- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #35.781
İkinci çocuğu olacak anneler temsiliO iş öyle olmuyor, bak şöyle oluyor: sen büyüğe ayar verirken küçük seni gözlemliyor, neye kızacağını ne zaman kızacağını hesap ediyor ona göre davranıyor
Mesela küçüğe tam kızacağım ‘tamam anne’ diyor kızacaksam bile kızamıyorum. Tamam anne diyor ama yine bildiğini yapıyor. Ama kızamıyorum çocuğa
Bi de büyüğe şunu yapma diyorum küçük ordan atlıyor ben yapmıyorum anneeee
Kısacası küçükler fena
Canı kabul etmek istemiyor bence bal gibi de bilir. Ben kime çekmişim peki benim anne tarafında da baba tarafında da hep bir kız bir erkek oluyor eşim in tarafında da sürekli kız doğuran yok.
Tamamen kader kısmet
Şaka bir yana 2. Çok rahat oluyor sen de rahat oluyorsunİkinci çocuğu olacak anneler temsili
......günaydın
İdrar
Aclık icin kan verdim. 1 saat içinde de tokluk verdım. Tokluğu parmaktan verdım
Tokluk 114 cıktı
Açlık yarın çıkar sanirim.
Haftaya pazartesi de doktoruma giderim
Sonuca gore yükleme olmuyor muydu ?Ben de sabah sabah aç karna meyveli sodayı içtimİkinci kan için bekliyorum.
Çıkarken de idrar veririm..
Benim de 13. Haftada tespit edildi. 32. Haftaya kadar coraspine devam ederiz dedi. Tek taraflı direnç, iki taraflı olmasından iyidir yine. Bu günümüze şükür ne diyelim. Bebeğim sağlıklı ama kilosu boyu güzel gidiyorBende de var bu 11.haftada saptandı o zamandan beri aspirine devam ediyorum preeklampsi için risk ama tek taraflı olması daha düşük risk, gebelerde sık görülen bir durum içinizi ferah tutun
Sonuca gore yükleme olmuyor muydu ?
Anladım. Ben daha önce hiç yaptırmadım yükleme.Direk yükleme için gelinince önce aç karna kan alıyor, solüsyonu 10 dakika içinde komple bitirip , 1 saat ve 2 saat sonra kan veriyorsun. Ben 3. kan için bekliyorum.
İdrar numunesi verdim şimdi. İnşallah enfeksiyon çıkmaz. Çıkarsa da çaresi var çok şükür
Kalsıyum
Hen tatlı hem ekşi tadı var. Şekerli gazoz içiyorum sanki
İnşallah bunlar kilo yapmaz
Anladım. Ben daha önce hiç yaptırmadım yükleme.
Aynen enfeksiyon çıksa bile çaresi var
Merak etme.
Ben de idrar verdım
Bakalım artık :)
2 hafta sonra 1 kilo muYapmaz yapmaz şifa olsun. Vücut herşeyi yağa döndürmeye çalışıyor ama
Ben de iki hafta sonra 1 kilo fazla çıktım..
.
Efervesan tablet içmek zor geliyor bana ya. İşyerinde masamın üstünde olunca unutmuyordum da, evde olunca hep unutuyorum
Yine magosit yazdırdım o yüzden. Hapları sırayla yutuyorum..
İnş biri tutunmştrSeni korkutmak istemem ama böyle durumlar pek iyi değil. Ama bazen çift embriyo transferlerinde transfer edilen embriyolardan ikisi tutunup sonra biri düşünce de böyle düzensiz artışlar olabiliyor. Umarım yaşadığın ikinci seçenektir.
Ben de sağlık ocağına tahlil vermiştim dün. Kanım biraz sınırda çıkmış. Beslenmede tosta ara vermeliyim sanırım
2 hafta sonra 1 kilo mukaç kilo aldın bakım sen söyle?
Evet, hap olarak daha kolay. Ama ard arda alınması doğru mu bilmiyorum. Soracaktım doktora onu
Ama sanki 2 haftada 1 kilo çok iyi gıbı . Ben de takip edeyim bakayımBeslenme zincirinde sadece tost beslenen canlı yazacak bu gidişle senin
Yok ya ben 4.aydan sonra hızlı aldım. Ekmeği midemi bastırsın diye çok yedim. İki haftadır yavaşladım o yüzden 1 kilo almışım dedim.
68-69 arasıydım hamile kaldığımda. Dün 76 çıktım.
Kaldı ki tartı 77 dedi ama kıyafet ve botlar yüzünden ben çıkardım 1 kiloyu
Bazen ara veriyorum haplar arasında..
Böyle sürekli tost yiyen arkadaşımda şeker çıkmıştı inşallah ben de çıkmazBeslenme zincirinde sadece tost beslenen canlı yazacak bu gidişle senin
Yok ya ben 4.aydan sonra hızlı aldım. Ekmeği midemi bastırsın diye çok yedim. İki haftadır yavaşladım o yüzden 1 kilo almışım dedim.
68-69 arasıydım hamile kaldığımda. Dün 76 çıktım.
Kaldı ki tartı 77 dedi ama kıyafet ve botlar yüzünden ben çıkardım 1 kiloyu
Bazen ara veriyorum haplar arasında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?