2022 Nisan ayı burç yorumları

nisan aylık yorum5 (1).jpg
nisan aylık yorum5 (2).jpg
nisan aylık yorum5 (3).jpg
nisan aylık yorum5 (4).jpg
nisan aylık yorum5 (5).jpg
 
nisan20 (5).jpg

Koç​

Ayın ilk günü gerçekleşen Koç burcunda yeniay son derece hızlı günlere işaret ediyor. Hedef odaklı, hızlı ve biraz da aceleci Koç burcu için yeni kapılar açılıyor. İstediğiniz şeyleri elde etmek için yeterince güçlüsünüz. İlk defaya girişeceğiniz bir proje size heyecan verecek. Hızlı düşünüp hazır cevap olduğunuz bugünlerde pazarlıkları da iyi yapabilirsiniz. İç dünyanızda kurduğunuz hayallere güvenin. 16 Nisan günü gerçekleşecek Terazi burcundaki dolunay ilişkilerinizle yakından ilgili görünüyor. İşyerinde, evde ve çevrenizde iletişimde olduğunuz kimselerle karşılıklı beklentileri masaya yatırıp konuşmakta fayda var. 28-29 Nisan günleri istemediğiniz bazı harcamaları yapmanız gerekebilir. 30 Nisan günü gerçekleşecek Güneş tutulması sonrası ise maddi birikimler yönünden yeni fırsatlar var. Bu tarihten sonra yeni kazanç kapıları, iş modelleri veya zam isteği için harekete geçin.

Boğa​

Ay boyunca ileriye dönük hayallerinize, ideallerinize yaklaştığınızı fark edeceksiniz. Sizi iyi yerlere taşıyacak, el uzatacak güçlü ve iyi kimselerden destek alabilirsiniz. İş çevrenizin genişlediği bir aya giriyorsunuz. İşyerinde oturmak yerine, öğle yemeklerini, akşam davetlerini iyi değerlendirin. Mesleki bir gruptan, derneklerden iş teklifi alabilirsiniz. Geleceğe dönük planlarınızdan umutlusunuz. Güneşin 19 Nisan günü Boğa burcuna girmesiyle hayatınız hareketleniyor. 28-29 Nisan tarihleri arınma fırsatları getiriyor. Hayatınızda sizi rahatsız eden, işe yaramayan ne varsa çöpe atma zamanıdır. İşinizden ayrılmayı planlıyorsanız bu tarihler ideal. 30 Nisan günü gerçekleşecek Boğa burcundaki Güneş tutulması sonrası iş ve özel hayatınızda tazelenme dönem başlıyor. Kendinizi gerçekleştirmek, gerçekten ne beklediğinizi bulmak için harika zamanlar. Kritik görüşmeleri, önemli adımları bu tarihten sonraki günlere saklayın.

İkizler​

1 Nisan günü gerçekleşen yeniay ile birlikte sosyal hayatınız bir anda çok hareketleniyor. İdealleriniz, yapmak istediklerinizle ilgili herkesle konuşma fırsatı bulacaksınız. Yeni tanışıklıklar, projeler, özellikle iş dışında sizi bekleyen grup çalışmaları var. Şans, fırsat ve hayallerle ilgili gezegenler Jüpiter ve Neptün kavuşumu tam da iş hayatınızdaki alanda gerçekleşiyor. Bu ay terfi, iş teklifi, güzel bir ödül bekleyebilirsiniz. 16 Nisan günü gerçekleşecek Dolunay kendinizi ifade etmenizi kolaylaştırıyor. Ön plana çıkabilir, sunumlarda, eğitimlerde aktif rol oynayabilirsiniz. Bugüne kadar emek harcadığınız eserlerinizi tam da gösterme zamanıdır. 30 Nisan Güneş tutulması döneminde ise kendinizi maddi ve manevi yönden tam da emniyette hissedemeyebilirsiniz. Para alışverişlerinizi gizli tutun.

Yengeç​

Büyük resmi daha iyi görebildiğiniz bir ay sizi bekliyor Hayata olan inancınız artarken, yurt dışı, yabancılar ve akademik kariyer alanlarında oldukça şanslısınız. Medyada görünür olmak, basın toplantıları düzenlemek, reklamla alakalı işlere girişmek için en iyi günlerdesiniz. Seyahat planları yapabilir, yurt dışından birileri ile iş birliklerine girebilirsiniz. İş hayatınızda hızlı değişiklikler söz konusu. Ayın ilk günü gerçekleşen yeniay ile birlikte yeni iş teklifleri, yeni bir ortam ve görevler sizi bekliyor. Mevcut işinizde görev değişikliği de söz konusu olabilir. 16 Nisan günü gerçekleşecek dolunaya doğru giderken önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Kendi iş itibarınız ile aileniz arasına sıkışmış hissedebilirsiniz. Zorlayıcı bu dolunayda bu seferlik ibreyi iş hayatından yana kullanın. İş hayatınızda sizi ilgilendiren çoğu durum çözülmeyi bekliyor. Beklentilerinizi çok yükseltmeyin. 30 Nisan günü Güneş tutulması ile birlikte sonraki günlerde sosyal çevreniz ve iş arkadaşlarınızda önemli değişiklikler olacak.

