- 5 Mayıs 2020
- 13.498
- En iyi cevaplar
- 1
- 41.509
- 598
Eee ben niye almadım kiBende 2 paket krema aldım bugün![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee ben niye almadım kiBende 2 paket krema aldım bugün![]()
Soğuk baklava çiklat rendesiz sunulmazEee ben niye almadım ki![]()
Katla katla bitmiyorduDök abla şuraya katlayiverelim![]()
Ya bir sefer buzluktan baklava çıkardım.Evde çikolata yok.Ani aşerme diyelimSoğuk baklava çiklat rendesiz sunulmaz![]()
Ben bilmez hiç yapmadım tabisiSoğuk baklava çiklat rendesiz sunulmaz![]()
Ay pardon baklava yazacaktımBen soğuk baklava yapiciim, üzeri için çiklat da aldım![]()
Yiğilmisti bütün çamaşırlar nevo isyaaan ediyordu yeter diyordu yeterrrrrKatla katla bitmiyordu![]()
Vardır aşkomun bir bildiğiNevoş hepimize aynı tatlıyı vermiş bebişim![]()
Olur canım, niye olmasın. O da çikolata tadı verir.Ya bir sefer buzluktan baklava çıkardım.Evde çikolata yok.Ani aşerme diyelimSütlü sos ve kakao ile bile efsane oldu
![]()
Nisa’yı yolla, yardım etsinYiğilmisti bütün çamaşırlar nevo isyaaan ediyordu yeter diyordu yeterrrrr![]()
Ellerine sağlık, afiyet olsun aşkomYa bir sefer buzluktan baklava çıkardım.Evde çikolata yok.Ani aşerme diyelimSütlü sos ve kakao ile bile efsane oldu
![]()
Ceviz konuluyormu
Kızartma olana koyuluyorCeviz konuluyormubende ona yabancıyım
Kolay gelsin bikac tanede bize verrr![]()
Vardır bebişimVardır aşkomun bir bildiği![]()
Baklavalardan en sevdiğim sütlü çünküOlur canım, niye olmasın. O da çikolata tadı verir.
Ama soğuk baklava kremasız olmaz, sade süt ile yapılırsa sütlü Nuriye olur oJOYz
![]()
Ben daha güzel yapıyorum, kalsınMaviş,18 bin TL diye bir fiyat gördüm![]()
![]()
Yollayayim valla bugün bir yardım etme aşkı oluştu zaten yavrumdaNisa’yı yolla, yardım etsin![]()
Benden başka katlayan olmayınca birikiyorYiğilmisti bütün çamaşırlar nevo isyaaan ediyordu yeter diyordu yeterrrrr![]()