Evet benim kadar takılmadıklarını hissediyorum hatta anlayışlı davranmaya çalışıyorlar ama işte kendimi suçlu hissediyorum doğunca çok uslu gazsız bir bebek olsa da diğerlerine zamanım kalsa diye dua ediyorum. 3 kız kardeş hep birbirlerinin yanında olurlar destek olurlar benim gibi yalnız kalmayacaklar diye teselli ediyorum kendimi.
Yaza gelmesi bir bakıma da iyi oldu okul ödev telaşı yok son ayımı geç kalkarak ve dinlenerek mi geçiricem evde kardeş kavgası ayırarak mı bilmem

Mezuniyet için kutlama olacak annelerle piknik gibi bakalım orada durabilecek miyim tam doğum zamanım olsa daha beter olurdu gidemezdim 8. ayda olacağım katlanırım heralde

Okulda gezi olacakmış anneleri gelenler gelebilir demişler yani yalnız geleni kabul etmeyecekler kızım anne sen gelemezsin ben nasıl gitcem dedi çok üzüldüm. Sonra öğretmenle konuştum dedim durumum malum ben gelemem öyle 1-2 öğrenciyi kabul ederim sorun değil dedi kızım zaten sakin uyumludur kaybolmaz ortadan ama benim aklım kalır o ayrı mesele. Allahtan yüksek bir fiyat istemişler ve annesi çalışanlar var bebeği olanlar var bu gidişle kimse gidemeyecek zaten umarım iptal olur

Hasta oldum işte hamile olmasam içeceğim bir tylol hot bişeyim kalmayacak ama içemiyorum ben iyileşmezsem çocuğun doğum günü ertelenecek her şeyde kendimi suçluyorum. Sınıf arkadaşının da doğum günü 3 oldu erteleniyor iyileşemezsem derim bak onun da ertelendi biz de haftaya yapalım napim

Allahtan bak diğerleri de geziye gitmiyor, bak onun da doğum günü ertelendi gibi bahaneler çıkıyor