Aslan​

Ayın ilk günü ateş elementi Koç burcunda gerçekleşen yeniay size yaşama sevinci getiriyor. Özgüveniniz ve liderlik ruhunuz yükselirken, aşırı gurur yapmamaya özen gösterin. Kendi başarınıza sahip çıkmanız, emeklerinizin karşılığını almanızı sağlayacak. Yeniay sonrası yurt dışı işler, yabancılar, akademik gelişimle ilgili alanda hızlı gelişmeler var. Reklam ve basınla ilgili çalışmalar yapıyorsanız, tam da gaza basma zamanıdır. Ay boyunca Mars ve Satürn etkisi ile karşınızda talepkar, ısrarcı insanlar olabilir. Özellikle iş hayatında yeni projelerde teknik açıdan kuvvetli kişilerle çalışabilir, onlardan çok şey öğrenebilirsiniz. Ancak neşenizi kaçıracak kadar ısrarcı olma ihtimalleri var. Eşinizle veya iş ortağınızla girişeceğiniz yatırımlar kazançlı sonuçlar getirecektir. 16 Nisan günü gerçekleşecek Dolunay birkaç gün öncesinden sizin için etkili olacak. kardeşler, komşular, yakın çevre ve eğitim alanlarında bazı bilgilere daha yakından şahitlik edebilirsiniz. 30 Nisan günü Güneş tutulması kariyerinizde büyük bir tazelenme getirebilir.

Başak​

Mart ayında ve bu ay tanıştığınız kişilerden yardım görme, onlardan size ait sorunlarınızı çözme konusunda büyük destek alabilirsiniz. Almayı, istemeyi, sormayı öğrenmeniz gerekiyor. İşyerinde yaşça büyük birinden oldukça büyük bir destek görebilirsiniz. Yine karşınızdaki yeni bir uzman veya danışman ile yepyeni bir alanda eğitime de başlayabilirsiniz. Ayın ilk günü Koç burcunda gerçekleşen yeniay sonrası ortaklaşa paylaşımlarda daha talepkar olabilirsiniz. Ortağınız, eşiniz ve yakın çalışma arkadaşlarınızla paylaşımlarınız gündeme geliyor. Ayın ortalarında bu maddi paylaşımların dengesini kurmanız gerekebilir. Sizin cebinizden çıkan ile karşı tarafın cebinden çıkan paranın dengelenmesi sizin için iyi sonuç verecektir. Ay boyunca Mars, Satürn ve kısmen Venüs’ün konumu, ofiste uzun saatler geçireceğinizi, bolca çalışacağınızı da gösteriyor. 30 Nisan günü Güneş tutulması sonrası büyük düşüneceğiniz, yurt dışı işlere, yabancılara açılacağınız önemli bir dönem.

Terazi​

Ofis hayatında, günlük yaşantınızda, evinizde ilişkilerin ön plana çıktığı bir ay başlıyor. Ayın ilk günü karşıt burcunuz Koç’ta gerçekleşen yeniay, bu tarihten itibaren 10 gün boyunca yeni insanlarla tanışmanızı sağlayacaktır. Yeni bir iş arkadaşı, yeni bir patron, yeni bir sevgili hayatınıza girebilir. Bu tarihten sonra hiç ummadığınız bir yerden iş teklifi de alabilirsiniz. Belki de sizin için yılın en önemli dönemi de 14-17 Nisan tarihleri arasıdır. Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay etkisi ile hayat alanlarınızın her biriyle ilgili önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Para, iş, aşk, çocuklar, sağlık, yatırım, ofis düzeni gibi pek çok alanda, bir süredir ertelediğiniz ve belki de görmezden geldiğiniz konular daha belirgin hale gelecek. Bu durumda, ertelemeyi bir kenara bırakıp içinizden gelen seçimi yapın. Karar sizin. Ay boyunca eforunuzu ağırlıklı olarak hobilerinize, keyif aldığınız konulara, iletişim sanatlarına yöneltmeniz yerinde olacaktır. Sahneye çıkmak, eğitim vermek, sunum yapmak, kendinizi ifade etmek için yeterli gücünüz ve dikkatiniz var. Hobinizi işe çevirme kararı da verebilirsiniz.

Akrep​

Tüm ay boyunca Jüpiter ve Neptün’ün çocuklar alanında olması, çocuklarınızla ilgili şanslı bir dönemden geçtiğinizin habercisi. Aynı zamanda keyifli, romantik tatil kaçamakları da sizi bekliyor. Yaptıklarınızı, eserlerinizi sergileyebilir, başkalarının beğenisine sunabilirsiniz. Mars ve Satürn, ay boyunca aile ve ev konularında sizi zorlayabilir. Tüm eforunuzu aile içi olaylara vermenizin gerektiği bu dönemde taşınma, eşya değişiklikleri ve aileyle bağlantılı sorumlulukları üstlenme söz konusu olabilir. Ayın ilk yarısında çalıştığınız yerle ilgili değişiklikler olabilir. Yeni görevler, projeler ve yeni bir yer sizi bekliyor. Kontrol edemediğiniz bazı olaylar karşısında iyiniyetli olduğunuzda, dengeli şekilde problemler çözülebilir. Özellikle ay ortasında, dolunay etkisi ile kaygılarınız artsa da, hurafeleri kafanızda kurmayın, sadece somut konularla ilgilenin. İşyeri dedikodularını duymazdan gelin. 30 Nisan günü karşıt burcunuzda gerçekleşecek Güneş tutulması öncesi, bazı kimselerden uzak durmaya karar verebilirsiniz. İş veya özel hayatınızdaki bu kişileri hayatınızdan çıkarmanız gerekebilir.

