2022 Nisan ayı burç yorumları

KOÇ | (21 Mart – 19 Nisan)
MART-2018-ASTROLOJ%C4%B0-YORUMUNUZ-9.jpg

16 Nisan günü Terazi burcunda gerçekleşecek dolunayla beraber özel hayatınızda, evliliğinizde bencilce bir tutum sergileyebilirsiniz. Dürtüsel hareket edebilir, ani çıkışlar yapabilirsiniz. 30 Nisan günü gerçekleşecek Uranüsyen güneş tutulmasıyla maddi konularda dengeli ilerlemeyi ve riskten uzak durmayı tercih edebilirsiniz.






BOĞA | (20 Nisan – 20 Mayıs)
MART-2018-ASTROLOJ%C4%B0-YORUMUNUZ-.jpg

Dolunayla beraber gündelik hayatınız ve iş rutininizde her konuya ciddiyetle yaklaşabilir; istikrar ve başarıyı hedefleyebilirsiniz. Sorumluluklardan kaçmayıp elinizi attığınız işleri layığıyla sonuçlandırabilirsiniz. Uranüsyen güneş tutulmasıyla planlarınızda öngöremediğiniz değişiklikler de yaşayabilirsiniz.






İKİZLER | (21 Mayıs – 20 Haziran)
MART-2018-ASTROLOJ%C4%B0-YORUMUNUZ-ny.jpg

Dolunayla beraber aile hayatınızda sesler yükselebilir; aynı zamanda empati kurmak ve anlayış göstermek zorlaşabilir. Hayatınızın gidişatını sorgulayabilir ve başka bir yön vermek isteyebilirsiniz. Hiç ummadığınız korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Hayatınızı gözden geçirip, yeni bir sayfa açmak isteyebilirsiniz.






YENGEÇ | (21 Haziran – 23 Temmuz)
MART-2018-ASTROLOJ%C4%B0-YORUMUNUZ-7.jpg

Terazi burcunda gerçekleşecek dolunayla beraber ailevi konuları diplomasiyle çözmeye çalışabilirsiniz. Olası sorunlarda orta yolu bulmak için kalp kırmadan, naiflikle ilerleyip çözüme ulaştırabilirsiniz. Mücadele gerektiren konularda motivasyonunuz yüksek olabilir ve beklediğiniz desteği alabilirsiniz.






ASLAN | (23 Temmuz – 22 Ağustos)
MART-2018-ASTROLOJ%C4%B0-YORUMUNUZ-11.jpg

Dolunayla beraber yazılı ve sözlü iletişimlerinizde zaman zaman gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sabır göstermekte zorlanabilir; sakin kalmak ve sağduyulu hareket etmek için çaba sarf etmek zorunda kalabilirsiniz. Kontrollü hareket etmeye çalışsanız da zaman zaman öfke patlaması yaşayabilirsiniz.






BAŞAK | (23 Ağustos – 22 Eylül)
MART-2018-ASTROLOJ%C4%B0-YORUMUNUZ-43.jpg

Terazi burcunda gerçekleşecek dolunayla beraber finansal konularda ani kayıplar ve krizler yaşayabilirsiniz. Ekonomik anlamda yeni bir yapılanma modeli benimseyebilir; para politikalarını gözden geçirebilirsiniz. Sürpriz ve beklenmedik seyahatler planlayabilir, deniz aşırı ülkelere gidebilirsiniz.






TERAZİ | (23 Eylül – 22 Ekim)
Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı MART-2018-ASTROLOJ%C4%B0-YORUMUNUZ-3.jpg

16 Nisan günü Terazi burcunda gerçekleşecek dolunayla beraber mevcut kalıpları yıkıp yeni bir düzen ve sistem oluşturmak isteyebilirsiniz. Zaman zaman kendinizi bir kapana sıkışmış ve aynı kısır döngüde yaşıyor gibi hissedebilirsiniz. Güneş tutulmasıyla başkalarından elde ettiğiniz gelirlerde artış olabilir. Böylece sürpriz para akışları yaşayabilirsiniz.






AKREP | (23 Ekim – 21 Kasım)
MART-2018-ASTROLOJ%C4%B0-YORUMUNUZ-4.jpg

İç huzurunuzda dengeyi yakalamaya çalışabilirsiniz. Travmaları şifalandırmak için çözüm arayışına girebilirsiniz. Hak, hukuk, adaletle ilgili konular önem kazanabilir. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni ilişkilere sürpriz bir şekilde başlayabilirsiniz. İlişkisi olanlar ise karmaşadan uzak, rahat ettikleri alanlara kaçma eğiliminde olabilirler.






YAY | (22 Kasım – 21 Aralık)
MART-2018-ASTROLOJ%C4%B0-YORUMUNUZ-2.jpg

Arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinde tatsız durumlar oluşabilir. Arabulucu olarak buzların erimesine giden yol sizden geçebilir. Karar vermekte zorlanabilir, zaman zaman ne yapacağınızı bilmeyen bir ruh hâlinde olabilirsiniz. Güneş tutulması sizi durup dinlenmeye ve yorgunluğunuzu atmak istemeye teşvik edebilir.






OĞLAK | (22 Aralık – 19 Ocak)
MART-2018-ASTROLOJ%C4%B0-YORUMUNUZ-8.jpg

Kariyerinizde, işlerinizde birtakım değişiklikler yaşayabilirsiniz. Gelirinizde artış gözlemleyebilirsiniz. Yeni hobiler edinebilirsiniz. Kaostan, karmaşadan uzak durabilir, eğlenmeye ve yeni olanı keşfetmeye potansiyelli olabilirsiniz. Bireysel öncelikleriniz, istekleriniz önem kazanabilir. Hayata dair beklentilerinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz.






KOVA | (22 Ocak – 18 Şubat)
MART-2018-ASTROLOJ%C4%B0-YORUMUNUZ-12.jpg

Ticaret, yabancı menşeli şirketlerle olan işler, anlaşmalar, akademik kariyer konuları, yurt dışı seyahatleri gibi konular gündeme gelebilir. Dolunayın tamamlayıcı etkilerinden istifade ederek yarım bıraktığınız konuları toparlayıp sonuca ulaştırmak isteyebilirsiniz. Finansal konularda destekleyici sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.





BALIK (19 Şubat – 20 Mart)
MART-2018-ASTROLOJ%C4%B0-YORUMUNUZ-5.jpg

Borçlar, yasal prosedürler, davalar gibi konularda gelişmeler olabilir. Yeni bir yapılanma içine girmek, finansal kaynakları iyi yönetmek ve belli bir planla ilerlemek üzere fizibilite yapabilirsiniz. İşlerinizde daha fazla çalışabilirsiniz. Yeni ve yaratıcı fikirler üretebilirsiniz. Kardeşlerinizle birlikte daha fazla zaman geçirebilirsiniz.







Astrolog Dinçer Güner​

 
nisan (9.jpg

Koç

İlkbahar sizin için oldukça hareketli geçebilir! İlk olarak kendi ihtiyaçlarınızı hayatınızın ilk sırasına koymayı unutmayın. Kendinize özel bir şey ısmarlayın, belki iş çıkışı yorgunluk kahvesi, belki de uzun süredir hayalini kurduğunuz yazlık elbise… İlkbaharı eğlenceli ve unutulmaz kılmak için aklınıza takılan her türlü olasılığı gerçekleştirmeye çalışın.

Boğa

Bahar Ekinoksu fazladan tükenmiş hissetmenize sebep olabilir. Sınırlarınızı zorlamak yerine sakin günler geçirerek kendi içinize dönebilirsiniz. Mevsim çiçeklerinden oluşan güzel bir buket endişelerinizi gidererek, ekstra taze hissetmenizde büyük rol oynayabilir.

İkizler

Uzun süredir görüşemediğiniz arkadaşlarınızla plan yapmanın tam sırası! Arkadaşlık ilişkilerinde zor zamanlar geçirdiğiniz kış döneminden sonra kuşların cıvıltıları eşliğinde Bahar Ekinoksunu kutlamaya ne dersiniz?

Yengeç

Kariyer hayatınızda pek de olumlu gelişmelerin yaşanmadığı 2021 yılından sonra bu yılın sizin için güzel başladığını söylememiz mümkün. Sizi daha fazla bekletmeden müjdemizi verelim; önümüzdeki birkaç hafta içerisinde yeni bir iş fırsatı kapınızı çalabilir! Uzun zamandır beklediğiniz terfi için patronunuzla konuşmanın tam zamanı.

Aslan

Uzun süredir ev – iş arasında mekik dokuduğunuzun farkındayız. Hayatınızda hayalini kurduğunuz değişikliği yapmak bu dönemde sizi hiç olmadığı kadar rahatlatabilir. Entelektüel ufkunuzu genişletmek için çevrimiçi bir derse katılabilir, ailenizin yanına küçük bir kaçamak yapabilirsiniz.

Başak

Yapmanız gereken işleri son dakika halletmekten ne kadar hoşlansanız da bu özelliğinizden vazgeçmeniz gerekebilir. Yakın zamanda eski ilişkileriniz ile tekrar iletişime geçebilir, aşk hayatınızda beklemediğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Terazi

Sevdiklerinize çok değer verdiğiniz su götürmez bir gerçek. Başkalarını kolayca takdir edebildiğiniz için iş arkadaşlarınızla samimiyetinizi arttırabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizin gelişeceği bir bahar dönemi yaşamaya hazır olun!

Akrep

Gerek iş hayatında gerekse aşk hayatınızda baskı altında hissettiğiniz zor bir kış geçirdiniz. Yavaş yavaş tükenmiş hissettiğiniz bu dönemde enerji toplamak için kendinize zaman ayırmanız gerekebilir. Vücudunuzu yenileyerek eski enerjinize kavuşmanız oldukça yakında!

Yay

Romantizmin hayatınızın tam merkezinde olduğunu söyleyebiliriz. Romantizm faktörü sayesinde partnerinizle unutulmaz bir randevuya imza atabilir, bu randevuda aranızdaki bağı güçlendirmek için duygusal bir konuşma yapabilirsiniz.

Oğlak

2022 yılının başından günümüze kadar iş hayatında geldiğiniz konum göz ardı edilemeyecek kadar ilham verici. Ancak bu başarının bir sonucu olarak kişisel hayatınızla ilgilenememeniz bir sır değil. Bahar Ekinoksu, iş stresi olmadan dinlenmek ve rahatlamak için en ideal zamandır.

Kova

Duygu ve düşüncelerinizi ifade etme konusunda oldukça zor bir dönemden geçtiğinizi söyleyebiliriz. Havaların ısınmasıyla birlikte bu zor dönem sona eriyor, duygu ve düşüncelerinizi rahatça paylaşarak arkadaşlarınızla sıcak havanın tadını çıkaracağınız günler çok yakın!

Balık

Geçtiğimiz sene bütçe konusunda biraz savurgan davrandığınızı söylememiz mümkün. Mali durumunuzu düzene sokmak için Bahar Ekinoksu’nu bir zaman olarak kullanın. Bir bütçe yaratın ve bu bütçe ile neler yapabileceğinizi planlayın, zaman geçtikçe işe yaradığını göreceksiniz!




Ataberk Kaçar
marie Claire
 

Nisan Ayı burç yorumları ve şifalı nesneleri: 2022​

tumblr_e9862de571cd78152328b1efc0cae7db_7c8b7b03_1280.jpg


Koç Burcu Mart Ayı Burç Yorumu: Sevgili Koç ve yükselen Koç burçları; yeni ayın burcunuzda gerçekleşmesiyle oldukça hareketli bir aya başlıyorsunuz. Yeni bağlantılar kurarak hayatınızda bazı değişimler söz konusu olabilir. Alacağınız yeni kararlar ile ekeceğiniz tohumlar dolunaya kadar etkili olacaktır. 166 yılda bir gerçekleşen Jüpiter ve Neptün kavuşumuna Venüs’de eşlik edecek. Ruhsal anlamda gelişeceğiniz etkiler alabilirsiniz. Alacağınız kararlarda ilahi akışa teslim olmanız sizleri büyütebilir. Dolunay verdiğiniz kararların neticelerini görmenize yardımcı olabilir. Dolunay ile ikili ilişkileriniz açısından önemli konular ortaya çıkabilir. Maddi konularda önemli fırsatlar kapıda mayıs ayında ekinlerinizi biçebilirsiniz.
Kristal : Morganit
Esans : Portakal
Olumlama : Keyifli bir gevşeme durumunda anın tadını çıkarıyorum.


***********************


Boğa Burcu Mart Ayı Burç Yorumu : Sevgili Boğa ve yükselen Boğa burçları; 2 Nisan’da Koç burcunda bir yeni ay yaşanacak. Yeni ay ile birlikte artık sorumluluklar almak ve adım atmak gerekebilir. Karar alma açısından derin düşüncelere dalabilirsiniz. . 166 yılda bir gerçekleşen Jüpiter ve Neptün kavuşumuna Venüs’de eşlik edecek geleceğinizi şekillendirmek açısından hayallerinizi gerçekleştirecek fırsatlar ve şanslar getirebilir. Sosyal ortamlara girebilir, arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Sosyal yardım projelerine katılabilirsiniz. Dolunay ile birlikte çalışma hayatınızda yeni kararlar alarak yapılandırmanız gerekebilir. Sevdiğiniz insanla aranıza doğru olmayan zanların girmesine izin vermeyin.
Kristal : Sitrin
Esans : Sardunya Çiçeği
Olumlama : Merakım sayesinde kolaylıkla öğreniyorum.


***********************


İkizler Burcu Mart Ayı Burç Yorumu : Sevgili İkizler ve yükselen İkizler burçları yeni ay ile birlikte sosyal yaşamınız ve ilişkilerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. 166 yılda bir gerçekleşen Jüpiter ve Neptün kavuşumuna Venüs’de eşlik edecek iş ve kariyer hayatınızda önemli fırsatlar sunabilir. Kariyerinizde kartlar yeniden dağıtılabilir. Dolunay sosyal çevrenizi ve aşk ilişkilerinizi gözden geçirmenizi sağlayacak. İlişkilerinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Beklemediğiniz gelişmeler karşısında sakinliğinizi korumanız faydalı olacaktır.
Kristal : Akuamarin
Esans : Hanımeli
Olumlama : Geçmişi gönderip, yüzümü şimdiye dönüyorum.


***********************


Yengeç Burcu Mart Ayı Burç Yorumu: Sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç burçları, Yeni ay ile birlikte iş ve kariyer hayatınıza dair yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni iş fırsatları ve projelerinizle ön plana çıkmanız mümkün. 166 yılda bir gerçekleşen Jüpiter ve Neptün kavuşumuna Venüs’de eşlik edecek eğitimler, hobiler, devam eden hukuki süreçler, yurtdışı ile ilgili konularda şanslar ve fırsatlar kapınızı çalabilir. Dolunay iş ve aile hayatınızla ilgili konularda neticelenmeler gösterebilir. Ebeveynlerinizle ilgili konular dolunay ile gündeme gelebilir. Yakın dostlarınız ve sevdiklerinizden destek görebilirsiniz.
Kristal : Topaz
Esans : Çam
Olumlama : Yaratıcı güçlerimi, var oluşumdaki başarı ve amacın kaynağı olarak bilinçli bir şekilde kullanıyorum.


***********************


Aslan Burcu Mart Ayı Burç Yorumu: Sevgili Aslan ve yükselen Aslan burçları; yeni ay ile birlikte yabancı kaynaklı projeleriniz ve yurtdışı bağlantılı konularınızla ilgili yeni kararlar ve fikirler getirebilir. Eğitim hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. 166 yılda bir gerçekleşen Jüpiter ve Neptün kavuşumuna Venüs’de eşlik edecek ortaklarınız ve ya finans konularında gelişmelere sebep olabilir. Maddi konularda planlı ve programlı hareket etmenizde fayda var diyebiliriz. Ticaret ile uğraşanlar için askıda işler tamamlanabilir. Yeni yatırımlarda bulunabilirsiniz.
Kristal : Malahit
Esans : Turunç Yağı
Olumlama : Yaptığım her şey öz güvenimi destekliyor.


***********************


Başak Burcu Mart Ayı Burç Yorumu: Sevgili Başak ve yükselen Başak burçları yeni ay ile birlikte maddi konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni yatırımlar, kredi ya da borç altına girilebilir. 166 yılda bir gerçekleşen Jüpiter ve Neptün kavuşumuna Venüs’de eşlik edecek ilişkiler konusunda son derece önemli gelişmeler ve iyileşmeler gerçekleşebilir. Dolunay ile birlikte beklediğiniz finansal destekler gerçekleşebilir. Ticari bağlantılarınız artabilir. Medya, iletişim, reklam, satış, yayıncılıkla ilgili konularda işinizle ilgili olarak eyleme geçebilirsiniz. Maddi kazançlar sağlayacağınız fırsatlar yakalayabilirsiniz. Değerlendirmeyi unutmayın.
Kristal : Kaplangözü
Esans : Erik Çiçeği
Olumlama : Güven, mutluluğumun üzerinde durduğu güçlü temeldir.

***********************


Terazi Burcu Mart Ayı Burç Yorumu : Sevgili Terazi ve yükselen Terazi burçları; yeni ay ile birlikte ikili ilişkilerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. 166 yılda bir gerçekleşen Jüpiter ve Neptün kavuşumuna Venüs’de eşlik edecek ruhsal ve fiziksel önemli etkiler alabilir. Mevcut durumda kontrol ve tedavilerinizden olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Dolunay bir çok anlamda önemli tamamlanmalar getirebilir. İlişkilerinizle ilgili ve kendinize dair yapacağınız yeni girişimlerin neticelenmesi mümkün görünüyor. Hukuki bazı konular veya davaya konu olacak durumlar için uygun bir zamandasınız.
Kristal : Kunzit
Esans : Menekşe
Olumlama : Yaptığım ve yapmadığım tüm şeyler gerçeğin, sevginin ve bilgeliğin gelişmesine katkıda bulunuyor.


***********************


Akrep Burcu Mart Ayı Burç Yorumu: Sevgili Akrep ve yükselen Akrep burçları; yeni ay ile birlikte iş hayatınız, iş arkadaşlarınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Hayatınıza spor gibi daha aktif olacağınız yeni rutinler ekleyebilirsiniz. 166 yılda bir gerçekleşen Jüpiter ve Neptün kavuşumuna Venüs’de eşlik edecek bekarsanız, aşk arıyorsanız, çocuk istiyorsanız olumlu etkiler alabilirsiniz Bazılarınız yeni hobiler edinirken bazılarınz ise yeni bir ilişkiye başlayabilir. Dolunay ile birlikte sağlık konularında aldığınız kararların etkilerini görebilirsiniz. Hem sağlığınızı hem de düzeninizi olumlu anlamda düzenleyebilirsiniz.
Kristal : Yeşim
Esans : Papatya
Olumlama : Çevremdeki dünyanın tüm enerjileri sadece kaldırabildiğim kadar ve yetişmemi desteklemeye geliyor.


