Kolay canım yaparsınNevos ben normalde güllaç sevmiyorum
Ev sahibim güllaç yollamış tadına baktim bayildim.cok güzelmiş ya
Yapması zor mu ki yapsam güzel olur mu
Kukrim tarifine baktım aslında kolay gibi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay canım yaparsınNevos ben normalde güllaç sevmiyorum
Ev sahibim güllaç yollamış tadına baktim bayildim.cok güzelmiş ya
Yapması zor mu ki yapsam güzel olur mu
Kukrim tarifine baktım aslında kolay gibi
![]()
Malzeme olunca çok kolayKolay canım yaparsın bence ,püf noktası sütün ılık olması yoksa yufkaları hamur eder![]()
Aynen aşkomMalzeme olunca çok kolay![]()
Ben çok seviyorumAynen aşkom![]()
Kırmızı olmak kolay yav 50 telecikDaha ne istiyosun söyle,al işte kırmızı da oldun bitek ben kaldim yeter artık yeter![]()
Yarın yapıyım o zaman ablaMalzeme olunca çok kolay![]()
Hafif oluyor aşkom bence tam iftar sonrası tatlılarındanBen çok seviyorum![]()
Bizim evde herkes çok seviyorYarın yapıyım o zaman abla
Malzemesi de az biseyi yok gibi inşallah çok güzel.olur başlamadan ayrılmayız gullacla![]()
Aynen aşkomHafif oluyor aşkom bence tam iftar sonrası tatlılarından![]()
Evet o da sütlü iyi gidiyor aşkomAynen aşkom
Birde sütlaç![]()
2019 Ramazan SofralarındaEvet o da sütlü iyi gidiyor aşkom
Bir tanesinde yapmıştım onu da ben![]()
Üç sene olmuş he aşkom2019 Ramazan Sofralarında
Yöresel Tarif - Çeşm-i Nigar Çorbası ,Hünkar Beğendi,Fırın Sütlaç (Efsane Un Sponsorluğunda)
Herkese İyi Akşamlar..Hayırlı bereketli,huzurlu ramazanlar diliyorum..🙏❤ Bugünkü menumde Osmanlı mutfağından tariflere yer verdim .Ben çok severek yapar ve yerim 😋. Umarım sizlerde beğenirsiniz ve denersiniz. Masamda tariflere ek olarak , Biber dolması Barbunya Yeşil salata eşlik etmekte...www.kadinlarkulubu.com
Maşaallah aşkomÜç sene olmuş he aşkomyaptığımı hatırlıyorum ama bak
![]()
Oyy pammık annemmmSana ve kknın tüm gözel bayanlarına hayırlı iftarlar sosyalim![]()
Canım nevoşum allah razı olsun, tam uykumu alamıyorum o da etkiliyor beniGeçmiş olsun oruçtan mı![]()
Sahur olunca düzen bozulduCanım nevoşum allah razı olsun, tam uykumu alamıyorum o da etkiliyor beni![]()
Birazcıkın nevoşum ama bunada şükürSahur olunca düzen bozuldu![]()
Bizimde yarın okul açılıyor.2 hafta zor geçecekBirazcıkın nevoşum ama bunada şükür![]()
Ayy evet nevoşum çok haklısın,allah kolaylığını verir inşBizimde yarın okul açılıyor.2 hafta zor geçecek![]()