- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 43.150
- Puanlar
- 598
Tam tahmin ettiğim gibi sütlaç sendeymişAbla bı daha 3 yemek yapmayalım 1 saat sürdü![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam tahmin ettiğim gibi sütlaç sendeymişAbla bı daha 3 yemek yapmayalım 1 saat sürdü![]()
Ramazan sofraları zor oluyorAbla bı daha 3 yemek yapmayalım 1 saat sürdü![]()
Hep yapıyorum diye ilk aklıma sütlaç geldiTam tahmin ettiğim gibi sütlaç sendeymiş![]()
Hakketten zormuşRamazan sofraları zor oluyor![]()
Aynen benim de eşim çok seviyor. Bir ara öğğk gelmişti sütlaç yapmaktan. Bitmeden yenisi yapılıyordu evdeHep yapıyorum diye ilk aklıma sütlaç geldi![]()
Bizkm evde de bu ara öyle oldu uzun süre yapmam artıkAynen benim de eşim çok seviyor. Bir ara öğğk gelmişti sütlaç yapmaktan. Bitmeden yenisi yapılıyordu evde![]()
Sadece ramazanda başka yokAbla bı daha 3 yemek yapmayalım 1 saat sürdü![]()
Darısı bizeTamam ben kurtuldum zaten![]()
Boşver abla yapmayın sizDarısı bize![]()
Bu gidişle öyle olacakBoşver abla yapmayın siz![]()
İzindeyimBu gidişle öyle olacak![]()
Bu gidişle öyle olacak![]()
Bı seferde beni dinleyin yazık size de yapmayınİzindeyim![]()
Tamam o zaman kalkayım da tatlımı yapayımBı seferde beni dinleyin yazık size de yapmayın![]()
Daha ne istiyosun söyle,al işte kırmızı da oldun bitek ben kaldim yeter artık yeterTamam o zaman kalkayım da tatlımı yapayım![]()
![]()
Kolay canım yaparsın bence ,püf noktası sütün ılık olması yoksa yufkaları hamur ederNevos ben normalde güllaç sevmiyorum
Ev sahibim güllaç yollamış tadına baktim bayildim.cok güzelmiş ya
Yapması zor mu ki yapsam güzel olur mu
@Kukrim tarifine baktım aslında kolay gibi![]()
Yaa çok beğendim bugün yediğimde,sadece cevizli yapmış ama senin güllaç da çok güzel duruyoKolay canım yaparsın bence ,püf noktası sütün ılık olması yoksa yufkaları hamur eder![]()
Teşekkür ederim canım,ceviz fındık hangisi varsa artık koyarsın ,ellerine sağlık şimdidenYaa çok beğendim bugün yediğimde,sadece cevizli yapmış ama senin güllaç da çok güzel duruyo
Yarın yapayım o zaman![]()