***********************


Yay Burcu Mart Ayı Burç Yorumu: Sevgili Yay ve yükselen Yay burçları yeni ay ile birlikte aşk hayatınız, sosyal ortamlarınız, hobileriniz, yetenekleriniz etki alacak. Yeni ay ile birlikte ilişkilerinizle ilgili yeni kararlar alabilir ve yeni adımlar atabilirsiniz. 166 yılda bir gerçekleşen Jüpiter ve Neptün kavuşumuna Venüs’de eşlik edecek aile ve ev hayatınızda uzun zamandır planladığınız konuları gerçekleştirme fırsatı bulabilirsiniz. Ev değiştirmek, taşınmak, ev içerisinde bazı düzenlemeler yapmak için de güzel etkiler altındasınız. İlişkilerinize dair önemli kararlar verebilirsiniz. İkili ilişkileriniz yolunda gidebilir. Ertelediğiniz konular ile yüzleşmeler yaşayabilir; yeni yatırımlar ya da kendinize yatırım söz konusu olabilir.
Kristal : Turmalin
Esans : Tarçın
Olumlama : Yaşamımda mutluluğa yer açılsın diye bana birazcık doyum veren şeyleri dışlıyorum.


***********************


Oğlak Burcu Mart Ayı Burç Yorumu : Sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak burçları, yeni ay ile birlikte ev ve aile hayatınızda yeni kararlar alabilirsiniz. Ebeveynlerinizle ilgili ilişkileri düzeltmek için iyi bir zaman dilim fakat duygularınızı kontrol edebilmeyi unutmamalısınız. 166 yılda bir gerçekleşen Jüpiter ve Neptün kavuşumuna Venüs’de eşlik edecek projeler, anlaşmalar, eğitim konularında olumlu gelişmeler olabilir. Yakın çevrenizle yaşadığınız küslükler ortadan kalkabilir. Bazılarınız evlenebilir hatta aile kurmayla ilgili fikirleriniz değişebilir.
Kristal : Kristal Kuvars
Esans : Nane
Olumlama : Hoşgörü içinde yaşayış, ilişkilerimi mutlulukla doldurmama yardım ediyor.


***********************


Kova Burcu Mart Ayı Burç Yorumu : Sevgili Kova ve yükselen Kova burçları; yeni ay ile birlikte yeni projeler, yeni anlaşmalar söz konusu olabilir. Yolculuklarda yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. 166 yılda bir gerçekleşen Jüpiter ve Neptün kavuşumuna Venüs’de eşlik edecek maddi konularda hayallerinizi gerçekleştirmenize destek olabilir. Uzun zamandır finansal anlamda beklediğiniz kolaylıklar artık elinize geçebilir. . Maddi anlamda aldanma ve kandırılmalar söz konusu olabilir. Dolunay ile birlikte yaptığınız anlaşmalar ilgili ya da çabalarınızla ilgili haberler alabilirsiniz. İthalat, ihracat, medya, yurtdışı, hukuki konularda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Yeni işbirlikleri ve fırsatlar ile kazançlar sağlayabilirsiniz.
Kristal : Kaplangözü
Esans : Melisa
Olumlama : İçimdeki aldanış ve kuşkum, gerçeği ve derin güveni açıklığa kavuşturmama izin veriyor.


***********************


Balık Burcu Mart Ayı Burç Yorumu : Sevgili Balık ve yükselen Balık burçları; yeni ay ile birlikte yeni kazançlar ve maddi konular gündeme gelebilir. Yeni anlaşmalara imza atabilirsiniz. 166 yılda bir gerçekleşen Jüpiter ve Neptün kavuşumuna Venüs’de eşlik edecek hayatınızın bir çok alanında ummadığınız fırsatlar yakalayabilirsiniz. Dolunay ile birlikte maddi konularda bütçenizi yeniden değerlendirmeniz mümkün görünüyor. İstek ve arzularınızı fark ederek kararlarınızı bu yönde almanız yerinde olacak ve size gerekli motivasyonu sağlayabilir. Kendinizi yeniden inşa etme isteği duyabilirsiniz.
Kristal : Ametrin
Esans : Paçuli
Olumlama : Kullanmadığım tüm yaşam güçlerini tamamen ve sevinçle evrene geri veriyorum.




Havvanur İncekara - Mistikalem
 
nisan2.jpg

KOÇ NİSAN 2022


Koçlar genellikle geçmişe takılmazlar geleceğe çevrilidir yüzleri, ancak bu ayın başlangıcında geçmişi gözden geçirdiğinizi görüyorum. Kalbinizin derinliklerini araştırdığınızı ve geçmişe dair nostaljik duygular taşıdığınızı söyleyebilirim. Bir miktar dış dünyanın karmaşasında geri çekilip içe dönüp bir içsel değerlendirme yapma zamanına gelmiş olabilirsiniz. Evle ilgilenmek eşinize özen göstermek ve yuvada yapılması gerekenleri ele almak isteyebilirsiniz. 1 Nisan’da gerçekleşecek yeniay sizleri gelecek projelerine odaklayacak ona şüphe yok ancak zihin işlerle ve planlarla meşgul olurken ruhunuz başka bir boyutla bağlantıda olacak. Sizi yoran ve zayıf düşüren ne varsa bunları daha derinden hissedebilirsiniz. Bunun yanı sıra güzelleşmek spora yapmak kendinize çeki düzen vermek ve daha fazla görünümünüze önem vermek için değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Çekici olacağınız ve dikkat çekeceğiniz bir aydasınız. Ayın ortasında gerçekleşecek dolunay sizleri ilişkilere odaklı kılacak. Evlilik, özel ilişkiler ve iş ortaklıkları konusunda karar alma zamanıdır. İlişkilerde denge kurmak orta yolu bulmak ve adil bir paylaşımla ilerlemek için neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. Bazılarınız bir ilişki konusunda tamam mı devam mı kararını alabilir. İlhama açık duygusal nostaljik dürüst ve cesaretli davranacak ve bir yandan da ilişkileri iyi ele almanız gereken bir ayda olacaksınız.




BOĞA NİSAN 2022


Oldukça yoğun geçirdiğiniz birkaç sonunda bu ay biraz daha yavaşlamak ve kendinize dönmek ve bakmak durumunda hissedebilirsiniz. Ayın başında biraz içe dönmek kalabalıklardan uzaklaşmak ve kendi başınıza kalmak için kendinize zaman ayırabilirsiniz. Yalnız kalmak sizi daha verimli kılacak, zihninizi toparlayıp gelecek planlarına daha net odaklanabileceksiniz. Tek başına çalışarak üzerine odaklandığınız bir çalışma projeniz de olabilir. Son rötuşları attığınız ve ortaya çıkarmak için çaba sarf ettiğiniz işleriniz olabilir. Bunu önümüzdeki ay rahatlıkla başlatabilir ve hayata geçirebilirsiniz. Bu ay kültürel faaliyetler yapmak gezmek görmek ve arkadaşlarla veya yakın çevrenizle bir arada etkinlikler yapmak için oldukça fırsatınız var. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs yüceldiği Balık burcunda sizin sosyal alanınızda yer alacağı için sevgiyi şefkati ve yardımlaşma duygusunu derinden hissedebilirsiniz. Gelecekte yapmak istediklerinizi düşünüp, hayallerinizi gerçekleştirecek planların ne olduğunu bulup bunun için özlem duyacağınız ve harekete geçmek için adım atacağınız bir zamandasınız. Ayın ortasında yer alacak dolunay sayesinde hem iş hayatınızı dengeye oturtmak hem de iş hayatındaki ilişkileri yeniden ele alıp mükemmelleştirmek için size bir fırsat verecektir. Bunun yanında zayıflamak yeme içme düzeninize önem vermek böbreklere mesaneye ve üreme organlarına özen göstermek gerekebilir.




İKİZLER NİSAN 2022


Ayın başında gerçekleşecek yeniay sayesinde Nisan’a sosyal bir kelebek gibi hareketli ve temposu yüksek bir giriş yapıyorsunuz. Bu ay kariyer alanında kanatlarınızı açıp yükseklere uçmak mümkün olacak. Hem sosyal anlamda hem mesleki konularda sizi yukarı taşıyacak adımları atmak ve kararları almak için fırsatınız olacak. Sosyal ağınızı geliştireceğiniz ve var olan sosyal çevrenizin nimetlerinden faydalanacağınız bir aydasınız. Sosyal medya ve internet mecralarında aktif olabilirsiniz. Bu ay aşk ta var yıldızlarda. Aşk hayatınızla ilgili yeni ilginizi çekecek birileri ile karşılaşabilirsiniz. İlişkilere candan samimi ve dengeli yaklaşabileceğiniz ve ilişkilerde birbirinizin hayallerine ve yapmak istediklerine destek olacağınız ve yardımlaşacağınız günlerdesiniz. Yaratıcı çalışmalarda, gruplarla veya ekiplerle yapacağınız etkinliklerde parlayacaksınız. Denge kuran uyum sağlayan ve arabuluculuk yapan tarafınız aktif olacağı için bu ay insanların gözdesi olmanız çok olası.




YENGEÇ NİSAN 2022


Ayın başında gerçekleşecek yeniay sayesinde iş hayatınızda işlerinizi derleyip toparlayacağınız ve başarı elde edip parlayacağınız günlerdesiniz. İş hayatınızda kurduğunuz ilişkiler bu ay önem kazanıyor veya mesleki anlamda yapmak istediklerinizle ilgili yakın çevrenizden alacağınız fikirler ve göreceğiniz destek sizi mutlu edecek. Yeni bir iş çevresine veya kontakt kişilere ulaşmak bu ay mümkün olacak. sadece pozitif olana odaklanmak ve gelecekte yapmak istediklerinize yönelmek duygusu içinde olabilirsiniz. Sizi yolunuzdan çevirecek negatif etkilere takılmadığınızı görüyorum. Bu ay halletmeniz gereken resmi veya hukuki işleriniz başvurularınız veya bir konuda onay beklediğiniz bir durum varsa olumlu bir akışta ilerleyecektir. Ayın ortasında eve aileye eşinize ve yuvanıza odaklanabilirsiniz. Evdeki iletişimi dengelemek ve ailenin isteklerini gerçekleştirmek için yapacağınız fedakarlıklar olabilir. Kendi işini yapmak isteyen veya evden çalışanlar için bu ay yeni iş veya ticari fırsatların çıkabileceği görülmektedir. Nisan kariyer hedeflerinize doğru yelken açtığınız bir ay olacak.




ASLAN NİSAN 2022


Bu ay özel ve önemli ilişkilerde yapıcı olmanın zamanı, ilişkilerde denge kurmak için daha fazla çaba sarf ettiğinizi görebilirsiniz. Kişisel hayatınızda veya işle ilgili konularda birileri sizden daha fazla performans veya konsantrasyon talep ediyor olabilir. Siz ilgi görmek isterken birileri bana ilgi göster diye size duygusal baskı yapıyor olabilir. Fedakar davrandığınız ve yardım etme dürtüsüyle hareket ettiğinizi söyleyebilirim ama bunun sonucunda “ Ya Ben !” duygusuna kapılabilirsiniz. Bu nedenle kendinizi de koruyup dengeli bir etkileşim içinde bulunmak avantajınıza olacaktır. Uzun yolculuklar planlayabilirsiniz, eğitsel konular, uzaklarla kurulacak bağlar, ürün tanıtımı ve kampanyalar öne çıkabilir. Zihinsel konularda yaratıcı ve öncü fikirlere sahipsiniz ve kendinizi öne çıkarma konusunda başarılı olabileceğiniz bir aydasınız. Bu ay yakın çevre kardeşler akrabalar ve yakın arkadaşlarla kurduğunuz ilişkide daha duygusal kararlar alabilirsiniz ancak gökyüzü rasyonel objektif ve diplomatik davranmak gerekliliğini ortaya koyuyor. Kendinizi ikinci plana atmadan, karşınızdakilerin ihtiyaçlarına cevap verirseniz kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.




BAŞAK NİSAN 2022


Ayın genelinde sağlık, çalışma temposu ve günlük hayatta yapacağınız işlerin yoğunluğu ile uğraşmak teması ön plana çıkıyor. Kendinize özen göstermeli gerekiyorsa sağlık alanında gerekli bakımı yapmalısınız. Şeker alımı böbrekler üreme organları konusunda kendinize dikkat edebilirsiniz. İş ve çalışma koşullarınızı derleyip toparlama zamanındasınız. Dağılmış parçaları bir araya getirmek için bu ay gökyüzü size fırsat verecek. İlişkiler alanında; evlilik, uzun ilişkiler ve iş ortaklıkları konusunda alacağınız kararlar olabilir. Partnerinize şefkat göstermek anlayışlı davranmak gerekebilir. İlişkilerde karşılıklı olarak birbirinizin zayıflıklarına veya duygusal ihtiyaçlarına odaklanıp ne yapılması gerektiğini düşünebilirsiniz. Karşılıklı fedakarlık göstermek bu ayın teması olabilir. Zihninizde yeni bir iş planı veya kendinizi daha yükseklere taşıyacak kalbinizdekini gerçekleştirecek bir yaşam değişimi fikri gelişiyor olabilir. Şimdi hazırlık dönemi yaza doğru bunları gerçekleştirmek için çok daha fazla şansınız olacak.




TERAZİ NİSAN 2022


İlişkiler, flört, uyum sağlamak, denge kurmak, sevdiğinize eşlik etmek ve iş birlikleri kurmak bu ayın önemli temalarından olacak. Burcunuzda gerçekleşecek dolunay ve ilişkiler alanınızda yer alacak yeniay sayesinde bu ay kalbinizin götürdüğü yere gitmek için enerji dolu olacaksınız. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs artık Balık burcunda ve bu geçiş sizi ilişkiler alanında yumuşatacak ve romantik kılacak etkiler yansıtıyor. Eğer kalbiniz boşsa yeni bir aşka yelken açmak için şansınız var. İlişkiniz varsa tekrar aşkı tazelemek ve körüklemek için adım atabilirsiniz. Karşılıklı romantik jestler yapmak ve ilişkinin sizi mutlu eden yanları ve birbirinize kattığınız değeri tekrar fark etmek için önemli bir zamandasınız. Mesleki anlamda kariyer hedefleriniz doğrultusunda, iş birlikleri yapmak ve ticari olarak atılımlar yapmak için fikirleriniz var ve öne çıkabilir el sıkışabilirsiniz. Görünümünüzü yenilemek, kendinizi daha iyi hissetmek için neler yapabileceğinizi düşünmek ve hatta sağlıklı olmak için ne gerekiyorsa yapmak için cesaret bulabilirsiniz.




AKREP NİSAN 2022


Bu aybaşında sağlık ve bedensel bütünlük sizler için önemli olabilir. Günlük hayatınızı planlamak, ruh ve beden bütünlüğüne odaklanmak ve dinlenmek için kendinize vakit ayıracaksınız. Günlük temponuzu hızlandıracak iş planlarınız olabilir. Öncü fikirler ve cesaretle yeni projelere atılabilirsiniz. Ancak bir yandan da iş alanındaki ilişkiler önem kazanmakta, denge kurmak barışçıl davranmak ve gerekiyorsa alttan almak için çaba sarf etmelisiniz. Yapacak çok iş var bu ay, diğer taraftan yapmak istediklerinizi aklı başında ve rasyonel bir planla ilerletmek akıllıca olacaktır. Her gereksiz işe maile konuşmaya girmemek zaman yönetimi yapmak bakımından önemli, kendinize de vakit ayırmanın gerekliliği ortada. Bu ay sağlıklı beslenme ve spora başlamak için oldukça uygun. Aşk ve romantizm alanında çok tatlı etkiler altındasınız burcunuzun yönetici gezegeni Mars aşk ve flört alanınıza geçiş yapıyor, kalbi boş olanlarınız için yeni bir flört yaşama olasılığı oldukça artıyor. Aşkla işim olmaz diyenleriniz bile bu ay kalbinin sesini dinleme eğilimimde olabilir ve romantik bir şeyler yaşamak için istekli olabilir. Yaratıcı yanınız aktif ve ilhama açıksınız. Size keyif ve zevk katacak konulara yönelebileceğiniz eğlenceli bir aya giriş yapmaktasınız.






YAY NİSAN 2022


Bu ay aşk ilişkiler ve sosyal yaşam ile ilgili gelişmelerin olabileceği bir dönemdesiniz. İlişkilerle ilgili kararlar aldığınız, sosyal çevrenizi gözden geçirdiğiniz ve arkadaşlıklarınızı yeni bir denge kurmak adına ele aldığınız bir ay olacak. İlişkilerde yeni başlangıçlar zamanı. Cesur dürüst kararlı ve ateşli bir enerjiyle önünüze bakacaksınız. Gezmek görmek sosyalleşmek ve eğlence hayatınızı canlandırıp, yeni keşifler yapıp kalbinizin götürdüğü yere gitmek isteyeceksiniz. Hobiler, yaratıcı çalışmalar, ilginizi çeken gruplara girmek ve mesleki olarak sizi parlatacak topluluklara girip kültürel etkinlikler yapma fırsatınız olacak. Bu ay ev aile yaşamına da önem vereceksiniz. Evde yapılması tamir edilmesi düzenlenmesi veya dekore edilmesi gereken bir şeyler varsa bunlara el atabilirsiniz. Evde daha fazla arkadaş ağırlamak isteyebilirsiniz veya evde huzur bulmak için ruhunuza iyi gelen şeylerle uğraşabilirsiniz. İçe dönmek zayıflıklarınızı görmek ve gücünüzü elinizden alan konuları ele almak ve farkındalık kazanmak için harika etkiler altındasınız. Bazılarınız için özel yaşam mesleki konuların önüne geçebilir ve öncelikle dengeye oturtulması gereken bir tema içerebilir.




OĞLAK NİSAN 2022


Bu ay temel yaşam düzeninizin temelleri ne kadar sağlam veya değil bunu test etmek için önemli günlerdesiniz. Uzun zamandır gökyüzü burcunuzu zorlayan vurucu kırıcı etkiler yansıtmaktaydı. Umarım başınızı suyun üzerine çıkarmış ve durum hakim olacak değişimleri yapmış ve değişimlerin getirdiklerini sindirmişsinizdir. İş ve özel yaşam alanlarınızda yer alacak yeniay ve dolunay enerjisi sizi bu ay yapmak istedikleriniz konusunda netleştirip gereken enerjiyi size verecektir. Öncelikle iş hayatında dengeli barışçıl ve diplomatik davranabileceksiniz ve ilişkilerin sağlam tutulması için farkındalıkla hareket ederek sosyal ağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Bir yandan da kendi gerçekliğinize uygun bir netlikle istemediklerinize sınır çizmek ve hayır demek fırsatınız var. Eviniz ve yerleşiminiz ile ilgili kararlar alabilir taşınmak ev almak satmak veya aileyle ilgili sorunlara el atmak için harekete geçebilirsiniz. İş değiştirmek veya kariyer alanında değişiklik yapmak için güçlü bir istek duyabilirsiniz. Gökyüzünde yer alan güçlü Balık etkisi sizi ruhsal olarak rahatlamaya huzurlu olmaya ve spiritüel anlamda şifa bulmaya yönlendiriyor. Zihniniz daha ilhama açık ve sezgileriniz güçlü. Yazmak anlatmak konuşmak ve kendinizi ifade etmek önem kazanıyor ve bunu yaptıkça bu ay parlayacaksınız.




KOVA NİSAN 2022


Bu ay kararlar almak için önemli bir zaman. Büyük bir sıçrama yapmak üzere beklemede gibisiniz. Önümüzdeki dönemde kazançlarınızı artıracak yükselişi yapmak üzere enerji biriktirmektesiniz. Spiritüel konular, sanat ilham ve yaratıcılık içeren konular size keyif verecek ve bu alanlara ister zihinsel ister maddi olarak gelişmek adına yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak istiyorsunuz, sevdiklerinize kendinizi ifade etmek ve sosyal çevrenizde kendinizi daha candan içten anlatmak ihtiyacındasınız. Kendi kalbinizde ne olup bittiğini önemsediğiniz ve hissettiklerinizi anlatmak ve buna uygun bir davranış modu veya yol belirlemek sizin için önemli olacak. Eğitsel konular zihinsel faaliyetler kısa yolculuklar sosyal medya satış pazarlama fikirleri paylaşmak ve ticari girişimler sizler için önemli olacak. Kardeşler yakın çevre ve arkadaşlarla ilişkilerde inisiyatifi ele alıp onlara destek olacak ve sosyal çevrenizde dengeleyen barışçıl ve diplomatik tavrınızla ilişkileri rayına oturtan bir rol üstleneceksiniz.




