Her yerde fiyatlar farklı ben histeroskopi oldum 6.000 TL 2.000 TL de ekstra jel için dediler ödedik. bunlar 2021 fiyatlarıydı 2022 fiyatları da %20-%30 civarında artmıştır diye düşünüyorum.Anladım aşağı yukarı o civarlardadır heryerde muhtemelen, teşekkür ederim. Ben de öyle yapacağım ilave bişeyler yapmak gerekir mi diye sorayım bakalım ne diyecek doktor
Çok teşekkür ederim inşallah biximkindede vardır gotyigimde bnde soracağımSizin tedavi gördüğünüz yerde varsa böyle bir yöntem tabiki talep edebilirsiniz. Bizim önceki yerde hiç bahsedilmemişti bile burası direk onlar önerdi. Belli bir rahatsızlığı olana değil istersen diye bilgi veriyorlar. Ona göre şansın daha çok artıyormuş deyince bizde keşke yaptırsaydık dememek için hepsini kabul ettik canım.
Rica ederim inş. vardır . hayırlısı olsun .Çok teşekkür ederim inşallah biximkindede vardır gotyigimde bnde soracağım
Bir kere old boş gebeliktiHiç gebeliginiz oldumu
Sana bende Diyarbakır Memorial hastanesi ne gidiyorum tüp bebek için hangi memoriale gidiyon sen canımAynen :)Bana sordun sanırım :)) ben Diyarbakır’da yaptırıyorum memorial hastanesinde.
Allah analı babalı büyütsün maşallah büyümüş sizin bebişte.
Dicle memorial da tüp bebek merkezi oraya gittim benSana bende Diyarbakır Memorial hastanesi ne gidiyorum tüp bebek için hangi memoriale gidiyon sen canım
canım çölyak düşük yapıyormu?Colyak ve diyabeti unutmusum. Benim bir kuzenimin kizi colyak hastasi. Ayni zamanda tum aile laktoza hassasiz. Bu nedenle ben gluten ve laktozu kestim. (Aret hoca da kesin diyor) Bakalim ben ne yasayacagim? Ocak sonu histeroskopi sonra transfer.
colyak hastaligi dusuk yapiyor mu kendi basina bilmiyorum ancak hastaliga uygun beslenilmez ise hamile kalmak ve tasimak cok zorlasiyor diye biliyorum. o yuzden colyaklar, eger gluteni keskin sekilde keserler ve cok dikkatli olurlarsa, muhtesem kilo veriyorlar ve hamile kalabiliyorlar.canım çölyak düşük yapıyormu?
evet cnm ben bilmiyordum çölyak olduğumu 2 düşük yaptım,adetlerim de düzensizdi 10 kg verdim şu an diyetimi yapıyorum adetlerimde düzene girdi .colyak hastaligi dusuk yapiyor mu kendi basina bilmiyorum ancak hastaliga uygun beslenilmez ise hamile kalmak ve tasimak cok zorlasiyor diye biliyorum. o yuzden colyaklar, eger gluteni keskin sekilde keserler ve cok dikkatli olurlarsa, muhtesem kilo veriyorlar ve hamile kalabiliyorlar.
Benim kuzenimin kizi kilo verdi, yuzu sivilce icindeydi ve gluteni kesince hormonlari ve cildi duzeldi, adeti duzene girdi.
Cok sevindim hastaliginizi ogrenmenize ve diyetinizi yapmaniza. Inanin cogu insan farkinda olmuyor, tup bebek merkezlerinde surunuyor senelerce. Tespit etmeniz buyuk sans. Adetleriniz duzene girdi ise yumurtlamalariniz duzene girmis, hamileliginizde de rahat edersiniz.evet cnm ben bilmiyordum çölyak olduğumu 2 düşük yaptım,adetlerim de düzensizdi 10 kg verdim şu an diyetimi yapıyorum adetlerimde düzene girdi .
Cok gecmis olsun. Kolay tespit edilen bir rahatsizlik degil. Bundan sonra hamilelikleriniz de saglikla ilerler.Çok sevindim gerçekten, bende rahatladım çok şükür doğrı Dr bulmak zor oldu ,kurbanları oldum maalesef , en sonunda başka bir rahatsızlığım çıkınca ortaya oda çıktı çk şükür iyiyim, iki tüp bebek düşük oldu bu ay kısmetse transfer olacağım yaşlarımız gidiyor maalesefbende artık ekmeğimi ,kekimi,poğaçalarımı yapıyorum .dur takip edeyim bende dün mantı tarifi izlemiştim sanırım o bayan:)
kesinlikle harika mercimek köftesi yaptım hafta sonu ince bulugurla cok ğüzel oldu:) afiyet olsun canımCok gecmis olsun. Kolay tespit edilen bir rahatsizlik degil. Bundan sonra hamilelikleriniz de saglikla ilerler.
Ben de mercimekli kofte, kek ve ekmek tarifleri ogrendim kendisinden. Cok tatli videolari var.
