- 15 Ekim 2016
- 22.722
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.051
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #8.961
Bende normal dogum istiyorum ama ne gösterir durum bilmem .Günaydın kızlar
Hep sezaryen konuşmuşsunuz hiç normal doğum yapmak isteyen yok mu
Evet şuan al zaten
Ama sonra doktoruna yazdır ilacı. Bence gece yatarken alınmadıkça, gün içinde alınan sanki etki etmiyormuş gibi
Denedim yani.
Sağlık ocağında gelınce attım bir tane
Midem suan cok kötü valla
Sanki ılkinde ben de bu kadar değildim gibi hatırlıyorum. Suan cok kötüyüm yahu
İlaç kullanımında en önemli şeyBen de deneyeyim bakalım.
Zaten önceden de reflüden şüphelenirdim. Hassastı midem. Teşhisim yok tabi. Gitmemiştim doktora. Herhalde o da zorluyor beni. Bu gece de midemin kazıntısına uyandım. Kesin reflüdür bu.
Akşam yemekte çiğ soğan yersem gece hazmedemediğim için zorlar mesela..
Biraz geçince bir tane daha ilaç at istersen. Belki işe yarar.
Günaydın kızlar
Hep sezaryen konuşmuşsunuz hiç normal doğum yapmak isteyen yok mu aranızda benim gibi
Bide yazarken şey dedi miden cok bulanio sa sonra başlayalım bazen bulanio die basladum ama bugün psikolojik mi hemen ilaç danmi bı bulantı hiç bişe goresim yok midem bulanioHadi bakalım gelsin kabızlık
Ben almayayımGünaydın kızlar
Hep sezaryen konuşmuşsunuz hiç normal doğum yapmak isteyen yok mu aranızda benim gibi
benim de ilk doğum olacak kısmet olursa. ben de çok istiyorum normal doğum olmasını , doktorumda doğal doğum destekçisi. gül gibi anlaşacağız benceBende normal dogum istiyorum ama ne gösterir durum bilmem .
ilk dogumum olcak nasipse
kötü tecrübe olmus herhalde, en azından normal doğurabilmişsin benim arkadaşım son dakikaya kadar sancısını her seyini çekti sezaryene girmek zoruna kaldı.Ben ilk doğumu anormal bir normal doğum olarak yaptım. Bu doktora anlatırım ilerleyen zamanda. Bu seferkinde sezaryen derse hiç normal diye üstelemem..
İlk çocukta gözükaraydım. Hatta sancının çoğunu evde çektim. Sancım çokken de sakindim. Ama doğum sırasında...
sen banko o zaman deseneBen almayayım
Alana da mani olmayayım
Rutin gebelik tahlılerlerı varBenim doktorum niye hiç tahlil istemiyor anlamadım.Evet kim cinsiyet tahmini yapiyordu? 8+5olmus. 21mm
ben keseye bakıp kız demem lazım dedım ama açar açmaz içimden erkek geçtiBenim doktorum niye hiç tahlil istemiyor anlamadım.Evet kim cinsiyet tahmini yapiyordu? 8+5olmus. 21mm
Benden de istemediRutin gebelik tahlılerlerı var
İstemedi mi yani?
aa hiçbir şey istemedi mi hakikaten. ben de koca iki sayfa tahlil vardıBenden de istemedi((
Ben varım 2 normal doğum yaptım zatenGünaydın kızlar
Hamilelikte çıkan bazı şeyler varBenden de istemedi((
doktora dicem kendi gelmeden alma dursun içerdeBen varım 2 normal doğum yaptım zatenbu durum aslında son zamanda netleşiyor. Ama gönlümden geçen normal doğum yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?