• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar kontrolden çıktım.

Şikayetlerimi soyledim işte baskı hissediyorum sertlesmeler oluyor dedim bakalim hemen dedi , baktiysa tahminim dogru bebek dogum pozisyonunu almis ondan oyle hissediyorsun dedi nst ye baglayalim hemen dedi baglandim sancim cikti ciger gelistirici igne vurunmami istiyor bebek kanala girerse erken dogum olur dedi🤦‍♀️

Dinleneceksin ayaklarini uzat yat her firsatta diyor ,onun dışında bebek 15 gun önde yani 33 haftalik cikiyor hatta nst yi de bebek buyuk diye bugun başladık 🙈 dogum 30 haziran gözüküyor 🤷‍♀️

Kilosuda 2.100 gram
Boyuda 46 cm maşallah 🤗
Kız maşallah sen ne yedin böyle. Senle benim aramda 4 gün var..benimkiler 38 cm 🤣🤣🤣

Kızlar ben ilişkiye girmekte çok zorlanıyorum inanılmaz kasılma oluyo ve o an kafamda bu böyleyse nasıl doğurcam diye soru işaretleri oluyo😄😄 Siz de problem yaşıyor musunuz
Çoğumuz o işlerden uzağız..hiç işim olmaz 7 aydır ikiz diye korkudan hiç bişey umurumda değil 🤣

Kızlar ben ilişkiye girmekte çok zorlanıyorum inanılmaz kasılma oluyo ve o an kafamda bu böyleyse nasıl doğurcam diye soru işaretleri oluyo😄😄 Siz de problem yaşıyor musunuz
Ilkte hiç olmadı, 2.cide çok nadir oldu ama kasılma vs oluyordu. Bunda normal devam ediyoruz sanki hamile degilim 🤪

Gaza geldim bende tansiyon ölçtum bu çıktı. Eve yeni geldim aslında ama halsizim çok fazla düşük buda galiba.
IMG-20220511-WA0015.webp

Göğüs ucu yaraları için önlem kızlar gördüm paylasayim dedim.ayva yapamayanlar ayirmayanlar varsa tahin yağı da ise yariyormus.

Eklentiler

• Screenshot_2022-05-11-14-43-20-469_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2022-05-11-14-43-20-469_com.instagram.android.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 65
Acayip izne çıkasım var gaza gelmek için sordum😅 az daha sıkayım dişimi bende🤣
Valla ben dayandığım yere kadar gideceğim. Evde bir planım da yok .eşyaları da kayinvalide yakında gelecek o yüzden yıkadım. Şimdi yıkayım utuleyim diyecekti .Annem de karışır tabiki .Ben o yüzden hepsini yıkadım ütuledim .güzelce ağzı kilitli poşetlere ve hurclara koydum .

Kızlar kan uyuşmazlığı olan var mı? Önlem iğnesi vuruldu mu? Bana hastane kağıt vermişti 28-30 haftalarda vurulur diyor ben 29 un içindeyim ama randevular dolu yarın gidip rica etsem mi vursunlar🤔 Diğerlerinde doğumdan sonra vurdular ama öncesinde vuruldum mu hatırlamıyorum.

Biz hiç problem yaşamıyoruz çünkü yapmıyoruz 😁😁Zaten tadı da çıkmıyor.

Valla ben dayandığım yere kadar gideceğim. Evde bir planım da yok .eşyaları da kayinvalide yakında gelecek o yüzden yıkadım. Şimdi yıkayım utuleyim diyecekti .Annem de karışır tabiki .Ben o yüzden hepsini yıkadım ütuledim .güzelce ağzı kilitli poşetlere ve hurclara koydum .
Çok iyi yapmışsın. Bende zevk alıyorum o yüzden kendim yapmak istiyorum ama bakalım. Zaten sonrasında kurutmaya atarım ütülemem sürekli.

İzin içinde bakalim gittiği yere kadar. Doğum sonrası maddi manevi daha gerekli bana.

Back
X