- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #54.281
Erken değil miKizlar doktorum okeylerse bende 23 hazirana gün alacagim 37+2 oluyorum bebegin kilosuda iyi olrsa degmeyin keyfime
Bende anne karnında ne kadar dursa o kadar iyi diye bakıyorum. 37+2 biraz erken sanki en azından 1 hafta daha dursa daha iyi.Kizlar doktorum okeylerse bende 23 hazirana gün alacagim 37+2 oluyorum bebegin kilosuda iyi olrsa degmeyin keyfime
Baya tezcanlı bizimki yaaaa maşallahAy inanmiyorm yaen sevdgm dr tipi tezcanli tipki ben
Aynen öyle
Aynenerkekler baya önde herhalde baya şaşırıdm bende , boş 3.850 maşallah çokmuş 3350 iyiBenim fistik 32 de 1700 g di erkek bebisler cidden hizli ilerliyor ya oglumda oyle onden onden gidiyordu gerci olcumlerde cogu yanls cikiyo son haftalarda doktor dogum olck gun 3.850 kilosu dedi dogdu 3.3350
Yok erken oyuzden şaşırdım 37+1 38 haftalık oluyo diyince22 haziran erken sana bide ilk dogum vermez o tarihi bide bebek için ne kadar dursa o kadar iyi aslinda
Ozman bizzzz 37+1 38 haftalıkmış gibi hesaplamayalımLen deli 22 haziran erken senin ıcın
34 e girdim diyeceksinBaya tezcanlı bizimki yaaaa maşallah
Aynenerkekler baya önde herhalde baya şaşırıdm bende , boş 3.850 maşallah çokmuş 3350 iyi
Yok erken oyuzden şaşırdım 37+1 38 haftalık oluyo diyince
Ozman bizzzz 37+1 38 haftalıkmış gibi hesaplamayalım38+0 tam 28 haziran oluyorum
Mesela burdada şuan 33+3 aşağıda bilgilerde 34 yazıyoben tam haftasını sayıcam bana göre 33 haftalığım kafa karışıyo yoksa
40 hafta uzerinden hesaplaniyorsa eger 19 gun once flan oluyor ben oyle istiyorum ama doktor vermez diye dusunuyorm baklm nasip :)17 gün öncesi oluyor galiba
Takvimine bakarak hesapladım :)40 hafta uzerinden hesaplaniyorsa eger 19 gun once flan oluyor ben oyle istiyorum ama doktor vermez diye dusunuyorm baklm nasip :)
Birazda dışarda buyusun bisi olmazErken değil mibana göre anne karnında ne kadar kalsa okadar iyi
Ya zaten dedigim gbi ben oyle istiyorum ama doktor benim keyfime gore vermez gonul oylr istiyor ama ben doktora bir tarih soylemeden once onun verecegi tarih daha onemli benim icinBende anne karnında ne kadar dursa o kadar iyi diye bakıyorum. 37+2 biraz erken sanki en azından 1 hafta daha dursa daha iyi.
