- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.793
- 773
Tam bir doğumgünü hediyesi olacakİnş. olur güzel zaman :) Ben de ekim doğumluyum :)![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam bir doğumgünü hediyesi olacakİnş. olur güzel zaman :) Ben de ekim doğumluyum :)![]()
maşallah :) Çok güzel bir hediye olacakTam bir doğumgünü hediyesi olacakinşallah
benim de eşim ekim doğumlu.
Bekleyene hiç hızlı değil be arkadaşım, çok sıkıldım beklemekten. Regl olacağım 15 gün bile bitmek bilmez bir 2 haftaydı.maşallah :) Çok güzel bir hediye olacak Eki Görüntüle 2983215 Eki Görüntüle 2983216 Sabır taşları çekilmiş gibiyim :) Neyse zaman hızlı geçiyor:)
Aynen bende öyleydim, aman gecikme olmasın diye sürekli aklımdaydı sürekli aklımda olmasından sanırım 2 gün erken oldumBekleyene hiç hızlı değil be arkadaşım, çok sıkıldım beklemekten. Regl olacağım 15 gün bile bitmek bilmez bir 2 haftaydı.
Vücuda bir sürü hormon alıyoruz, stressel ve hormonsal olarak arada kaldığımız bir süreç, gayet normal...Rahim dinlendirme sürecinde 2. Adet gecikmesi normal bir süreç mj
Merhaba benim de 3. Denemem olacak hiperoskopi yaptırdım o arada rahime çizik atıldı. Şubatta transfer var serum takılacak ve embriyo yapıştırma benim de doktor dedi neler varsa hepsini yapalım bu sefer dedi başka yapılacak birsey kalmıyor galibaEvet her yolu denemek lazım haklısınız ben de bu gittiğimde soracağım doktoruma bunları
Benimki söylemedi bana bunları ama ben gittiğimde soracağım, bu zamana kadar olmadıysa belki de ek bişeyler yapmak gereklidirMerhaba benim de 3. Denemem olacak hiperoskopi yaptırdım o arada rahime çizik atıldı. Şubatta transfer var serum takılacak ve embriyo yapıştırma benim de doktor dedi neler varsa hepsini yapalım bu sefer dedi başka yapılacak birsey kalmıyor galiba
Selamlar,Merhaba benim de 3. Denemem olacak hiperoskopi yaptırdım o arada rahime çizik atıldı. Şubatta transfer var serum takılacak ve embriyo yapıştırma benim de doktor dedi neler varsa hepsini yapalım bu sefer dedi başka yapılacak birsey kalmıyor galiba
Ben de başka bir merkezden embriyoları mı taşıyacağım doktor da bana pek bir şey söylemedi. Bazen bizimde uyarmamız gerekebiliyor doktoru. Ben kendim dedim 3. Deneme için bir şeyler yapmamız gerekir mi falan diye Daha sonrasında hiperoskopi serum ve yapıştırmadan bahsetti.Benimki söylemedi bana bunları ama ben gittiğimde soracağım, bu zamana kadar olmadıysa belki de ek bişeyler yapmak gereklidirBunların maliyeti yüksek mi peki ne kadar tutuyor serum mesela sizin bilginiz var mi?
Ilk transferinde Bunları yapman çok güzel lk zaman insan bilgi eksikliği yaşıyor Bende keşke ilk zamanlarda hiperoskopi iyi serumu ve yapıştırma işlemini yaptır saydım Şimdi umudum bunlara bağlı İnşallah hakkımızda hayırlı olurSelamlar,
Ben de histeroskopi olacagim ve o arada cizik denilen islem de yapilacak bu Cuma. Bir sonraki reglimi takibende transfer. Benim ilk defa transfer olacak, her ihtimale karsi herseyi yapiyoruz. Bir de sanirim o tarihe kadar iyi beslenip, zararli seylerden uzak durup stres olmamak kaliyor. Umarim basari ile atlatiriz.