Yay​

Ateş elementi Koç burcunda ayın ilk günü gerçekleşen yeniay, yaşama sevincinizi bir anda yükseltiyor. Hayatın muzip taraflarını görmeye eğilimlisiniz. Yeni bir hobi, işinizin keyifle yaptığınız tarafları öne çıkacak. İşyerinde sahne sizin. Nisan ayı ortasında ise sosyal alanda beğendiğiniz biri ile aranızda bir ilişki başlayabilir. Tek başınıza gösteri yapmak yerine ekip çalışmasını o günlerde tercih etmek akıllıca olacaktır. Ay boyunca yazılı sözlü iletişim projeleri, sosyal medya aktiviteleri, saha çalışmaları, müşteri ziyaretleri ve kısa geziler peş peşe gelecek. Bu ay sevginizi sonuna kadar göstereceğiniz yer eviniz ve aileniz. Evde olmak, evden çalışmak, konuk kabul etmek de isteyebilirsiniz. Taşınmayı planlıyorsanız bu ay tam sırası. Ay sonunda gerçekleşen Güneş tutulması ile ofis, günlük rutinleriniz, çalışma yeriniz ve size bağlı çalışanlarla ilgili büyük değişiklikler var. Beslenme düzeninde değişiklik yapın ve iştahınızı kontrol edin.

Oğlak​

Ay boyunca bir yandan para kazanmak için harekete geçip, bir yandan ev düzeniyle ilgileniyorsunuz. Maddi anlamda size kazanç sağlayacak, sizi geliştiren, yepyeni şeyler öğrenmeye başladığınız bir işin içindesiniz. Teknoloji, inovasyonla bağlantılı konulardan rahatça para kazanabilirsiniz. Bu ay patronunuzdan zam istemek, ek gelir modellerini araştırmak ve maddi birikimlerinizi artırmak için çaba sarf etmek avantaj sağlayacaktır. Israr ettiğinizde daha fazla para kazanabileceğiniz koşullar var. Ay boyunca iletişim, kısa geziler, arkadaş sohbetleri size keyif verecektir. Yakın çevreniz ve kardeşlerle zaman geçirin. Sosyal medya, sanal dünya, NFT gibi konuları yakın buluyorsanız buralardan gelecek fırsatlar var. hukuki konularda, imza atma süreçlerinde çok şanslı görünüyorsunuz. Ay ortasında iş ve ev dengesini iyi kurmanız gerektiğini anlayacaksınız. Kariyer alanında teklifler veya beklediğiniz haberler gelecektir. Tam 30 Nisan günü gerçekleşecek Güneş tutulması yeni başlangıçlarla geliyor. 28-29 Nisan günlerini kendi içinizde plan yapmaya, ön hazırlığa ayırın. Bu iki gün hayallerinizi kendinize saklayın. 30 Nisan ve sonrasındaki birkaç gün boyunca yeni bir aşk, bir eğlence, etkinlik, hobi ve muhteşem bir proje karşınıza çıkabilir.

Kova​

Geçen aydan bu yana soluğunuzu kesen bir mücadele içinde adeta sınav veriyorsunuz. Araştırma, iletişim, hesaplama kabiliyetinizi de sonuna kadar kullandığınız bu projeler üzerine yoğunlaşmanız bu ay da devam ediyor. Aslında şu anda ‘yeni bir ben’ inşa ediyorsunuz. Kimliğinizden çalıştığınız yere kadar size ait pek çok değişiklik var. Kabuğunuzdan çıkıp herkese gerçekten var olduğunuzu, yaşadığınızı gösterin. İdealleriniz, istekleriniz için tam da ısrar etme zamanındasınız. Ay boyunca para konusunda çok şanslı olduğunuzu da unutmayın. Bol kazançlı bir teklif alabilirsiniz. Ay ortasındaki dolunay, kendinizi geliştirebileceğiniz olanaklar sunuyor. Yurt dışı iş birlikleri, akademik ortam, yabancı kişilerden gelen bilgiler hayatınıza yön verecektir. Bu dönemde neyle uğraşacağınıza, ne iş yapacağınıza yönelik kararlar almak durumundasınız. 30 Nisan günü gerçekleşecek Güneş tutulması oldukça büyük önem taşıyor. Bu tutulmada evinizle ilgili konular tazelenip gelişecektir. Diğer taraftan unvan, görev, kişisel imaj gibi konularda sadeleşmeye gitmeniz doğru olabilir.