İcimden geceni okumssun resmen bende hep diyorum 23 istiyorum ama doktr 25 ten sonraya gun verecek bencede oyuzden hepimizin hakkinda hayrlisi olsun saglikla gelsin bebislerTakvimine bakarak hesapladım :)
23 ü bilemem ama 26 -27arası verebilir
İnşallahSağlıkla gelsin canım. İçini ferah tut
Amin inşallahHayrlsyla sağlıkla kucagına al inşallah canım
Kız kardeslerine ciger gelistirici vurmuşlar mıydı? Çok ufaklar cigerleri gelişmiş miydi? 15 20 gün hatta 1 ay kuvoze razıyım. 2 aydan fazla kalıyormuş bazı bebeklerBenim kız kardeşlerimin biri 30, biri 31, biri 32 haftalık doğdu. Yeğenim de 34 haftalık. Dördü de gebelik şekeri yüzünden erken doğdular. Hiç bir sıkıntı yaşamadılar. Sadece yeğenim 15-20 gün kuvözdeki kaldı ama pandeminin başında doğması da etkili oldu. Kardeşlerim kuvözde kalmadılar hiç. İnşallah siz de herhangi bir sıkıntı yaşanmadan bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Ben 30 Mayıs sabah 8 de sezeryana giriyorum. Mayıs ayında gülümsebebek acil alınmıştı benden önce, bende temmuz'un ikinci mayıs annesi olacağım.Kızlar selamun aleykum öncelikle sezeryan olup dogum için gün alan varmı yada doktoru şu haftada gel gün belirleyelim diyen varmı
36+0 -36+6 arası 37. HaftaBenim suan cevremde dogum yapanlr var soruyorm tam kac haftada gun verdiler 38 diyolar ama doktorlar 37 bitip + 1 olduktan sonra o haftayi 38 olarak sayiyor sanirim cnku 37+2 de yapan var suan 37+4 te doguran var tabi bebegin kilosuda onemli bir etken
34 e girdim diyeceksin
Amin . Genelde 13 ile 15 gün öncesi gün veriliyor yaİcimden geceni okumssun resmen bende hep diyorum 23 istiyorum ama doktr 25 ten sonraya gun verecek bencede oyuzden hepimizin hakkinda hayrlisi olsun saglikla gelsin bebisler
Yani kac haftalik dogum yapacaksiniz ayy nerden bulablrm onceki msjlri merak ettim umarm bir sorun yokturİnşallah
Amin inşallah
Kız kardeslerine ciger gelistirici vurmuşlar mıydı? Çok ufaklar cigerleri gelişmiş miydi? 15 20 gün hatta 1 ay kuvoze razıyım. 2 aydan fazla kalıyormuş bazı bebekler( Amin inşallah kucağımıza sağlıklı alırız
Ben 30 Mayıs sabah 8 de sezeryana giriyorum. Mayıs ayında gülümsebebek acil alınmıştı benden önce, bende temmuz'un ikinci mayıs annesi olacağım.(Detaylar önceki mesajlarımda var)
36+0 -36+6 arası 37. Hafta
37+0 - 37+6 arası 38. Hafta
38+0 - 38+6 arası 39. Hafta gibi gidiyor...
Hiç bilmiyorum bu ay cıksın aradan 2 gün geçsin sen giriyorsun o zaman9. Aya ne zaman giriyozzz aloowwww cevap verin
Yani kac haftalik dogum yapacaksiniz ayy nerden bulablrm onceki msjlri merak ettim umarm bir sorun yoktur
Şu mesajımda anlatmıştım canımHemen kısa bir özet geçeyim; 32+4'üm bugün, doğum yapacağım gün 33+1 olacak...
2 hafta önce kontrole gittiğimde bebekte gelişim geriliğinin arttığını(öncesinde vardı ama 2 hafta bile değildi bu sefer gittiğimde 3 haftaydı) ve suyumun az olduğunu söyledi doktorum hemen ciger gelistirici iğne yaptılar. 2 ser dozdan 24 saat arayla 2 kere... 1 hafta sonraya muayene günü verdi. 1 hafta sonra gittiğimde bebek 80 gram almıştı 1620 gramdı. Doppler ultrasona gir bir de dedi radyolojiye yönlendirdi. Orada kilosu 1350 dediler ve 4 hafta geriden geliyor çıktı ölçümler... Doktor ölçümler ve kilo değişebilir kötü değil ama hiç suyun kalmamış enfeksiyon kapabilir haftaya bugün sezeryanı yapalım dedi. Şuan her gün nst'ye giriyorum ameliyata kadar gireceğim. Kuvöz konusunda şuanlık bilgim yok( Doğunca ne kadar kalacak vs.. Ama gelişim geriliğinden dolayı 30+ yani 31 haftalık bebek dünyaya getirmiş olacağım. 31 haftalığa göre mi yoksa 34 haftalığa göre mi gelişecek durum bilmiyorum (
Kimse cevap vermeyince ben girmiş bulundum çıkamam artıkHiç bilmiyorum bu ay cıksın aradan 2 gün geçsin sen giriyorsun o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?