• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kizlar sanki bebek artik iyice buyudu karnimin neresne dokunsam bebisime dokunuyorum ust taraf tamamen bos bombos gobek deligimin oldugu kisim ve alti tamamen dolu bebegimi hissediyorum dokundukca sizdede aynimi durum
Geçen gece öyle bir hareket etti ki ya eli ya ayagiydi. Yatmıyor olsam kesin yakalardim🥰

Geçen gece öyle bir hareket etti ki ya eli ya ayagiydi. Yatmıyor olsam kesin yakalardim🥰
Bizde esimle bu sabah dizi oldugunu dusunduk biyerri batti ben dokunduk sonra esim dokundu sanki diizni bukmus gibi geldi 😂😂 cildiriyorum artık çıksın yicem her yerini

Bütün hamileligim antibiyotikler le geçti piyeloseptyl verdi içtim bebek nerdeyse forlayacak kasıklarım ara şiddetli agrı giriyor ilacı sevmedi????
Ben bi hafta kullandım canım faydasını gördüm bemim de iki gündür böyle karnım değişik agrıyor mu agrımıyor mu anlamadım yaşayan var mı bu durumu

Cidden ağırlaşıyoruz yahu, ben kendimi eskisi gibi sanıyordum ama bugün bayaa çaptan düştüğümü anladım. Yenidoğanları, müslinleri, battaniyeleri ütüledim sadece öldüm vallahi. Ki daha 0-3 aylar duruyor. Lavabo wc banyoyu 1 saatte sürter bitirirdim, bugün arada dinlendim. Ay 1 Ay sonra ne olcaz biz?

Sizin hazırlıkları görünce dank etti ciddi ciddi doğum yaklaştı😅
Bana devleti öneren arkadaş doğum yaptı 4 kg doğmuş bir gördüm ufacık ay diyorum böyle ufak mı oluyorlardı ya kız da diyor bu 4 kg bir de😂
Ben alışverişleri hızla bitirdim sonra bir durdum tam durdum. Kıyafetler etiketli duruyor. Beşiği geldiği gibi kurmuştuk kızlar içine bebeklerini doldurdular çarşaf ve yastık kılıfı diktireceğim. İkinci çocuğu da kız oldu diye ağlayan terzime götürcem çarşaf kumaşını bak benim 3.kız geliyor diye laf sokarım arada😂
Hastanede hangi odaya girsem 3. Olmasına acayip şaşırdılar çoğu küçük zannetti beni tabi hoşuma gitti gerçi 90 kg ile nasıl küçük gösterdim bilmiyorum ama😂 İşin zor diye de bol bol moral verdiler sağolsunlar tüpleri de bağlat diye tembihlediler😂😂😂
Dr.a sordum yakma işlemi değil hem bağlayıp hem kesiyoruz çok nadir bir ihtimal ama yine de hamile kalınabiliyor başka yol buluyor olacaksa oluyor dedi adam. Ben hazır kesilmişken bağlatıp işi garantiye alayım ayrıca da eşim korunsun diye düşünüyorum daha napim yahu🙄
Dün bir velim geldi, hocam ilk çocuk mu dedi yok 3. Derken bi utandım sanki 🤣🤣🤣

Aynen canım alışveriş yapmak gibi bu da hoşuma gitti kim bilir bebişler kucağımıza gelince nasıl çıldırıcaz onlar için hazırlıkları bu kadar güzelse evlat kokusu nasıldır kim bile 🤣
Yaaaaa dimi çok tatlı offfffff 😍😍😍🧿🧿 deliriyorum ciddennn düşüncesi bile çok güzel

Cidden ağırlaşıyoruz yahu, ben kendimi eskisi gibi sanıyordum ama bugün bayaa çaptan düştüğümü anladım. Yenidoğanları, müslinleri, battaniyeleri ütüledim sadece öldüm vallahi. Ki daha 0-3 aylar duruyor. Lavabo wc banyoyu 1 saatte sürter bitirirdim, bugün arada dinlendim. Ay 1 Ay sonra ne olcaz biz?
Kesinlikleeeeee ciddennn zorlanıyorum bende baya baya 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ 1 ay sonrayı düşünmek bile istemiyorum, abartttığımı düşünüyordum ama herkes öyle sanırım yoruluyoruz yani 🤦🏼‍♀️

Süper çoğunluk hazırlıkları tamamlamış bile , bencede birkaç haftaya hem sıcaklar çok başlayacak hem de biz yorulacagiz . Bende 1 hafta sonra yıkayıp kaldirayip dolaplara . 🌸

Kızlar birde bir şey soracağım biraz önce farkettim vücudumun her yerinde damarlar çok belirginleşmis , kollarımda karnımda hatta yeşil yeşil görünüyor en önceleri bile . Kan akışımiz arttığından dolayı normalmidir acaba ? 1 gün içinde oldu sanki

Kesinlikleeeeee ciddennn zorlanıyorum bende baya baya 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ 1 ay sonrayı düşünmek bile istemiyorum, abartttığımı düşünüyordum ama herkes öyle sanırım yoruluyoruz yani 🤦🏼‍♀️

Yok yahu abartı değil, ben daha 29. haftayı bugün bitiriyorum, iyi ki yıkamaya ütüye başlamışım diyorum yoksa cidden çok zorlar. Bu kadar çabuk yorulmak garip geldi ama 🙈

Kızlar neva nin yanına yakistirdiginiz isim var mı tavsiye edebileceğiniz. Tek mi iki isimmi olsa ondada net değilim ama tek neva da çok kısa kaldı gibi geldi soyadimiz da çok kısa bizim.ne dersiniz ?
Bence kız çocuklarına kesinlikle tek isim verilmeli. İleride evlendiklerinde kendi soyisimlerini de kullanmak istediklerinde çok uzun oluyor. Belki biraz ayrıntı bir şey ama benim fikrim bu. Tek isim daha makbul 🥰

Bence kız çocuklarına kesinlikle tek isim verilmeli. İleride evlendiklerinde kendi soyisimlerini de kullanmak istediklerinde çok uzun oluyor. Belki biraz ayrıntı bir şey ama benim fikrim bu. Tek isim daha makbul 🥰
Az önce aynı şey aklıma geldi biliyormusun,eşimle konusuyordum iki isimde koysak bu sefer hadi şimdi uyumlu oluyor ama bu çocuk evlenecek edecek soyadı çok uzun bişey olursa eziyete döner olay bu sefer diye🙈 ayy ben çocuğuma isim secemeyecegim bu kararsizlikla 🤣😅

Back
X