- 8 Şubat 2018
- 951
- 2.051
- 113
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #14.401
Kızlar ben de iki kilo aldım inanılmaz kabızlık var. Şurup verdi belki biraz veririm. Doktor bana ilk 3 ay kilo almanı istemiyorum demişti.Vallaaaa aynen. Eşimde dedi hatta, oladar yemene rağmen bence iki kiloda iyi yani dedi, çünkü cidden yedim yemek .valla moralimi bozdu
Ayy kızlar hadi hayırlısı artık hep gönlümden kız geçti Allah biliyor ama şuan kendimi erkek bebeğe hazırladım. Sağlıkla gelsin yavrularımız.Bana datonbaliklisalata nınki erkek gibi geldi yüz kemik hatları çok belli kızlar daha yuvarlak yüzlü oluyorlar
Aaaaaa iniallah bari iyi gelirKızlar ben de iki kilo aldım inanılmaz kabızlık var. Şurup verdi belki biraz veririm. Doktor bana ilk 3 ay kilo almanı istemiyorum demişti.
Hayırlı olsun canım anlamıyorum ama hissettigimi soyluyorum kız sankiMerhaba kızlar bugün hafif bi kanamam oldu doktor bi bakalım aklımızda soru işareti kalmasın dedi gittik çok şükür herşey normal neden kanama olduğunu anlamadıkultrason fotoğrafımızı aldık geldik. Büyümüş baya cinsiyet tahminlerinizi alabilir miyim? bu arada 9+3
Evet mafediyor. Yani iki kilo için öyle demesi normal. Toplamda 8 kg yeterli diyorAaaaaa iniallah bari iyi gelirKabızlık kötü yaaa cidden
Her ay 1 kilo alsam yeter gibi ama inşallah fazla almam , kendi kilomda var çünküEvet mafediyor. Yani iki kilo için öyle demesi normal. Toplamda 8 kg yeterli diyor
Yaaa tşk ederimHayırlı olsun canım anlamıyorum ama hissettigimi soyluyorum kız sanki
Valla sağdan bakıyorNe alaka beee elinde başlığı kasının sağınamı götüryo solunamıbenim solumda bişi görmüyo, sağ kasığıma getiridğinde bebek gözüküyo onu diyor
HahahahahahValla sağdan bakıyor
Sola mi, daha mi elini götürüyor bilemem
Benim 3,95 cm diKızlar 11 haftalıkken bebeğinizin boyu kaç cm di?
Evet bayagi merak ediyorum seninkini bu yuzdenBana da herkes 1 tane daha yap oğlun olsun dediler sanki garanti gibi ya hatta diyenlerden birinin 3 kızı varBenim büyüğün içi boş arkası kız küçüğün dolu bakalım ne olacak doğru çıkacak mı ablan da ona göre yapar az beklesin
Ayyy ben buna çok güldüm yaBenim doktor da sağdan bakıyor . Ultrason cihazı o sekilde konmuş cunku
Gorunmemis fotoBenm sonucum bu yuksek sanki biraz ben anlayamadim
Hiç anlamiyorum canim ama bu kan sonucumu kac gune ciktiGorunmemis foto
Dun verdim bugun cikmisHiç anlamiyorum canim ama bu kan sonucumu kac gune cikti
Yaa 10 gune cikiyo diyen vardi burda neyse yasayp gorcez yarin artk bu arada hayrli sonuclar alrsn insAllah dedigim gbi anlamiyorum ama doktorundna guzel haberler alman dilegi ile cnmDun verdim bugun cikmis
Bekleyelim görelimEvet bayagi merak ediyorum seninkini bu yuzdenbenim kizminkide dolu bakalim nolcek
Doktorun numarası varsa bi at istersen canım normalde 1/99999 fln çıkıyo diye biliyorum bende tam emin değilim yalan yanlış olmasın, doktoruna at istersenDun verdim bugun cikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?