• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
+14 de bizden 😅

Eklentiler

• 674922DD-5CA8-4EF9-A931-69A4F304CC7E.webp
    674922DD-5CA8-4EF9-A931-69A4F304CC7E.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 114
Evdeyken iyi de işte sürekli tuvalete git gel ellerim sahra çölü gibi oldu 😔yan yatınca ne anlıyorlarsa? Karnımı yayvan yaptı bu çocuk
Öyle valla krem surmeyede üşeniyorum. Ellerim çatladı kanadı yıkanmayan 🙈 İşyerinde zor oluyor gerçekten. Ne yapsınlar yerleri sıkışık demek sabret canım çoğu gitti azı kaldı.

Bir dilim kepek ekmeği, domates salatalık, 2 zeytin, bir dilim peynir ve cevizli mütevazı kahvaltıyı kaymak balla taçlandırmak nedir😬 ben bir kek miyim kızlar 😁

Şimdi pilates topu üstünde kendimi avutuyorum.😐 Düzenli squat yapmayı düşünenler yada yapanlar var mı hanımlar doğum için?
Ben düzenli olarak spor yapıyorum canım squat çok faydalı diyorlar göreceğim bakalım 😂

Bir hafta önce olan elbisem bir hafta sonra olmuyor. İnsan kendini çok tuhaf hissediyor. 🤷‍♀️
Ama bebiş kilo alıyor artık çok normal. Ben 42 beden hamilelik pantolonu almıştım. Kendi kiyafetlerim dediğin gibi bir hafta sonra olmayabiliyor. Ama o pantolon hep oluyor mesela. Öyle bir şeyle ölç. Normal kiyafatlerimle değil.

Back
X