Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Doktorun numarası varsa bi at istersen canım normalde 1/99999 fln çıkıyo diye biliyorum bende tam emin değilim yalan yanlış olmasın, doktoruna at istersen kötü bişi olduğunu düşünmüyorum
Maalesef ozel hastaneye gitmiyorum doktorun numarasi yok

Bu sayfada cinsiyeti tek merak etmeyen benim galiba
Kızım soldaydı. Sol kaşığın hafiften belli ederdi kendini.
Doktor bunda sanki sağa bakıyor gibi. Sağ sol muhabbeti var ya.
Onun icin seyettim

Kızım soldaydı
Doktor bunda sanki sağa bakıyor gibi. Sağ sol muhabbeti var ya
Onun icin seyettim
Kızın var tabi ben olsam bende merak etmezdim kızım olsa ,2. Ne olursa olsun derdim bakalım seninde tutucakmı sağdan bakıyosa p’pili bebiş gelir belki

Onun icin seyettim
Bende aşırı merak etmiyorum ya oglumda hatirliyorumda kendimi her hafta doktora gidiyordum ogrenmek icin bunda oyle degilim millet tahmin yurutuyo etrfmda hayrlisi olsn diyorum en basit yarin ikiliye gidecegim asla cinsiyet sormayi dusunmuyorum :) cnku varsayimsal soylemek icin soylenmesini istemiyorum muhtemel ocak sonuna ozeldeki dr me giderim o soyler zaten ya acelesi yok :)

Kızın var tabi ben olsam bende merak etmezdim kızım olsa ,2. Ne olursa olsun derdim bakalım seninde tutucakmı sağdan bakıyosa p’pili bebiş gelir belki
Allah seni

Sanki zorla hamile bırakmışlar gibi bir his var içimde
Son aylar
Doğma aşaması
Bebeklik dönemı
Ek gıdası
Ayyy düşündükçe bayılazam
Şuan kendimi gram hazır hissetmiyorum
Sil baştan her şey. Rahat bir 5 yıl gitti kafadan

Bu fetal beta hch de ksuursta mi bakicaz arkadaslar cinsiyet tahmini icin yardim pls

Onun icin seyettim
Ahahah bunlara bende bakiyorum bu konudada ayniyizyarin gidiyorum tam 12 haftalik olmus olcak bakalim benimki neyse seninkide o anlastikmi

Maalesef ozel hastaneye gitmiyorum doktorun numarasi yok
Şüpheli olması için 1:100 falan olması lazım o bile 100 de 1 ihtimal demek bebeğin ense kalınlığı çok az kalın ölçülmüş 1-2 mm o da ultrasondan yada bebeğin vücut yapısından olabilir o yüzden 99999 değil de daha düşük yazmışlar ama birşey yok merak etme 690 da 1 ihtimal yani.

Aynen şöyle bir his " sanki maaşını eltim alıyor, ama kaynanaya ben bakıyor muşum gibi "
Öyle misal verince herkes anlar beni

Anladim babasindada kayinvalidem.hamileyken ense kalinligi yuksek demisler ben biraz genetik olabileceginide dusunuyorum ve ozel hadtanede 4 gun once doktorum olcup normal oldugunu soylemisti kafaya takmamam lazim snirim

Aynı ben aynııı

Ama normal yaaaaa bakmışsın büyütmüşsün olmuş 5 yaşında, hopppppp tekrardan bidaha aynı döngü
Sanırım bi 5 sene sonra bu dediklerini bende dicem

Anladim babasindada kayinvalidem.hamileyken ense kalinligi yuksek demisler ben biraz genetik olabileceginide dusunuyorum ve ozel hadtanede 4 gun once doktorum olcup normal oldugunu soylemisti kafaya takmamam lazim snirim
Benim bir arkadaşa bebeğin ensesi kalın diye down demişler hiç üstünde bile durmamış çünkü babasında resmen ense diye birşey yok çocukta aynı babası boyunla kafa birleşik gibi o derece kalın Fen lisesine gidiyor çocuk hiçbir sorunu yok

Ama normal yaaaaa bakmışsın büyütmüşsün olmuş 5 yaşında, hopppppp tekrardan bidaha aynı döngü
Sanırım bi 5 sene sonra bu dediklerini bende dicem
Hep ikiz olsun da tek seferde aradan çıksın mantığım oldu
Sen düşün artık sonrasını
Allah sağlık sıhhat versin bu son .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…