Balık​

1 Nisan günü Koç burcunda yeniay cebinize fayda sağlayacak. Hızlı bir şekilde yeni maddi kaynaklar bulabileceğiniz, ek projelerden para kazanmaya başlayacağınız önemli bir dönem içindesiniz. Diğer taraftan Mart ayından bu yana kendinizi geliştirmek, biraz dağılmış da olsanız çok şey öğrenmek size iyi geliyor. Fırsatlar ise Nisan ayında her konuda karşınızda olacak. 150 yıl sonra Balık burcunda birleşen Jüpiter ve Neptün hayatınızın en önem verdiğiniz alanında hayallerinizi gerçekleştirecek. Bu açının riskli tarafı ise başkaları için aşırı fedakarlık ve sulugözlü olmak. İçinizde bir süredir dizginleyemediğiniz harekete geçme, pek çok şey yapma isteğini bu ayın ikinci yarısında nihayet dışa vurabileceksiniz. Önce Venüs, ardından Mars’ın Balık burcuna geçmesi de ayın ikinci yarısında şansın yanınızda olduğunu söylüyor. Kendinize zarar vermek, kendinizi eleştirmek, suçluluk duymak yerine, bireysel alanınızı korumaya bakın. Kendinizi düşünerek gerektiğinde ‘Hayır’ demelisiniz. 30 Nisan günü Boğa burcunda Güneş tutulması gerçekleşiyor. Toprak elementinde olan bu etkili gökyüzü olayı, siz Balık burçları için yeni imzalar, kazançlı sözleşmeler, yeni eğitim alanları demek. Rüzgar arkadan eserken hızla ilerleyebilirsiniz.


Binnur Zaimler
 
nisan20 (2).jpg

KOÇ BURCU 2022 NİSAN AYI YORUMU

Bu ay muzaffer hamleler ve önemli yaratıcı başarılar dönemi olabilir sizler için.

Özel not: İş ve kariyerinize ek olarak, varlığınıza ve ev işlerine katılımınıza güvenen bir aileniz olduğunu unutmamalısınız. Bunu küçümsemeyin ve aileye kariyerinize her zamankinden çok önem verin.

Koç burcu nisan 2022 için önemli tarihler

Şanslı Tarihler:
1, 7, 10

Nisan önemli tarihleri: 2, 11, 13, 18, 26

3'ünde, bir şeyleri değiştirmeye, kaderinizi ruhunuza göre yönlendirmeye kararlı, güzel gücünüz sayesinde puanlar kazanıyorsunuz. 5'inde, destek size rehberlik edecek. Sezginize güvenin. 17'sinde, düşünmek için zaman ayırdığınızda en ikna edici oluyorsunuz. 19'unda, zorlayıcı arzular tarafından yönlendiriliyorsunuz. Bir gün yerine getirilebilmeleri için onları kanalize etmeye çalışın. 22'sinde, her şeyi hemen istiyorsanız, öngörülebilir çatışmalardan sakının.

Koç burcu için tavsiyeler

Mars yüksek bir notla başlıyor ama projelerinizin umduğunuz gibi gerçekleşmesi için varlıklarınızı saymaya ve alınması gereken önlemleri değerlendirmeye zaman ayırın. Bu adımı unutmayın. 20'sinden itibaren, Güneş yeni başlangıçlardan yanadır, bu yüzden harekete geçmekten korkmayın. Girişimlerinizi sezginizle yakın bir ilişki içinde başlatırsanız, akıllıca çalışıyor olacaksınız.











BOĞA BURCU 2022 NİSAN AYI YORUMU

Gökyüzü Boğa'ya olağan faaliyet yöntemlerini uygulamak için yeni çözümler aramaya teşvik eden yoğun bir girişimci ruh dönemi getiriyor çözüm odaklı hareket edin maddi manevi duygusal olarak kazanın ay boyunca.

Boğa burcu nisan 2022 için önemli tarihler

Şanslı Tarihler:
2, 7, 11

Nisan önemli tarihleri: 9, 18, 21, 26, 29

Özel not: Kendinize iyi bakın ve dinlenin, başkalarına yetişip kendinizi ihmal etmek için iyi bir zaman değil. Sadece dinlenmiş ve tazelenmiş bir vücut sizi bekleyen zorluklarla başa çıkmanızı kolaylaştıracaktır.

5'inde, projeleriniz konusunda heveslisiniz. İyi bir ruh halindesiniz ve hedeflerinizi yakında uygulamaya koymak için mükemmel bir konumdasınız. 17'sinde, argümanlarınız göze çarpıyor işleriniz ve hukuki konularda şans sizden yana. Daha fazla başarı talep etmek için bundan yararlanın. 19'unda, aşırıya kaçmayın. Cazibeniz ancak ölçülü olarak kullanırsanız işe yarayacaktır. 22'sinde, sesinizi değil sözünüzü yükseltmelisiniz.

Boğa burcuna nisan ayı tavsiyeleri

Mars yüksek bir enerji ile başlıyor sizler için, İlk başta sahnenin merkezindesiniz, ancak daha sonra yılın başından beri harcadığınız enerjiyi geri kazanmak için oyundan çekiliyorsunuz. Durum sizin hayal gücünüzü destekliyorsa, başkalarının girişimlerinizi teşvik etmeye, hatta desteklemeye devam etmeleri için onları gölgede bırakmayın. Jüpiter'in desteğiyle, evriminizi yansıtan ve yaşam idealinize karşılık gelen bir projeyi bir araya getireceksiniz. Özel yaşamınızda ise tutku sevgi ilişkinizi güçlendirecek ay boyunca.