BALIK NİSAN 2022


Bu ay parlamak ve öne çıkmak için harika bir ay olacak. gökyüzündeki gezegenler burcunuzda konumlandı ve ayın büyük bölümünde size süper enerji katıyor olacak. sizin için neyin gerçekten önemli olduğuna karar verdiğiniz bir ay olabilir. Kendinize zaman ayırın yapmak istediklerinize odaklanın ve bunları başarmak için içinizde var olan gücü toparlayın ve harekete geçin. Kazançları artırmak ve kaynakları gelecekte size daha çok gelir ve refah getirecek alanlara yönlendirmek için plan yapabilirsiniz. Yaratıcılığınız bu ay üst seviyede ve bu enerjiyi yapmak istediğiniz işlere yönlendirip verim alabilirsiniz. Dış görünümünüz sağlığınız ve ilişkileriniz bu geçişlerden olumlu etkilenecektir. Kendinize bakmak ev daha sağlıklı yaşamak için istekli olabilirsiniz. Çekiciliğiniz artacaktır ve karşı cinse oldukça tatlı cazip ve karizmatik geleceğiniz bir zamandasınız. Yaşamınızı yeni bir rotaya oturtmak ve ilişkilerde maksimum faydayı görmek adına bu Balıkta yer alan gezegenlerin keyfini sürmenizi dilerim.




Sevgiler,
Naz Bayatlı
 

Önce Yükselen Burcunu Okumayı Unutma!


nisan12 (4).jpg

Nisan’a Yepyeni bir enerjiyle başlıyorsun Koç!​


Hoş geldin Sevgili Koç ve Yükselen Koç;

Nisan ayına yani senin ayına tam da senin burcunda bir Yeni Ay ile giriş yaptık Sevgili Koç ve Yükselen Koç, elbette bu yeni ayın yenilik enerjisini en çok hissedecek olan da sensin. Kendinle ilgili yepyeni kararlar, kendini ortaya çıkaracağın yeni adımlar atabilirsin Nisan’ın ilk haftalarında, cesaretin tam, özgüvenin de yüksek. Üstelik Merkür de senin burcunda seyahatte, kendinle ilgili çok önemli kararların eşiğindesin ilk hafta. Bu zihnini biraz yorsa da bu ayın sana ödülleri var, hem maddi konular, kariyer hem de bilinçaltını rahatlatacak, seni korkularından arındıracak güzel gelişmeler de yolda.

5 Nisan’da Venüs’ün, 15 Nisan’da da Mars’ın Balık burcuna geçişiyle senin için tam anlamıyla bir şifa süreci başlıyor. Seni bunaltan, ruhunu daraltan, belki kimseye söylemeden mücadele verdiğin o ruhsal sıkıntılarına Venüs ve yönetici gezegenin Mars ilaç gibi gelecek. Üstelik yine bu alanda seyahatte olan Jüpiter, 12 Nisan’da Neptün’le de kavuşuyor, tam anlamıyla bir ruhsal doyum bu senin için, gerçek bir şifa. Sadece bunun seni kurban psikolojisine düşürmemesine, derinlere indirmemesine dikkat et, iyileşmek için kullan bunu, yöneticin Mars’ın burada olması bir miktar enerjini düşürmüş gibi hissettirebilir ama bil ki önce bilinçaltımızı iyileştirmek gerek. Buradaki bu müthiş gezegenlerin seni ilhamını yükseltme potansiyeli de var, şayet yaratıcı yönlerini kullandığın bir iş yapıyor veya hobilerini artık ortaya çıkarmak istiyorsan durma, resmen ilham akıyor zihnine Sevgili Koç ve Yükselen Koç.

16 Nisan’da tam karşıt burcun olan Terazi’de bir dolunay gerçekleşiyor, yani burası 7. Evin, mevzumuz da ilişkiler :) Bu dolunay Pluto tesirli, yani sert dönüşümler ve keskin kararlara gebe, şayet bitmesi gereken bir ilişkinin eşiğindeysen bu ilişkini sonlandırabilir, çünkü ilişkinin asıl kriz noktalarını tümüyle ortaya çıkaracak. Öte yandan hayatında kalması gereken ilişkinin de bağlarını kuvvetlendirir, birbirinize daha çok bağlanmanızı sağlar. Tam anlamıyla bir tamam mı devam mı durumuna açık bir dolunay bu.

11 Nisan’da Merkür, 20 Nisan’da da Güneş Boğa burcuna yani 2. Evine giriyor, yaklaşık 1 aylık bir süre boyunca mevzun hep para sevgili Koç ve yükselen Koç, maddi konularda avantajını artıracak, sana önemli kararlar aldıracak, kaynaklarını güçlendirebileceğin fikirler ürettirecek güzel bir süreç. Aynı zamanda bazı sözleşmeler, imzalar da gündemde kariyerinle ilgili, zira Merkür sözleşme, anlaşma ve iş, meslek temalarını içeren evlerinin yöneticisi, kariyerle ilgili önemli bir sürece imza atabilirsin.

Gelelim bu ayın en civcivli olayına :) 30 Nisan’da 2022 yılının ilk Güneş Tutulması’nı yaşayacağız Boğa Burcu’nda ve 10 derecede. Şayet Boğa, Akrep, Aslan veya Kova burcunda 5 - 15 derecelerde bir gezegenin varsa direkt etki alacağını söyleyebilirim sevgili Koç ve yükselen Koç. Yine para evinde gerçekleşecek bu tutulma sana kariyerinle, maddi kaynaklarınla ilgili çok ciddi bir dönüşüm enerjisi getirebilir. Yepyeni kararlar aldırabilir, bunun tesirlerini 2 3 aydır hissediyor olabilirsin, Haziran’a kadar da sürer zira tutulmalar geniş bir zaman diliminde tesir eder. Senin için de bu tutulmanın, hatta bu senenin tüm tutulmalarının odağı para kaynakların, maddi konuların ve kariyerin, açılışını da bu tutulmayla yapıyorsun sevgili Koç ve yükselen Koç.









Bu ay dönüşümün adımlarını atıyorsun Boğa!​


Hoş geldin Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa;

Nisan ayına Koç burcunda bir yeni ay ile giriş yapıyoruz, bu en çok senin bilinçaltını hareketlendiriyor sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, kendinden bile sakladığın, görünmeyen korkuların, derinlere attıkların gün yüzüne çıkıyor, ancak iyileş diye bu. Kendinle ilgili birçok şeyi fark edebilirsin, bazı korkularının yersiz olduğunu görebilirsin, ayrıca arkandan dönen bazı haberleri alabilirsin, yani pek gizli saklı kalmıyor ayın ilk haftasında. Bu vesileyle kendinle ilgili bir yenilenme kararı da vermen, hatta kendini dönüştürmen mümkün zira zaten bu ay sahiplendiğin tutulmayla dönüşümün adımlarını atıyorsun.

5 Nisan’da Venüs, 15 Nisan’da da Mars Balık burcuna giriş yapıyor sevgili Boğa ve yükselen Boğa, bir de 12 Nisan’da etkisini ay boyunca hissedeceğimiz bir Jüpiter Neptün kavuşumu var ki şahane. Geleceğini planlaman, hayallerini gerçek yapman, girdiğin her türlü ortamdan şahane haberlerle ayrılman, umutlarını yeşertmen için adeta gökyüzü sana destek yağdıracak. Bu ay desteğe en çok ihtiyacı olan burçlardan birisin ve bunu bilir gibi el uzatıyor sana gökyüzü. Dönüşümünü, yenilenmeni destekliyor, bu gerek kariyer gerek aşk, hangi konuda artık dönüşmen, yenilenmen, geçmişi ardında bırakıp geleceğe bakman gerekiyorsa o alanda destek verecek sana.

16 Nisan’da Terazi burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu da iş hayatınla, mesleğinle, çalışma ortamınla ilgili sana büyük bir netlik getirecek. Plutonik bir dolunay bu, tamam ya da devam kararı aldırabilir sana işinle, mesleğinle ilgili. Belki bazı güç oyunları fark edebilirsin, biraz kendine hakim olman ve bir adım geride durup neyi neden yaşadığını anlaman gerek, zira bu dolunay çalışma hayatında sana çok net kararlar aldırabilir.

11 Nisan’da Merkür, 20 Nisan itibariyle de Güneş senin burcuna giriyor Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, şayet bir Güneş Boğa olarak okuyorsan sana çok güzel bir yaş dilerim, mutlu seneler şimdiden! Bu iki gezegenin buralara gelişi aslında seni ay sonunda senin burcunda yaşanacak tutulmaya da hazırlıyor. Zira “ben” demeyi, kendinle ilgili önemli kararlar alıp bunu duyurmayı, fikirlerini herkesle paylaşmayı, kendinde artık değişmesi, dönüşmesi, bırakılması gereken her şeyi fark edip yeniye kapı açmayı sağlıyor bu geçişler. Güneş senin haritanda ev, yuva, aile alanını temsil ediyor, bu dönüşüm ailenle, yuvanla, evinle ilgili de olabilir, alacağın kararlar hayatında köşe taşı olan birçok konuyu hareketlendirecek.

Ve gelelim senin için bu ayın en önemli gündemine, 30 Nisan’da senin burcunda 10 derecede bir Güneş Tutulması yaşayacağız, 2022’nin ilk tutulmasına ev sahibisin, zaten 2022’nin senin için dönüşüm, değişim, yenilenme, önemli kararlar senesi olacağının işaretçisi bu ilk tutulma işte. Özellikle 5 – 15 derece arasında Güneş, yükselen, Ay, Venüs vb gibi önemli bir göstergen varsa net tesir alırsın, almaya başlamış bile olabilirsin zira tutulmaların tesirleri birkaç ay önce ve sonrasına yayılır. Kendinle ilgili çok önemli bir kararı duyurman, değişimin ayak seslerini hissetmeye başlaman mümkün. Mayıs ayında tam karşıt evinde yaşayacağın Ay tutulmasına kadar gündem az çok kendini belli eder. Değişime direniş seni sadece krize sürükler, zira zaten Uranüs’ü de bünyende taşıyorsun, seni dönüştürmek, yenilemek için, eski yüklerini atman için Uranüs de bu tutulmaları bekliyordu zaten :) Yepyeni bir sen olmaya hazırlan sevgili Boğa ve yükselen Boğa, kariyer, ilişkiler, evlilik veya evin, sırtındaki yük her neyse o alan dönüşüme doğru gidiyor bu tutulmada.










Hayallerin için adım at bu ay İkizler!​


Hoş geldin Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

Bu aya Koç burcunda canlandırıcı, başlangıca yönlendiren bir yeni ay ile giriş yapıyoruz. Gelecek planların, hayallerin, projelerinle ilgili artık adım at diyor sana bu Koç Yeni Ayı sevgili İkizler ve yükselen İkizler, zira kariyer evin de şahane bu ay. Şayet bir planın, projen, kendini ortaya koyacağın bir fikrin varsa hiç durma zira yönetici gezegenin Merkür de bu yeni ayda tesirli ve seni özellikle gelecek hayallerinle ilgili çok destekliyor, tek istediği adım atman, özellikle ilk haftalarını sakın es geçme.

5 Nisan’da Venüs, 15 Nisan’da da Mars Balık burcuna geçiş yapıyor, işte bu geçişle kariyer alanında sana müthiş destekler geliyor sevgili İkizler ve yükselen İkizler, hem maddi olarak seni rahatlatacak hem de hayalini kurduğun şeyleri gerçek yapacak tesirleri var bu geçişlerin, çünkü 12 Nisan’da da tüm ay tesirini hissedeceğimiz Jüpiter Neptün tam kavuşumu gerçekleşiyor yine bu kariyer alanında. Zaten ayın başından seni destekleyen enerjiler çoğalarak ay boyunca sana şans, fırsat yağdıracak kariyerinle ilgili. Tek dikkat edilmesi gereken her şeyi akışa bırakmamak :) Nasılsa şanslıyım diye düşünüp oturduğun yerden bir şey gelmesini bekleme yani, adımını at, hamleni yap, “bu da olmaz artık” dediklerin için bile bir şeyler yap, karşılığını alman mümkün.

16 Nisan’da Terazi burcunda bir dolunayımız var, bu da aşk, meşk, flörtler konularında sürüncemede kalmış, sakız olmuş durumları netliğe kavuşturuyor. Plutonik yani dönüşüm enerjisi fazla olan bir dolunay bu sevgili İkizler, tamam – devam kararını verdirebilir sana. Yalnız bu kararı alırken duygularına da yenilme, ani, fevri davranma. Aynı zamanda buradaki bir dolunay “kendini ortaya koy” diyen de bir dolunaydır, aşk, flört konularının yanı sıra yetenekli olduğun konuları da ortaya çıkarabilir, parlayabilirsin zira Dolunay seni parlatacak olan 5. Evde.

11 Nisan’da Merkür, 20 Nisan’da da Güneş Boğa burcuna giriş yapıyor, seni kendine, içine döndürüyor 1 aylık bir süre ile sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Biri yönetici gezegenin, diğeri de kararlar, fikirler, düşünceler evin olan 3. Evin yöneticisi olan Güneş, her ikisi de haberlerle, kararlarla, iletişimle ilgili senin özelinde. Bu iki gezegenin 12. Evine yani ardında bıraktığın, görmediğin, bilinçdışını temsil eden alanda yaklaşık 1 ay boyunca seyahat edecek olması seni kendi içine döndürecek ve özellikle geçmişten bu yana zihnini kurcalayan, seni zorlayan, ruhunu sıkıştıran konulara ışık tutacak, bu aydınlanma da getirecektir sana. Aynı zamanda bu vesileyle 1 ay sonrasında sana dönecek gezegenlere de bir hazırlık süreci, bazı kararlar almana da vesile. Daha çok içine döneceğin, kendini fark edeceğin bir dönem bu 1 aylık süreç özünde.

Peki bu ayın en önemli gündemi olan Boğa burcunda Güneş tutulmasına gelelim şimdi, bu da yine Merkür ve Güneş’in seyahatte bulunduğu 12. Evinde gerçekleşiyor, yani bilinçaltında. Şayet 5 – 15 dereceler arasında Boğa burcunda veya tam karşısında yer alan Akrep burcunda bir gezegenin varsa tesirini hissetmen daha olası sevgili İkizler. Bu tutulma arkanda kalan evde gerçekleşeceği ve aslında bir yeni ay olduğu için kendinle ilgili bir yenilenme sürecine gireceğini işaret etmekte. Ayrıca bu tutulma tam karşısı olan çalışma, meslek, iş ortamı evini de tetikleyecek. Ayın başında, ortalarına kadar olan süreçte kariyerinle ilgili parlak gelişmelere fırsat veren Jüpiter – Neptün kavuşumunu da tetikleyeceği için sana yeni bir yol, yeni bir dönüm noktası da getirebilir, ancak bunun yolu önce zihninden, kendinden, kendine dair kararlarından geçecek.










Bu ay gezegenler sana fırsatlar dağıtıyor Yengeç!​


Hoş geldin Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Nisan ayına Koç burcunda canlandırıcı, yenileyici, heyecan verici bir yeni ay ile başlıyoruz sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, tam olarak kariyer evinde gerçekleşiyor bu yeni ay, sana yepyeni bir kariyer, bir başlangıç, belki de aklında olup da adım atmadığın birçok konuyla ilgili cesaret verecek bir yeni ay bu. Merkür tesirli bir yeni ay olduğu için özellikle yepyeni bir kararla, belki yeni atacağın bir imzayla kariyerini değiştirmen veya uzun zamandır beklediğin ancak ilerleyememiş bir konunun artık başlangıç düğmesine basılması gündemin olabilir. Aynı zamanda bu alan ebeveynler, aile temalarında da bir yenilik, önemli bir haber de getirebilir sana. Tesirini ilk iki haftasında hissedebilirsin bu güçlü yeni ayın.

5 Nisan’da Venüs, 15 Nisan’da da Mars Balık burcuna geçiş yapıyor sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, bu geçişin tesirlerini iyice büyütecek bir enerji daha var ki o da 12 Nisan’da kesinleşmekle beraber ay boyunca tesirini hissedeceğimiz Jüpiter Neptün kavuşumu. Bu Balık yoğunluğundan şanslı, mutlu, umut verici olarak yararlanacak en avantajlı burçlardan birisin, her şeyden önce ruhsal olarak çok iyileştirici, huzur verici bir geçiş, inancını yükseltecek, çözülmesini beklediğin birçok konuyu çözüme ulaştıracak, bol keseden fırsat sunacak önemli bir süreç bu. Şayet akademik konularla ilgili bir gündemin veya kariyerin varsa, bir şeyler yazıyor ve yayınlatmak istiyorsan, yaptığın işle daha geniş kitlelere ulaşmak istiyorsan, yani aslında kendini gösterebileceğin konu her ne ise gündeminde, o temayla ilgili müthiş fırsatlar seni bekliyor bu Nisan ayı boyunca. Olabildiğince pozitif, umutlu ve inançlı kalmaya çalış zira düşündüğün, hayal ettiğin birçok konuda fırsatlar yakalayabilirsin. Tek dikkat etmen gereken şansına ve evrene tamamen teslim olup adım atmadan sadece hayallerde kalmamak, çünkü Mars burada sana harekete geç demekte.

16 Nisan’da Terazi burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu da senin ev, yuva, aile, yaşam alanı temalarını tetikleyecek sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç. Plutonik bir dolunay olduğu için belki bir miktar krizli olabilir ancak günün sonunda krizli de olsa netleştiren, sürüncemede bırakmayan, nihai kararı verdiren bir dolunay bu. Taşınma gündemin varsa bu dolunay civarında netleşebilir, evin veya ailenle ilgili belirgin olmayan konular çözüme kavuşabilir. Yalnız çok da fevri davranmadan, öfkene ve duygularına çok yenilmeden, olabildiğince sağduyulu kararlar almaya çalış, çünkü duygusal kararların krizleri büyütebilir, konular her türlü senin lehine netleşecek, sen sakin kalmaya çalış yeter ki.

11 Nisan’da Merkür, 20 Nisan’da da Güneş Boğa burcuna geçiş yapıyor, yani senin gelecek planların, hayallerin, projelerin, sosyal ortamlarınla ilgili olan alana geçiyor zihnin de benliğin de. Zaten ay boyu gezegenlerden desteğin bol, bu geçiş de sana hayallerini gerçekleştirebileceğin, belki aklındaki projelere destek olabilecek kişilerle tanışma fırsatı bulabileceğin önemli bir süreç, önümüzdeki 1 aylık sürede de odağın artık geçmişte değil “gelecekte” olmalı, geçmiş arkanda kalmalı, zira yine bu alan bu ay tutulmayla da tetikleniyor.

