• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim de sürekli karnımda bir baskı var .Taş yutmuş gibiyim .oturuyorum is yerinde .sanki yusyuvarlak olmuş gibi hissediyorum .çişim var gibi ama yapınca azıcık çıkıyor. Sanki gaz sancısı varmış da cikmiyormus gibi .Benimki ne doğum pozisyonunda ne ters pozisyonda .karnımda dümdüz yatıyor. Kıçını ve omzunu gobegime dayiyor. Kafası da asagida ama tam değil .Allahim bu çocuk niye böyle yatıyor 😪😪
Çocuk dogum pozisyonu almak istiyor anladigim kadariyla ,onuda eline yuzune bulastirip sana eziyet ederek gerceklestircek gibi gozukuyor anası😅😅

doktorun sakin olması çok önemli bence , ki maşallah senin bebişte önde neden iğneye gerek duydu anlamadım sadece baskı çok oluyor diye mi?
Evet canim baskidan dolayı dedi ama suan bu normal burdakilere baktigimda herkeste bi baskı var ,neyse ben yinede yarin vurunayim 😝

Çocuk dogum pozisyonu almak istiyor anladigim kadariyla ,onuda eline yuzune bulastirip sana eziyet ederek gerceklestircek gibi gozukuyor anası😅😅
Aslında almasına hiç gerek yok yavrumun 😁Annesi nasıl olsa sezaryen olacak .beni de uğraştırmasa ya

Aynı ben. Benimki de yan yatıyor. Sürekli taş gibi. Tuvalet sürekli geliyor. Allah'tan tuvalet yakın.🙈 Ama dediğin gibi az 🙈 neyse sabır. Bugunlerde geçecek ☺️
Evdeyken iyi de işte sürekli tuvalete git gel ellerim sahra çölü gibi oldu 😔yan yatınca ne anlıyorlarsa? Karnımı yayvan yaptı bu çocuk

+11 kilo. 🤭

Eklentiler

• 9BC069F3-A612-4131-9A19-E624F3FFC6C2.webp
    9BC069F3-A612-4131-9A19-E624F3FFC6C2.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 121
Back
X