Vallahi sevmiyorum ne yapayım
Kiz bir de bana laf ettin aile ne alaka yaparsınız diye o halde esim bunları yapıp bi de meryem süresi okuyacak ha hiç sanmıyorum

ailem olsa onlar yapardı ama onlara da doğuma girdi diye haber eder esim anca öyle yola çıkarlar.
Vallahi güzel bi sey bence benimki çok sakin sürekli ni sorun mu var diye kafaya takıyorum hiç yok öyle karın kaldırma falan , uyutmama da yok
Bunlari yapar ve doğurmazsan helal olsun

ben dün bi çamaşır astım iki saat dilim dışında yattım öyle yoruldum hiç enerjim yok
Ben aslında yooğuumm
Anamın evinde duvarı da tavanı da silerdik kendi evimde hiç silmiyorum duvar kağıdı yer yer bazen içime dert oluyor tüm tavan ve duvar sanki Toz içinde gibi ama iş yapmak daha ağır basıyor dert olduğu ile kalıyor yapmıyorum

Coook uygunmus ankara da bi kaç yere ulaştım çok pahalı fiyat verdi dört dörtlük temizler mi emin de olamıyorum bi tanıdık önerse eli iyi dese kıyarım paraya ama bi de üstün körü yaparsa yazık o paraya . Burada tanıdığım kimse de yok ki evine gelen bir hanım abla önerisi alayım
Nerde yüzek ankara da deniz yok

Ahahha

Bende yapmaz ben sutyen hic takmam dışarı çıktıkca takarım beni hep bogmustur memelere özgürlük
en fazla 2 tane emzirme sutyeni almaya karar verdim hastane için. Evde sutyen takmam zaten gerek yok ev hanımıyim dışarı çıkarken iki tane olması yeter herhalde onereceginiz bir marka model var mi ebebek den falan mı almalıyım?
Hangi marka model aldın acaba canım dünden sonra ben de iki tane almaya karar verdim iki tane yeter herhalde evde takmam zaten