- 24 Eylül 2018
- 100.713
- 299.149
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18Bu henüz piyasada satışa çıkan bir ürün değil sanırım, yurt dışından getiren aracı firmalar var galiba. Fiyatı da en son 17 bindi![]()
Müthiş bişey ya oVarlığından şimdi haberim oldu![]()
Onlar da olur yakında bebişimBenim menüde sıkıntı yok da şu yan ürünler başıma bela oldu bebişim, yok sarma yok içli köfte![]()
Bak 18 olmuş demek
Şok içerisindeyim![]()
İftara misafirlerim olacak, onları da aradan cıkarırım artık bunlarlaOnlar da olur yakında bebişim![]()
Ya ücretsiz olmasaydıEki Görüntüle 3044109 kargo ücretsiz ama![]()
![]()
Yeter Celik on Instagram: "Suppentopf mit Bratwurst 🌭 Sosis sayesinde çoluk çocuk herkesin sevebileceği lezzetli bir çorba tarifi daha sizlere 🥰 Bence denemeye değer 👍🏻 Tarifi uyguladım tabi sığır sosisi ile! Ve sadece et bulyon yerine, sebze bulyon
474 likes, 4 comments - thermomixyeter on February 21, 2022: "Suppentopf mit Bratwurst 🌭 Sosis sayesinde çoluk çocuk herkesin sevebileceği lezzetli bir çorba tarifi daha sizlere 🥰 Bence denemeye değer 👍🏻 Tarifi uyguladım tabi sığır sosisi ile! Ve sadece et bulyon yerine, sebze bulyon kullandım...www.instagram.com
Ben alamazdım, simdi alabilirimYa ücretsiz olmasaydı![]()
Superİftara misafirlerim olacak, onları da aradan cıkarırım artık bunlarla![]()
O ne yaaa insan böyle bir aletle pırasa mı pişirir![]()
Yeter Celik on Instagram: "Suppentopf mit Bratwurst 🌭 Sosis sayesinde çoluk çocuk herkesin sevebileceği lezzetli bir çorba tarifi daha sizlere 🥰 Bence denemeye değer 👍🏻 Tarifi uyguladım tabi sığır sosisi ile! Ve sadece et bulyon yerine, sebze bulyon
474 likes, 4 comments - thermomixyeter on February 21, 2022: "Suppentopf mit Bratwurst 🌭 Sosis sayesinde çoluk çocuk herkesin sevebileceği lezzetli bir çorba tarifi daha sizlere 🥰 Bence denemeye değer 👍🏻 Tarifi uyguladım tabi sığır sosisi ile! Ve sadece et bulyon yerine, sebze bulyon kullandım...www.instagram.com
Hemen al cancağzım, bu fiyat kaçmazBen alamazdım, simdi alabilirim![]()
Vizyon sıfır sıfır sıfırO ne yaaa insan böyle bir aletle pırasa mı pişirir![]()
Allahtan 17.990, 18 olsa nasıl alırdıkBen alamazdım, simdi alabilirim![]()
Bir daha bu fiyata bulamam cancağızım, sipariş verdimHemen al cancağzım, bu fiyat kaçmaz![]()
Hamdolsun be bebikoAllahtan 17.990, 18 olsa nasıl alırdık![]()