- Konu Sahibi kahvetutkunu1
-
Ama bu hormon ilaclarini ben transferden öncede kullandim hic boyle degildimMerhaba canım, ilaçlarda iştahta açılma yapıyor ben hem çabuk acıkıyorum hem de fazla yemeye başladım. Hormon ilaçlarının en büyük yan etkisi iştah
Amin insallah allah hepimize nasip etsin insallahNormal ila ki belirti olacak denen bir şey yok bazen bebişler sürpriz yapar
Umudunuzu kaybetmeyin test gününü bekleyin canim, bende 5.temmuz transfer, düşünmemeye çalışın komik filmler filan izleyin derimBen 3 kere test yaptım hepsi negatif çıktı. Biraz tedirgin oldum ama nasipten öteye yol yok. Transferim 5 temmuzdu.
Hayırlısıyla bi ilk aşamayı geçseydik :) yaa sizin belli olur aslında kan testinde ben cuma yapıcam valla test
Ayın 14 beklemek istiyorum daha net bir sonuç içinHayırlısıyla bi ilk aşamayı geçseydik :) yaa sizin belli olur aslında kan testinde ben cuma yapıcam valla test
Inşallah güzel bir sonuç alırsınızAma bu hormon ilaclarini ben transferden öncede kullandim hic boyle degildim
2,5-3 litre en önemli su ve beslenmekGünde kaç litre su içiyorsunuz kızlar? Su çok önemliymiş daha önce hiç bu kadar içmemiştim:) 2,5 içmeye çalışıyorum hep.
Normal içiyorum valla gene 8-10 bardak oluyorGünde kaç litre su içiyorsunuz kızlar? Su çok önemliymiş daha önce hiç bu kadar içmemiştim:) 2,5 içmeye çalışıyorum hep.
Ya süper, nasıl hissediyorsun peki? Benim bugün biraz bel ağrım var, yarın da aslında adet günüm. Zaten belirtisi gibi kasıklarımda çok hafif ağrı var? Senin nasıl?Ay ben ben
Biz sizinle ayni gun olmusuz sanirim 07.07
Az biraz daha fazla içmeniz gerekiyor benceNormal içiyorum valla gene 8-10 bardak oluyor
Ayın 14Kan test günün ne zaman?
Inşallah güzel bir sonuç alırsınızHayırlısıyla bi ilk aşamayı geçseydik :) yaa sizin belli olur aslında kan testinde ben cuma yapıcam valla test
Ya benim yatarken bel agrim oluyor gece ama benim belim biraz problemli, zaten agri olurdu yani o yuzden onu saymiyorum :) ama daha 1. gunden itibaren solda kasik agrisi var ve siyatik gibi de bacaga vuruyor. Onun disinda baska bir hissiyatim yok :) ha bi de yukarda da bir arkadas yazmis, ben de cok acikmaya basladim.Ya süper, nasıl hissediyorsun peki? Benim bugün biraz bel ağrım var, yarın da aslında adet günüm. Zaten belirtisi gibi kasıklarımda çok hafif ağrı var? Senin nasıl?
Bende çok acıkıyorum valla sürekli yemek yemek istiyorum ama bebişe bağlamak doğru mu bilmiyorum :)Ya benim yatarken bel agrim oluyor gece ama benim belim biraz problemli, zaten agri olurdu yani o yuzden onu saymiyorum :) ama daha 1. gunden itibaren solda kasik agrisi var ve siyatik gibi de bacaga vuruyor. Onun disinda baska bir hissiyatim yok :) ha bi de yukarda da bir arkadas yazmis, ben de cok acikmaya basladim.
Test gunum 18’i, o zamana kadar beklemeyi dusunuyorum :) senin ne zaman test gunun?
İlaclardan da olma ihtimali yuksek:) yasadigimiz hersey bebekten olabilir de, olmayabilir de. İnsan ister istemez kendini dinliyor ama cok fazla anlam yuklememek gerek bence olumlu ya da olumsuz :)Bende çok acıkıyorum valla sürekli yemek yemek istiyorum ama bebişe bağlamak doğru mu bilmiyorum :)
Benim de 18’i test günüm. Bende kan testi için bekleyeceğim. Ama bir gün öncesinde pazar günü evde gebelik testi yapıp bakacağım, negatif ide kendimi bına hazırlamak istiyorumYa benim yatarken bel agrim oluyor gece ama benim belim biraz problemli, zaten agri olurdu yani o yuzden onu saymiyorum :) ama daha 1. gunden itibaren solda kasik agrisi var ve siyatik gibi de bacaga vuruyor. Onun disinda baska bir hissiyatim yok :) ha bi de yukarda da bir arkadas yazmis, ben de cok acikmaya basladim.
Test gunum 18’i, o zamana kadar beklemeyi dusunuyorum :) senin ne zaman test gunun?
Gözün aydın canımHerkese günaydın
6 Temmuz’da transfer yapılmıştı bende, dün dayanamadım, henüz çok erken olduğunu bilememe rağmen kan testi vereceğim güne kadar sabah idrarıyla her gün kendim test yaparım diye düşündüm. 4. günde bir şey belli olması mümkün değildi elbet. Ama bu sabah 5. gün ve hafif çizgi göründü
Henüz sevinmek için çok erken biliyorum, ama test gününü daha bir umutla bekleyeceğim sanırım. Buradan sizlerle de paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?