Evet bu ayın en önemli gündemi 30 Nisan’da gerçekleşecek Boğa burcunda Güneş tutulması. Özellikle de 5 – 15 derece Boğa ve Akrep burçlarında gezegenin, yerleşimin varsa seni oldukça destekleyecek bir tutulma bu, yüklerinden arınmaya, hayallerini gerçekleştirmek için ardında bırakman gerekenlerle vedalaşmaya gönüllüysen sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, bu senenin bu ilk tutulmasıyla yollar açılmaya başlıyor senin için. Yıl boyunca gökyüzü sana “kendini göster, kendini ortaya çıkar, geleceğini şekillendir, yenilen” diyecek, bunu da ilk kez bu tutulmayla söylüyor. Planların, projelerin için adımlar at, yeteneklerini ortaya çıkar.











Kariyerinle ilgili dönüşümler başlıyor Aslan!​


Hoş geldin Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;

Nisan ayına Koç burcunda canlandırıcı, yenileyici bir yeni ay enerjisi ile başlıyoruz sevgili Aslan ve yükselen Aslan, bunun pozitif enerjisinden en çok yararlanacak burçlardan biri de sensin. Tıpkı elementin Ateş gibi canlı, yeni, hevesli adımlar atabilirsin bu yeni ayla, özellikle de akademik konular, yurt dışı bağlantıları, yaptığın işleri daha çok kitleye duyurabileceğin temalarla ilgili önemli adımların habercisi bu Nisan ayının ilk haftaları. Böyle planların varsa seni oldukça destekliyor bu yeni ay.

5 Nisan’da Venüs, 15 Nisan’da da Mars Balık burcuna geçiş yapıyor, bu geçişler sana maddi olarak müthiş avantajlar sağlayabilir. Özellikle dışarıdan elde ettiğin gelirler, krediler, şayet evli bir yükselen Aslan isen eşinin maddi kaynakları ve kariyeri ile ilgili oldukça güzel gelişmelere gebe bu Nisan ayı. Üstelik ay boyunca tesirini yoğun biçimde hissedeceğimiz ama zirvesini 12 Nisan’da yapacak olan bir Jüpiter – Neptün kavuşumu var ki yine bu alanda yani maddi konularda sana ödüller dağıtabilir, yepyeni kaynaklar getirebilir. Burada bolluğun ve kafa karışıklığının tesiriyle harcamalarında çok açılmamaya, büyük riskler almamaya dikkat et ama, çünkü çok sevsek de Neptün’ün algıyı dağıtıcı, kandırıcı, kafayı karıştırıcı tesirleri de yok değil :) O nedenle mantığı devreden çıkarmadan, gelecek fırsatlar için kendin de adım atarak ilerlemeye önem ver sevgili Aslan ve yükselen Aslan.

16 Nisan’da Terazi burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu senin kararlarını, fikirlerini, zihnini, iletişimini temsil eden evinde gerçekleşiyor, bu alandaki bir dolunay sana artık çok net bir karar aldırır sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, hatta bu kararı etrafına, sevdiklerine de duyurabilirsin, bu kendinle ilgili uzun zamandır düşündüğün ancak netleştiremediğin bir konu olabilir. Sadece dikkat etmen gereken bu dolunayın Plutonik yani dönüştürücü, sert tesiri. Alacağın kararların geri dönüşü olmayabilir, bundan ötürü de fevri, ani, öfkeyle, duygularla almamaya dikkat et kararlarını, zihnini de yönetenin öfken olmamasına dikkat et.

11 Nisan’da Merkür, 20 Nisan’da da Güneş Boğa burcuna giriş yapıyor sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, kariyer konuların bu ay gündemine bomba gibi düşecek. Yıllık yorumlarda da bahsetmiştim, bu sene Boğa – Akrep tutulmalarında kariyeriyle ve yaşam alanlarıyla ilgili en büyük değişimleri, dönüşümleri, yenilikleri görecek burçlardan biri sensin, işte ilk işaretini de aslında bu senenin Boğa döngüsüyle yaşamaya başlıyorsun. Hem kararların, zihnin, fikirlerin bu alana yoğunlaşıyor hem de yönetici gezegenin Güneş’in kariyer alanına geçişiyle kendini ispatlama, gösterme, parlama devri başlıyor senin için sevgili Aslan ve yükselen Aslan. Önümüzdeki 1 aylık süre boyunca odağın buralarda, ama en çok da tutulmanın tesiriyle yaşayacaksın dönüşümleri ve yenilikleri.

Yılın ilk tutulması ve bu ayın da en önemli gündemi 30 Nisan’da Boğa burcunda yani kariyer evinde yaşanacak olan Güneş Tutulması, şayet bir de Boğa burcunda 5 – 15 dereceler arasında gezegenin var ise çok belirgin biçimde hayatına tesir edecek. Etkilerini yaşamaya başlamış da olabilirsin zira tutulmaların tesiri birkaç aylık önce/sonra dönemlere yayılır. Bu tutulma da seni kariyer alanında yeni başlangıçlara, dönüşümlere itiyor, yeni ay tesiri olduğu için de bu yenilik, eskisinden çok daha farklı, ummadığın bir alana doğru evirebilir kariyerini. Beklemediğin yerlerden alacağın bir teklifle veya aniden aklına gelen bir fikirle bu fitili bu ay ateşlemen mümkün.











Ayakların yerden kesiliyor Başak!​


Hoş geldin Sevgili Başak ve Yükselen Başak;

Nisan ayına Koç burcunda bir yeni ay ile adım atıyoruz sevgili Başak ve Yükselen Başak, bu senin maddi kaynakların ve özellikle dışarıdan elde ettiğin gelirlerinle ilgili önemli başlangıçlara, müjdelere vesile bir yeni ay. Para konusunda adım attıran, gelir kaynaklarını artırman için sana yeni kararlar aldırabilecek bir dönem özellikle Nisan ayının ilk iki haftası. Şayet evli bir Yükselen Başak isen eşinin maddi kaynakları ve kariyeri ile ilgili önemli bir başlangıç, yenilik de kapıda olabilir.

5 Nisan’da Venüs, 15 Nisan’da da Mars Balık burcuna geçiş yapıyor, burası senin tam karşıt evin olan ilişkiler, evlilik, ortaklıklar evi. Aynı zamanda buradaki bu Balık yığılmasına eşlik eden bir de Jüpiter Neptün kavuşumu var. Bunların hepsi bir arada şayet bekar bir Başak ve özellikle de yükselen Başak isen en yüksek tondan aşk çanlarının çalması demek senin için. Romantizm, tutku, ayakları yerden kesen gelişmelere hazır ol sevgili Başak. Şayet hali hazırda bir ilişkin varsa tutkusu, romantizmi artar, aranızda sorunlar varsa çözülür, buzlar erir. Ancak :) Her şey bu kadar güzel gidiyor gibi görünürken gerçeklerden uzaklaşma, karşındakini idealize etme, olduğu gibi değil “olmasını istediğin gibi görme” yönelimlerine çok çok dikkat etmelisin zira bu Neptün, romantik olduğu kadar algıları da karıştırabilir, gerçeklerden uzaklaştırabilir. Ayakların her daim yere bassın sevgili Başak ve yükselen Başak, yine tadını çıkar ama idealize etmeden.

16 Nisan’da Terazi burcunda yani yine para, maddi kaynaklar evinde bir dolunay gerçekleşiyor, bu kez konu direkt olarak senin kaynakların, emek vererek karşılığını aldıkların, sahip oldukların. Bu dolunay biraz Plutonik, yani dönüşüm enerijsi, biraz da kriz enerjisine sahip. Ani kararlarla, fevri atılımlarla gözünü karartıp düşünmeden hareket etmemeni öneririm bu dolunayda, özellikle para kaynaklarınla ilgili büyük risklere girme. Ancak işin içinde Pluto olunca şayet dönüşmesi gereken, değişmesi gereken bir maddi konu, belki kariyer konusu var ise gündeminde bunu da değerlendirebilirsin, sadece eğrisine doğrusuna iyi bakarak. Şayet kararlı durur ve acele etmezsen para konularıyla ilgili bir netlik, tamamlanma da getirir bu dolunay.

11 Nisan’da Merkür, 20 Nisan’da da Güneş Boğa burcuna giriş yapıyor, bu alanda ay sonunda gerçekleşecek olan Güneş tutulmasına zemin hazırlıyor ikisi de. Merkür senin yönetici gezegenin olarak sana müthiş destek veriyor bu geçişinde, Güneş’in de burada olması sana özellikle kariyerinle ilgili, umut ettiğin konularla ilgili yayılma, büyüme, kendini gösterme şansı tanıyor. Şayet geniş kitlelere yayılabilecek bazı işlerin varsa bu dönemi değerlendirebilirsin. Aynı zamanda yurt dışı bağlantılı konuların veya akademik kariyerinle ilgili beklentilerin varsa bu temalarda da çok destekli, zaten bu sene genel olarak alacağın kararlar, düşünceler seni olduğun yerden daha ileri taşıyacak, ilk işaretlerini de Boğa burcunda güneş tutulması ile alacaksın.

30 Nisan’da gerçekleşecek ve ayın sonuna damgasını vuracak olan Güneş Tutulması, ruhsal olarak sana iyi gelecek çok yüksek enerjiler barındırıyor içinde. Belki almaya başlayacağın önemli bir eğitim kariyerin konusunda dönüm noktasına dönüşebilir, yaptığın, yayınlamak istediğin önemli bir proje kendine ortaya çıkmak için fırsat yaratabilir, bir hukuki konu senin hayatını değiştirecek bir şekilde sonuçlanabilir. Bu tutulmadan gerçekten olumlu tesir alıyorsun sevgili Başak ve yükselen Başak, yeniden umudunu yeşertecek, inancını artıracak önemli gelişmelere gebe bu tutulma. Belki de tesirini yaşamaya başlamış olabilirsin zira tutulmaların etkileri birkaç ay önce/sonra kendini göstermeye başlayabilir. Umudunu yüksek tutman gereken bir ay Nisan ayı.










Kendinle ilgili önemli kararlar alıyorsun Terazi!​


Hoş geldin Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi;

Nisan ayını Koç burcunda canlandıran, enerji veren bir yeni ay ile karşılıyoruz sevgili Terazi ve yükselen Terazi, tam karşıt evinde yani ilişkiler, evlilik, ortaklıklar evinde yepyeni sayfalar açtıracak, seni uçuş uçuş uçuşturacak çok güzel bir yeni ay bu. Şayet bekar bir Terazi ve özellikle de yükselen Terazi isen yepyeni bir ilişkiye adım atman mümkün, özellikle Nisan’ın ilk iki haftasında. Öte yandan şayet ilişkisi olan bir Terazi isen artık ciddiye bindirecek konuşmaların olması da mümkün, Chiron da bu yeni ayda tesirli, ilişkinde var olan sorunları iyileştirebilir, kendinle ilgili yaralı hissettiğin konuları da iyileştirebilir.

5 Nisan’da yönetici gezegenin Venüs, 15 Nisan’da da Mars Balık burcuna giriş yapıyor, burada 12 Nisan’da bir de Jüpiter – Neptün kavuşumu olacak ve bunun tesirini ay boyunca hissedeceğiz. Tüm bu Balık enerjilerinin sana yansıması ise iş, meslek, ofis, çalışma ortamınla ilgili müthiş iyileştirici, güzellikler getiren, ödüller sunacak bir sürece giriş yapman. Bu sana belki yeni, parlak bir meslek sunabilir, var olan işinle ilgili fırsatlar sunabilir. Aynı zamanda bu alan sağlıkla da ilgili olduğu için şifa getirecek, hem fiziksel hem de ruhsal olarak uzun zamandır beklediğin iyileşmeyi getirecek güzel bir süreç. Burada sadece dikkat etmen gereken, özellikle iş, meslek konularında Neptün’ün dağıtıcı etkisine kapılmaman, zira olduğundan daha farklı da gösterebilir bu Neptün durumları :) Ayakların yere bassın, kararlarını sağduyuyla al, gerçekliğini sorgula, gelen güzel fırsatları da kafa karışıklığında harcama :)

16 Nisan’da bu ayın dolunayına ev sahipliği yapıyorsun sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, yani konu direkt olarak sensin bu Terazi Dolunayı’nda. Kendinle ilgili vereceğin önemli kararların, kendini ortaya koyman ve çevrene göstermen için atacağın adımların habercisi bu dolunay. Adeta tamamlanmış hissedebilirsin, sürüncemede kalmış tüm konuların cevaplarını bulup, hesapları kapatıp yola devam edebilirsin. Sadece bu dolunayın Plutonik bir enerjisi var onu atlamayalım, yani biraz krizli, dönüşüm enerjili, tamam – devam diyen bir enerjisi var, yok edici gücüyle öfkeni kontrol etmen zor olabilir, o nedenle sağduyulu kalmaya özen göster sevgili Terazi.

11 Nisan’da Merkür, 20 Nisan’da da Güneş kardeş burcun Boğa’ya giriş yapıyor ve ay sonunda yaşanacak tutulmaya zemin hazırlamaya başlıyor sevgili Terazi ve yükselen Terazi. Bu senenin para, maddi konular, maddi kaynaklar temalarında dönüşüm, değişim ve yenilik yaşayacak burçlarından birisin ve ilk fitil de işte bu ay yanıyor senin için. Merkür ve Güneş’in bu alanlardaki seyahatleri seni para kaynaklarınla ilgili dönüşüm ve yenilenmeye çağırıyor. 30 Nisan’da gerçekleşecek Boğa Güneş tutulması ile de bu maddi konularınla ilgili gelişmeler ortaya çıkmaya başlayacak. Şayet Boğa burcunun 5 – 15 derece aralığında bir gezegenin varsa çok net biçimde tesir alabilirsin. Bu şayet evli bir yükselen Terazi isen eşinin kariyeri, maddi konuları ile ilgili de bir dönüşüme gebe. Aynı zamanda kredi, miras gibi dışarıdan elde edilen gelirlerle ilgili belirgin işaretleri var bu tutulmanın.










Aşk, ilişkiler hatta evlilik, bu ay Eros’un okları senin üzerinde Akrep!​


Hoş geldin Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

Nisan ayına Koç burcunda canlandıran, yeniliğe adım attıran cesur bir Yeni Ay ile giriş yapıyoruz sevgili Akrep ve yükselen Akrep. Bu yeni ayın sana güzellikleri ise çalışma ortamından, mesleğinden, işin gücünden geliyor, yepyeni bir sayfa açtırabilecek güçte bu yeni ay senin için. Özellikle de işinle ilgili sıkıntıda olduğun konulara şifa bulman, yardım eli bulman, destek görmen ve bu vesileyle yeni bir sayfaya yönelmen mümkün. Aynı zamanda bu alan senin sağlığınla da ilgili, uzun zamandır kronik olarak devam eden bir rahatsızlığınla ilgili de olumlu ve iyileştirici bir yeni ay bu.

5 Nisan’da Venüs, 15 Nisan’da da Mars Balık burcuna giriş yapıyor sevgili Akrep ve yükselen Akrep, üstelik bu alanda ay boyunca tesirini hissedeceğimiz bir de Jüpiter – Neptün kavuşumu var. Bu senin aşk evine müthiş bir destek, ayakları yerden kesecek flörtler getirebilir, şayet bekar bir Akrep ve özellikle de yükselen Akrep isen romantizmin, aşkın tadına varacaksın bu ay. Burası aynı zamanda senin kendini gösterebileceğin, hobilerin veya yeteneklerinle öne çıkabileceğin alan, bu alandaki bu gezegen yığılımı özellikle yeteneklerini ortaya koymak için sana müthiş bir destek sağlıyor sevgili Akrep ve yükselen Akrep, yaratıcı yönünü ortaya çıkarman için muazzam bir fırsat bu. Tek dikkat edilecek konu, buradaki Neptün’ün algıları dağıtabilme, gerçekleri olduğundan farklı gösterebilme potansiyeli, yani biraz sisli puslu yapabilir bu ortalığı. O nedenle özellikle de hayatına giren flörtler, aşk hikayeleri için gözün açık olsun, olduğundan farklı veya “görmek istediğin gibi görmeye çalışmadığından” emin ol sevgili Akrep ve yükselen Akrep. Romantizmin dozu seni gerçeklerden uzaklaştırmasın.

16 Nisan’da Terazi burcunda yani bilinçdışını, gizli alanlarını, geriye attıklarını temsil eden alanda bir dolunay yaşayacağız sevgili Akrep ve yükselen Akrep. Bu da özellikle senden gizlenen bazı konuların açığa çıkmasına vesile olabilir, belki bu gizli konular biraz seni zorlayabilir. Zira yönetici gezegenin Pluto bu dolunayda epey söz sahibi, krizlerle gelen bir dönüşüm enerjisi taşıyor bu dolunay. Ancak bunu aslında olması gereken, sonuçlanması gereken bir konu olarak da düşünebilirsin, krizli olsa da aslında senin için bir fırsat. Öte yandan bu dolunayla kendinle ilgili de çok önemli farkındalıklar ve belki de ruhunu sıkan, zihnini bulandıran bir konunun çözüme kavuştuğunu da deneyimleyebilirsin, böylelikle bu sana bir kurtuluş, bir arınma sağlayabilir.

11 Nisan’da Merkür’ün, 20 Nisan’da da Güneş’in Boğa burcuna geçişiyle karşıt evin olan ilişkiler, evlilik, ortaklıklar hanen hareketlenmeye başlıyor sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, açıkçası bu ay, neredeyse ay boyunca aşk, ilişkiler, flörtler konusunda enerjiler her türlü senden yana çalışıyor :) Yeni birileriyle tanışabilir, var olan ilişkini ciddiye bindirebilir, evlilik teklifi alabilir veya sen teklif edebilirsin :) Zaten bu yıl boyunca Boğa – Akrep tutulmaları özellikle yükselen Akrep’ler için evlilik, ilişkiler konusunda ciddi işaretlerin habercisi. Bu Merkür ve Güneş geçişinin ardından da yine bu alanda, ay sonunda gerçekleşecek olan Boğa tutulması, bu temaların ilk işaret fişeğini de yakacak.

Yılın ilk Güneş tutulması, haliyle de bu ayın en önemli enerjisi 30 Nisan’da Boğa burcunda gerçekleşecek olan tutulma, senin 7. Evin olan ilişkiler evinde. Şayet bir de Boğa burcunun 5 – 15 dereceleri arasında bir gezegenin var ise tesirini çok net alırsın bu tutulmanın. Bir ilişki başlangıcı, var olan ilişkinin şekil değiştirmesi veya kariyer alanında belki bir iş ortaklığı gibi gündemlerin söz konusu olabilir. Seni oldukça dönüştürecek bir enerji bu.











Yaşam alanın şifalanıyor Yay!​


Hoş geldin Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

Nisan ayına Koç burcunda bir yeni ay ile giriş yapıyoruz sevgili Yay ve Yükselen Yay, Ateş elementi kardeşin Koç’ta gerçekleşen bu yeni ay sana yepyeni aşklar, flörtler getirebilir zira tam 5. Evin olan aşk evinde gerçekleşiyor. Ayın ilk iki haftasına kadar enerjisini hissedebilirsin bu yeni ayın. Aynı zamanda burası kendini ortaya koyabileceğin, yeteneklerini gösterebileceğin alan, varsa hobilerini, yeteneklerini, yaratıcılığını ortaya çıkarabilirsin. Enerjisi yüksek ve sana da çok iyi gelecek.

