Bilmiyorm benmki araştırma hastanesi 5 dk sonra kaldırıyorlar.Genelde aynıdırlar diye düşünüyorum
Evet devlet pek önemsemiyo ama yatarak emriyonun daha yüksek şansla tutunduğuna dair bi bilimsel açıklama yok ben transferden sonra doğru düzgün yatmadım sürekli evin içinde geziyorum yada oturuyorumBilmiyorm benmki araştırma hastanesi 5 dk sonra kaldırıyorlar.özelde dediğiniz gibi yapıldı banada.
Umarım güzel haberleri alıp tez zamanda sağlıcakla bebeşinizi kucagınıza alırsınızEvet devlet pek önemsemiyo ama yatarak emriyonun daha yüksek şansla tutunduğuna dair bi bilimsel açıklama yok ben transferden sonra doğru düzgün yatmadım sürekli evin içinde geziyorum yada oturuyorum
Güzel dileklerin için teşekkür ederim Allah razı olsun tüm bekleyenler o güzel haberi alır inşallahUmarım güzel haberleri alıp tez zamanda sağlıcakla bebeşinizi kucagınıza alırsınız
Amin inşallah cümlemizGüzel dileklerin için teşekkür ederim Allah razı olsun tüm bekleyenler o güzel haberi alır inşallah
Bende de henüz bir kanama falan yok herkes de olmuyor galiba gerçi benim ikinci gün kanama için de erken galibaBenim 27 sinde 6 gün kaldı şimdiden belirti arıyorumha bide bazılarında implantasyon kanaması gelmiş bende oda yok sende varmıydı
Benim 4 günüm canım 18 inde transfer oldum 27 test günüm.. zaten kanama tutunurken oluyomuş yerleştirdikten sonra 1-2 gün içindeBende de henüz bir kanama falan yok herkes de olmuyor galiba gerçi benim ikinci gün kanama için de erken galibabenimde test günüm 31i senin kaçıncı gün ki bugün
Bende henüz olmadı bilmiyorum umutsuzluğa da kapılmak istemiyorum yaBenim 4 günüm canım 18 inde transfer oldum 27 test günüm.. zaten kanama tutunurken oluyomuş yerleştirdikten sonra 1-2 gün içinde
hekeste olmuyo zaten canım bendede olmadı ama olmadı diye bebeğim tutunmadı diyede düşünmüyorum bi kasık ağrım var 15-20 dk dır acaba dedim kabızlıkta zorladım biraz ondanmıki zararmı gördü içerde offf çok pimpirikli oldum ben böyle değildim yaBende henüz olmadı bilmiyorum umutsuzluğa da kapılmak istemiyorum ya
Çok fazla düşünmemeye çalış canım aklın hep orda olmasın biliyorum elinde deil amahekeste olmuyo zaten canım bendede olmadı ama olmadı diye bebeğim tutunmadı diyede düşünmüyorum bi kasık ağrım var 15-20 dk dır acaba dedim kabızlıkta zorladım biraz ondanmıki zararmı gördü içerde offf çok pimpirikli oldum ben böyle değildim ya
Hala sürüyor ağrı bi yandan korkuyorum ama bi yandan hissediyorum benle hala aksini düşünmek istemiyorumÇok fazla düşünmemeye çalış canım aklın hep orda olmasın biliyorum elinde deil ama
Olumsuzu düşünme canım güzel olur inşallah sonu iyi düşünelim şimdilik bana hemşire ağrıların olabilir normal demiştiHala sürüyor ağrı bi yandan korkuyorum ama bi yandan hissediyorum benle hala aksini düşünmek istemiyorum
Banada 18 mayıs 5. Gün embriyosu transfer edildi test günün 27 mayıs idrar testi yapmadım yapmıycamda hep uğursuz geldi o bana günümü bekliycem kanda baktırcam Allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah17 mayıs 3. gün embriyosu transfer edildi. Ufacık kasık ağrısı var, adet olacakmışım gibi (adet günüm de geldi). Test günü 28 Mayıs ama günler geçmiyoridrar testi yapan var mı?
İnşallah emeklerimiz çabalarımız boşa gitmez Rabbim bizimde yüzümüzü güldürürOlumsuzu düşünme canım güzel olur inşallah sonu iyi düşünelim şimdilik bana hemşire ağrıların olabilir normal demişti
Bugun 5 günüm dün akşama kadar sadece kasıkta batma şeklindeydi akşam saat 10 dan itibaren kasık ağrısı var çok abartılı değil inşallah kötü bi habercide değildir benim adet günüm 29 mayıs17 mayıs 3. gün embriyosu transfer edildi. Ufacık kasık ağrısı var, adet olacakmışım gibi (adet günüm de geldi). Test günü 28 Mayıs ama günler geçmiyoridrar testi yapan var mı?
kasık ağrıları yerleşme ağrısı olarak geçebiliyor. Hemşirem bana bel, kasık ağrısı normal demiştiBugun 5 günüm dün akşama kadar sadece kasıkta batma şeklindeydi akşam saat 10 dan itibaren kasık ağrısı var çok abartılı değil inşallah kötü bi habercide değildir benim adet günüm 29 mayıs
Hadi bakalım güzel haberler alırız inşallahkasık ağrıları yerleşme ağrısı olarak geçebiliyor. Hemşirem bana bel, kasık ağrısı normal demişti
Ben medYok tedaviyi böyle uygun gördü.ilaçsız transfer yapılacak.Hangi hastanede oldunuz.Rabbim tez zamanda güzel haberlerle evinizi neşelendirsin
Amin bekleyen herkese guzel haberler almayi nasip etsin Allah . Ben medipol hastanesinde transfer oldum bu 4. Transferim . Adet olacakmisim gibi belirtiler var yine olmadi galibaYok tedaviyi böyle uygun gördü.ilaçsız transfer yapılacak.Hangi hastanede oldunuz.Rabbim tez zamanda güzel haberlerle evinizi neşelendirsin
Ben medYok tedaviyi böyle uygun gördü.ilaçsız transfer yapılacak.Hangi hastanede oldunuz.Rabbim tez zamanda güzel haberlerle evinizi neşelendirsin
Amin bekleyen herkese guzel haberler almayi nasip etsin Allah . Ben medipol hastanesinde transfer oldum bu 4. Transferim . Adet olacakmisim gibi belirtiler var yine olmadi galibaYok tedaviyi böyle uygun gördü.ilaçsız transfer yapılacak.Hangi hastanede oldunuz.Rabbim tez zamanda güzel haberlerle evinizi neşelendirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?