• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Valla benimki de kendi cikarir gibi artk. Arada geliyor ama aksamlari. O yonden ben de umutluyum

Üstune yağdır diyorsun 🤣 pış pış favorimiz bi de elektrik supurgesi sesi 😅 goğsümde de uyuyor ama dedigin gibi göz kapamayı bugün deniycem belki kendinden gecip dalar gibiyken kapatirim. Ilk basta kapattirmaz muhtemelen. Sagolasn ✌
Her yolu dene canım. Bir şekilde uyuyacaklar napalım yani 😀

Yok onu yapmam, bunu etmem diyen kısılerın yaşam kosulları;
bebeği sakindir
Yardımcısı vardır
Ya da kocası aşırı yardımcıdır 😀

O yuzden dene her yolu . Cok şükür ben hem ev ıslerımı yapıyorum hem kendi işlerimi .

Aynı durum bende de var kötü koku çok rahatsız ediyor doktora gittim mantar enfeksiyon biseyler dedi kan ver dedi vermedim saglikocagindan fitil antibiyotik yazdırdım 2 gündür kullanıyorum iyi geldi
Evde antibiyotik var klamoks ondan icebilirmiyim acaba sen hangi antibiyotigu kullandin canim

Fitil hangisini kullandin , bana dogumdan sonra yazmisti biokadin diye onu attim gece muthis bi yanma yapti 1 saat sonra gecti simdi kaşıntı yok gibi iyi geldi sanirim

Bu krem travazol gibimi ben travazol yazdircaktim yine saglik ocagina ama bunuda yazdirayim olmazsa , duxenli surmuyorum acikcasi belkide ondan gecip geri basliyor🤦‍♀️ cgdm5525 cgdm5525

Hangimiz nazar degdirdiyse çıksın ortaya. :sinirli: Benim kız dün gece 3.30 uyandı 1 saat emiyor gibi yapıp bidirdadi. Sonra 6.30 tekrar kalktı uykuyu da açmış 8 e kadar bıcır bıcır oyun konuşma kaka 9 da geri uyudu bende bayılmışım. Ben şimdi uyandım yamuk uyumuşum birde her yerim ağrıyor.😬 Üstelik yine regl oldum 15 gün sonra haftaya doktora gitmem şart oldu ihmal ettim.
Vallahi bende buraya olumlu anlamda ne yazsam ertesi gun büyüsü bozuluyor sanki 🤣🤣

Nazarmi degiyor cidden dersin hahahah😂

Evde antibiyotik var klamoks ondan icebilirmiyim acaba sen hangi antibiyotigu kullandin canim

Fitil hangisini kullandin , bana dogumdan sonra yazmisti biokadin diye onu attim gece muthis bi yanma yapti 1 saat sonra gecti simdi kaşıntı yok gibi iyi geldi sanirim
Biteral antibiyotik ve mixovul fitil verdi fitil çok iş gördü 2 günde kesti kokuyu kasintiyi antibiyotigi biraz düzensiz kullandım 2 kez filan

Back
X