5 Nisan’da Venüs, 15 Nisan’da da Mars Balık burcuna geçiş yapıyor, yine ay boyunca etkisini hissedeceğimiz Jüpiter – Neptün kavuşumu da 12 Nisan’da kesinleşiyor, bu yoğun Balık enerjisi senin ev, yuva, aile, yaşam alanı temalarına ilaç gibi gelecek sevgili Yay ve Yükselen Yay. Şayet evinle, yuvanla ilgili olumsuz, canını sıkan durumlar varsa şifalanıyor bu ay, Venüs yaşam alanına denge ve huzur getiriyor, Mars bir miktar mücadele getirse de Jüpiter – Neptün desteği Mars’ın üzerinde. Ailen, yuvan içerisine de yoğun bir şifa enerjisi geliyor. Burada tek dikkat etmen gereken konu Neptün’ün biraz kandırabilen, algıyı dağıtabilen, olduğundan daha farklı gösterebilen enerjisi. Yeni bir şeylere imza atarken, yeni kararlar alırken gerçekliğinden ve olduğu gibi gördüğünden emin ol, zira yönetici gezegenin Jüpiter’le kavuşumda, algılarını dağıtmasın, iyileştirici ve şifa veren yönünü kullansın.

16 Nisan’da Terazi burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu senin gelecek planların, projelerin ve sosyal ortamlarınla ilgili netleşmeyen bir gündemi netleştirecek güçte bir dolunay. Sürüncemede kalan bir konunun tamam – devam kararını verebilirsin bu dolunayda sevgili Yay ve Yükselen Yay, zira biraz da Plutonik yani kestirip atma enerjisi de var. Ani öfke patlamalarına, çok fevri kararlara biraz dikkat etmeni öneririm, dönüşecek olan gündemler canını sıkmasın, kriz gibi gördüklerin senin için fırsata dönüşebilir, o nedenle sükûnetini korumaya çalış.

11 Nisan’da Merkür, 20 Nisan’da da Güneş Boğa burcuna giriş yapıyor ve ay sonunda yaşayacağımız tutulmaya zemin hazırlamaya başlıyor sevgili Yay ve Yükselen Yay, bu senin özellikle iş, çalışma ortamın, mesleğinle ilgili önemli bazı yeniliklerin, kararların olabileceğine işaret. Odağın ağırlıklı olarak çalışma ortamında. Bu yılın genel enerjisi de seni bu meslek, çalışma ortamı konularında değişim ve dönüşüme doğru götürecek sevgili Yay ve Yükselen Yay, yepyeni bir ustalık edinip bunu mesleğe de dönüştürebilirsin. Yapacağın yeni görüşmelerle kendine yeni bir meslek alanı açabilirsin.

30 Nisan’da yine bu alanda yani Boğa burcunda yaşayacağımız Güneş Tutulması çalışma hayatınla ilgili ilk işaret fişeğini de yakıyor. Özellikle de 5 – 15 dereceler arasında Boğa burcunda bir gezegenin varsa senin için daha da belirgin bazı gelişmeler getirebilir. Hatta bunları yaşamaya başlamış bile olabilirsin zira tutulmalar birkaç ay önce/sonra etkilerini gösterebilir. Bu alan aynı zamanda senin sağlık evin, sürüncemede kalmış bir konu varsa sağlığınla ilgili, bunun da çözümünü getirebilir sana bu tutulma.










Bu ay ayaklarını yerden kesecek haberler geliyor Oğlak!​


Hoş Geldin Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Nisan ayına Koç burcunda yani senin ev, yuva, aile, yaşam alanını temsil eden 4. Evinde güçlü, şifalı bir yeni ay ile giriş yapıyoruz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak, şayet ailende, evinde bir yenilik arayışındaysan, belki taşınma gündemin varsa bu yeni ay sana olumlu desteklerini sunuyor. Chiron tesirli bir yeni ay olduğu için de özellikle ev içerisinde sorun, problem olarak görülen konulara şifa ve iyileşme şansı tanıyor bu yeni ay sana.

5 Nisan’da Venüs, 15 Nisan’da da Mars Balık burcuna geçiş yapıyor, bu alan senin iletişim, haberleşme, var ise kardeşlerinle ilgili temaları barındırıyor, bu alanlarda olumlu gelişmelerin yaşanacağının işaretçisi. Zira Jüpiter ve Neptün, etkisi ay boyunca hissedilecek kavuşumunu da bu ay içerisinde 12 Nisan’da kesinleştiriyor. Oldukça şanslı ve sana mükemmel haberler getirebilecek bir enerji bu, atacağın imzaların sana müthiş şanslar sunması, alacağın kararların sana harika kapılar açması mümkün. Tek dikkat etmen gereken şey Neptün’ün yanıltıcı tesirlere de sahip olması, dikkatle, gerçeklerden uzaklaşmadan, ayakların yere sağlam basarak kararlar almanı öneririm sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak, kafanı karıştırmasın bu Neptün, zira tam zihin, düşünceler, kararlar evinde, o sebeple gözünü dört aç, gelebilecek fırsatları kafa karışıklığında harcama derim :)

16 Nisan’da Terazi burcunda yani tam tepe noktan olan kariyer evinde bir dolunay gerçekleşiyor sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, bu özellikle kariyerinle ilgili alacağın önemli bir kararın, belki de uzun zamandır sürüncemede olan bir konunun netleşmesinin işaretçisi. Ancak Plutonik bir dolunay bu, yani bünyesinde çok köklü, tamam – devam enerjisi de barındırıyor, bir anda kestirip attırmasın, köprüleri yıktırmasın sana dikkat et olur mu :) Zira kriz gibi gördüğün bir konu bir anda tepeni attırabilir, oysa aslında o senin için bir fırsat barındırıyor olabilir. Sakin kalır, metanetini korursan aslında kariyer alanında müthiş de desteği var sana.

11 Nisan’da Merkür, 20 Nisan’da da Güneş Boğa burcuna geçiş yapıyor ve ay sonunda burada yaşayacağımız Güneş tutulmasına da zemin hazırlıyor bu seyahat. Bu alan senin için oldukça şanslı, çok sevdiğimiz 5. Evde gerçekleşiyor, yani aşk, flörtler, heyecanlar, kendimizi gösterebileceğimiz konular, yeteneklerimiz, şansımız bu evin temaları içerisinde. Buradaki bu Güneş ve Merkür geçişi seni yeni birileriyle tanıştırabileceği gibi sosyal ortamlarında adeta Güneş gibi parlamana da vesile olacak, kendini ortaya çıkarabilir, göz önünde olmanın tadına doyabilirsin. Hemen ardından gelen tutulma da zaten yıl boyu aslında bu konularda, yani kendini parlatma konularında sana destek sağlayacak tutulma aksının ilk işaret fişeğini yakmakta.

30 Nisan’da Boğa burcunda yaşayacağımız Güneş Tutulması ile işte sana fırsat diyor gökyüzü sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak. Özellikle de Boğa burcunun 5 – 15 dereceleri arasında bir gezegenin varsa tesirini çok daha yoğun hissedersin bu tutulmanın. Bir aşk konusu pat diye gündemine girebilir ve hayatına kalıcı bir iz bırakabilir, aynı zamanda kendini ortaya koyabileceğin müthiş bir kapı aralanabilir. Bir de şayet evli bir Yükselen Oğlak isen bebek müjdesi de getirebilir bu tutulma :)










Para konularında şansın dönüyor Kova!​


Hoş geldin Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

Nisan ayına Koç burcunun canlandırıcı enerjisini bizlere ulaştıran bir Yeni Ay ile giriş yapıyoruz sevgili Kova ve Yükselen Kova, bu yeni ay sana yepyeni kararlar aldırabilecek güçte zira tam olarak iletişim, zihin, kararlar evinde gerçekleşiyor. Ayın ilk iki haftasında yapacağın görüşmeler sana yepyeni kapılar açabilir, tanışacağın kişiler hayatına yepyeni fırsatları sokabilir, çok şanslı ve güzel başlıyorsun Nisan ayına. Ayrıca kardeşlerinle ilgili bir gündemin de varsa olumlu gelişmeler, güzel haberler gelebilir kulağına.

5 Nisan’da Venüs, 15 Nisan’da da Mars Balık burcuna geçiş yapıyor sevgili Kova ve yükselen Kova, aynı zamanda da yine bu ay boyunca etkisini hissedeceğimiz ama tam kavuşumunu 12 Nisan’da yapacak olan bir Jüpiter – Neptün birlikteliği de var. Bu çok güçlü Balık vurguları ise sana “para, para, para” olarak dönüyor sevgili Napolyon Kova, muazzam haberler alabilirsin maddi kaynaklarınla ilgili, şahane! Adeta mucize gibi gelebilir bu para kaynaklarındaki artış sana, özellikle de yaratıcı bir iş yapıyorsan, yeteneklerini kullanabileceğin ve bundan ciddi anlamda gelir elde edebileceğin çok şahane bir dönem bu ve ay boyu da bu tesir üzerinde. Sadece dikkat etmen gereken konu Neptün’ün biraz algı dağıtıcı, sisli puslu enerjisi, bazen göründüğünden farklı gösterebilir sana gerçekleri bu Neptün, ah Neptün, o nedenle sen onun bu cezbedici tuzağına düşme, ayakların yere bassın, iyice ölçüp tartmadan bir işe girişme, gelen fırsatları da kafa karışıklığından kaçırıp gitme :) Bunun dışında zaten Jüpiter Mayıs ayına kadar ve sonrasında da Ekim – Aralık arasında sana paralar akıtmaya devam edecek. Bu ay da bu akışın en yoğun enerjisini hissedeceğin ay olacak sevgili Kova ve Yükselen Kova.

16 Nisan’da Terazi burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu da senin 9. Evin olan yurt dışı, uluslararası konular, hukuki temaların, akademik konular, yayıncılık gibi bir kariyerin varsa bu konularda bir netlik, tamamlanma enerjisine sahip, ancak biraz Plutonik olduğu için içerisinde bazı kriz ve dönüşüm enerjileri de barındırmakta. Ancak bu kriz görünümlü bir fırsat da olabilir senin için, önemli olan sağduyulu kalabilmen, olası sorunları büyütüp öfkeyle verilecek ani, fevri kararlardan kaçınman sevgili Kova ve yükselen Kova.

11 Nisan’da Merkür, 20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna giriş yapıyor ve ay sonunda yaşayacağımız Güneş tutulmasına zemin hazırlıyor sevgili Kova ve yükselen Kova. Bu da senin odağını ailen, yuvan, evin, varsa taşınma, gayrimenkul gündemin, yaşam alanınla ilgili konulara çekiyor ve bu konularda uzun süredir var olan krizlerin, sorunların çözüme ulaşması konusunda da tetikleyici bir enerjisi var. Ayın sonunda yaşanacak tutulmayla zaten bu temalarda bir dönüşüm, yenilenme enerjisi de bekliyor seni sevgili Kova ve Yükselen Kova.

30 Nisan’da yine aynı alanda yani Boğa burcunda yaşanacak Güneş tutulması ile bu aya veda ediyoruz, etkilerini yaşamaya başlamış olman mümkün, özellikle de 5 – 15 dereceler arasında Boğa burcunda bir gezegenin varsa etkisini çok yoğun biçimde hissedebilirsin bu tutulmanın. Yaşam alanını değiştirebilir, belki başka bir şehre taşınabilir, kariyerinle bağlantılı olarak evini taşıman gerekebilir, bu sene boyunca ev yuva ve kariyer alanlarında ardı ardına yaşanacak tutulmalarla hayatını dönüştürecek işaretlerin ilk fişeği işte bu tutulmayla gerçekleşiyor sevgili Kova ve Yükselen Kova










Bu ayın en şanslı burcusun Balık!​


Hoş geldin Sevgili Balık ve Yükselen Balık,

Nisan ayına Koç burcunda bir yeni ayla merhaba diyoruz, bu da senin para, pul, maddi kaynaklar hanene güneş gibi doğacak bir yeni ay sevgili Balık ve yükselen Balık. Özellikle para kaynaklarına bir yenisini ekleme, kariyerini düzene sokma, maddi imkanlarını artırma niyetindeysen oldukça şanslı Nisan ayının ilk iki haftası senin için. Aklında çeşitli girişimler yapma planı varsa oldukça destekleyici, ancak fırsatları yakalayabilmek için senin de adım atman gerek.

Bu ayın hem ciddi anlamda en şanslı hem de en çok dikkatli olması gereken burcusun sevgili Balık ve yükselen Balık, zira şans, fırsat, güzellikler oluk oluk yağıyor ancak beraberinde tehlikesi rehavet, kendini kaybetme ihtimali. 5 Nisan’da Venüs, 15 Nisan’da da Mars senin burcuna giriş yapıyor. Bununla beraber bu ay senin burcunda yoğun bir gezegen yığılımı var, zira Jüpiter ve Neptün de 12 Nisan’da tam derece kavuşuyor ancak ay boyunca aslında neredeyse dip dibeler. Bu muazzam bir fırsat, senin için mucizevi denebilecek kadar güzel, kendinle ilgili şans dilediğin, çözüm aradığın her türlü konuda müthiş destek sana. Ancak :) işin içinde Neptün de var, hem mucizelerin kaynağı hem de gözde çok büyütücü, yanıltıcı, toz pembe gösterici bir tesiri de var bu Neptün’ün, ah Neptün en iyi de sen tanırsın onun enerjisini zira senin yönetici gezegenin. Dikkat etmen gereken şey algını dağıtmaması, karar verirken kafanı karıştırmaması, seni tabir-i caizse rehavete sürükleyip uyuşturmaması. Aklın başında, ayakların yerde olsun bu ay sevgili Balık ve yükselen Balık, muazzam fırsatlar var, buna aşk da dahil iş de dahil, hangi konuda destek arayışındaysan karşılığı var ancak gerçeklerden uzaklaşmadan, hayallere kapılmadan hareket et, fırsatlar ayağına kadar gelip de kaçıp gitmesin sonra.

16 Nisan’da Terazi burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu da yine para, maddi kaynaklar, özellikle de dışarıdan elde edeceğin gelirler, şayet evli bir yükselen Balık isen eşinin maddi konuları ile ilgili bir netlik, tamamlanma, sonuçlanma enerjisi vermekte. Ancak bu dolunay biraz da Plutonik, yani kriz ve dönüşüm enerjili, biraz da kökten yıkıp gemileri yaktırabilecek bir gücü var kontrol edilmezse :) Şayet evli isen ekstradan özen göster, ani kararlarla aranızdaki bağı bozmamaya gayret et. Öte yandan harcamaların konusunda da bu günlerin etrafında özenli davran.

11 Nisan’da Merkür, 20 Nisan’da da Güneş Boğa burcuna giriş yapıyor ve odağını biraz daha yakın çevrene, varsa kardeşlerine, bununla beraber alacağın önemli kararlara, imzalara, sözleşmelere çeviriyor. Sevgili Balık ve yükselen Balık, bu sene genel olarak alacağın birçok karar senin için dönüşüm enerjili, zira bu yıl bu alanda gerçekleşecek Boğa – Akrep aksı tutulmalarının ilkini de Nisan ayının sonunda yaşayacağız, kendi hayatını da dönüştürebilecek önemli kararların arifesindesin bu ay.

30 Nisan’da yılın ilk Güneş tutulmasını Boğa burcunda yani yine düşünceler, iletişim, fikir, kararlar, eğitimler gibi konuları kapsayan alanda yaşayacaksın. Bu belki bu yıl hatta bu ay başlayacağın bir eğitimin hayatında dönüm noktası olmasını sağlayabilir, yavaş yavaş kendini dönüştürecek kararlar almana vesile olabilir, zihnin dönüşüyor, fikirlerin dönüşüyor, kararların da ciddi anlamda değişiyor sevgili Balık ve yükselen Balık, aynı zamanda yakın çevrenin de dönüşümüne şahit olabilirsin. Eğitimler oldukça önemli senin için, şayet varsa aklında böyle bir fikir, bu ayı muhakkak değerlendirmelisin.







zeynepanlatsın/onedio
 
nisan 11.jpg

KOÇ

Akışa güveniyor Kendine Değer veriyor, Gelir gider dengesini kuruyor

BOĞA

Çeşitli fırsatlar ile hayatında yeni başlangıçlara adım atıyor

İKİZLER


Ruhsal farkındalık, kariyerde şans ve fırsatlar, aşk ve hedefler ikilemini dengeliyor.

YENGEÇ


Dünya görüşü değişiyor, taşınma-eğitim-seyahat, yeni hedefler, sosyal ortamdan gelecek fırsatlar.

ASLAN


Kariyerde yenilikler,maddi anlamda rahatlama, eğitim-seyahat-taşınma kararı

BAŞAK


Gelir Gider Dengesi, yeni eğitim, seyahat yada taşınma kararı, evlilik-boşanma, yeni bir ilişki

TERAZİ


Kendi istekleri ve ilişkin arasındaki denge,Ekstra Gelirler için yeni adımlar

AKREP


Bağımlılıklardan arınmak,Yeni bir düzen oluşturmak,İlişkilerde Bitiş veya Başlangıç

YAY


Hedefler ve aşk arasındaki ikilem dengesi,çalışma ortamında yenilikler

OĞLAK


Kariyer ve ev ortamı arasındaki denge, Aşk veya çocukla ilgili yenilikler

KOVA


Taşınma veya Çevre Değişikliği, Aile ve Gayrimenkul Konularında Önemli Yenilikler

BALIK


Gelir Gider Dengesini Kurmak, Yakın çevrede önemli değişimler, Taşınma, Seyahat Kararı





Astrolog görkem
 
nisan12 (3).jpg

KOÇ ve YÜKSELEN KOÇLAR​

Burcunuzda gerçekleşen yeniay enerjisiyle başladığınız bu ay değişimlere, yeniliklere hazırlanıyorsunuz. Yeni bir eğitime, spora başlayabilir, yeni kararlar alabilirsiniz. 5 Nisan’da kesinleşen Mars-Satürn kavuşumu sosyal çevre, işten gelen kazançlar alanında gerçekleşiyor. Gelecek umutlarınız için daha fazla mücadele etmeniz ve işinizle ilgili projelerde daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir. Merkür’ün Boğa burcuna geçişi parasal konuları gündeme getirebilir. Jüpiter-Neptün kavuşumu ruhsal olarak kendinizi daha iyi hissetmenizi ve hayata bakış açınızı gözden geçirmenizi sağlayabilir. 16 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşen dolunay tam karşıt burcunuzda ikili ilişkiler alanında gerçekleşiyor. Evlilik ve ortaklık ilişkilerinde eşit hak ve adil şartlarla ilgili durumların ortaya çıkacağı bir süreç deneyimleyebilirsiniz. 20 Nisan’da Güneş’in Boğa burcuna geçişi odak noktanızı parasal kaynaklarınıza çevirirken yeni kazanımlar için sağlam kaynaklar arayışında olabilirsiniz. Zira 30 Nisan’da gerçekleşecek Güneş Tutulması maddi ve manevi kazançlarınızla ilgili alanda gerçekleşiyor. İstikrar ve sabrınızın karşılığını almanız mümkün olabilir.

