2022 Ocak Ayı Dondurulmuş Transfer Olacaklar

Çok teşekkür ederim cevabınız için yeni gördüm maalesef. Şeyi merak ettim siz hiç çift embriyo istediniz mi ya da Uğur hoca bu konuda nasıl düşünüyor ? Bende adet olmayı bekliyorum olur olmaz başlayacağım bir kere aşılama oldum negatifti sonuç ikinci kere aşılama yerine direk tüpe geçelim dedik eşimle. Aslında bize kendi kendinize de olur diyor ama beklemek istemiyoruz artık bir buçuk yıl olacak..
Ben çift embriyo demeden çift embriyo transfer edecek dedi bende istiyordum zaten iki transfer yapmıştı

İlk denemeneniz nasıl sonuçlandı uğur hocada.cok merak ediyorum bende öneri üstüne geldim kendisine şehir dışından geliyorum.aslinda kendisine çok güveniyorum neden bilmiyorum.7 yıllık evliyim iki tupumde alındı.iki negatf denemem var
Merhaba.Uğur hoca ve Yunus hoca ikiside doktorumdu.Pozitif sonuç aldım tedavim olumlu ilerledi.Ben de şehir dışından tedavimi devam ettirmiştim.Herhangi bir yöntemi denemedim.Yumurtalarım toplandı beşinci gün döllendi ve transfer yapıldı.Öncesinde genetik ve amh testlerim yapılmıştı.

Merhaba.Uğur hoca ve Yunus hoca ikiside doktorumdu.Pozitif sonuç aldım tedavim olumlu ilerledi.Ben de şehir dışından tedavimi devam ettirmiştim.Herhangi bir yöntemi denemedim.Yumurtalarım toplandı beşinci gün döllendi ve transfer yapıldı.Öncesinde genetik ve amh testlerim yapılmıştı.
Maşallah Allah analı al buyutsun inşallah bizlerede nasip olsun.ben bugün kanda genetik verdim bir ayda çıkacakmış zaten beklemedeyim şimdilik.ilk deneme tutmadı.insallah bu defa tutar bakalım hayırlısı

Maşallah Allah analı al buyutsun inşallah bizlerede nasip olsun.ben bugün kanda genetik verdim bir ayda çıkacakmış zaten beklemedeyim şimdilik.ilk deneme tutmadı.insallah bu defa tutar bakalım hayırlısı
Amin canım Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah sizede nasip olur

Rahim dinlendirme sürecinde 2. Adet gecikmesi normal bir süreç mj
Canım baya uzun zaman geçmiş ama bu konuda bu sitede pek yazışma olmamış bu nedenle sana sormak istedim, bende şu an rahim dinlendirmedim,2. Adetim gecıktı .nekadar süre donra adet olmuştun hatırlıyomusun

Canım baya uzun zaman geçmiş ama bu konuda bu sitede pek yazışma olmamış bu nedenle sana sormak istedim, bende şu an rahim dinlendirmedim,2. Adetim gecıktı .nekadar süre donra adet olmuştun hatırlıyomusun
3 4 gün Sonra

Back
X