Yöresel Tarif 2022 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan İftar Sofraları ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    436
  • Anket Kapalı .
Son mesajlara baktım, Joyzun ihtiyacı yokmuş eledim Onu🙃
Diğer 2 tarife verdim.

Yarışma başlarken patlıcan pahalı olduğu için karnıyarık kimse istememiş🤣
Bilsem ben alırda ben de katılıdım🙃

@Nevreste şuan baklava fırında. Ben sıcak baklavaya soğuk şerbeti daha sevdim daha çıtır oldu sanki. Akşam tekrardan fırınlayıp soğuk şerbeti döksem olur mu, hiç denedin mi veya denediniz mi
@yasminsay sen baklavaya şerbeti nasıl döküyorsun çıtır olması için🤔

@Nevreste şuan baklava fırında. Ben sıcak baklavaya soğuk şerbeti daha sevdim daha çıtır oldu sanki. Akşam tekrardan fırınlayıp soğuk şerbeti döksem olur mu, hiç denedin mi veya denediniz mi
Vay be ne çok baklava yapan var. Ben de kolay olsun diye hira tatlısı yaptım ahsksjskjs

Ben ikisini soğuk döküyorum.Hep çıtır olur tatlım.Birde aslında baklava dışarda bekletilmez dolaba konur.Dışarıda gevşeyip yumuşuyor.Dolapta hep çıtır.Hele fırına falan koyunca yumuşacık oluyor🤭Sıcak döktüğüm şerbeti farklı yapıyorum.Ama bizim 1 yıldır favorimiz soğuk baklava ben yaptıklarımı sütlü şerbetleyeceğim.

Back
X