BOĞA ve YÜKSELEN BOĞALAR​

Oldukça hareketli Nisan ayına Koç burcunda gerçekleşen yeniay enerjisiyle yeni kararlar alarak başlayabilirsiniz. 5 Nisan’da kariyerle ilgili alanınızda kesinleşecek Mars-Satürn kavuşumu gelecek planlarınızla ilgili elinizde olmayan koşulları tetikleyebilir. Merkür’ün Boğa burcuna geçişi finansal kaynaklarınızla ilgili yeni, farklı kararlar almanızı sağlayabilir. 12 Nisan’daki Jüpiter-Neptün kavuşumu kar getiren yatırımlar sayesinde geleceğe daha iyimser bakmanızı ve genişleyen sosyal çevre ilişkilerine işaret ediyor. 16 Nisan’daki Terazi Dolunayı çalışma hayatı, yanınızda çalışanlarla ilişkileri gündeminize getirirken iş hayatınızda yeni düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Güneşin Boğa burcuna geçişiyle yıldızınız parlamaya başlayabilir, güveniniz yerine gelebilir. Venüs-Neptün kavuşumu sosyal çevre ilişkilerinizden kaynaklı yeni bağlantılar; ayın son günleri burcunuzda olan Merkür’ün Plüton’la uyumlu görünümü yurtdışı ve yabancılarla yaptığınız işlerle ilgili güçlü iş birlikleri getirebilir, yapılandırıcı kararlar almanızı sağlayabilir. Son olarak burcunuzda gerçekleşecek yılın ilk Güneş Tutulması hayatınızda çarpıcı yeniliklerin başladığı bir dönüm noktası olabilir. Her şeyin hız kazanacağı bu tutulma döneminde kendinizle ilgili çok farklı rotalar çizebilirsiniz.

İKİZLER ve YÜKSELEN İKİZLER​

Koç yeniay enerjisi ile başladığınız bu ay sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz. Bazen yeni bir şeylere başlamak için eskinin sonlanması ve şifanın böyle çalışması gerekebilir. 5 Nisan’da gerçekleşen Venüs-Satürn kavuşumu yurtdışı ve yabancılarla yaptığınız işleri durma noktasına getirebilir. Eğitim hayatında, hukuksal süreçlerde gecikmeler, engellerle karşılaşabilirsiniz. 6 Nisan Venüs’ün Balık burcuna geçişiyle kariyer yaşamınızdaki ilişkiler daha fazla gündeminizde olabilir. Ve 12 Nisan’da yine bu alanda gerçekleşecek Jüpiter-Neptün kavuşumu hayal ettiğiniz bir ilişki, iş veya ortaklığı getirebilir. Geleceğe dair daha umutlu ve iyimser olabilirsiniz. 16 Nisan’da Terazi dolunayı toplumsal ve özel ilişkilerinize dikkat çekiyor. Varsa çocuklarınızın ilişkileri ile de ilgilenmeniz gerekebilir. Güneş’in Boğa burcuna geçişiyle biraz dinlenmek ve geri planda yeni, farklı fikirler, projeler üretmek isteyebilirsiniz. 27 Nisan’da Venüs-Neptün kavuşum istediğiniz bir iş, bir ilişkiyi hayatınıza getirebilir. Son olarak Boğa burcundaki Güneş Tutulması arkanızdan dönen işler, kontrolünüz dışındaki olaylar yaşamınıza sebep olabilir.

YENGEÇ ve YÜKSELEN YENGEÇLER​

Koç yeniayıyla başladığınız Nisan ayı kariyerinizle ilgili yeni kararlar ve yeni başlangıçları getirebilir. 5 Nisan’da Mars ve Satürn kavuşumu ödemeler, vergi, sigorta, kredi ve ortak paylaşımlar alanınızda daha dikkatli olmanızı gerektirebilir. Beklediğiniz paralar gelmeyebilir, piyasalardaki sıkıntılar mali durumunuza yansıma yapabilir. Venüs’ün Balık burcuna geçmesi ve yine Balık burcunda Jüpiter-Neptün kavuşumu yurtdışı ve yabancılarla yaptığınız işlerde büyüme ve şanslı fırsatlar olarak yansıyabilir. Çok istediğiniz bir eğitim programına başlayabilir veya uzun bir seyahat programı gündeminize gelebilir. Çalışma ortamınızla ilgili imkanlarınızda iyileşme ve genişleme imkanı olabilir. 15 Nisan’da yine bu alana geçen Mars daha fazla efor harcamanızı gerektirebilir. 16 Nisan Terazi dolunayı aile ve yerleşim konularına ışık tutuyor. İş ve aile hayatınızla ilgili denge sağlamak çok önemli olacaktır. Sevdiklerinize daha fazla vakit ayırmak isteyebilir. Aile içinde yaşanan bazı konular iş hayatınızda zorlanmanıza sebep olabilir. 30 Nisan Boğa burcundaki Güneş tutulmasının etkilerini sosyal çevre ve arkadaşlık alanından alıyorsunuz. Arkadaş ilişkilerinizde beklenmedik değişiklikler yaşanırken özellikle parasal konularda bazı gerginlikler söz konusu olabilir. Sosyal çevrenizde olacak değişikliklere hazır olmanız yeni arkadaşlarla tanışmanıza ve onlardan gelecek faydalara açık olmanızı sağlayabilir.

ASLAN ve YÜKSELEN ASLANLAR​

Koç yeniayı ile başladığınız bu ay seyahat programları, uzak yerlerden haberler, akademik ve hukuksal konularda yeni başlangıçlara hazır olabilirsiniz. 5 Nisan’da Mars-Satürn kavuşumu ikili ilişkiler veya özel hayatınızda bir durma enerjisini devreye alabilir. Evlilik ve ortaklık ilişkilerinde veya aile büyükleriyle ilgili problemler sorun yaratabilir. Yaklaşık 11 Nisan’a kadar elinizi attığınız konularda bir sorun, bozulma, engellenme enerjisiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. 12 Nisan Jüpiter-Neptün kavuşumu ortak paylaşımlar alanında güzel şans ve fırsatları getirebilir. Uzun süredir beklediğiniz paralar gelebilir, şanslı yatırım fırsatları yakalayabilirsiniz. Mirasla ilgili sonuçlar ortaya çıkabilir. Veya eşiniz, partneriniz finansal olarak çok hızlı ilerlemeler kaydedebilir. 15 Nisan’da Mars’ın da bu alana geçişi hayatınızı daha fazla hızlandıracaktır. 16 Nisan Terazi dolunayı yakın çevre ve kardeşlerinizle ilgili konu ve olayları gündeminize getirebilir. Sosyal medya üzerinden yapılan işler, ticari faaliyetlerle ilgili haberler gündemde olabilir. Güneş’in Boğa burcuna geçişiyle kariyer ve meslek konuları aydınlanmaya başlarken; 30 Nisan’da Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması da kariyer ve gelecekle ilgili yeni başlangıçlar, önemli kararlar getirebilir. Çalışma hayatınızda, patronlarınızla ilgili ani beklenmedik konular gündeminizde olabilir. Mesleğinize bakış açınız değişirken eşinizin ailesiyle ilgili konular da gündeminizde olabilir.

BAŞAK ve YÜKSELEN BAŞAKLAR​

Nisan ayının ilk günü gerçekleşen Koç yeniayı ortak finansal paylaşımlar alanınızda gerçekleşiyor. Beklediğiniz miras ve ödemeler hız kazanabilir. Partnerinizin parasal konularıyla uğraşabilirsiniz. Sağlıkla ilgili olarak daha dikkatli olmanız gereken bir dönem. 5 Nisan Satürn-Mars kavuşumu çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, sağlıkla ilgili alanda zorlanmalar, sıkıntılar ve blokaj enerjisi çalıştırabilir. Yanınızda çalışanlarla veya sağlıklarıyla ilgili konular sizin için de bağlayıcı olabilir. Günlük rutininizde bir şeyler istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. 6 Nisan’da Venüs’ün Balık burcuna geçişi ve yine bu alanda 12 Nisan’da gerçekleşecek Jüpiter-Neptün kavuşumu ikili ilişkiler, özel hayat alanınızda gerçekleşecek. Birbirinize maddi ve manevi anlamda şans getireceğiniz, ilişkinizin daha da güzelleşeceği bir dönem olacaktır. Evlilik, evliliğe dair her türlü kararlar alabilir ve ilişkilerden yana kendinizi mutlu ve keyifli hissedebilirsiniz. 15 Nisan’da Mars’ın da bu alana geçmesiyle ilişkilerde daha fazla enerjinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. 16 Nisan’da Terazi burcunda gerçekleşen dolunay parasal konularla ilgilenmenizi ve alacak-verecek dengesi yapmanızı gerektirecektir. 18 Nisan’da Boğa burcunda gerçekleşen Merkür-Uranüs kavuşumu uzaklardan haberler, eğitim ve akademik konularda beklenmedik sonuçlar almanızı sağlayabilir. 20 Nisan’da Güneş’in de bu alana geçişiyle hayata bakış açınızda farklılıklar, yeni parlak fikirler aydınlanmaya başlayabilir. Son olarak 30 Nisan Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması yurtdışı ve yabancılarla yaptığınız işlerde kadersel yeni başlangıçlar, basın, yayın veya sosyal medya üzerinden yaptığınız işlerde yeni adımlar atmanızı sağlayabilir. Aniden bir seyahat programı, uzaklardan gelecek önemli haberler söz konusu olabilir.

TERAZİ ve YÜKSELEN TERAZİLER​

Yeni bir ay ikili ve özel ilişkiler alanınızda gerçekleşen yeniay enerjisi ile başlıyor. Yeni bir ilişki, evlilik veya ortaklık anlaşması için harekete geçmek isteyebilirsiniz. İlişkilere dair diğer insanlara da faydanızın dokunacağı bir süreçtesiniz. 5 Nisan Mars-Satürn kavuşumu özel hayatınız ve çocuklarla ilgili alanda gerçekleşiyor. Çocuklarla ilgili konular daha ön planda olabilir. Veya riskli yatırımlarınız varsa bu dönemde çok dikkatli olmanız gerekebilir. Borsa, döviz gibi konularla ilgiliyseniz istediğiniz sonuçları almanız çok kolay olmayabilir. Para kazanmak isterken durma noktasına gelebilirsiniz. 6 Nisan’da Venüs’ün Balık burcuna geçişi ve 12 Nisan’da Jüpiter-Neptün kavuşumu beraber çalıştığınız, yanınızda çalıştırdığınız insanlardan yana şansınızın bol olduğu bir dönem. İş başvuruları, işle ilgili beklentileriniz olumlu sonuçlanabilir. Çalışma hayatınızla ilgili oldukça şanslısınız. Sağlık olarak hormonlarınızla ilgili bir dengesizlik veya kilo almaya meyilli olabilirsiniz. 15 Nisan’da Mars’ın da bu alana geçişi sağlık ve günlük programınızda daha fazla efor harcamanızı gerektirebilir. 16 Nisan’da sizin burcunuzda bir dolunay gerçekleşiyor. Kendiniz ve ilişkilerinizle ilgili alacağınız önemli kararlar bu dolunayda açığa çıkabilir. Sağlığınızla ilgili genel kontrolleri yaptırmanız gerekebilir. 20 Nisan’da Güneş’in Boğa burcuna geçişiyle dikkat çekmeye başlayan finansal konular; 30 Nisan Boğa burcunda Güneş tutulmasıyla daha ön plana çıkıyor. Ortak parasal konular, ödemeler, vergiler, miras konuları gündeminizde olabilir. Hızlı ve ani parasal girişimler, beklenmedik ödemeler ortaya çıkabilir.

AKREP ve YÜKSELEN AKREPLER​

Günlük rutin, çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar ve sağlıkla ilgili konularda gerçekleşen yeniay enerjisiyle bu aya başlangıç yapıyorsunuz. Şifa da çalıştıran bu yeniay enerjisi sağlıkla ilgili konularda iyileşme getirebilir. 5 Nisan Mars-Satürn kavuşumu aile, ev hayatı ile ilgili alanda gerçekleşiyor. İkili ilişkilerinizde veya aile büyüklerinizle anlaşmakta zorlanabilir veya onların yaşayacağı bir sıkıntı ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Bu dönemde kendinizi mutsuz, yorgun hissedeceğinizden dolayı sağlığınıza ekstra dikkat etmenizde fayda var. Venüs’ün Balık burcuna geçmesi ve 12 Nisan’da Balık burcunda gerçekleşecek Jüpiter-Neptün kavuşumu spekülatif yatırımlar ve şans oyunları açısından son derece kısmetli olduğunuz bir dönem. Varsa çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler bekleyebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise her şeyin çok yolunda gittiği harika zamanlar. Mars’ın da bu alana geçişiyle aşkı arayanlardansanız bulmamanız için hiçbir sebep yok. Bir taraftan zorlanmalar olsa da diğer taraftan hayatın yumuşak, naif enerjilerinin size doğru aktığını hissedebilirsiniz. 16 Nisan’da gerçekleşen dolunayda şartlar ve koşullar sizin elinizde olmayabilir. Arkanızdan iş çevirenler, beklenmedik olaylar size çok yorucu gelecektir. 30 Nisan Boğa burcundaki Güneş tutulması ikili ilişkiler ve özel hayat alanınızda gerçekleşiyor. İlişkilerinizle ilgili beklenmedik ani gelişmeler söz konusu olabilir. Evlilik, partner veya ortaklık ilişkilerinizde önemli kararlar alabilirsiniz. Partnerinizin hayatında gerçekleşecek önemli bir olay, bir değişim sizin hayatınıza da yansıma yapacaktır.

YAY ve YÜKSELEN YAYLAR​

Aşk hayatınızda yeni başlangıçlar, çocuğunuz varsa onunla ilgili konular veya sanatsal işleriniz, hobilerinizle ilgili hayat alanınızda gerçekleşen yeniay enerjisiyle Nisan ayına başlangıç yapıyorsunuz. Yeni gelişmeler hayattan daha fazla keyif almanızı sağlarken geleceğe umutla bakabilirsiniz. 5 Nisan’da gerçekleşen Mars-Satürn kavuşumu iletişimle ilgili konularda gerçekleşiyor. Ticari faaliyetler, eğitim hayatı veya sosyal medya üzerinden yaptığınız işlerde aksilikler, engeller getirebilir. Yakın çevrenizdeki insanlar veya varsa kardeşlerinizin hayatındaki bazı zorlanmalar sizi de etkileyebilir. Hiçbir şey yolunda gitmiyor gibi hissedebilir, depresif olabilirsiniz. 6 Nisan’da Venüs’ün Balık burcuna geçişi ve 12 Nisan’da Jüpiter-Neptün kavuşumu ev hayatı, aile ilişkilerinizi olumlu yönde etkiliyor. Uzun zamandır beklediğiniz mutluluk, birlikte olma enerjisi aktif olabilir. Veya ev değiştirmek, ev almak, gayrimenkul yatırımları için son derece şanslı fırsatlar karşınıza çıkabilir. 15 Nisan’da Mars’ın da bu alana geçişi enerjinizi ev, aile konularına yönlendirmenizi sağlayacaktır. 16 Nisan’da gerçekleşen Terazi Dolunayı sosyal çevre, arkadaşlar, iş çevresiyle ilişkiler alanında gerçekleşiyor. Bazı arkadaşlarınızla aranızda gerginlikler, anlaşmazlıklar olsa da dengeyi sağlamaya çalışmalısınız. İşten kaynaklanan hakkedişleri almanız gündeme gelebilir. Belki sosyal çevrenizden birisiyle aranızda bir yakınlaşma olabilir. 30 Nisan Boğa burcunda Güneş Tutulması çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, iş ortamı ve sağlıkla ilgili konulara vurgu yapıyor. Ani, hızlı ve beklenmedik gelişmeler günlük rutininizi aksatabilir. İşinizle ilgili ani kararlar almanız gerekebilir. Sağlıkla ilgili de beklenmeyen problemler ortaya çıkabilir.

OĞLAK ve YÜKSELEN OĞLAKLAR​

Nisan ayına ev, aile, yuva alanınızda gerçekleşen yeniay enerjisi ile başlıyorsunuz. Evle ilgili yapılması gerekenlerin, aile ilişkilerinde atılması gereken adımların farkına varabilir ve bu konuda aile büyükleri veya kendi aileniz içinde şifalandırıcı konuşmalar içinde olabilirsiniz. 5 Nisan’da gerçekleşen Mars-Satürn kavuşumu finansal kaynaklarınızı ilgilendiren alanda gerçekleşiyor. Para akışınızda bir durma noktasında olabilirsiniz. Alacak-verecek dengesini iyi ayarlamaya bakın. 6 Nisan’da Venüs’ün Balık geçişi ve 12 Nisan’da Balık burcunda Jüpiter-Neptün kavuşumu yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerde iyimser ve keyifli enerjiler getiriyor. Hayal ettiğiniz bir eğitim fırsatı veya çok şanslı bir ticari anlaşma imzalama fırsatı yakalayabilirsiniz. Ya da yurtdışı ve yabancılarla çalışma olanağı bulabilirsiniz. 15 Nisan’da Mars’ın da bu alana geçişiyle bütün enerjinizi bu konulara odaklamanız mümkündür. 16 Nisan Terazi dolunayı kariyerle ilgili alana vurgu yapıyor. Kariyerle ilgili fırsatlar veya beklediğiniz haberler gelebilir. Beraber çalıştığınız insanlarla denge ve uyum sağlamaya çalışmanız gerekebilir. Güneşin Boğa burcuna geçişi ve 30 Nisan’da Boğa burcunda olacak Güneş tutulması sizin aşk, çocuklar, hobiler, yatırımlar evinizde gerçekleşecek. Beklenmedik bir aşk ilişkisine çekilebilir veya sürpriz bir bebek haberi gelebilir. Parasal konularda da ani gelişmeler söz konusu olabilir. Bir hobinizi kazanç haline dönüştürme imkânı yakalayabilirsiniz.

KOVA ve YÜKSELEN KOVALAR​

Nisan ayına iletişim ve yakın çevre ilişkilerinde gerçekleşen yeniay enerjisi ile başlıyorsunuz. Sosyal medya üzerinden yaptığınız işler, ticari faaliyetler, seyahat ve eğitim konuları gündeminize gelirken hatalarınızı da fark etmeniz mümkün olacaktır. 5 Nisan’da gerçekleşen Mars-Satürn kavuşumu sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Kendinizi depresif ve mutsuz, hiç ilerleme kaydedemiyor hissedebilirsiniz. İş ve iletişimle ilgili aksamalar, gecikmeler yaşanabilir. Sağlığınızla ilgili problemler gündeme gelebilir. Aile büyüklerinin hayatındaki bazı sorunlarda sizin ilgilenmenizi gerektirebilir. 6 Nisan’da Venüs’ün Balık burcuna geçişi ve yine bu alanda 12 Nisan’da gerçekleşen Jüpiter-Neptün kavuşumu bütün bu sıkıntılarınızı unutturacak gelişmeler getirebilir. Finansal konularla ilgili çabalarınızın, sosyal çevrenizden alacağınız desteğin farkında olabilir ve büyük organizasyonlarda yer alabilirsiniz. Aşırı hayalcilikten uzak durarak gelen fırsatları değerlendirmeye bakın. 15 Nisan’da Mars’ın da bu alana geçişiyle odak noktanızı ve enerjinizi maddi ve manevi kazanımlarınıza yönlendirebilirsiniz. 16 Nisan’da gerçekleşen dolunay yurtdışı ve yabancılarla olan ticari faaliyetlerinize ve ilişkilerinize vurgu yapıyor. Eğitim ve seyahatle ilgili hızlı gelişmeler gündeminize gelebilir. Varsa hukuksal süreçleriniz hız kazanabilir. Güneş’in Boğa burcuna geçişi ve 30 Nisan Güneş Tutulması ev, aile, yuva alanında gerçekleşiyor. Kendi aileniz veya aile büyükleriyle ilgili ani sağlık problemleri hızlı hareket etmenizi gerektirebilir. Evin içinde beklenmedik tamirat, tadilat gerektiren konular karşınıza çıkabilir. Ani bir ev satın alma veya satma fırsatı yakalayabilirsiniz. Aile hayatınız içinde hızlı, ani ve beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olmalısınız.