Tesekkur ederim. Acikcasi elimizden geleni yaptik, yapmaya devam ediyoruz. Umarim guzel sonuclar elde ederiz, ayni zamanlarda transferlerimiz. Bundan sonrasinda bekleyecegiz. Serum ne icin kullaniliyor anlatabilir misiniz?Ilk transferinde Bunları yapman çok güzel lk zaman insan bilgi eksikliği yaşıyor Bende keşke ilk zamanlarda hiperoskopi iyi serumu ve yapıştırma işlemini yaptır saydım Şimdi umudum bunlara bağlı İnşallah hakkımızda hayırlı olur
Aslında bende çok bilmiyorum araştırmaktan çok bilgi sahibi olduk. Evet pazartesi çizik atıldı bana şubatta adet olacağım sonra transfer süreci başlıyor. Serumu sorduğum da içerisine farklı bileşenler varmış vitaminler falan dediler. Bir de bir kaç kez serum verebiliyorlarmis brn sadece transfer sonrası için isteyeceğimTesekkur ederim. Acikcasi elimizden geleni yaptik, yapmaya devam ediyoruz. Umarim guzel sonuclar elde ederiz, ayni zamanlarda transferlerimiz. Bundan sonrasinda bekleyecegiz. Serum ne icin kullaniliyor anlatabilir misiniz?
Simdi anladim. Vitamin eksiklikleri olmasin diye onlem aliyorlar. 3-5 gun ara ile olacagiz demekki transferi. Umarim cok rahat atlatirsiniz ve guzel haberlerinizi buradan aliriz. SevgilerAslında bende çok bilmiyorum araştırmaktan çok bilgi sahibi olduk. Evet pazartesi çizik atıldı bana şubatta adet olacağım sonra transfer süreci başlıyor. Serumu sorduğum da içerisine farklı bileşenler varmış vitaminler falan dediler. Bir de bir kaç kez serum verebiliyorlarmis brn sadece transfer sonrası için isteyeceğim
Simdi anladim. Vitamin eksiklikleri olmasin diye onlem aliyorlar. 3-5 gun ara ile olacagiz demekki transferi. Umarim cok rahat atlatirsiniz ve guzel haberlerinizi buradan aliriz. Sevgiler
İnşallah hepimiz güzel haberler alırızSimdi anladim. Vitamin eksiklikleri olmasin diye onlem aliyorlar. 3-5 gun ara ile olacagiz demekki transferi. Umarim cok rahat atlatirsiniz ve guzel haberlerinizi buradan aliriz. Sevgiler
Anladım aşağı yukarı o civarlardadır heryerde muhtemelen, teşekkür ederim. Ben de öyle yapacağım ilave bişeyler yapmak gerekir mi diye sorayım bakalım ne diyecek doktorBen de başka bir merkezden embriyoları mı taşıyacağım doktor da bana pek bir şey söylemedi. Bazen bizimde uyarmamız gerekebiliyor doktoru. Ben kendim dedim 3. Deneme için bir şeyler yapmamız gerekir mi falan diye Daha sonrasında hiperoskopi serum ve yapıştırmadan bahsetti.
Hiper oskopi 6.000 lira serum 1500 yapıştırma da 1500 ücret çıkarttılar ama Farklı hastanelerde daha uygun ücretlerde yazanlar gördüm
Bunu bizde teklif etsek yaoarlarmi acaba yoksa belirli bir rahatsızlığa mi yapiyorlar benimde 3 denemem olacakMerhaba, Benim bu 2. transfer olacak ama tüp bebek olarak bu 3.denememiz. Hocamız önerdi gebelik aşısı rahime tutunması içinmiş, diğeri rahimde kasık ağrısı oluşursa embiriyo dışarı atmaya çalışsa bile tutunması içinmiş. Birde embriyo yapıştırma var biz açıkçası aklımızda kalsın istemiyoruz onu keşke yaptırsaydık vs. diye o yüzden hocamız ne derse yapıyoruz. Bu 3 aşamayı da yaptıracağız. 21 Ocakta kontrole gittiğimde gebelik aşısını yapmaları gerekiyormuş zaten.
Hiç gebeliginiz oldumuMerhaba benim de 3. Denemem olacak hiperoskopi yaptırdım o arada rahime çizik atıldı. Şubatta transfer var serum takılacak ve embriyo yapıştırma benim de doktor dedi neler varsa hepsini yapalım bu sefer dedi başka yapılacak birsey kalmıyor galiba
Sizin tedavi gördüğünüz yerde varsa böyle bir yöntem tabiki talep edebilirsiniz. Bizim önceki yerde hiç bahsedilmemişti bile burası direk onlar önerdi. Belli bir rahatsızlığı olana değil istersen diye bilgi veriyorlar. Ona göre şansın daha çok artıyormuş deyince bizde keşke yaptırsaydık dememek için hepsini kabul ettik canım.Bunu bizde teklif etsek yaoarlarmi acaba yoksa belirli bir rahatsızlığa mi yapiyorlar benimde 3 denemem olacak