Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

36 tan sonra girsek ne olacakkkk pehhh bi 9. Aya giremedik

Bazı tablolarda 34 den sonra giriliyor ben gircem bananeyaaaa
Boşver sen gir yaaaa bende bakmıyorum zatennn, yaşlılarda anlamıyo haftalık söylediğimde kızıyolar bendr daha 1 ay var diye 8 aylık diyorum, haziran ortasında 9 aylık derim

Ben direkt hafta olarak söylüyorum soranlara
Bende öyle söylüyorum ama 9. Ay artık Son ay beni ferahlatıyor çünkü dışarda iki kere bayıldıktan sonra ben yalnız hiç bir yere gidemiyorum ve hem gebelik korkusu hem kendi halsizliğim iyice kapana kısılmış gibiyim 9. Aya girdiğimden emin olursam bi ferahlarım sanki

Canım 9.ayı boşver
Güne bak sen
Çünkü senin de kalmış şurada 20-21 günün doğuma

Müneccim pohu yemiş gibi gün verıyorum herkese

Boşver sen gir yaaaa bende bakmıyorum zatennn, yaşlılarda anlamıyo haftalık söylediğimde kızıyolar bendr daha 1 ay var diye 8 aylık diyorum, haziran ortasında 9 aylık derim
Çocuğunuz kaç yaşında deyince 38 aylık diyen anneler gibi kimse anlamıyor haftalıktan

Aynen canim bence sende vakit kaybetme cunku o sanci olayi beklemeye gelmiyor onu durduran ignelerde var onuda sor , birde vaktin varsa baska cocuk yoksa bol bol dinlen benim 2 yasinda kizim var dinlenmek ne mümkün
Benimde 3 yas 7aylik bir kizim var. Annem ve kaynanam gelmese isim cok zor olur. Zaten hep yatiyorum wc disinda kalkmiyorum. Allah korusun kizini canim. Zaten 3 gun sonra tekrar doktor kontrolum var. Haftada bir bakicaz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…