Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hmm goon da deniycem bugün 2 paket baby turco aldm bakalm. Goon genisse daha hoşuma gider muhtemelen. Dar bez sevmiyorum ya.

Bu bezleri hic ergonomik yapmiyorlar. bebegin kalca yapisina uygun bacaklarin hareket edecegi sekilde yapmiyorlar sanki. Ben rahatsiz oluyorum gordükce
Güya kaka sızdırmasın dıye bacakları sıkı yapıyorlar. Bu seferde bacaklsrı iz oluyor. Ben hep genış kullanırım

Canım gazdan olmasın. Benimkide bu aralar emmeye nazlanıyor doktor karnını dinledi bugün aşırı gazı var aşırı dedi. O yüzden karnı dolu olur emmek istemez dedi
Evet yA gazdanmış gerçekten akşama gaz birikiyormuş gazı çıktıktan sonra meme reddi yapmadı şükür 🙏🙏🙏 çok teşekkür ediyorum

Nasıl olsa bitti deyip YouTube dan sezeryan videosu izledim meraktan🙂bayağı bayağı zor iş bee çok zor doktor olmak o soğukkanlılıkla o işlemleri yapmak valla helal olsun.ben baskı sallanma falan hissetmiştim hatta tansiyonum dusmus midem bulanmisti hepsinin sebebini anladım 😅😅😅

Besin alerjisi olabilir mi? Daha önce de olmuş muydu? Rengi yeşil oluyor mu hiç? Mukus var mı?
2 gece önce gaita tahliline göre süt alerjisi teşhisi kondu ve bende direk kestim fakat koku ve ishal aktif şekilde devam ..
mukus var
Sadece anne sütü alıyorsa çok normal.
Kötü kokmasının sebebi günlük yapmaması
Walla öyle düzenli ki her emzirme sonrası yapıyo desem yeri ..

Galiba regl oluyorum. Epey erken bence 😐 regl olan arkadaşlar başlangıçta sizin de kahve lekelenme şeklinde miydi ? İki gündür o şekilde. Ne arttı ne azaldı.
Bir de bı yerde okudum ya da duydum. Regl olduktan sonra sütün tadı değişir mi? Bilen veya duyan var mı

Nasıl olsa bitti deyip YouTube dan sezeryan videosu izledim meraktan🙂bayağı bayağı zor iş bee çok zor doktor olmak o soğukkanlılıkla o işlemleri yapmak valla helal olsun.ben baskı sallanma falan hissetmiştim hatta tansiyonum dusmus midem bulanmisti hepsinin sebebini anladım 😅😅😅
Valla göbeğim deli gibi sallanıyodu cidden😂😂😂 bi ara bende izliyim merak ettimmm😂😂

Benimde benimde gürleşti hayatında ilk defa belime geldi saçlarım ama yumsk yumak gelicekse yandık 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Valla korkuyom
Acaba hic dökülmeyen olacakmi aramizda bu saclar neye gore dökülüyor yada dokulecek acaba buyuk ihtimal mama vermeyen surekli emziren anneler başi cekecek yani ben😟👀

Ben izlemiim 2.de zor olur 😂😂😂😂
yoncambenim yoncambenim sende izleme 😂😂😂

İlla dökükecek dıye bişi yok. Benım şuan dökülen bişi yok😆
Belkı aşırı yıpranmış zayıf saçlı kişilerinki olabilir
Bebek anneyi taniyinca dokulmeye başlarmış 🤦‍♀️🤷‍♀️
Yani 4..5 aylikken baslayabilir dokulmeye , suan benimkide dokulmuyor ,kizim 5 aylikti dökülmeye basladiginda🙈

Back
X