İKİZLER BURCU 2022 NİSAN AYI YORUMU

Başarı bir olasılıktır; bu nedenle, daha iyi olabilmek için doğru planlar yapmanız gerekiyor ay boyunca.

İkizler burcu Nisan 2022 için önemli tarihler

3'ünde, enerjiniz yükseliyor hedeflerinize veya size ilham veren bir ideale ulaşmayı başarabileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Bunu yapmak için imkanlara sahipsiniz. İyi değerlendirin.

5'inde, yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz. Bu ay sizin için parlama zamanı.

17'sinde, diyalog yoluyla en çok etkiyi yaratırsınız.

19'unda, baskıcı yaklaşımlardan uzak durmalı ani kararlar almamalısıız.

22'sinde, güç ve hırslara olan susuzluğunuz toplumda benimsenecek doğru davranışı dikte etmiyor. Sakinlikle hareket edin tartışmalardan sakının.

İkizler burcuna tavsiyeler

Bu ay enerjinizi hiçbir şey bozmayacak. İlerlemek ve bir iz bırakmak için bundan yararlanın. Durum zirveye tırmanmanızı destekliyorsa, özellikle eleştirmenler olmak üzere, başınız belaya sokabilecek çok fazla özgüvene dikkat edin. Hareketi hızlandıracak ve durumunuzu geliştirecek (profesyonel, duygusal) birçok varlığınız var. Bu, derin bir özlemin gerçekleşmesini hedeflemenin zamanıdır.










YENGEÇ BURCU 2022 NİSAN AYI YORUMU

Nisan yoğun bir ay, o yüzden hazırlanın. Hedeflerinize ulaşmak için can atıyorsunuz ve bunu yapmak için kararlılıktan yoksun değilsiniz. Kapılar açılıyor ve sizler en umut verici olanlara koşuyorsunuz iyi değerlendirin.

Yengeç burcu Nisan 2022 için önemli tarihler

3'ünde, başkalarını etkilemeye kararlısınız ve bunu başarmak için gökyüzü sizleri destekliyor.

5'inde, kozmik bir konjonktür tarafından desteklenen büyük amaçlar hedeflerinizi gerçekleştirmeniz için destekliyor sizleri. Onlara inanmanın zamanı geldi.

17'sinde, projelerinizi ve özgünlüğünüzü iyi bir şekilde ortaya koymalısınız muhataplarınızı ikna edeceksiniz.

19'unda, sizi aşırıya iten ve çevrenizde kargaşaya neden olan arzu ve içgüdülerinizin kontrolünü kaybetmeyin.

22'sinde, gerginlik hissedilirsiniz kontrollü davranın. Bir projeyi başarıyla savunmak için sesinizi alçaltın ve sakinlikle ilerleyin.

Yengeç burcu için tavsiyeler

Ateşli bir mizaç ve tutkularınızı yaşama ve içgüdülerinizi ifade etme fırsatı veriyor gökyüzü sizlere. Jüpiter inisiyatiflerinizi teşvik eder ve yükselişinizi destekler. Bu, bir şeylere acele etmek ve aşırıya kaçmak için bir neden değildir, çünkü bu tutum size sadece sorun getirir. Muhataplarınızı sizi takip etmeye ve mümkün olanın sınırlarını zorlamaya ikna etmek için hedeflerinizi netleştirin.










ASLAN BURCU 2022 NİSAN AYI YORUMU

Gökyüzü, sosyal ilişkiler için oldukça elverişli bir ay. Güneş ve Venüs'ün etkisi ay boyunca mali durumunuzda ve ilişkilerinizde destekleyecek sizleri.

Jüpiter ve Güneş bu ay sizleri destekliyor. Bazı olaylar sizi değişmeye zorlar! Kaderinizi farklı bir şekilde yönlendirmek veya varlığınızın anlamı hakkında bir yansıma yönlendirmek için onlara dikkat edin. Kaçınılmaz gerilimler sizi istikrarsızlaştırıyorsa, bu yalnızca doğru yönde ilerlemek için neyin dönüştürülmesi gerektiğini daha iyi vurgulamak içindir. Bu aynı zamanda 2. evinizde gerçekleşen Dolunay'a iyi bir geçiştir. 2. ev 8. evin karşıtıdır, dolayısıyla 8. ev harcamayı, 2. ev ise kazanmayı gösterir. Dolunay'ın orada olması, bu daha derin tüketimcilik/materyalizm kavramlarını mantıklı bir şeye dönüştürmek için ihtiyacınız olan enerji olabilir. Bu noktadan sonra, para ve kaynaklarla ilişkinizin daha zorlu yönlerinin üstesinden gelmek için çok daha sağlam bir fikriniz olduğunu fark edebilirsiniz.