Merhaba bize Erol Tavmergen e gidiyoruz sizin aşamalar nasıl oldu acaba anlatır mısınızDoktorum uygun gordu hormon değerlerin normal ilaca gerek yok dedi doktorum Erol tavmergen
Merhabalar bende Uğur hocaya da başlayacağım sizin nasıl geçti süreç ? Bende pcos var da rahim dinlendirme yapar mı acaba ? Sizde hemen başlamış anladığım kadarıyla.Dicle memorial da tüp bebek merkezi oraya gittim ben
Merhaba.Benim ilk tedavim de Uğur hoca ve Yunus hoca ile birlikte başlamıştık.Eşim azosperm öncelikli onun tese ameliyatı aynı hastanede olumlu geçtikten sonra benim tedavi başladı.Aslında bana da yumurta toplayalım havuz yapalım vs teklif ettiler ama ben yaşımdan dolayı ertelemek istemedim.İyi ki ertelememişim.Doktorlara sonuna kadar güvenelim ama çok soru sorup ilgilendiklerinden emin olmamız ve araştırmamız lazım.Tabi her hasta da farklı siz de Farklı bir yol izleyebilirler.Hastane ve doktorla ilgili sormak istediğiniz bir şey olursa cevap veririm.Embriyolarım var dondurulmuş bakalım ikinci tedavi için Ocak ayını planlamıştım ama yorucu bir süreç yorulmuşum biraz beklemek istedimMerhabalar bende Uğur hocaya da başlayacağım sizin nasıl geçti süreç ? Bende pcos var da rahim dinlendirme yapar mı acaba ? Sizde hemen başlamış anladığım kadarıyla.
Çok teşekkür ederim cevabınız için yeni gördüm maalesef. Şeyi merak ettim siz hiç çift embriyo istediniz mi ya da Uğur hoca bu konuda nasıl düşünüyor ? Bende adet olmayı bekliyorum olur olmaz başlayacağım bir kere aşılama oldum negatifti sonuç ikinci kere aşılama yerine direk tüpe geçelim dedik eşimle. Aslında bize kendi kendinize de olur diyor ama beklemek istemiyoruz artık bir buçuk yıl olacak..Merhaba.Benim ilk tedavim de Uğur hoca ve Yunus hoca ile birlikte başlamıştık.Eşim azosperm öncelikli onun tese ameliyatı aynı hastanede olumlu geçtikten sonra benim tedavi başladı.Aslında bana da yumurta toplayalım havuz yapalım vs teklif ettiler ama ben yaşımdan dolayı ertelemek istemedim.İyi ki ertelememişim.Doktorlara sonuna kadar güvenelim ama çok soru sorup ilgilendiklerinden emin olmamız ve araştırmamız lazım.Tabi her hasta da farklı siz de Farklı bir yol izleyebilirler.Hastane ve doktorla ilgili sormak istediğiniz bir şey olursa cevap veririm.Embriyolarım var dondurulmuş bakalım ikinci tedavi için Ocak ayını planlamıştım ama yorucu bir süreç yorulmuşum biraz beklemek istedim
Rica ederim.35 yaşın üzerindeyseniz isterseniz çift embriyo koyuyorlar.Ya da ilk tüp bebek denemeniz olumsuz sonuçlandıysa yine isteğe bağlı yapılıyor.Diğer türlü kişinin sağlık durumuna göre değişiklik gösterebilir belki.Ama genelde prosedür neyse onu uygular Uğur hoca.çift embriyo tutma olasılığını yüzde beş artırabiliyor demişti.Tek transfere daha yakın duruyor gibi.Ben istemedim tek transfer yapılmıştı.Çok teşekkür ederim cevabınız için yeni gördüm maalesef. Şeyi merak ettim siz hiç çift embriyo istediniz mi ya da Uğur hoca bu konuda nasıl düşünüyor ? Bende adet olmayı bekliyorum olur olmaz başlayacağım bir kere aşılama oldum negatifti sonuç ikinci kere aşılama yerine direk tüpe geçelim dedik eşimle. Aslında bize kendi kendinize de olur diyor ama beklemek istemiyoruz artık bir buçuk yıl olacak..
İlk denemeneniz nasıl sonuçlandı uğur hocada.cok merak ediyorum bende öneri üstüne geldim kendisine şehir dışından geliyorum.aslinda kendisine çok güveniyorum neden bilmiyorum.7 yıllık evliyim iki tupumde alındı.iki negatf denemem varRica ederim.35 yaşın üzerindeyseniz isterseniz çift embriyo koyuyorlar.Ya da ilk tüp bebek denemeniz olumsuz sonuçlandıysa yine isteğe bağlı yapılıyor.Diğer türlü kişinin sağlık durumuna göre değişiklik gösterebilir belki.Ama genelde prosedür neyse onu uygular Uğur hoca.çift embriyo tutma olasılığını yüzde beş artırabiliyor demişti.Tek transfere daha yakın duruyor gibi.Ben istemedim tek transfer yapılmıştı.
Yani ucuncu deneme için nasıl olacak bilmiyorum farklı bişe uygulandı mi size embriyo yapıştırma gebelik aşısı diye birşey varmış birde bunlari önerirler mi acaba gerçekten maddi manevi tükendim artikRica ederim.35 yaşın üzerindeyseniz isterseniz çift embriyo koyuyorlar.Ya da ilk tüp bebek denemeniz olumsuz sonuçlandıysa yine isteğe bağlı yapılıyor.Diğer türlü kişinin sağlık durumuna göre değişiklik gösterebilir belki.Ama genelde prosedür neyse onu uygular Uğur hoca.çift embriyo tutma olasılığını yüzde beş artırabiliyor demişti.Tek transfere daha yakın duruyor gibi.Ben istemedim tek transfer yapılmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?