- 5 Mayıs 2020
- 13.498
- En iyi cevaplar
- 1
- 41.509
- 598
Onu da yapmışBize sorsalar söylerdik![]()

Yasminin attığı sayfaya düştüm de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu da yapmışBize sorsalar söylerdik![]()
Külliyen yalaaanSen
Sen diyoruz
BAKLAVA AÇACAM BAYRAMDA SİZE DEDİN YA, NE ÇABUK UNUTTUN![]()
Yok Pek güzel yaparım da şimdi korkutmayayim arkidisleri yazık ablaBaklava yapamıyor diyorlarHadi gel senin tatlıyı değişelim
![]()
Tamam sen bilirsin ben yaparım baklavaYok Pek güzel yaparım da şimdi korkutmayayim arkidisleri yazık abla
Yok valla kremami filan aldım dedim zamlanmadan koyayım dolaba 9 küsur olmuş zati![]()
Bende kızlarıma öyle tembihliyorumBaklavayı hiç denemedim vallaAma yufka açabiliyorum. Annem ama bana hep bil de yapma derdi, onu dinliyorum yapmıyorum
![]()
Napıyon kız kremayla trileçe miYok Pek güzel yaparım da şimdi korkutmayayim arkidisleri yazık abla
Yok valla kremami filan aldım dedim zamlanmadan koyayım dolaba 9 küsur olmuş zati![]()
Deme işte öyle abla bak sonra yapmıyolarBende kızlarıma öyle tembihliyorumO zaman yapma o eksik kalsın
![]()
MuhtemelenNapıyon kız kremayla trileçe mi![]()
Çok gereksiz bir cihaz yoksa uygun ne var yani
Evet ya bazen de herşeyi bilmemek lazımAma ben yaptım ne olduGirdiğim ortamın aşçı başı oluyorum
![]()
Ona da mı krema giriyorSoğuk Baklava![]()
Acaba sen napıcanMuhtemelen![]()
İşte bu bir dramdırOnu da yapmış
Yasminin attığı sayfaya düştüm de![]()
can hepten tembel
![]()
Mantıların hazin sonu...
Mantı tekrar hamura dönmüştü![]()
Mutasyona uğramış diyorlar![]()
Geldi tembel teneke
O yalnızca sarma sarsın. İçi bitsin iç yapsın, yaprağı bitsin yaprak çıkarsın![]()
İyiki okumuşum geriyiiii türü beni cekistirdiler ayaküstüÇok seviyor demek ki sarmayı![]()
Cohzel yapma ama bak Allah için litfeeeeenTamam sen bilirsin ben yaparım baklava![]()
Soğuk baklavaymis nevo dediyse doğrudurNapıyon kız kremayla trileçe mi![]()
Soğuk Baklava![]()
Bence de, çifter alırız yoksa amaaaaÇok gereksiz bir cihaz yoksa uygun ne var yani![]()
Soğuk baklava bendeAcaba sen napıcan![]()