BALIK ve YÜKSELEN BALIKLAR​

Nisan ayına maddi kazanımlar alanında gerçekleşen yeniay enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz. Maddi konularda neler yapabileceğinizi, nasıl şifalanacağınızı fark edeceğiniz bir yeniay olacaktır. 5 Nisan Mars-Satürn kavuşumu kadersel alanınızda kontrolünüz dışındaki gelişmelere işaret ediyor. Arkanızdan dönen işler, sosyal çevrenizden baskıcı insanların yaptırımları elinizi kolunuzu bağlayabilir. Her şey durma noktasına gelebilir, mutsuz ve endişeli hissedebilirsiniz. Ruh sağlığınızın her şeyden önemli olduğunu unutmayın. 6 Nisan’da Venüs sizin burcunuza geçiyor. 12 Nisan’da ise yine sizin burcunuzda Jüpiter-Neptün kavuşumu gerçekleşiyor. Kendinizi mutlu ve iyimser hissedeceğiniz bu dönem kariyer ve gelecek hedeflerinizle ilgili hayal ettikleriniz, istedikleriniz karşınıza gelebilir. Büyüme ve genişleme şansı yakalayabilirsiniz. 15 Nisan’da Mars’ın da sizin burcunuza geçmesi ile enerjinizi finansal konulara, eğitim hayatına yöneltebileceksiniz. 16 Nisan’da gerçekleşen dolunay ortak kazanımlar, ödemeler, sigorta, vergi gibi konulara dikkat çekiyor. Ekstra bir ödeme, unutulmuş bir fatura, kredi borçları ile ilgili bir haber can sıkıcı olabilir. 27 Nisan Venüs-Neptün kavuşumu yine sizin burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilerinizde sevgi, barış ve iletişimin harika aktığı bir dönemde ayaklarınızı yere sağlam basmaya çalışın. 30 Nisan Boğa Güneş Tutulması ani seyahat, eğitim fırsatları getirebilir. Yakın çevre ve kardeşlerinizle ilişkilerde beklenmedik gelişmeler olabilir. Son derece şanslı etkiler altında olduğunuz bu ay zihinsel olarak farklı ve yeni aydınlanmalara da açık olabilirsiniz.

Sevgiyle,
Astrolog Filiz Ünal
 

nisan20 (1).jpg

Koç Burcu – Nisan 2022 Aylık Burç Yorumları

Çevresel koşullarınızı değerlendirirken artık hiç kimsenin fikrine ve yardımına ihtiyaç duymayacaksınız. Başkalarının size ayak uydurmasını beklemeye hiç niyetiniz yok. Önce size karşı gelen kişiler bile, sizin fikirlerinizi kabul etmek zorunda kalacaklar. Özgüveninizin oldukça yüksek olması sizi yıldız yapacak. 30 Nisan'da finans evinizde güneş tutulması gerçekleşiyor. Çevrenizi tenkit etmezseniz, kariyer ve maddesel durumunuz çok daha güçlü olacak. Fırsat kaybetmeyin. Aşk konusunda eğlenceli ortamlar sizi bekliyor. Aşk ve maddi fırsatlar sizi bırakmayacaktır. Her türlü fırsat ayağınıza gelecektir. Sizin bu güzel fırsatlar için özel bir çaba sarf etmenize gerek kalmayacaktır. Duygusal açıdan kolay tatmin sağlayacaksınız. Birçoğunuz, ortak arkadaş gruplarında yeni tanışacağı kişilerle duygusal bağlar kuracak. Uzun süredir dostluk çerçevesi içinde yaşanan ilişkiler aşka dönüşebilir. Bu şekilde gelişen sürpriz ilişkilerde temkinli olmalısınız. Sağlık konusunda uyku düzeninize önem vermelisiniz. Ayaklarınızı dinlendirerek, meditasyon, yoga gibi ruhsal yönü de olan egzersizlere ağırlık verebilirsiniz. Diyetinize ve sağlığınıza önem vermelisiniz.


Boğa Burcu – Nisan 2022 Aylık Burç Yorumları

30 Nisan'da kişisel evinizde güneş tutulması gerçekleşecek. Fazla yoğun programların içinde bulunmamanızda fayda var. Riskli işlerden kaçınmalısınız. Ertelenen projeler ve ödemelerinizde sürprizler var. Kariyeriniz önem kazanacak ve daha çok para kazanmanın yollarını arayacaksınız. Yardımlaşma konusunda çevresel iş birliğine ihtiyaç duyacaksınız. Önce iş çabalarınız göz dolduracak ve daha sonra paranız artacaktır. Maddi konularla ilgili bilançolarını gözden geçirerek, parasal konularda daha da detaylara inerek stratejiler geliştirebilirsiniz. Yine bugünlerde sosyal ortamlar çerçevesinde; yapmak istediğiniz halde gerçekleştiremediğiniz konularla ilgili fırsatlar yakalayacak, yeni ve başarılı organizasyonlar içinde bulunacaksınız. İlişkilerinizde iddialı tavırlar içinde olabilirsiniz. Fakat alabildiğince mevcut ilişkinizi korumak isteyeceksiniz. Yalnız yaşayanlar, bulundukları sosyal çevrelerde tanışacakları kişilerle bir ilişki başlatabilirler. Fakat bu tür ilişkilerde iyi analizler yaparak kararlar verin. Sağlığınız mükemmel gidiyor. Size hitap eden hobi niteliğinde bir konuda yoğunlaşarak, yeteneklerinizi geliştirmek isteyeceksiniz. Dişleriniz, dizleriniz ve uyluk kemikleriniz, ayak bilekleriniz özen isteyen bölgeleriniz. Sizi çok zorlamayacak sportif faaliyetler, yürüyüşler ve dinlendirici kısa yolculuklar doğal ilaçlarınızdır.


İkizler Burcu – Nisan 2022 Aylık Burç Yorumları

Bu dönem, evinizde bazı tadilatları yaptırmak zorunda kalabilirsiniz. Bu istenmeyen durumlar karşısında akıllı davranarak, hayıflanmak yerine olayların üstesinden gelmeyi başarmalısınız. Yeni insanlar ve yeni kişiler ilginizi çekmesine rağmen, ani değişen şartlara karşı temkinli olmalı, ölçüyü kaçırmamalısınız. Değişen şartlar size yanlış kararlar aldırabilir. Başlangıçta size cazip gelen bir teklif, daha sonra istenmeyen sonuçlara neden olabilir. Aşk konusunda dikkatli olmalısınız. Uzun süredir görüştüğünüz dostlarınızla bazı duygusal çekişmeler sonucunda ilişkilerinizi bitirebilirsiniz. Sevdiğiniz bir dostunuzla ayrı ortamlara düşebilir, çevrenizde aşkınıza onay almayabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili etkili kişilerle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Yine dostluklarınızda sansasyonel olaylara karşı temkinli olmalısınız. Ani aşkların, başlangıcı ve bitişi de bu dönemde karşınıza çıkabilir. Sağlığınız bu dönem özellikle hassas gelişecek. Tansiyon ve dolaşım bozukluğu yaşayabilirsiniz. Çarpıntılar ve kansızlıkla ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Sindirim sisteminizi dinlendirmeli ve kolesterol yapıcı gıdalardan uzak kalmalısınız. Düzenli spor yapın, uykunuza dikkat edin ve dinlenmeye özen gösterin. Fazla çalışarak vücudunuza yüklenmemelisiniz


Yengeç Burcu – Nisan 2022 Aylık Burç Yorumları

Bazı şeylerin önemli olduğu bir dönem içindesiniz. Yaşam kalitenizle ilgili bazı çabalarınızın olumlu sonuç vermesi, kararlarınızı daha cesur almanıza neden olacaktır. Kişiliğinizle ilgili değişimleri kabul etmeli ve rotanızı yeniden çizmelisiniz. Bu özel durum oldukça canınızın sıkılmasına neden olacaktır. Abartılı harcamalardan bütçeniz olumsuz etkilenecektir. Büyük meblağlarda kimseye borç vermeyin ve kefil olmayın. Senet ve çek olaylarına girdiğiniz zaman asla geriye alamayacağınız kayıplarınız olacaktır. Bu dönem aşk hayatınız çok fazla önemli olmamasına rağmen, yaşadığınız aşkları korumanız gerektiğini unutmamalısınız. Eski dostlarınızla bir araya gelerek geçmiş günlere dönecek, anılardan bahsedeceksiniz. O günlerden beri belirsizliğini koruyarak aklınıza takılan konular varsa, bu konuşmalardan sonra soruların cevabını bulacaksınız. Süregelen bir ilişkiniz varsa, dikkatli olmalı ve isteklerinize gem vurmalısınız. Tutkulu ilişkilerden kendinizi uzak tutmalısınız. Sağlık konusunda enerjiniz oldukça yerinde. Alışkanlıklarınız konusunda dikkatli olmalısınız. Zevk ve eğlenceye düşkünlük, değerlerinizi yanlış yönde kullanmanıza neden olabilir. Hislerinizde ruhani bir doyum arayacaksınız fakat farklı duyguların esiri olabilirsiniz.


Aslan Burcu – Nisan 2022 Aylık Burç Yorumları

Bu ay isteklerinizin gerçekleşmesi için planlarınızı sistemli bir şekilde uygulamalısınız. Pratik ve hızlı düşünceler içinde olacağınız için meraklı ve amaçlarınıza uygun hareket edeceksiniz. Başkalarının paralarından faydalanabilirsiniz. Sosyal etkinlikler nedeniyle istenmeyen harcamalar da söz konusu olabilir. Yollardan gelen misafirlerinizi ağırlamak adına bazı masrafları gözden çıkarabilirsiniz. Öğrenme içgüdünüz oldukça yüksek. Bu hafta her türlü riskten ve spekülasyondan uzak kalmalısınız. Yaratıcılığınızın kısıtlandığını hissedeceğiniz bir hafta. Sosyal ilişkilerinizde sorunlar başınızı ağrıtacaktır. Partnerinizle birbirinizi yanlış anlayabilirsiniz. Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmediğiniz halde, bu dönemde bir karmaşa içinde olacak, fakat düşüncelerinizi iyi bir şekilde süzgeçten geçireceksiniz. Gizli planlar ve eski dostlarla yapılan düşünce bazında organizasyonlar önemli olacaktır. Sağlık konusunda spor yapmalı ve uykunuzu almalısınız. Bileklerinize dikkat etmeli ve ağır kaldırmamalısınız.


Başak Burcu – Nisan 2022 Aylık Burç Yorumları

Bu dönem bazı iş birlikleri için, yeni bir bakışla çalışmaktan mutlu olacaksınız. Değişimlerin size vereceği olumlu etkilerin faydalarını göreceksiniz. Takdir gören kişisel çabalarınız sizi motive etse bile, tam olarak beklentilerinizin yanıtını bulamayabilirsiniz. Eksik kalan işlerinizi tamamlamalı, yeni fırsatlar yaratma yerine eskileri akıllıca değerlendirmelisiniz. Gücünüzün sınırlarını fazla abartmamalısınız. Altından kalkamayacağınız konulardan uzak kalmalısınız. Bu dönem, bazılarınız aşk ve dostluk duygularını karmaşık bir şekilde sergilediği için, karşısındakinin hislerinde karışıklığa neden olacaktır. Zorunlu ilişkiler size göre değil. İlişkilerinizi gözden geçirmenizde fayda var Aşk konusunda sorumluluk almak istemeyebilirsiniz... Özgürseniz katılacağınız davetlerde, karşınıza sizi mutlu edecek birilerin çıkması muhtemel. Hafta sonuna doğru sevgi rüzgarları kapınıza doğru esecek. Sağlığınız konusunda duygusal çelişkiler yaşadığınız zaman sinir sisteminiz zarar görüyor. Dengeli beslenerek, kısa yürüyüşler yaparak ve hobilerinize zaman ayırarak bu ayı sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz. Ayrıca kendinize olumlu uğraşılar bulabilir ve zihninizi dinlendirebilirsiniz.


Terazi Burcu – Nisan 2022 Aylık Burç Yorumları

Bu dönem geçmişte borç para verdiğiniz kişilerden paranızı alabilirsiniz fakat hiç kimseyle maddi konularla ilgili işlere girmemelisiniz. Yaptığınız finans anlaşmalarında sorun çıkacaktır. İş birliği içinde olduğunuz zaman, iş potansiyelinizde enerji yükselmeleri meydana gelecek. Kendinizi iyi hissettiğiniz zaman çalışma yaşantınız daha verimli olacak. Ortaklarınız veya partnerinizle aranızda anlaşmazlıklar çıkarken, beklentilerinizde yavaşlamalar ve gecikmeler olabilir. Bunlara kafanızı fazla takmayarak, yoğunlaştığınız konuları bir an önce bitirmeye çalışın. Bugünlerde birlikte çalıştığınız kişilerle eğlence ortamlarında bulunacak; bir çoğunuz şirket yemekleriyle toplantıları, iş ve eğlence ile birlikte yaşayacaksınız. Arkadaş toplantıları sosyal aktiviteler sizin için önemli olacak. Enerjinizi pratik yaşama geçirirken, kullandığınız yol çok önemlidir. . Bulunacağınız ortamlarda sosyal yapınızı ortaya çıkaracak davranışlarınızla, dost çevreniz ve arkadaş sayısı artacaktır. Birçok organizasyonun altına imza atacaksınız, karşı cins üzerinde özel bir yeriniz olacaktır. Sağlığınız genel anlamda iyi seyrediyor. Uzun yürüyüşler ve düzenli uyku sayesinde gerekli sağlık koşullarınızı sağlayacaksınız.


Akrep Burcu – Nisan 2022 Aylık Burç Yorumları

Düşüncelerinden yararlanabileceğiniz dostluklar kuracak ve bu konuda müthiş bir iletişim içinde olacaksınız. Başkalarına çılgın gelen işler, size son derece kolay gelecek. Güneş aynı zamanda sizin kariyer gezegeniniz olduğu için, çalışma yaşantınızla ilgili olumlu değişimler içinde olacaksınız. Bu konuda, Güneş'ten de olumlu etkiler var. Yatırım konusunda akıllıca kararlar vereceksiniz. İşinizle ilgili odaklanmayı hedefliyorsunuz. Bu dönem aşk yaşantınızda olan aksilikleri gözünüzde büyütebilir, yeni başlayan bir ilişkinin olamayacağını görerek, bitirmek isteyebilirsiniz. Hatalı davranışlardan uzak kalmayı başaramıyorsunuz. İhtiraslı ve yoğun yaşadığınız ilişkileriniz yüzünden sorunlarla yüz yüze gelebilirsiniz. Geçici duygular yüzünden başınız çok ağrıyacaktır. Uyumlu ve güzel bir yapılanmayı özleseniz de, her şeyin çok kolay gerçekleşmeyeceğini de bilmelisiniz. Evli olanlar geçmiş sorunları çözecekler. Sağlığınızla ilgili sorunları fazla büyütmeden çözmelisiniz. Zihinsel yorgunluk söz konusu. Doktor kontrolünde gerekli vitaminlerinizi almalısınız.


Yay Burcu – Nisan 2022 Aylık Burç Yorumları

Bu dönem bazı iş gecikmeleri olabilir. Yanınızda çalışan kişilerle aranızda bazı sorunlar söz konusu. Beklentilerinizin karşılığını alamayabilirsiniz. Verilen sözlerin yerine getirilmemesi, günlük çalışma koşullarınızı zorlayacaktır. Sessizce işinizi yapmaktan hoşlandığınız için, hafta içinde rahatsız edilmek istemeyebilirsiniz. Her konuda yoğun duygular içindesiniz. Huzursuz olduğunuz bir konudan kaçmak isterken, başka gereksiz bir konu üzerine takılarak kendinizi hırpalayabilirsiniz. Sosyal evinizde müthiş bir canlanma söz konusu olacak. Heyecanlı günler sizi bekliyor. Yaşadığınız ilişki daha net bir durum alacak. Aşk fırsatları, yaratıcılığınızla ilgili alanlarda ve çalıştığınız şirketlerde karşınıza çıkacaktır. Katıldığınız davetlerde karşı cinsin üstün yeteneklerinden etkileneceksiniz. Size cazip gelen ve tarzınıza uygun kişilerle ani başlayan aşklar yaşayabilirsiniz. Aynı düşünceye sahip kişilerle birlikte ortak iş birlikleri ve entelektüel çalışmalarda bulunacaksınız. Öfkenize hakim olduğunuz sürece sağlığınız bir sorun yaratmayacak. Baş ve boynunuza dikkat etmelisiniz. Ağır kaldırmamalı ve iskelet sisteminizi zorlayacak hareketlerden sakınmalısınız.


Oğlak Burcu – Nisan 2022 Aylık Burç Yorumları

Yakın çevre ilişkilerinizdeki sorunlar aile içi tartışmalara neden olabilir. Düşüncelerinizi yeniden gözden geçirirken, duygularınızda geri sayıma geçeceksiniz. Çevrenizde gelişen olaylara karşı, takıntı derecesinde kendinizi haklı gösteren değişik yorumlar getirecek; düşüncelerinize hiçbir şekilde sınır koymak istemeyeceksiniz. Yaşamdan ne beklediğinizi kendinize sormalı ve isteklerinizin yön değiştirmesine izin vermelisiniz. Bağlı olduğunuz kurallar belki de yaşantınızın yanlış bölümleridir. Bu dönem aşk ilişkilerinizde önemli bir değişim olmayacak. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda güzel bir uyum içine gireceksiniz. Kişiliğinizin disiplin tarafını zorlayarak, rahat ortamları tercih edeceksiniz. Kardeşlerle birlikte ortak çalışmalar içine girebilir veya onlara destek olabilirsiniz. Bu ay duygusal isteklerinizi gizlemeniz mümkün. Özellikle, iş yaptığınız kişilerden birine platonik duygular hissettiğiniz halde, bunu belli etmek istemeyebilirsiniz. İsteklerinizde abartılı olmanıza rağmen, duygularınızı saklama ihtiyacı içinde olacaksınız. Spor yaparken baldırlarınızı zorlamamalısınız. Varisler ve damar sorunlarına dikkat etmelisiniz.


Kova Burcu – Nisan 2022 Aylık Burç Yorumları

Bu dönem meraklı yönleriniz atağa kalkıyor. Popüler konularda istediğiniz performansı yakalayacaksınız. Bu dönem ön planda olma isteğinizi körükleyen çalışmalar içinde olacak, karizmatik ve çekici davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Toplumda göze çarpacak çalışmalar yapmak istiyorsunuz. Eğer çalıştığınız iş yerinde memnun olmadığınız durumlar söz konusu ise, değişik iş tekliflerinizi değerlendirebilirsiniz. Entelektüel konularda daha belirgin çalışmalar içine gireceksiniz. Aşk hayatınızla ilgili ilginç gelişmeler söz konusu olacak. Arkadaşlık ve dostluk kavramlarının ön planda olduğu bir hafta. Beraberliklerinizde yoğun duygular içinde, fedakarlık sınırlarınızı aşan davranışlar içinde olacaksınız. Eğer evli iseniz, eşinizle ilgili bağlarınız güçleniyor. Çünkü evlilik gezegeniniz Güneş, size her türlü olanağı sunuyor. Satürn de bu konuda gerekli desteği size verecektir. Geçmişte mutlu olamamış biri karşınıza çıkabilir. Düşünmek için fazla zamanınız olsa bile, ondan etkileneceksiniz. Derin duygular içindesiniz. Sağlık konusunun, enerjinizi doğru kullandığınız zaman hiçbir problem çıkmayacağına emin olabilirsiniz.