Dolunaydan sonra ay, Güneş'in inanç, seyahat ve yüksek öğrenimle ilgili 9. evinize taşınmasıyla sona erer. Aslan haritalarında, burası Güneş'in yüceldiği yerdir ve bu nedenle, hayatınızın bu alanlarının çok daha düzgün akmaya başladığını hissedebilirsiniz. Bir bilgin veya manevi bir öğretmenseniz, bu alanlarda otorite bile kazanabilirsiniz. Bu giriş, önümüzdeki ay olası seyahatler için de zemin hazırlayabilir.

Ayın son büyük geçişi, 7. evinizdeki Satürn ve Venüs kavuşumu. Bu transit, daha önce yaşadığınız ilişki sorunları açısından oldukça memnuniyetle karşılanmaktadır. 28'inde gerçekleşecek ve eğer partnerinizle ciddi bir konuşma yapmak istiyorsanız, bu konuları ele almak için en iyi gün olabilir. Venüs, Satürn'ün enerjisi Aslan'ın 7. evi tamamen daha iyisi için değişimi teşvik etmekle ilgilidir. Aşkınıza sahip çıkın sevilirken severek ilişkinizi merkeze alın. Bunu yapabilirsiniz aslanlar.










BAŞAK BURCU 2022 NİSAN AYI YORUMU

Gökyüzü bu ay boyunca hayatınızda önemli değişimlere işaret ediyor. Odak, ilişkiler üzerinedir ve ay, tüm hesaplarda muhteşem bir ay olmayı vaat ediyor.

Başak burcu Nisan 2022 için önemli tarihler

3'ünde, duygularınız ve hisleriniz devreye girip duygusal yaşamınızı beslerken yoğun bir atmosfer sizleri karşılıyor.

5'inde, bir çağrışım, duygusal bir bağlılık, onaylanacak bir resmileştirme. Kendinize de duygularınıza güvenerek hareket edin.

17'sinde, diyaloğa açık kalırsanız şaşırtabilecek ve baştan çıkarabilecek fikirlerinizi dile getirip kabul görebilirsiniz.

19'unda, duygusal konularda ani kararlar baskın tepkiler vermeyin.

22'sinde, dünya görüşünüzü empoze etmeye çalışırsanız kargaşa ve çatışmalardan sakının.

Başak burcu için tavsiyeler

Yönetimi yönetiyorsunuz ve talebe cevap veriyorsunuz. Ancak ayı iyi bitirmek için kendinize biraz enerji ayırmayı düşünün. Bu ay sizin için fırsatlar açar ve çılgın fikirlerinizden vazgeçerseniz avantajlı birliktelikleri destekler. İlişkileriniz, endişelerinizin merkezinde yer alır, başkalarının sizinle takım olmak istemesini sağlayın, sadece potansiyellerinizi ve duygularınızı ifade edin.










TERAZİ 2022 NİSAN AYI YORUMU

Bu ay Satürn ve Jüpiter aşk ilişkilerinizde önemli değişiklikler getirecek. Bunlar, onları büyük ölçüde geliştirmenize yardımcı olacaktır.

Terazi Nisan 2022 Burcu, bu yıl hayatınıza büyük değişim getirecek büyük kararlar alacağınızı gösteriyor. İnsanların hayatınıza yön vermesine izin vermeyin. Sizin için iyi olduğunu bildiğiniz şeyleri yapın ve hayatınızı en iyi şekilde yaşayın. İçgüdülerinizi dinleyin ve evrenin sizin için belirlediği yolu takip edin. Ayrıca kendinize ve yeteneklerinize güvenin. Terazi için yıllık tahmin, geri adım atmadığınız için bu yıl başarının bir kısmı olduğunu tahmin ediyor.

Terazi burcu için önemli tarihler

3'ünde, ailede yoğun değişimler beklenecek ve çatışmaya dönüşmemeleri için kanalize edilecek. 5'inde, ortak amaca hizmet edecek ve insanların sizinle takım olmak istemesini sağlayacaksınız. 17'sinde, günlük yaşamınızda daha rahat gelişmenizi sağlayacak tartışmaları açmaktan korkmayın. 19'unda, manipüle ettiğiniz izlenimini vermemek için kimseye hiçbir şey empoze etmeyin. 22'sinde, aşırı otoriter bir tutumdan kaynaklanabilecek çatışmalara dikkat edin. Gökyüzü bu ay, Egonuzu kesinlikle sınanacak, ancak yine de iş birliği göstererek bitirmek isteyeceğiniz bir ay. Hız artıyor ve bazı şanslı fırsatlarla karşılaşacaksınız. Kendinizi taahhütlerinizden kurtarmak için aşırı iddialı, çok net bir arzu sergileyerek ruh halinizi bozmaktan kaçının. Dikkatiniz, günlük yaşamınızı gerçekten iyileştirecek araçlara sahip olmak için açıklığa kavuşturulması gereken aile ilişkilerine odaklanmıştır.










AKREP 2022 NİSAN AYI YORUMU

Gökyüzü bu ay ilişkiler konusunda astral kombinasyonlardan faydalı bir şekilde etkileyecek sizleri. Değişiklikleri olduğu gibi kabul etmeye hazır olmalısınız.

