Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ay inanmiyorm ya en sevdgm dr tipi tezcanli tipki ben
Baya tezcanlı bizimki yaaaa maşallah

Benim fistik 32 de 1700 g di erkek bebisler cidden hizli ilerliyor ya oglumda oyle onden onden gidiyordu gerci olcumlerde cogu yanls cikiyo son haftalarda doktor dogum olck gun 3.850 kilosu dedi dogdu 3.3350
Aynenerkekler baya önde herhalde baya şaşırıdm bende , boş 3.850 maşallah çokmuş 3350 iyi
22 haziran erken sana bide ilk dogum vermez o tarihi bide bebek için ne kadar dursa o kadar iyi aslinda
Yok erken oyuzden şaşırdım 37+1 38 haftalık oluyo diyince
Len deli 22 haziran erken senin ıcın
Ozman bizzzz 37+1 38 haftalıkmış gibi hesaplamayalım 38+0 tam 28 haziran oluyorum

Mesela burdada şuan 33+3 aşağıda bilgilerde 34 yazıyo ben tam haftasını sayıcam bana göre 33 haftalığım kafa karışıyo yoksa

34 e girdim diyeceksin

Bende anne karnında ne kadar dursa o kadar iyi diye bakıyorum. 37+2 biraz erken sanki en azından 1 hafta daha dursa daha iyi.
Ya zaten dedigim gbi ben oyle istiyorum ama doktor benim keyfime gore vermez gonul oylr istiyor ama ben doktora bir tarih soylemeden once onun verecegi tarih daha onemli benim icin

Sağlıkla gelsin canım. İçini ferah tut
İnşallah
Hayrlsyla sağlıkla kucagına al inşallah canım
Amin inşallah
Kız kardeslerine ciger gelistirici vurmuşlar mıydı? Çok ufaklar cigerleri gelişmiş miydi? 15 20 gün hatta 1 ay kuvoze razıyım. 2 aydan fazla kalıyormuş bazı bebekler ( Amin inşallah kucağımıza sağlıklı alırız
Kızlar selamun aleykum öncelikle sezeryan olup dogum için gün alan varmı yada doktoru şu haftada gel gün belirleyelim diyen varmı
Ben 30 Mayıs sabah 8 de sezeryana giriyorum. Mayıs ayında gülümsebebek acil alınmıştı benden önce, bende temmuz'un ikinci mayıs annesi olacağım. (Detaylar önceki mesajlarımda var)
36+0 -36+6 arası 37. Hafta
37+0 - 37+6 arası 38. Hafta
38+0 - 38+6 arası 39. Hafta gibi gidiyor...
İmzalarınız haftanızı direkt söylüyor zaten
Sen bilirisn Surrender 37+1den sonra 38 haftalıkmı sayılıyoruz

...
İcimden geceni okumssun resmen bende hep diyorum 23 istiyorum ama doktr 25 ten sonraya gun verecek bencede oyuzden hepimizin hakkinda hayrlisi olsun saglikla gelsin bebisler
Amin . Genelde 13 ile 15 gün öncesi gün veriliyor ya
Ordan yola çıkarak soyledım

Hakkımızda hayırlısı

Yani kac haftalik dogum yapacaksiniz ayy nerden bulablrm onceki msjlri merak ettim umarm bir sorun yoktur

Yani kac haftalik dogum yapacaksiniz ayy nerden bulablrm onceki msjlri merak ettim umarm bir sorun yoktur
Şu mesajımda anlatmıştım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…