• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Süte yeni başladım canim. Şurda 2-3 haftadır içiyor olabilirim.
Ama süt kilo aldırıyormuş bebeğe evet.
O yüzden doğuma kadar bırakmak istemiyorum sütü :)
Ben yazları işten gelince buzlu kahve yapar içerdim sütlü acaba şimdide yapsam mı ee sonuçta içinde süt var 🙄 işe yaramı ki

Günde 3 bardak süt içmek gerekiyormus.

Ee gün de 3 bardak süt içersek demiri ne zaman alacağız :KK53:
Süt ve demir en azın 2 saat arayla alınmalı diyorlar ama bence 2 saat yetersiz bir süre.
Troit
Magnezyum 2 kere
2 kere demir
3 bardak süt

Ne alırsan al belirli aralıklarla almak zorundasın

Yanı kırk tane tilki dolasacak ve hiçbirinin kuyruğu birbirine değmeyecek.
:KK45::lülülü::p

Günde 1 bardak ballı süt içiyorum sadece . O da sabah aç karına .
Bari kalsıyum vermişti doktor
Onu da 1 kere alayim az çok tamamlanmış olur. Yarış halindeyim sanki
Valla ben hic icmiyordum sut canim deli gibi inet sutu organik koy sutu istiyordu hamile kaldigimdan beri satin alinanida istemiyordum anneannemin inegide hamileydi sagmiyorlardi sonrasindada bir turlu gitmek nasip olmadi dun sonunda birinden gondermisler sabahtan beri deli gibi sut iciyorum cok istemis canim

Masa başında düz memurluk yapıp, günde muhatap olduğu 20-30 kişiye bilgisayardan evrak çıktısı vermeye üşenen, vatandaşa suratlı suratlı konuşan insanlar tanıyorum.
Doktorlar günde kaç hasta bakıyor, hepsini muayene ediyor. Bir de yanında gelen yakınlarıyla uğraşıyor. Sinirli olmaları, bıkkın olmaları, yorgun olmaları hoşumuza gitmiyor ama çoğu zaman onların da suçu değil bu.
Ama tabii bi muayene için özel muayenehanesinde dünya para alıp üzerine bir de sana tepeden bakanı, aptal muamelesi yapanı, gözü paradan başka şey görmeyeni de var.
Karşısında süklüm püklüm duran amcayı teyzeyi azarlayani da var.
Her mesleğin iyisi kötüsü var malesef. Ama mesleki haklar bunlardan bağımsız olmalı gözümüzde. Her meslek gurubu emeğinin karşılığını hakkıyla almali.
Kesinlikle haklısın canım. Özlük hakları bunlardan bağımsız olarak verilmeli. Her meslekte var maalesef olması gerektiği gibi davranmayan ya da hakkı yenilen.

Valla ben hic icmiyordum sut canim deli gibi inet sutu organik koy sutu istiyordu hamile kaldigimdan beri satin alinanida istemiyordum anneannemin inegide hamileydi sagmiyorlardi sonrasindada bir turlu gitmek nasip olmadi dun sonunda birinden gondermisler sabahtan beri deli gibi sut iciyorum cok istemis canim
Çok fazla da içme kansızlık olur :)

Kiz seninki ikiz diye öyle diyorsun demi demi senle haftamız aynı haziran ortası bana erken olur çünkü :KK17:

Sağlıkçılar mayıs ayında 6 gün is bırakma yapacaklar özele gidiyorsan sorun yok devletse tarihlere dikkat et de git boşa gitmemiş olursun
Yok canim kendi muayenesi var ona ragmen yogun olmasina şaşırdım, birde eşim beklemez biliyorum huyunu onuda dusundum salı iyi oldu🤷‍♀️

Dünde misafirliğe gittik memlekette beni üniversite öğrenciisi sandılar pek bi hoşuma gitti, dedim göbeği görmüyosunuz herhalde😂
sanırım beni kilolu sandılar😂😂
yaşımıda öğrenince, küçük duruyosun fln dediler bi hoşuma gitti 😂😂🤪
Bazıları sadece göbeğin şişmiş yüzden kilo almamışızsın aynısın diyolar 😃😃
Hep bir hamilelik muhabbetleri kadınlar arasında😃😃😃

Yok bişi sormadım bende hiç tek fıs yapılacak iki günde bir yaparsın etkili baya dedi
İçindeki şişe çok mu ufak canım
Ben koy falan bulamam şimdi ne denk gelirse torku sutas içim alıyorum hatta geçen gün migros sut aldım onu içiyorum 😁😁 koy sutu tadi yağı bir başka olur ama kim uğraşacak bulmaya gidip almaya amaaaan memlekete doğumdan sonra gidince içerim artık nasipse 🤗🤭
Yok canim kendi muayenesi var ona ragmen yogun olmasina şaşırdım, birde eşim beklemez biliyorum huyunu onuda dusundum salı iyi oldu🤷‍♀️
Anladim benim esim de sinir oluyir hem özel olup hem beklemeye bu eşler sabırsız sanırım 😅 hani devlete gidiyorsan söyleyeyim dedim boşa gitme diye canim

Kendime hiçbişi yaptırmam. Kocam korunsun valla . Bu zamana kadar da öyle oldu ve olacak :)

Ve hiç kazara bişi yaşamadık açıkçası.
Canım eşime kalsa o çok çocuk meraklısı o yüzden ona güvenemem artık benim işi kökünden halletmem şart

Günde 3 bardak süt içmek gerekiyormus.

Ee gün de 3 bardak süt içersek demiri ne zaman alacağız :KK53:
Süt ve demir en azın 2 saat arayla alınmalı diyorlar ama bence 2 saat yetersiz bir süre.
Troit
Magnezyum 2 kere
2 kere demir
3 bardak süt

Ne alırsan al belirli aralıklarla almak zorundasın

Yanı kırk tane tilki dolasacak ve hiçbirinin kuyruğu birbirine değmeyecek.
:KK45::lülülü::p

Günde 1 bardak ballı süt içiyorum sadece . O da sabah aç karına .
Bari kalsıyum vermişti doktor
Onu da 1 kere alayim az çok tamamlanmış olur. Yarış halindeyim sanki
Meyveler sebzeler sütler senin düzenine ve planlamana hayranım valla ben bazen ne ne zaman denk gelirse içiyorum o yüzden de vitaminleri almama rağmen çok faydasını göremedim 🤭🤭

Back
X