Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ne hamilelikmiş yahu her gün başka bir sey çıkıyor.

Kaçtır bu ana yanı beşik olayını okuyorum. Her seferinde yahu neden her seferinde bu kelimeyi açıklıyorlar diyorum. Ben “ana” YANİ “beşik” diye okuyorum. Şimdi anladım mevzuyu.

Ben bugün hamile olduğumu unuttum galiba, acaba farkına varmadan başka ne delilikler yaptım.
Kafamda deli sorular
Boşver düşünme bilmemek daha iyi bazen
Allahım bir de bitmiyor hele emzirince o kadar uzun süre ilaçsız kalıyorsun ki lütfen bir yerime bişey olmasın diyorsun insan herşeye alışıyor işte

Eşim sana git annende kal mı dedi?

Ya ama bir şey diyeceğim burada sana laf söylememesi gereken kişi eşin. Ailesine seti çekecek mesafeyi koruyacak olan kişi odur. Sen en çok ona kızmalısın bence

Ya canım zaten o park yataklar hem kötü görünüyor hemde konforsuz.
Bende var seyahat beşiği olarak tatillerde kullanıyorum kapanıp açılıyor pratik bir şey diye ama asla eve alınmaz ben ikeadan almıştım bir de anne yanı aldım Mothercareden miniminnacık görsel koyarım çok kullanışlı oldu. 3. 5 yaşında daha yeni kızıma büyük yatak aldım.
Anne yanı ilk üç ay için olmazsa olmaz başka odaya gel git yapamazsın bebek o kadar uzak kalamaz bence

Ayyy sorsaydın keşke
Burdan öğreneceğim bir sürü şey var. ben evlenmeden önce bir arkadaşım sürekli çeyiz alıyordu. Ben bir gün evlenirsem be alacağımı bilemem diye o ne alırsa ben de ondan alıyordum. Allahtan kızla bir yıl ev arkadaşlığı yaptım. Bir ton gereksiz şey almıştım. Hiç birini de kullanamadım. Bir tek nicer dicer diye bir mutfak aleti(pratik doğrama aleti) almıştım. Eşim arada salata yapmaya özenirse kullanıyor. Gerisi hepsi çöp oldu.

Hakkaten de evlendiğimde o arkadaşla aldığım eşyalar dışında hiç çeyizim yoktu.

Dur bunu @M-elek37 görsün onhn annesi park yatak alalım diyomuş , bende park yatağı sevmiyorum

Ben evlenirkende liste yaptım, aldıklsrımıda yazdım kenara unutup bidaha almıyım diye öyle kolay oldu gereksiz olanlar gelen hediyelerdi hepsi iğrenç iğrenç
Şimdide öyle yap ilerleyen zamanlarda illa liste uspar atarız birbirimize onları alırız hemde gereksiz olmaz
Tecrübeli anneler yardım edr bize

Ben bunu yeni öğrendim ama bebek ürünlerini kız tarafı yaparmış. Çeyiz gibi.

Bence erkek tarafının uydurduğu bir şey insan torununa bunu layık görüyorsa enteresan yani.

Test sonucum pozitif geldi. Doktor parol iç dedi. İçtim ama öylece çıkardım.
Çok çok geçmiş olsun
Bol cvitamini al. Portakal greyfurt limon suyu yap bolca. Efervesan olarak c vitamini içilebiliyormul hamileyken sanırım bunu da araştır, umarım hızlıca toparlanırsın

Buraya yazicam diye ağustos annelerine yazmışım

Geçen de eylül annelerine yazmışım
Temmuz sonlarında da değilsin ki acaba bu ağustos annelerinde ne arıyorsun
Ben hazirana bakıyorum bide şuan güncel olarak ocağa. Orası çok heyecanlı doğum hikayeleri gazlı bebeler loğuşka delirmiş anneler vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…