- Emoji Skoru
- 160.963
- Puanlar
- 898
Adaşımmöyle bi içimden geldi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adaşımmöyle bi içimden geldi
![]()
Mercimek var,baklavayı da sen yaptın@Nevreste simdi dikkat ettim de benim kazandigim menu yok neden hic aklima gelmedi menu benim![]()
Fazla oy göz çıkarmazSon mesajlara baktım, Joyzun ihtiyacı yokmuş eledim Onu
Diğer 2 tarife verdim.
Bayram tatlınız geldiiiiiğğğBizim yaramaz gelmiş![]()
Vay be ne çok baklava yapan var. Ben de kolay olsun diye hira tatlısı yaptım ahsksjskjs@Nevreste şuan baklava fırında. Ben sıcak baklavaya soğuk şerbeti daha sevdim daha çıtır oldu sanki. Akşam tekrardan fırınlayıp soğuk şerbeti döksem olur mu, hiç denedin mi veya denediniz mi
@yasminsay sen baklavaya şerbeti nasıl döküyorsun çıtır olması için![]()
Ben ikisini soğuk döküyorum.Hep çıtır olur tatlım.Birde aslında baklava dışarda bekletilmez dolaba konur.Dışarıda gevşeyip yumuşuyor.Dolapta hep çıtır.Hele fırına falan koyunca yumuşacık oluyor@Nevreste şuan baklava fırında. Ben sıcak baklavaya soğuk şerbeti daha sevdim daha çıtır oldu sanki. Akşam tekrardan fırınlayıp soğuk şerbeti döksem olur mu, hiç denedin mi veya denediniz mi
@yasminsay sen baklavaya şerbeti nasıl döküyorsun çıtır olması için![]()
Ellerine sağlıkVay be ne çok baklava yapan var. Ben de kolay olsun diye hira tatlısı yaptım ahsksjskjs
Kazen abiye diyim de prolugumu geri alsınOooo hacı geliyo gelmekte olan![]()
@JOYz
Sınav geçsin yeniden seni sahaya alacağızŞimdi bir kazanamayan buranin gediklisi ben mi kaldım![]()
Ins nevosum ama burda bu bebeler varken benim işim çok zorSınav geçsin yeniden seni sahaya alacağız![]()