2022 MAYIS AYI TRANSFERİ OLACAKLAR

arzhab

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2021
44
22
8
34
Transferi bekleyenler ne durumdalar burda birlik olalım istedim malum bu yollar çok yıpratıcı
ben hiç ilaç kullanmadm adetimn 2. günü kan ve ultrason için gittim hiç bi ilaç vermedi doktorm. 5. Gün embriyosu 1 tane umudum var umarım son olur

merhaba, ben yarın transfer olacağım. sen oldun mu bekliyor musun ?

Piyasada bir ilac sikintisi vaR o yuzden mi yoksa doktorunuz farkli bir protokol mu uyguluyor . Bende ilac kullanmadan hazirlandim trasfere 17 mayista transferim oldu rabbim bir umutla bekleyen herkesin kucagini doldursun

Yok tedaviyi böyle uygun gördü.ilaçsız transfer yapılacak.Hangi hastanede oldunuz.Rabbim tez zamanda güzel haberlerle evinizi neşelendirsin

Canım bende 18 inde yani çarşamba transfer oldum 4 günüm 5. Gün dondurulmuş 2 embriyo yerleştirildi günlük 4 tane aynı anda estrofem kullanıyorum 5 günde bir iğnem günlük 3 tanede progestan fitilim var ha bide kan sulandırıcı merakla bekliyorum kasıklarımda batma oluyo sizdede varmı

Merhaba Sanırım aynı gün transfer olduk sende belirti varmı hissedebiliyomusun bişeyleri 4 gündür bir sürü şey okuyorum bazısı ümitlendiriyo bazısı can sıkıyo
Bende bir belirti yok desem yeridir arada bir kasik batması oluyor birde bazen bacağım ağrıyor geçiyor hemen başka bişe yok sende var mı belirti

Daha olmadm adetimin 12. Gününddeyim siz kaçıncı günündesiniz? Umarım yarın umutlarınızın yeşerdiği gündür
Mesajınızı yeni gördüm ben transferimi oldum beklemedeyim umarım sizin de gönlünüze göre olur herşey

Bende bir belirti yok desem yeridir arada bir kasik batması oluyor birde bazen bacağım ağrıyor geçiyor hemen başka bişe yok sende var mı belirti
Sadece kasıklarda batma oluyo arada sırada çok sürmüyo geçiyo zaten bide bugun bel ve sırtta ağrı var normal yaşantıya göre biraz hareketsiz kaldığıma yoruyorum onuda genelde ağrır zaten benim çatır çutur kıtlatırım kimisinde göğüs hassasiyeti filan oluyomuş bende yok

Transferden sonra o masada ne kadar kaldınız süre olarak kızlar merak ediyorm
Beni hemen kaldırmadılar yerleştirme olduktan 3-5 dk sonra yanıma sedye eşitlediler yatar vaziyette kendimi kaydırarak geçtim odaya götürdükler aynı şekilde bir kez daha geçtikten sonra 20-30 dk kadar uzandım sonrasında stajyer gelip lavaboya gidip giyinebilirsiniz dedi ve kalktım afedersin idrar için lavaboya gidip çok yavaş şekilde giyindim

Transferden sonra o masada ne kadar kaldınız süre olarak kızlar merak ediyorm
Bende çok yatmadım sedyeye alarak odaya getirdiler ben istedim diye yarım saat kadar yatırdılar bilimsel olarak yatmanın hiç bir faydası yok dediler hemen kaldırıyoruz dediler

Göğüs hassasiyeti bende bugün biraz var sanırım adet olmadan önceki gibi sanki ama kendimi çok dinlemek istemiyorum belirti arayıp olumsuz olursa çok üzülmek istemiyorum

Göğüs hassasiyeti bende bugün biraz var sanırım adet olmadan önceki gibi sanki ama kendimi çok dinlemek istemiyorum belirti arayıp olumsuz olursa çok üzülmek istemiyorum
Bende öyle dinlemek istemiyorum ama aklımıda ordan alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…