Akrep burcu Nisan 2022 için önemli tarihler

3'ünde, şeylerin özü hakkında iletişim kurarsınız. Tartışma konusundaki kararlılığınız, mesajlarınızı iletmek için nazik bir arzuyla birleşiyor.

5'inde, alevi yeniden alevlendirmek veya tam isabet için ışıltınızdan yararlanın.

17'sinde, diğer kişinin daha fazla hareket özgürlüğüne ihtiyacınız olduğunu anlamasını sağlamak için akıcı iletişiminizden yararlanın.

19'unda, güvenlik ihtiyacınız ile bağımsızlık arzunuz arasındaki gerilime dikkat edin.

22'sinde, önceden danışmadan kodlarınızı empoze etmeye çalışırsanız ailenizde işlerin tıkanması ve hatta patlaması riski vardır.

Akrep burcu için tavsiyeler

Ailenizde uyum arıyorsunuz. Tüm şansları kendi tarafınıza koymak için kendinizi nazikçe empoze etmelisiniz ki bu bir Akrep için kolay değildir. Ailenizdeki her şeyde haklı olması için kimseye baskı yapmaya çalışmayın. Baştan çıkarmak ve elde tutmak için auranıza güvenin. 26'sından itibaren Jüpiter, baştan çıkarma gücünüzü ve çevrenizdeki dünya üzerindeki etkinizi pekiştiriyor.










YAY BURCU 2022 Nisan AYI YORUMU

Nisan 2022 Yay Burcu'na göre yaşam için gerekli becerilerinizi geliştirmek için çok zaman harcayacaksınız. Satürn ve Jüpiter, faaliyetlerinizi olumlu yönde etkilemeye çalışacak.

Yay burcu Nisan 2022 için önemli tarihler

3'ünde, istediğinizi elde etmeye kararlı olacaksınız, sizin için çok şey yapabilecek kişileri etkilemek için diplomasiyi kullanırsınız.

5'inde, özel ve aile hayatınızı ilgilendiren, ulaşmak istediğiniz bir fikriniz var. Kendinizi tamamen arayışınıza odaklayın ve mutlu olsun.

17'sinde, günlük hayatınızı daha özgür ve özerk bir şekilde yaşamayı hedefliyorsunuz. Arzularınızı kimseyi kırmadan ifade etme zamanı.

19'unda, etrafınızdakilerle gerginlik yaratmamak için herhangi bir belirsizlik veya manipülasyondan kaçının.

22'sinde, istediğinizi elde etmek için birinin size teslim olmasını isterseniz, çatışmalardan sakının.

Yay burcu için tavsiyeler

Ayın başında kelimelerinizi nüanslamayı başardığınızı varsayalım. Bu durumda projeleriniz ve fikirleriniz için destek toplamakta zorluk çekmezsiniz. İnsanların hassasiyetlerine karşı nazik olmaya çalışın, bir bakışta size itaat etmelerini talep ederek şansınızı bozmaktan kaçının. İstediğinizi elde etmek için diyaloga, iletişime ve müzakereye güvenin. Bir ideale doğru ilerlemek ve hedeflerinize ulaşma şansınızı optimize etmek için gerekli varlıklara sahipsiniz, hedefe ulaşmak için finansal araçları elde etmek için bedeninizi ve ruhunuzu harekete geçirecek.










OĞLAK 2022 NİSAN AYI YORUMU

Gökyüzü hayatınızda gezegensel yönlerin gerektirdiği önemli değişiklikler getirecek. Bu ay ne olursa olsun mutlu olacaksınız.

Nisan 2022 için Oğlak burcunun ruh hali

Değerlerinizden en iyi şekilde yararlanmaya kararlı, sarsılmaz bir dinamizm sergiliyor, iz bırakıyorsunuz. Çekicilik ve cesareti birleştirirsiniz ve insanlar isteklerinize uzun süre direnmezler. Oldukça cüretkâr, hatta cüretkâr, beğenilmeyi ve arzularınızın yerine getirilmesini takdir ediyorsunuz. Bununla birlikte, aşırı hevesten, doymak bilmez iştahlardan veya aleyhinize dönen ve eleştiri çeken güç arzusundan sakının. Etkinliğinizi kanıtlamak için Nisan ayında yolunuzdan çıkmaktan korkmayacaksınız ve yükselmeye değer. Yeteneklerini ortaya koyuyorsun. Kendinizi ön plana çıkarırsınız.

Oğlak burcu için önemli tarihler

3'ünde, yoğun ve güçlü enerjiler hakim sizler için her konuda ileri adım atma zamanı.

5'inde, iletişim ile ilgili konularda becerilerinizi ortaya koyma zamanı. Dikkat çekmek için yadsınamaz karizmanıza güvenin.

17'sinde, özgünlüğünüzü ve olağandışı işleyişinizi göstermek için hiçbir argüman veya yetenek eksikliğiniz yok.

19'unda, kendinizi ayrılıklara maruz bırakmaktan kaçınmak için fazla açgözlü olmaktan kaçının.

22'sinde, başkalarına çok fazla baskı uygularsanız, dünyayı ateşe verme riskini alırsınız.

