- 25 Kasım 2021
- 415
- 404
- 23
- 39
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #35.741
Bende bunda ikili birde ayrıntılıya girdim yeter fetal üçlü dörtlü şeker hiç birine gitmiycem zaten hep yaş yaş morelim bozuluyo iyice hareketlendi beş buçuk aylık oldu aldırmam onun için hiç gerek yok test olcam diye bir hafta panık atak geçiriyorum yutupta kagan kocatepe var vidolarını çok iyi geliyorBana da kafa çapı 1 hafta küçük diyerek mikrosefali olma ihtimalinden bahsetti doktor. O da zeka geriliği imiş o sebeple sordum. Ben ilk çocukta testlerin hiçbirini yapmamıştımiçim çok rahattı
Kendi doktorum ayrintili yapti rapor yok bende orda dosyada hepsi. Bi dahakine sorayim bari. Sormaya da cekindim dedigim gibi o esnada not aldiriyor asistana şahin gibi ekrana kitleniyor bişey kacirmadan bakiyor bir de cok hizli soyluyorlar yaa. O an soramiyorum işini sorgular gibi olunca doktorum bozuluyor birazGittiğinde sormalısın canım ben sorunca söyledi bakmış öncesinde radyoloji uzmanı rapora yazdırdı.
Ben de strese girersem bi doz kagan kocatepe aliyorumBende bunda ikili birde ayrıntılıya girdim yeter fetal üçlü dörtlü şeker hiç birine gitmiycem zaten hep yaş yaş morelim bozuluyo iyice hareketlendi beş buçuk aylık oldu aldırmam onun için hiç gerek yok test olcam diye bir hafta panık atak geçiriyorum yutupta kagan kocatepe var vidolarını çok iyi geliyor
Benimki de HazarBen Beren de karar kıldım .
Yok yok ..Rahim uzunluguyla ilgiisi mi varmis?
Doktorum sebzelerin meyvelerin suyunu içmekten ziyade posali olarak tuket dedi .hem kabizligi onluyor hem de sekerini yukseltmez dedi .
Geçmiş olsun öncelikle. Monural şase verdi sonrasında tekrar tahlil yaptırmadım ama şikayetlerim geçti şükürMerhaba ayni problem bende de var gecti mi, ne verdi doktorunuz?
Ses kaydı yap …Kendi doktorum ayrintili yapti rapor yok bende orda dosyada hepsi. Bi dahakine sorayim bari. Sormaya da cekindim dedigim gibi o esnada not aldiriyor asistana şahin gibi ekrana kitleniyor bişey kacirmadan bakiyor bir de cok hizli soyluyorlar yaa. O an soramiyorum işini sorgular gibi olunca doktorum bozuluyor birazolmadi o odaya gecince asistana caktirmadan sorayim olctu mu uzunlugu kac cikti diye o an aklma da gelmedi yahu insanın aklı ucup gidiyor sanki
Haklısın Allah büyük Allah nasıl dilemişse oyle oluyor.Canı kabul etmek istemiyor bence bal gibi de bilir. Ben kime çekmişim peki benim anne tarafında da baba tarafında da hep bir kız bir erkek oluyor eşim in tarafında da sürekli kız doğuran yok.
Tamamen kader kısmet
Yoğun derken sürekli hareket halindeysen çok normal annesiBebişi 24 saatten uzun süredir hissetmiyorum. Yoğun birkaç gün geçirdim. Normal mi? Korkmalı miyim?
Şahsen benim için tek alternatif ..O da bir alternatif tabi
Hersey güzel çıkacak inşallah ferah tut kalbiniKızlar bana devletteki dr bu hafta için tekrar gelirsin demişti ama ben gitmeyi düşünmüyordum sık gitmem gerekirse randevu almak sıkıntı olacağı için ama az önce mesaj geldi yarın için randevu açılmış biri iptal etti heralde. Bende bulmuşken aldım bakalım raporu bir göstereyim o da bir muayene etsin fikrini alayım. İnşallah içimi rahatlatacak şeyler duyarım bana dua edin.
Yorgunluktan oluyor.benim de olmuştu 9saat ders üstüne nöbet tuttuğum günler bebeği 24 saat hissetmedim. Bol bol uzan dinlen.Bebişi 24 saatten uzun süredir hissetmiyorum. Yoğun birkaç gün geçirdim. Normal mi? Korkmalı miyim?
Yoğun derken sürekli hareket halindeysen çok normal annesi
Her bebek anne karnında ki suda sallana sallana uyur bi güzel
Bu haftalarda normal ama ilerleyen haftalar da sorun teşkil etmemesi için sürekli takip etmek gerek .
Korkma Allah’ın izniyle en korunaklı yerde , dua et güzelce
İnşallah... Ne güzel söylediniz İnşallah biraz dinlenince hissederim. Oturduğum zamanlarda hep birileriyle sohbet halindeydim kendimi dinleyemedim de. Panik oldum birazYorgunluktan oluyor.benim de olmuştu 9saat ders üstüne nöbet tuttuğum günler bebeği 24 saat hissetmedim. Bol bol uzan dinlen.
Cok mantıklı. O an bi denerim olmadi eşim alsın o da yanimızda oluyor zaten. Ikimiz de şapşal şapşal ekrana bakıyoruzŞahsen benim için tek alternatif ..
Çünkü hızlı konuşmaktan ziyade “ne dedi , nasıl yorum yaptı” gibi anlatımları o heyecanla stresle hatırlamıyorum şahsen
İşin aslı benim oglanda oylediBenimde ikisinde de kafa çapı hep 2 hafta ilerdeydi. Sonra 39 cmle hem de 37 haftada doğdularyani normali 35 36ymis üstelik 40 haftada. Normal demişti doktor ama takip önemli tabi her zaman.
Serviks diye söylüyor benim doktorum. Rahim ağzı uzunluğu demek. Bir serviks uzunluğu var. Bir de plasentanin rahim ağzına yakınlığı. Ben öyle anladım en azından.Uzaklık derken o nasıl birsey oluyo benim doktor ölcümleri yaparken asistan not ediyor. 2.1cm ve 2.2 cm dedi sol sağ muhabbeti yaptilar perviks li biseyler dedi ama uzunluk mu baska bisey mi ben de o an sormadim. Soramiyorum adam o an cevap vermiyor ultrasona kitleniyor genelde gozlerini kısıp böyle şajin gibi ekrana bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?