2022 Ocak Ayı Dondurulmuş Transfer Olacaklar

Anladım aşağı yukarı o civarlardadır heryerde muhtemelen, teşekkür ederim. Ben de öyle yapacağım ilave bişeyler yapmak gerekir mi diye sorayım bakalım ne diyecek doktor
Her yerde fiyatlar farklı ben histeroskopi oldum 6.000 TL 2.000 TL de ekstra jel için dediler ödedik. bunlar 2021 fiyatlarıydı 2022 fiyatları da %20-%30 civarında artmıştır diye düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim inşallah biximkindede vardır gotyigimde bnde soracağım

Colyak ve diyabeti unutmusum. Benim bir kuzenimin kizi colyak hastasi. Ayni zamanda tum aile laktoza hassasiz. Bu nedenle ben gluten ve laktozu kestim. (Aret hoca da kesin diyor) Bakalim ben ne yasayacagim? Ocak sonu histeroskopi sonra transfer.
canım çölyak düşük yapıyormu?

canım çölyak düşük yapıyormu?
colyak hastaligi dusuk yapiyor mu kendi basina bilmiyorum ancak hastaliga uygun beslenilmez ise hamile kalmak ve tasimak cok zorlasiyor diye biliyorum. o yuzden colyaklar, eger gluteni keskin sekilde keserler ve cok dikkatli olurlarsa, muhtesem kilo veriyorlar ve hamile kalabiliyorlar.

Benim kuzenimin kizi kilo verdi, yuzu sivilce icindeydi ve gluteni kesince hormonlari ve cildi duzeldi, adeti duzene girdi.

evet cnm ben bilmiyordum çölyak olduğumu 2 düşük yaptım,adetlerim de düzensizdi 10 kg verdim şu an diyetimi yapıyorum adetlerimde düzene girdi .

evet cnm ben bilmiyordum çölyak olduğumu 2 düşük yaptım,adetlerim de düzensizdi 10 kg verdim şu an diyetimi yapıyorum adetlerimde düzene girdi .
Cok sevindim hastaliginizi ogrenmenize ve diyetinizi yapmaniza. Inanin cogu insan farkinda olmuyor, tup bebek merkezlerinde surunuyor senelerce. Tespit etmeniz buyuk sans. Adetleriniz duzene girdi ise yumurtlamalariniz duzene girmis, hamileliginizde de rahat edersiniz.

Bende de hassasiyet var, bildiginiz balon gibi oluyorum ve asabiyet yapiyor gluten. Cok keskin olmasa da neredeyse sifira indirdim 2 senedir. Korkunc adet agrilarim olurdu, birden kesildi hepsi. Her adette 4-5 parol alan biriyken, 2 senedir agri kesici almadim. Ellerim, dizlerim korkunc agrirdi. Enflamasyon oluyor sanirim. Biranda kesildi. Cok daha huzurlu ve agrisiz bir insan oldum.

Youtube'da bir kanal buldum, Zehranin Glutensiz Firini diye, her seyi ama her seyi yapabiliyorum :)

Çok sevindim gerçekten, bende rahatladım çok şükür doğrı Dr bulmak zor oldu ,kurbanları oldum maalesef , en sonunda başka bir rahatsızlığım çıkınca ortaya oda çıktı çk şükür iyiyim, iki tüp bebek düşük oldu bu ay kısmetse transfer olacağım yaşlarımız gidiyor maalesef bende artık ekmeğimi ,kekimi,poğaçalarımı yapıyorum .dur takip edeyim bende dün mantı tarifi izlemiştim sanırım o bayan:)

Cok gecmis olsun. Kolay tespit edilen bir rahatsizlik degil. Bundan sonra hamilelikleriniz de saglikla ilerler.
Ben de mercimekli kofte, kek ve ekmek tarifleri ogrendim kendisinden. Cok tatli videolari var.

Cok gecmis olsun. Kolay tespit edilen bir rahatsizlik degil. Bundan sonra hamilelikleriniz de saglikla ilerler.
Ben de mercimekli kofte, kek ve ekmek tarifleri ogrendim kendisinden. Cok tatli videolari var.
kesinlikle harika mercimek köftesi yaptım hafta sonu ince bulugurla cok ğüzel oldu:) afiyet olsun canım

Dicle memorial da tüp bebek merkezi oraya gittim ben
Merhabalar bende Uğur hocaya da başlayacağım sizin nasıl geçti süreç ? Bende pcos var da rahim dinlendirme yapar mı acaba ? Sizde hemen başlamış anladığım kadarıyla.

Merhabalar bende Uğur hocaya da başlayacağım sizin nasıl geçti süreç ? Bende pcos var da rahim dinlendirme yapar mı acaba ? Sizde hemen başlamış anladığım kadarıyla.
Merhaba.Benim ilk tedavim de Uğur hoca ve Yunus hoca ile birlikte başlamıştık.Eşim azosperm öncelikli onun tese ameliyatı aynı hastanede olumlu geçtikten sonra benim tedavi başladı.Aslında bana da yumurta toplayalım havuz yapalım vs teklif ettiler ama ben yaşımdan dolayı ertelemek istemedim.İyi ki ertelememişim.Doktorlara sonuna kadar güvenelim ama çok soru sorup ilgilendiklerinden emin olmamız ve araştırmamız lazım.Tabi her hasta da farklı siz de Farklı bir yol izleyebilirler.Hastane ve doktorla ilgili sormak istediğiniz bir şey olursa cevap veririm.Embriyolarım var dondurulmuş bakalım ikinci tedavi için Ocak ayını planlamıştım ama yorucu bir süreç yorulmuşum biraz beklemek istedim

Çok teşekkür ederim cevabınız için yeni gördüm maalesef. Şeyi merak ettim siz hiç çift embriyo istediniz mi ya da Uğur hoca bu konuda nasıl düşünüyor ? Bende adet olmayı bekliyorum olur olmaz başlayacağım bir kere aşılama oldum negatifti sonuç ikinci kere aşılama yerine direk tüpe geçelim dedik eşimle. Aslında bize kendi kendinize de olur diyor ama beklemek istemiyoruz artık bir buçuk yıl olacak..

Rica ederim.35 yaşın üzerindeyseniz isterseniz çift embriyo koyuyorlar.Ya da ilk tüp bebek denemeniz olumsuz sonuçlandıysa yine isteğe bağlı yapılıyor.Diğer türlü kişinin sağlık durumuna göre değişiklik gösterebilir belki.Ama genelde prosedür neyse onu uygular Uğur hoca.çift embriyo tutma olasılığını yüzde beş artırabiliyor demişti.Tek transfere daha yakın duruyor gibi.Ben istemedim tek transfer yapılmıştı.

İlk denemeneniz nasıl sonuçlandı uğur hocada.cok merak ediyorum bende öneri üstüne geldim kendisine şehir dışından geliyorum.aslinda kendisine çok güveniyorum neden bilmiyorum.7 yıllık evliyim iki tupumde alındı.iki negatf denemem var

Yani ucuncu deneme için nasıl olacak bilmiyorum farklı bişe uygulandı mi size embriyo yapıştırma gebelik aşısı diye birşey varmış birde bunlari önerirler mi acaba gerçekten maddi manevi tükendim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…