Oğlak için Tavsiyeler

İstediğini elde etmek için, ödüllendirilmek için kendi paranla ödeme yapmaktan çekinmez, cazibenle taleplerini yerine getirir ve seni aşırıya götüren enerjiyi kanalize edersin. Bu nedenle, kısır çatışmaları sürdürmek yerine bir kum torbasına yatırım yapmayı tercih edin. Hayallerinizin peşinden gidin ve kendinizi tabular olmadan ifade edin, kanatlarınızı açın ve kendinizi bir maceraya atın.











KOVA 2022 NİSAN AYI YORUMU

Gökyüzü bu ay tüm büyük gezegenlerin olumlu yönlerinden yararlanacaksınız. Muhteşem bir görünüme yol açacak ve iyi bir ilerleme olacak.

Kova burcu için önemli tarihler

3'ünde, kaçınılmaz bir iç kargaşa sizi sarsıyor. Gerçekleştirmeniz için size neyin yardımcı olduğunu gözden geçirmek için güçlü duygularınızdan yararlanın.

5'inde, önemli miktarda kar elde ediyorsunuz. Kendinizi zenginleştirmek için hiçbir fırsatı kaçırmayın.

17'sinde, ailenizdeki şeyleri değiştirmek için gayrimenkul yatırımı yapabilirsiniz.

19'unda, çekiciliğiniz aklınıza gelen her şeyi yapmanıza izin vermiyor. DİKKAT!

22'sinde, yasayı koymaya çalışırsanız, aile içinde çatışmalara yol açan gerilimlere dikkat edin.

Kova burcuna nisan ayı için tavsiyeler

Bu, yeteneklerinizi ifade etmek, çekiciliğinizi kullanmak ve ışığınızı parlatmak için ideal bir ortamdır. Kendinizi bu fırsattan mahrum etmeyin. Zenginleşmenize ve tatmin olmanıza katkıda bulunan akışları optimize etmek için, 19'u ve 22'si civarında size karşı çalışan ruh hali değişimlerinizi ve sabırsızlığınızı yönetmeye çalışın. Sizi size neyin hizmet edebileceğini belirlemeye, ilerlemenize ve çiçek açmanıza yardımcı olmaya davet eden bir ay. Utanma. 26'sından itibaren, Jüpiter potansiyelinizi yükseltecek ve bazı umut verici kanallar açacak.










BALIK 2022 NİSAN AYI YORUMU

Bu ay odak noktanız kişisel özellikleriniz ve mali durumunuz olacak.

Balık burcu için önemli tarihler

3'ünde, projelerinizi gerçekleştirmek için sarsılmaz bir kararlılık sergiliyorsunuz ve yadsınamaz çekiciliğiniz herkesi kazanacak.

5'inde, ışıltılı ve karizmatik, yeni bir genişleme döngüsü açmak için varlıklarınız eksik değil.

17'sinde, akım geçer ve çevrenizdeki insanlar sizin özgünlüğünüze duyarlıdır.

19'unda, herhangi bir belirsizlikten veya manipülasyon girişiminden kaçının.

22'sinde, çok fazla bastırılmış saldırganlık yakınlık veya sıkıntı uyandırır.

Balık burcuna tavsiyeler

Bu ay hareketi hızlandırmaya çalışmanın bir anlamı yok. Enerjinizi kendinize empoze etmek için kanalize etmek için zaman ayırın, ancak başkalarının da aynı şeyi yapma hakkını ihmal etmeyin. Kanatlarınızı açmak için zaten büyük şansınızı optimize etmek için egonuzun arzularını sakinleştirin. Jüpiter, havalanmak için güçlü nefesinden yararlanmanızı sağlar.



Şenay Devi
 
nisan20 (4).jpg


Nisan ayının en zor günleri ve mümkünse yeni bir şeye başlamanın uygun olmadığı günler;

  • 18 Nisan Güneş-Plüton Karesi
  • 5 Nisan Mars&Satürn Kavuşum
Nisan ayının en şanslı günleri ise;

  • 3 Nisan Güneş&Merkür Kavuşumu
  • 12 Nisan Jüpiter&Neptün Kavuşumu
  • 27 Nisan Venüs&Neptün Kavuşumu
Yeni Ay-Dolunay- Tutulma

1 Nisan 09:24 11 Derece Koç Burcunda Yeni Ay

16 Nisan 21:54 26 Derece Terazi Burcunda Dolunay

30 Nisan 23:27 10 Derece Boğa Burcunda Güneş Tutulması

Dua-Dilek-Meditasyon Saatleri

7 Nisan Ay&Betelgeuse Kavuşumu 12:25-16:30

8 Nisan Ay&Sirius Kavuşumu 22:00-03:00

25 Nisan Ay&Fomalhaut Kavuşumu 18:33-22:00

Gezegenlerin Burç Transitleri

5 Nisan Venüs Balık Burcuna Geçiyor.

11 Nisan Merkür Boğa Burcuna Geçiyor.

15 Nisan Mars Balık Burcuna Geçiyor

15 Nisan Lilith Yengeç Burcuna Geçiyor.

20 Nisan Güneş Boğa Burcuna Geçiyor

20 Nisan Juno Balık Burcuna Geçiyor.

30 Nisan Merkür İkizler Burcuna Geçiyor.




Dilara Yıldızhan
 
X