- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #8.921
Ahhjh iyi düşün iyi olsunKızlar benim gene kanamam vartam azalıyor diyorum kahve lekeye dönüyor diyorum biraz önce gene oldu ve bu defa yoğun kırmızı ve pıhtılı korkuyorum ama elden bişe gelmiyor.. doktora haber verdim o da aradı yarın sabah çağırdı umarım miniğim iyidir ilk gebeliğim ilk tecrübelerim ve 1 yılın sonunda uğraşarak oldu zor bulduk kolay kaybedicem diye çok korkuyorum ama herşey Allah’tan ne dersek boş sadece dualarınızı istiyorum
İnşallah canımAhhjh iyi düşün iyi olsunBirşey varsada eminim doktor yarın hemen müdale eder içini ferah tut
Şuan hatırlamıyorum bıle
Sırt üstü yatmayı özlemiştim ilerki zamanlarda . Hamile yastığım vardı ve cok rahat ettım. Sağlı sollu yattım. Ama yanlarım ağrıyordu artıkBir sorum var kızlar ? Çok Araştırdım ama kafam karıştı. Gece yatarken sırtüstü yatmak bebeğe zararlı mı acaba? Bı yerde denk geldim kal atışını yavaşlatıyormuş. Sağ en iyisi diyorlar rahat olur diyorlar. Ben kendimi hep sırtüstü yatarken buluyorum diğer türlü bazen belim ağrıyor
Bilgisi olan yazabilir mi acaba ?
Ayyy inşallah benimde öyle geçerrrŞuan hatırlamıyorum bıle
Cunku çok rahat geçti canim.onu iyi hatırlıyorum
O yuzden tekrar aynı doktoru seçtim
İz için pahalı bir krem veriyor. Düzenli kullanımda baya işe yarıyor. Bence kendini çok yormazsanAyyy inşallah benimde öyle geçerrr
Bantlı oldu dimi mesela bandı sen mi çıkardın sonra doktormu ,İz için pahalı bir krem veriyor. Düzenli kullanımda baya işe yarıyor. Bence kendini çok yormazsan
Ağrım sizin az olur ve tabii ki ayaklanacaksın ki beden alışsın. O zaman daha çabuk ıyılesıyorsun. Ama ayaklanırken tabii yaranı zorlamayacaksın
Yok yok almamışsındır. Bu arada tahlile aç gitmelisin muhakkak nasıl bulucaksın bilmiyorum ama izmirde kolay ya randevu sanki.Canım aslında dikkat etmiyorum. Cunku midem sürekli bısıler yemek istiyor
Bir tek yerken midem bulanmıyor düşün yani
Bulantı olmasa dikkat edicem aslında
Ama imkanı yok
Almadığına sevindim valla
Yoksa tartı mi bozuldu
İlk gebeliğimde bebek yağı ve h. Cevizi yağı kullandım ve sıfır çatlak. Ama gözlemleri e göre şu en pahalı ürünü kullansan ya da arko sürüp geçsen bile çatlayan çatlıyor, öatlamayan çatlamıyor. Burada aile öyküsü önemli bence ailemde çok çatlayan varsa aza indirgersin ama çatlamak engelleniyor benceKızlar benim göbeğim kaşınıyor ya sizde de var mı böyle birşey çatlamasını istemiyorum ama galiba kaşınmasına bakarsak çatlayacak. Bebek yağı ve hindistan cevizi yağı önerildi sizler birşey kullanıyor musunuz ya da kullanacak mısınız ?
Hahaha aynı şeyi düşünüyodumNe zaman ki kurban ?
Bende geç doğurdum. 1 gün daha kalsaydı literatüre geçecekti kızım 6- 8 şubat beklenirken 19şubatta doğduHahhhahabende valla ama bence erken doğururuz yaaaa ben temmuz başı düşünüyorum kesin
Aç yazmışlar ama ben bu öneriyi denicem çünkü cidden karnım çok sık acıkıyorDemir ilacı şişkinlik yapar artı bide iştah açıklığı .genelde uyumadan önce alınması lazım enazından iştah açıklığını böyle önleyebilirsin ama ödem her türlü olur hangi saaatte alırsan al.Çok Demir ilacı içtim ama damla olanından.Eğer tok karnına yazılmışsa gece uyumadan önce almanızı tavsiye ederim.
Aynen normal doğum bekleye biliyor sanırım biraZda, herhalde sezeryanı erken alırlarBende geç doğurdum. 1 gün daha kalsaydı literatüre geçecekti kızım 6- 8 şubat beklenirken 19şubatta doğdudediğiniz gibi zamanında doğan duymadım erken geç hep Bi değişiyor eğer sezeryan değilse
Evet evet 38de alıyorlar sancı başlamasın diye geneldeAynen normal doğum bekleye biliyor sanırım biraZda, herhalde sezeryanı erken alırlar
Ohh iyi ozamanEvet evet 38de alıyorlar sancı başlamasın diye genelde
İlk dogumda bebek yeterli kiloda degilse gelismesi icin bekletebiliyorlar cnm ben 41+2 de sezeryan oldumAynen normal doğum bekleye biliyor sanırım biraZda, herhalde sezeryanı erken alırlar
Bizim aileler uzaktalar. Doğum olunca gelecekler. Haline şükret yine deAz önce kurban bayraminin ilk günü dogum yaparsam diye senaryolar yazdimherkes koyunuyla etiyle ilgilenmekten beni 2.planda koyacaklar diye icerlendim bi tuhaf oldum sans ya kesin dogururm ilk günu yaziyom buraya of ben nerelere gideemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?