- Konu Sahibi yoncambenim
- #89.821
MerhabalarBugün çok soru sordum ama bisey daha sormak istiyorum biliyorsunuz bebeğim prematüre şuan yaşıtlarindan geriliği varmi yada ne derece onun takibini yapıyorum ve araştırmalarıma gore motor becerileri ayını takip ediyor ama sosyal duygusal gelişim geriliği var kronolojik 4 ay duzeltilmis 1bucuk aylik. Sizin bebeklerinizin sosyal gülümsemesi varmi her seferinde size gülümsüyor mu yada ne çeşit sesler cikariyor karşılaştırmak maksatlı sormuyorum ama bunun için ek destek almalimiyiz yada neler yapabilirim bunun araştırmasındayim
Bende emzirdikten sonra 1 saat koymamaya çalışıyorum. Babyjörne koyuyorum biraz daha yüksek en azından . En kısa sürede geçer umarim , ama her kusma sonrasi hıçkırık iyice yoruyor çocuğuYaklaşık 30-40 dk dik pozisyonda durması gerekir . Benimki de fışkırdı bugün 2 kez .. Elimizden gelen sadece beslemek ve dikkat etmek .
Ve inan bu gece ben kucağımda uyuttum , yatağına koyduğum anda çocuğun ağzına geliyor midesi . Bi yandan da gaz sıkıştırıyor ..
Tek yaptığım şey gücümün yettiğince emzirme sonrası dik pozisyonda tutabilmek ..
Kilo kaybı olmadığı müddetçe inşAllah ilaçlar şifa niyetine olsun