdikleri cevapların farklı olmasından kaynaklandığını gördüm. Astrolojide bu tür açıları bilmeniz aslında bu tarz konularda size destek sağlamasıdır.
Hayat içinde hangi tutumu seçerseniz onun sonuçlarını yaşayacaksınız. Başarının bedeli olmaz sadece başaramadıklarınızın bedeli olur. Hayat bazı insanlara başarmaktan başka şans bırakmaz…Çok çalışın ama adil olun…


Günün motivasyon sözü: “Hayat bir aynadır ve düşünen kişinin ne düşündüğünü kendisine geri yansıtacaktır.” Ernest S. Holmes


mart7.png

🌸 Koç: Bugün tansiyonu yüksek olaylar içinde kalabilirsiniz. Olaylar karşısında sizden beklenilmeyen ani sözlü çıkışlar yapabilirsiniz. Duygularınız öfkenizi ani olarak yansıtmanıza yol açabilir. Ani çıkışlarınızı törpülemelisiniz. Yanlış anlaşılmaya müsait konularda daha dikkatli olmalısınız.


🌸 Boğa: Çalışma ortamınızda düşüncelerinizi sert bir dille ifade edebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalara yol açmamak için sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız. Ama bu konuda çok da başarılı olmayabilir ve agresifliğinizi gizleyemeyebilirsiniz. Agresif ve gergin tavrınız karşı taraftan yanlış anlaşılabilir. Lütfen ifade biçimlerinizi kontrol edin.


🌸 İkizler: Eğitim hayatınızda bir karar aşamasına geliyorsunuz. Doğru kararı vermek için yabancı kişilerden görüş almak isteyeceksiniz. Hedefleriniz doğrultusunda yeni adım atmak için doğru bir zamandasınız. Ne yapmak ve kime hizmet etmek istediğinizi iyi belirleyin. Hayallerinize destek olacak insanlarla çalışın.


🌸 Yengeç: Finansal özgürlüğünüze odaklısınız. Gelecek planlarınızda doğru yatırım kaynaklarını kullanmayı öğrenmek istiyorsunuz. Bu konuda uzman tavsiyeleri almak işinize çok yarayabilir ve süreci nasıl götürmeniz gerektiği konusunda daha da bilinçlenebilirsiniz.


🌸 Aslan: İkili ilişkinizde duygusal düşüncelerinizi ifade etmek için partnerinizle baş başa görüşmek isteyeceksiniz. Sizin için önemli olan bir konuyu açıklığa kavuşturacaksınız. Sırların ortaya çıkışı sizi büyük bir rahatlamaya götürebilir ve istemsizce gözyaşı dökebilirsiniz. İlişkinizde yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.


🌸 Başak: Günlük işlerinizi düzenlemek için destek almanız gerekebilir. Bu aralar iletişiminiz yoğun olacaktır. Yoğun iletişim trafiğiniz yorgunluğa sebep olabilir ve ufak dinlenme molaları yaratmak isteyebilirsiniz. Program ve iş bölümü yapmak bugün yoğunluğunuzu ve yorgunluğunuzu bir nebzede olsa azaltabilir.


🌸 Terazi: İletişim yoluyla bir konuda manipüle edilebilirsiniz. Gerçekleri araştırarak öğrenmeye çalışmalısınız. Bazı gerçekleri öğrenmek sizde yeni ufuklar açabilir ve kendinizi yenilemenize ve hedeflerinizi yeniden tayin etmenize sebep olabilir. Manipülasyonlara karşı daha dirençli olmalısınız.


🌸 Akrep: Ailenizle iletişiminizde soğuk kelimeler kullanmak isteyebilirsiniz. Yönlendirme yaptığınız konuların dinlenilmemesi sizleri mesafe koymaya yönlendirebilir. Ya da bazı şeyleri abartabilir ve kaos yaratabilirsiniz. Olayları karmaşıklaştırmak yerine konuları çözmek için mücadele edin.


🌸 Yay: Değişmesini istemediğiniz konularda konuşarak kendinizi ispat etmek isteyeceksiniz. Savunmanız gereken konular da değişime karşı olmamalısınız. Bu sizi yıpratır. Kendinizden ödün vermemiz gereken konular olsa da konulara farklı perspektiften bakarak kendinizi yenileyebilir ve sonucu değiştirebilirsiniz.


🌸 Oğlak: Kendinize olan güveninizi korumak adına iletişiminizi sertleştiriyorsunuz. Kırıcı olmak sizin için bir güç gösterisi olmaktan öteye gidemiyor. Bu klişeden artık çıkmanız gerekiyor. Kendinize ve çevrenize hizmet etmeyen gölge yönlerinizden uzaklaşmak sizi değişime açık kılacaktır. Eğer direnç gösterirseniz hayat sizi farklı noktalardan kırarak bu değişimi gerçekleştirecektir.


🌸 Kova: Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Duygularınızı ifade etmek yerine yeniden herkesten uzaklaşmayı tercih edeceksiniz. Kendi alanınıza sığınmanızı yaratıcı kılmadığınız sürece bu durum size bir şey katmayacaktır. Yalnızlığın da bir anlamı olsun. Süreçten beslenerek çıkın.


🌸 Balık: Artık özgür olmak istiyorsunuz. Duygularınızı bastırmaktan çok yoruldunuz. Yeni kararlar yeni amaçlar edinmek için içsel olarak harekete geçmek istediğiniz bir zaman dilimindesiniz. Kendinizi yenilemek için size gereken o içsel motivasyonu sağlayın. Değişim için şartlarınızı zorlamaktan çekinmeyin.



Aygül Aydın
Hürriyet
 
X