- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.301
Sen 6 gün sonraKimse cevap vermeyince ben girmiş bulundum çıkamam artık
Bu ay sonu doğum olacak sanirim.Şu mesajımda anlatmıştım canım
36 tan sonra girsek ne olacakkkk pehhh bi 9. Aya giremedik
Kritik yaşam sınırı 26, baya geçmiş o sınırı ama bu sağlıksız bir yaklaşım sence bu dediğin kadar büyük bir risk olsa doktor yatış vermez mi? Hemen iğneye yönlendirmez mi? Çok daha az riskli durumlarda bile arkadaşlar hastanede yattılar.
Dikkat et ama korkmasağlıkla zamanında gelir inşallah
25 26 haftalarda yattim hastanede. Suyum geldiyi icin. 1 hafta yattim. 26 haftadan bu yana evde yatiyorum. Wc basqa hic bir seye kalkmiyorum. Doktorum dediki 1 ayda kalkma yatakdan. Insallah saglikla kucagimiza aliriz meleklerimizi. Adet agrilari gibi agrilarim oluyor. O korkutuyor beni. Insallah hic bir sey olmaz
Ben direkt hafta olarak söylüyorum soranlara36 tan sonra girsek ne olacakkkk pehhh bi 9. Aya giremedik
Bazı tablolarda 34 den sonra giriliyor ben gircem bananeyaaaa
Senin evin soğuk bence dışarı çıksan sıcaktır kesinAllah im Ankara Türkiye de değil mi ya ben donuyorum pikesiz oturamıyorum çok soğuk
Boşver sen gir yaaaa bende bakmıyorum zatennn, yaşlılarda anlamıyo haftalık söylediğimde kızıyolar36 tan sonra girsek ne olacakkkk pehhh bi 9. Aya giremedik
Bazı tablolarda 34 den sonra giriliyor ben gircem bananeyaaaa
Bende öyle söylüyorum ama 9. Ay artık Son ay beni ferahlatıyor çünkü dışarda iki kere bayıldıktan sonra ben yalnız hiç bir yere gidemiyorum ve hem gebelik korkusu hem kendi halsizliğim iyice kapana kısılmış gibiyim 9. Aya girdiğimden emin olursam bi ferahlarım sankiBen direkt hafta olarak söylüyorum soranlara
Canım 9.ayı boşverBende öyle söylüyorum ama 9. Ay artık Son ay beni ferahlatıyor çünkü dışarda iki kere bayıldıktan sonra ben yalnız hiç bir yere gidemiyorum ve hem gebelik korkusu hem kendi halsizliğim iyice kapana kısılmış gibiyim 9. Aya girdiğimden emin olursam bi ferahlarım sanki
Çocuğunuz kaç yaşında deyince 38 aylık diyen anneler gibi kimse anlamıyor haftalıktanBoşver sen gir yaaaa bende bakmıyorum zatennn, yaşlılarda anlamıyo haftalık söylediğimde kızıyolarbendr daha 1 ay var diye 8 aylık diyorum, haziran ortasında 9 aylık derim
Benimde 3 yas 7aylik bir kizim var. Annem ve kaynanam gelmese isim cok zor olur. Zaten hep yatiyorum wc disinda kalkmiyorum. Allah korusun kizini canim. Zaten 3 gun sonra tekrar doktor kontrolum var. Haftada bir bakicaz dedi.Aynen canim bence sende vakit kaybetme cunku o sanci olayi beklemeye gelmiyor onu durduran ignelerde var onuda sor , birde vaktin varsa baska cocuk yoksa bol bol dinlen benim 2 yasinda kizim var dinlenmek ne mümkün
Ağzın bal yisin Nutella yisin sağlıkla gelsinler aminnnnnCanım 9.ayı boşver
Güne bak sen
Çünkü senin de kalmış şurada 20-21 günün doğuma
Müneccim pohu yemiş gibi gün verıyorum herkese
Bak o olay fena işte.Çocuğunuz kaç yaşında deyince 38 aylık diyen anneler gibi kimse anlamıyor haftalıktan
Banada ver bari bir tarih merak ediyorumCanım 9.ayı boşver
Güne bak sen
Çünkü senin de kalmış şurada 20-21 günün doğuma
Müneccim pohu yemiş gibi gün verıyorum herkese
Sezeryan düşünenlere verebiliyorumBanada ver bari bir tarih merak ediyorum
Tesekkur ederim canim. Evet 25 26 haftalar hastanede yattim. 1 hafta yattim. Sonra evde yatak vaziyetinde geciriyorum.Çok geçmiş olsun. Kritik zamanları atlatmissiniz. 26 haftalık doğup yaşayanlar varDr unuz gerekli görürse ciğer iğnesini vuracaktır zaten
Çocuk lisede mi oluyor 64 aylıkBak o olay fena işte.64 aylık diyen var
Benim ne olacağım belli değil sezeryan da olabilir sen ver bakalım tutacakmiSezeryan düşünenlere verebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?