- 5 Temmuz 2021
- 1.027
- 2.237
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
- #48.561
İlerde bizim gelinlerimizde bdv de falan konu açmaz umarımOğluşları paylaşmak kolay olmayacak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlerde bizim gelinlerimizde bdv de falan konu açmaz umarımOğluşları paylaşmak kolay olmayacak![]()
Zekeriyee deermişimmErkek anaları isimlere karar verdiniz mi
Yine biz açarsak daha fena, oğlum evlenince anasını unuttu diyeİlerde bizim gelinlerimizde bdv de falan konu açmaz umarım![]()
Kız en sevdiğim dayımın ismi niye dalga geçiyonZekeriyee deermişimm![]()
![]()
Ben söz veremiyorumAma bizler iyi kaynanalar olucaz bence![]()
Canım doğru mu anladım senin aşılama oldu ve servet bey yaptı özelde mi yaptı?Benim doktorum servet bey. O yaptı zaten aşılamayı. Demekki yapılıyor artık.
Ayy o kadarda vefasız olmazlar herhalde yaYine biz açarsak daha fena, oğlum evlenince anasını unuttu diye![]()
Off yaaYine biz açarsak daha fena, oğlum evlenince anasını unuttu diye![]()
Kendi yazdığıma kendimde inanmadım zaten bende bakmaBen söz veremiyorum![]()
Güven olmaz benceAyy o kadarda vefasız olmazlar herhalde ya![]()
Derin de çok güzel isimSüperkızim Derin benim de
sizin üç numara belli mi
![]()
Kiz benimde kp nin adıKız en sevdiğim dayımın ismi niye dalga geçiyon![]()
Doğru erkek milleti sonuçtaGüven olmaz bence![]()
Ben kapı süsü + takı yastığı 280tl diye görmüştüm fazlamı ki acabaYaaaaaa bi kapı süsüne karar veremedim, 300 tl çok fazla beeee emekde yok yani çok sade bişiye o parayı vermek saçma geliyoama almakda istiyom offff
![]()
Haberim yoktuKiz benimde kp nin adı
Pskolojik baski yapildi bi ara koymam icin hatta burda kizlarda biliyor sen bilmiyon anlasilan![]()
Haberim yoktu![]()

Dayımın gelini de hamile