Balık Burcu – Nisan 2022 Aylık Burç Yorumları

Güven duygusunun önemli olduğu bir dönem... Mesleki olaylarınızı sorgularken; biraz da geçmiş hayallerinizi yeniden irdeleyecek, karşınıza çıkan ve gözünüzden kaçan fırsatları tekrar değerlendireceksiniz. Şartlarınızı yeniden gözden geçireceksiniz. Kişisel yeteneklerinizin fark edilmesi ve ön plana çıkabilmeniz için, geçmişteki imkanlarınız tekrar gündeme gelecektir. Birlikte çalıştığınız kişilerden disiplinli bir çalışma bekliyorsunuz. Daha önce üzerinde yoğunlaştığınız ve karar verdiğiniz konuları bir an önce bitirmeye çalışın. Bu arada bazı iş gecikmeleri de olabilir. Aşkta ilginçlikler ve sürprizler söz konusu. Katılacağınız grup toplantılarında fikirlerinden etkileneceğiniz kişilerle tanışacaksınız. Bazıları, sizin için önemli kişiler sınıfına girecek ve isteklerinizi onlarla gerçekleştirme imkanı bulacaksınız. Yaşamında aşk olanlar, partnerleriyle aralarında çözümlenmesi gereken sorunlar yaşayacaktır. Karşılıklı uzlaşma yoluna gitmeli ve problemleri fazla büyütmeden halletme yolunu seçmelidirler. Ortak çözüm yolları aramalıdırlar. Sağlığınız bu dönem hassas gelişecek. Özellikle bedensel zorlanmaların fiziksel ve ruhsal problemlere neden olabileceğini aklınızdan çıkartmamalısınız. Hormon sisteminizde olan sorunlar için de bir doktora başvurmayı ihmal etmemelisiniz.




Filiz özkol
 
KOC-DOLUNAY-1120-x-620-px-1120-x-620-px-Instagram-Gonderisi-1120-x-620-px-35-1120x500.png

Sevgili Koç ve Yükselen Koçlar,

Nisan ayının ilk gününe kendi burcunuzda gerçekleşen bir Yeni Ay ile yeni başlangıçlar yapmaya niyet ederek başlıyorsunuz. Değişim ve dönüşüm sizi bekliyor. Yeni bir sayfa için hayatınızda kaderi olarak bitişler yaşarken bunların hayrınıza olduğunu fark edeceksiniz. Kimileriniz doğum haritalarının niteliğine göre güzel gelişmeler yeni imzalar atacağınız bir 15 günlük zamanı deneyimleyeceksiniz. 5Nisan’dan itibaren Venüs sizi mental anlamda şifalarken mutluluğun içten geldiğini anlayacaksınız. Nisan’ın ikinci haftasında finansal anlamda sürpriz gelişmeleri yaşamanız olası. Merkür’ün Boğa burcuna geçişi ve yapacağınız çalışmaların neticesinde güzel sonuçlar alacaksınız. Sağlıkla ilgili konularda güzel gelişmeleri yaşayacaksınız. Ayrıca işi olmayan kişiler işe girip güzel bir ortamda çalışabilir. Hayatınızda yeni bir başlangıç ve yeni bir size doğru evriliyorsunuz.
Mars’ın Balık burcuna geçişi ile içe dönüşler yaşarken daha yavaşlayacaksınız.Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay ,sizden saklanmış olan ikili ilişkilerinizle ilgili olaylar ve çalışma hayatınızla ilgili gizlenenleri açığa çıkacak. 20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna giriyor ve 30 Nisan’da Merkür İkizlere giriş yapıyor. 30 Nisan günü yılın ilk tutulması Boğa Burcunda gerçekleşiyor. Ayın geri kalan kısmı size yepyeni bir başlangıç yapacak. Özellikle yakın çevrenizin desteği ile yeni finansal başlangıçlar yapmanız muhtemel. Bu başlangıç sizi manevi olarak da dönüştürecek.

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğalar,

Nisan ayının ilk haftasına enerjiniz yükselerek gireceksniz. Aynı zamanda farkındalığınızın arttığı zamanlar. Yaşadığınız deneyimler yeni kararlar almanıza aracı olacak. Ayrıca uzun zamandan beri hayal ettiklerinizin gerçekleşeceği bir ay sizi beklemekte. Ayağınıza gelen fırsatları güvensizlikten ötürü geri çevirmeyiniz. İkinci hafta daha hızlanıyorsunuz. Seyahatler, görüşmeler ajandanızı dolduracak. Bu hafta evren size Zodyak aracılığıyla hediyelerini verecek ve hiç olmadığınız kadar mutlu olacaksınız. Arkadaşlarınızla ilgili bir takım tartışmalar ve kollektif iş yaptığınız kişilerle problemler yaşanması söz konusu. Hayatınızla ilgili yeni bir düzen, yeni bir beslenme şekli ve tedaviye ihtiyaç duymanız olası bu dönemde. Nisan ayının geri kalan haftalarında ise 20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna geçiyor. Doğum gününüz kutlu olsun, gökyüzünde yıldızınız parlasın Sevgili Boğa burçları. Bu dönem alacağınız kararlar hayatınızda yepyeni bir sayfa açıyor. Kendi burcunuzda gerçekleşecek Güneş tutulması yeni bir dönemi açarak hayatınızda doğum haritanızın niteliğine göre yeni bir başlangıca sizi götürecek. Tabii ki yeni başlangıç dediğimizde bir takım bitişleri de göz önünde bulundurmalısınız.

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler,

Nisan ayının ilk haftasında Koç burcunda gerçekleşen Yeni Ay size yeni işbirliklerini ve grup çalışmalarını müjdeliyor. Sizi şifalayacak, arkadaş grubunuzla güzel bir tatil sizi bekliyor. Nisan ayının kariyer konusunda en şanslı burcu sizsiniz. O yüzden başarı ve mutluluk bu ay sizin. Nisan’ın ikinci haftasında mental anlamda yapacağınız çalışmalar enerjinizi yükseltecek. Kariyerinizde parladığınız zamanlar. Ancak işinizde bu kadar parlama sizi hedef tahtasına da çevirebilir dikkatli olmanızda fayda var. Terazi burcunda gerçekleşen Dolunay’ın etkisi ile aşk hayatınızda güzel sonuçlar elde edeceksiniz. Evli olanlar, çocuk haberi alabilirsiniz. Nisan ayının geri kalan haftalarında mental anlamda dönüşeceğiniz, tabiri caizse küllerinizden yeniden doğacağınız zamanlar. Kaderi olarak yaşayacaklarınızdan dersinizi alarak, geçmişi silip yeni bir başlangıç yapacaksınız.

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeçler,

Nisan ayının ilk haftasında Koç burcunda gerçekleşen Yeni Ay ile birlikte kariyerinizle ilgili zorlandığınız konularda destek alarak yeni, güzel başlangıçlar yapacaksınız. Özellikle uzman kişilerden alacağınız destek ile kendinizi kariyer alanında daha desteklenmiş bulacaksınız. Kariyerinizi yoluna koyma konusunda güzel bir adım olacak. 5 Nisan günü Venüs’ün Balık burcuna geçişi ile hayatınızda yurtdışı ile ilgili olumlu gelişmeler yaşamanız olası. Ardından Nisan’ın ikinci haftasında Merkür’ün Boğa burcuna geçişi hayatınızda olumlu anlamda kolektif çalışmalarınızdan destek almanız söz konusu. Aynı zamanda bu gelişmeler sosyalleşmenizi ve seyahatleri de gündeme getirecek. Nisan ayında 166 yılında bir gerçekleşen olay sizin uluslararası konular alanınızda gerçekleştiği için yüksek eğitim ve uluslararası konularda hayallerinizin ötesinde bir gelişme yaşamanız olası. Dolayısıyla bu gelişme kariyerinizi parlatacak. Önümüzdeki 12 yıla da damga vuracak bir süreç bu. Özetle gökyüzü tarafından desteklendiğiniz zamanlar. Tabii bu kadar göz önünde olduğunuz için başkaları tarafından atışmalar, sosyal medya konularında dolandırılma gibi konulara da açıksınız, dikkat.
Yeni tanıştığınız kişilerde ya da ticari konularda hemen güvenip işe atılmamanızı tavsiye ederim bu sebeple. 16 Nisan’da gerçekleşecek olan Terazi Dolunayı aile büyükleri ile ilgili sorunları açığa çıkarıyor. Bu alandaki problemler ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Evinizle ilgili derleme, toparlama işleriniz olabilir. Nisan ayının son haftalarında daha çok mental anlamda içe dönüp kendinize vakit ayıracağınız zamanlar. Enerjinizi içten yükselteceksiniz. Boğa burcundaki Güneş tutulması hayatınızda olumlu anlamda güzel başlangıçları da beraberinde getirecek. Yeni bir grup çalışması, işbirliği, projeler gibi konularda kendinizi göstereceksiniz. Sizin için olumlu bir ay, keyfini sürün.

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslanlar,

Nisan ayının ilk haftası enerjinizi gerçekten yükseltecek. Özellikle Nisan’ın ilk iki haftası Koç burcunda gerçekleşen Yeni Ay ile birlikte uluslararası konularla alakalı yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Aynı zamanda bir mahkeme sonucunuz var ise sizin için olumlu anlamda sonuçlanması söz konusu. Balık burcunda gerçekleşen Venüs’ün size sunmuş olduğu güzel gelişmeler yeni kazançları, ortak gelirlerinizde artışı, bir miras ya da piyango konusunu olası kılıyor. Bununla birlikte kariyerinizle ilgili yapacağınız bir sözleşme ile kariyerinizin parlaması muhtemel. Ayın ikinci haftasında gökyüzünde 166 yılda bir gerçekleşen Jüpiter Neptün kavuşumu ile şifalanacaksınız ve kutsandığınızı hissedeceğiniz güzel sonuçlarla karşılaşacaksınız. Maddi ve manevi anlamda yükseldiğiniz zamanlar. Terazi Dolunayı 16 Nisan’da gerçekleşecek ve kardeşlerinizden yana sevineceğiniz olaylar mümkün. Sevdiklerinizle güzel bir seyahat de gündeme gelebilir. Boğa burcundaki Güneş Tutulması kariyerinizde sizi yepyeni bir başlangıca taşıyor, hazırlıklı olun. Yeni bir sektöre geçmeniz ya da kendi işiniz kurmanız söz konusu.

Sevgili Başak ve Yükselen Başaklar,

Nisan ayının ilk haftasında Koç burcunda gerçekleşen Yeni Ay’ın etkisi ile birlikte ödemelerle ilgili alanınızda bir takım düzenlemeler yapmanız olası. Kredi borçlarınızı, ödemelerinizi planlayacaksınız ve finansal durumunuzu bir düzene oturtacaksınız. Çünkü bu hafta yapacağınız yeni iş ortaklıkları ya da özel hayatınızdaki teklifler ilerleyen dönemde masraflarınızı artırabilir. Aynı zamanda bu haftaya yurt dışı bağlantılı işlerinizde olumlu geri bildirimler almanız da söz konusu. Güzel geri dönüşler aldığınız dönemler. Nisan’ın ikinci haftasında 166 yılda bir gerçekleşen Jüpiter Neptün kavuşumu sizi yeni bir iş birliğine ya da evlilik kararına hazırlıyor olabilir. Ayaklarınızı yerden kesecektir bu gelişmeler. Tabii bu durumların bir takım yanlış anlaşılmaları da beraberinde getirmesi olası. Agresyon, gerilim yaşanması muhtemel, dikkat. Terazi Dolunayı finansal alandaki sorunlarını açığa çıkarma etkisine sahip. Artı-eksi gider tablonuzu dikkatlice incelemenizde fayda var. Ayın son haftasında Boğa burcundaki Güneş Tutulması ile yurt dışı ve sosyal medya konuları gündeme çıkacak. Kariyerinizde daha çok söze sahip olup kendinizi ön plana koyacağınız zamanlar da başlamakta. Size destek verecek bir süreç başlamakta.

Sevgili Terazi ve Yükselen Teraziler,

.Nisan ayının ilk haftasında Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay’ın etkisi ile ikili ilişkiler ve iş hayatı konularında şifalanacağınız bir süreç var. Yeni başlangıçlara adım atacaksınız. Balık burcunda gerçekleşen Venüs’ün etkisi ile yeni bir düzen ve süreç de sizin için start veriyor. İçinde bulunduğunuz ortamı güzelleştireceksiniz. Hayatınızın değerini bilerek ve kalitesini artırarak yaşayacağınız zamanlar başlıyor. Aynı zamanda ödemelerle ilgili de başkalarından elde ettiğiniz gelirler doğrultusunda rahat edeceksiniz. Nisan’ın ikinci haftasında 166 yılda bir gerçekleşen Jüpiter Neptün kavuşumu Balık burcunda gerçekleşiyor. Dolayısıyla sizin hayatınıza yeni bir anlayış yeni bir algı, sağlık konularında şifalanma ve çalışma hayatınızdaki sorunları düzene koyma etkisi getiriyor. Hem iş hayatınıza hem özel hayatınıza olumlu anlamda yansımalarını göreceksiniz. Kendi burcunuzda gerçekleşen Dolunay var olan sorunları gündeme getirecek. İş ve özel hayatınızdaki güven kaynaklı problemleri açığa çıkaracak. Ayın son haftasında Boğa burcunda yaşanacak olan Güneş Tutulması ile ödemeler alanınızda yeni bir sayfa açmanıza vesile olacak. Yeni bir ek gelir, partnerinizden gelen ortak gelir, yeni iş fırsatı ya da miras vasıtası ile ödemelerinizi kolaylıkla yapabileceğinizi müjdeleyebilirim. Hayırlara vesile olması dileğiyle.

Sevgili Akrep ve Yükselen Akrepler,

Nisan ayının ilk haftasında gerçekleşecek olan Koç Yeni Ay’ı size sürpriz gelişmeleri de beraberinde getiriyor. Bu hafta yeni bir düzene, yeni bir ortama adapte olacaksınız. Sağlıkla ilgili bir probleminiz var ise şifalanacaksınız. Yeni bir çalışma ortamına giriş yapmanız ya da yeni bir eve taşınmanız muhtemel. Gerçekten sizi sürpriz gelişmeler bekliyor. Özellikle Jüpiter ve Neptün’ün 166 yılda bir gerçekleştirdiği kombinasyon sizi aşk hayatınızda nirvanaya çıkaracak diyebilirim. Dolayısıyla hiç ummadığınız bir şekilde teklif alabilir ve ‘Evet’ diyebilirsiniz. 18 Nisan’da gerçekleşecek olan Terazi Dolunayı ise farkındalığınızı oldukça yükseltecek etkiye sahip. Bilinç olarak ikili ilişkiler ve finansal konularda bir takım kararlar almanıza katkı sağlayacak. Keza Boğa burcundaki Güneş Tutulması ile hayatınızda yeni bir birlikteliğe karar vererek yeni bir sayfa açmanız söz konusu. Aynı zamanda var olan bir ilişkiyi tamamen bitirip daha iyisi için adım atmanız olası. Hangisi olacak ise hayrınıza gerçekleşiyor. Kıymetini bilin, gökyüzü tarafından destekleniyorsunuz.

Sevgili Yay ve Yükselen Yaylar,

Nisan ayının ilk haftasında Koç burcunda gerçekleşen Yeni Ay etkisi ile evinize daha önem göstereceğiniz bir süreç var. Uzun zamandır görmediğiniz misafirlerinizin gelmesi ya da evinizi tekrardan dekore etme durumları söz konusu. Aynı zamanda ev, gayrimenkul alanı ve aşkla ilgili beklediğiniz tekliflerin Nisan’ın ikinci haftasında gerçekleşmesi muhtemel. Ayaklarınız yerden kesebilir bu durum. 166 yılda bir gerçekleşen Jüpiter Neptün kavuşumu size sürpriz bir mirası, büyük bir kazancı da beraberinde getirmekte. Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay’ın etkisi sosyalleşeceğinizi, grup çalışmalarında ön plana çıkacağınızı ve sevdiklerinizle yapacağınız seyahatleri de müjdeliyor. Özetle Nisan ayı sizin için bol hareket bol bereket diyebileceğimiz güzel bir zaman dilimi. Ardından Boğa burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulmanın etkisini hayatınızda sağlıkla ilgili olan alanda yaşayacaksınız. Yeni bir dönemin eşiğindesiniz. Artık yaşadığınız kaderi konularla hayatınıza daha çeki düzen verme, özen gösterme, sağlığınıza kıymet verme zamanları. Bununla birlikte bu dönem bir takım kayıplar yaşamanız olası. Ancak her şeyin iyi tarafından bakarak ilerlemenizde fayda var.

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlaklar,

Sizi dönüşümlü bir ay beklemekte. Özellikle Nisan ayının ilk haftasında aile büyükleri ile ilgili sorunlarla uğraşmanız olası. Aynı zamanda ev ile ilgili sorunların çıkması da muhtemel. Yakın çevrenizden alacağınız destekler ile bu haftayı kolaylıkla atlatabilirsiniz. Nisan’ın ikinci haftasındaki Jüpiter Neptün kavuşumu iş hayatınızda olumlu anlamda güzel fırsatları getirmekte. Yurt içi ve yurt dışı ile alakalı güzel gelişmelere sevineceksiniz. Kariyeriniz ile ilgili gelişmeler Nisan’ın ikinci haftasında ön planda olacaktır. Aynı zamanda Boğa burcunda gerçekleşecek olan Tutulma ile aşk hayatınızda yeni bir sayfa açılması ya da seyahat planları söz konusu. Özetle oldukça dönüşümlü, bol sürprizli, katkı sağlayacak bir Nisan ayı geçireceksiniz.

Sevgili Kova ve Yükselen Kovalar,

Nisan ayının ilk haftasında yakın çevrenizden, iş hayatınızdan yana oldukça güzel yeni başlangıçlara adım atacaksınız. Yakınlarınızdan yana sevineceğiniz bir sürecin içerisindesiniz. Bu dönem size paranın akacağı çok güzel bir iş fırsatı ayağınıza geliyor. Hayır demeyin, kabul edin diyorum. Özellikle Nisan ayının ikinci haftasındaki kavuşum size bolluk ve bereketi müjdeliyor. Gelen fırsatları iyi değerlendirin derim. Terazi burcunda gerçekleşen Dolunayın etkisi ile hayatınızda uluslararası konular ve eğitim ile ilgili sorunlarla yüzleşmeniz söz konusu. Bunların üstesinden gelerek başarıya ulaştığınız zamanlar. Boğa burcunda gerçekleşen Tutulma ile birlikte yeni bir şehre, ülkeye gidebilir, yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Özetle yepyeni bir süreç sizi bekliyor. Sıfırlanmaya ve yeni başlangıçlara hazır olun.

Sevgili Balık ve Yükselen Balıklar,

Koç burcunda gerçekleşen Yeni Ay’ın etkisi hayatınıza yepyeni ek gelir fırsatlarını getirecek. Kendi burcunuzda olan ve 166 yılda bir gerçekleşen Jüpiter Neptün kavuşumu size ummadığınız mutluluk ve mucizeleri yaşatacak. Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay’ın etkisi ile var olan ödemelerle ilgili problemleriniz göz önüne çıkacak. Artı – eksi giderlerinizi, harcamalarınızı tekrardan gözden geçirme ihtiyacı duyacaksınız. Nisan’ın sonunda gerçekleşecek olan Boğa burcundaki Tutulmanın etkisi ile yeni bir iş, yeni bir seyahat sizi bekliyor olacak. Oldukça keyifli ve güzel bir süreç bu ay sizi bekliyor.
 
X