- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #8.981
Benim doktorum niye hiç tahlil istemiyor anlamadım.Evet kim cinsiyet tahmini yapiyordu? 8+5olmus. 21mm
Belli başlı tahlilleri istemesi gerek aslında. Neden istemedi ki acaba? Tsh kan idrar önemli tahliller.Benden de istemedi((
Yok 2 hafta önce gittiğimde bakmıştı. Bu hafta istemedi. Ama 2 haftada bir çağırıyor. Ondan mı acabaRutin gebelik tahlılerlerı var
İstemedi mi yani?
Valla ben normal olsun isterim ama kendisi nasıl gelecekse artık nasip olursa normal doğum yoksa sezeryana da karşı değilim nasip artık..Günaydın kızlar
Hep sezaryen konuşmuşsunuz hiç normal doğum yapmak isteyen yok mu aranızda benim gibi
Yaaaaaben keseye bakıp kız demem lazım dedım ama açar açmaz içimden erkek geçti
Ben sezeryan olacak olsam bile zamanı bebeğin belirlenmesini isterdim sanırım. Normal doğumda olumlu olumsuz hikaye çok. Benim hikayelerim olumlu ikisinde de. Zor değil diyemem ama kötü değil anılarım. Sadece bildiğim için korkuyorum yine dedoktora dicem kendi gelmeden alma dursun içerde
Ama doktor gördüyse kalp atışını sıkıntı yoktur.Nasılsınız kızlarr sürekli takipteyim ama yazmyrm konunuzu bölmym diyebende gecen cumartesi doktora gttim 7+0 da kalp atışını gördü ama duyamadık tutturamadı bitrlü 2 sn falan duyduk sadece alttan bakalım istersen ama sorun yok gayet normal dedi bende baktrmadm alttan ama şmdi hep aklım orda duyulmaması sıkıntı mı sizce Bi sorun olur mu
Bence alakası yok. Rutin testlerin yapılması gerek . sağlık ocağını ararsan orada yaptırabılırsınYok 2 hafta önce gittiğimde bakmıştı. Bu hafta istemedi. Ama 2 haftada bir çağırıyor. Ondan mı acaba
kötü tecrübe olmus herhalde, en azından normal doğurabilmişsin benim arkadaşım son dakikaya kadar sancısını her seyini çekti sezaryene girmek zoruna kaldı.
Geçen gittigimde vermiştim idrar ve TSH. Hamilelikten 1ay önce devlete gitmistim. Ordaki doktor bu toxoplazma rubella filan hepsini istemiş ondan mı acabaBelli başlı tahlilleri istemesi gerek aslında. Neden istemedi ki acaba? Tsh kan idrar önemli tahliller.
Evet olmazsa sağlık ocağına giderim.Bence alakası yok. Rutin testlerin yapılması gerek . sağlık ocağını ararsan orada yaptırabılırsın
Evet evet o zaman gerek yok. Zaten bakmis hepsine. Bir kere bakıyor. Bende tsh takibi yapacak sadece.Geçen gittigimde vermiştim idrar ve TSH. Hamilelikten 1ay önce devlete gitmistim. Ordaki doktor bu toxoplazma rubella filan hepsini istemiş ondan mı acaba
ama bence kesesi kız kesesi , burdan öğrendiğim kadarıyla :)Yaaaaaöyle deme zaten birinci de çok üzülmüştüm. Oğlumda çok kız kardeş istiyor.
Benim kesim yok dikişte ilkinde 2 tane vardı ikincide 1 tane. Öyle olunca tabi sonraki süreçte hiç sorun yaşamadım. Bununla ilgili zorluğu haklısın. Kesi olduğunda iyileşme daha zor oluyormuş. Bebek baş çevresi genişti ikisinde de 39 ve 38 doğdular ama doktor bekledi baya etkisi varmi bilmiyorum.İlk doğduğu anda herşey iyi zaten. Rahatlıyorsun. Bebeğe bakılırken izliyorsun göğsüne koyuyorlar. Ama alt taraftaki hasarı bilmiyordum o an sıcağı sıcağına..
Hiç kesisiz geçirebilir miydim doktorum çok mu hatalıydı diye düşünüyorum hala..
tabikii, yani tamamen bebeğin sağlığı ne gerektiriyorsa onu yapacağım. ama dün okudum burda doktor tatıle mı ne gıdeceği için sezeryana almış. daha önce de böyle bir şeye şahit olmuştum yılbaşı programı yaptığı için doktor sezeryan yapmıştı yine. böyle bir şey de istemem açıkçası.Ben sezeryan olacak olsam bile zamanı bebeğin belirlenmesini isterdim sanırım. Normal doğumda olumlu olumsuz hikaye çok. Benim hikayelerim olumlu ikisinde de. Zor değil diyemem ama kötü değil anılarım. Sadece bildiğim için korkuyorum yine de
Kızlar günaydın herşey yolunda çok şükür inşallah böyle devam eder bebek de büyümüş kalp atışları da çok güzel dedi doktorkanamanın keseyle bir ilgisi yokmuş şükür hakkımızda hayırlısı
gözün aydın canımmKızlar günaydın herşey yolunda çok şükür inşallah böyle devam eder bebek de büyümüş kalp atışları da çok güzel dedi doktorkanamanın keseyle bir ilgisi yokmuş şükür hakkımızda hayırlısı
Ayy inşallahama bence kesesi kız kesesi , burdan öğrendiğim kadarıyla :)
Benim kesim yok dikişte ilkinde 2 tane vardı ikincide 1 tane. Öyle olunca tabi sonraki süreçte hiç sorun yaşamadım. Bununla ilgili zorluğu haklısın. Kesi olduğunda iyileşme daha zor oluyormuş. Bebek baş çevresi genişti ikisinde de 39 ve 38 doğdular ama doktor bekledi baya etkisi varmi bilmiyorum.
5+2 de sadece kese gördük başka bisi göremedik çok küçüktü zaten çok erken kalp atışı icin. Bir hafta sonra gördük kalp atisini. Sen olumsuz düşünmeMerhaba mesajlarınıza denk geldim durumumuz benziyor biraz benim de ultrasonda 1 hafta geride göründü haftam. 5+3 tü ve kalp atışı görünmedi. Dr sınırda olabileceğini söyledi ptesi tekrar çağırdı. Size 5+2 de Dr olumsuz konuşmuş muydu kalp atışını göremediğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?